Hayırlısi ile al yavrunu bebeğim o zamana kadar kilo aldırabildiğin kadar aldır bebişe bol karbonhidrat balik hapi aldiriyorDoktor geldi ve perşembe yani 34 +0da alalım, su geldiği için daha fazla bekleyemeyiz dedi. Perşembe aç bırakalım dedio zaman perşembe saat kaç gibi alır acaba biraz stres oldum, hala inanamıyorum minik oğluşum gelsiiiiinnn
Canim suan. Beslenmesi nasil doktorlar bisey diyor mu durum hakkinda . Benimkiler cok ketum, hicbisey aciklamiyorlarGeçmiş olsun inşallah. Allah beterinden muhafaza etsin.
Bazen içim çok yanıyor... Karnımda bi hqreket olunca hâlâ benimle ve tekme atıyor sanıp heyecan yapıyorum ama sonra... Ama geçecek inşallah. Daha fazla üzülmek, yanmak istemiyorum. Allahın gücüne gider diye korkuyorum.
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaAllah
Haftasonu buralara girememiştim. Ancak görebildim Rabbim evladını sağlıkla eve götürmeni de nasip etsin canımÖncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum o kadar samimisiniz o kadar içtensiniz ki sanki yakın arkadaşım gibi görüyorum sizleri.aslında bebeğin yoğun bakıma alınması haftasından dolayı beklediğimiz bir şeydi ancak başımıza gelince gerçekten yaşayınca ne kadar farklı olduğunu hissettik. Umarım hepimiz bir an önce sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza tüm kalbimle istiyorum bunu
Salon Kadini kuzum nasılsınız bugün ilk geceniz iyi geçmiştir inş? Karaca'ya uygun isimleri düşündüm de Ayça, Balca, Kayla
Malesef açıklama yapmıyorlar. Zorla bi kaç kelime söylüyorlar. Beslenmesini artırdık dediler. Birazdan arayıp sorcam, inşallah rahatlatıcı bir açıklama yaparlar.Hayırlısi ile al yavrunu bebeğim o zamana kadar kilo aldırabildiğin kadar aldır bebişe bol karbonhidrat balik hapi aldiriyor
Canim suan. Beslenmesi nasil doktorlar bisey diyor mu durum hakkinda . Benimkiler cok ketum, hicbisey aciklamiyorlar
Canım oldukça detaylı yazmışsın süreci çok teşekkür ederim
Kızınla sağlıklı mutlu upuzuuun ömürler dilerim
Bugün nasılsınız nasıl durumlar
Tebrik ederim, Rabbim hep güzel günlerini göstersin inşallahBiz doğduk :)
49 cm 3380 gr bir minnos kizim oldu. :) ilk mememizi de basariyla emdik :) sizi opuyorum kizlar.
hadi hayırlısı bakalım. hayırlı haberlerinizi bekliyoruz sizin deKızlar ben bir kaç gündür kasığımda çok baskı hissediyordum. Karnımda baya kasılıyordu 20-30 dk da bir. Şimdi nst deyim doktor önceki doğumumda sezeryan olduğun için dikişlerin yırtılma ihtimali var dedi. Bi bakalım olmadı bugün alalım bebişi dedi hadi hayırlısı bakalım
Çok şükür bebeğim idare ediyorum ağırlaştım iyice yatmak tamamen kabus sabaha kadar bi milyon kere kalkıyorum az bi zaman kaldı hayırlısı ile bu günlerde geçecekOh kritik eşiği aştın, nasılsın canım nasıl gidiyor
Çok heyecanlı böyle gün verilmesi sağlıkla gelsin sağlıkla kavuşun inşallahDoktor geldi ve perşembe yani 34 +0da alalım, su geldiği için daha fazla bekleyemeyiz dedi. Perşembe aç bırakalım dedio zaman perşembe saat kaç gibi alır acaba biraz stres oldum, hala inanamıyorum minik oğluşum gelsiiiiinnn
Şu günleri bende yaşamak istiyorumAa sahane gecti sifir uyku ile jajsjsja
dogduk tum gun odada ziyaretci doluyken uyuduk tosur tosur, yalniz kalinca bir damla uyumadi, cani sagolsun tabi ama biraz uyuyabilseyim iyiydi
Kayla guzelmis :)
Bir bebişimiz daha geliyoor sağlıkla gelsinKızlar ben bir kaç gündür kasığımda çok baskı hissediyordum. Karnımda baya kasılıyordu 20-30 dk da bir. Şimdi nst deyim doktor önceki doğumumda sezeryan olduğun için dikişlerin yırtılma ihtimali var dedi. Bi bakalım olmadı bugün alalım bebişi dedi hadi hayırlısı bakalım
Tarihin bu kadar yakın olduğunu bilmek bile ne kadar heyecan vericiDoktor geldi ve perşembe yani 34 +0da alalım, su geldiği için daha fazla bekleyemeyiz dedi. Perşembe aç bırakalım dedio zaman perşembe saat kaç gibi alır acaba biraz stres oldum, hala inanamıyorum minik oğluşum gelsiiiiinnn
Çoğu bitti azı kaldı canım, çok değil 1 ay sonra bu zamanlar bu gruptaki herkesin daha farklı dertleri olacakÇok şükür bebeğim idare ediyorum ağırlaştım iyice yatmak tamamen kabus sabaha kadar bi milyon kere kalkıyorum az bi zaman kaldı hayırlısı ile bu günlerde geçecek
Sen nasılsın peki
Bebeğim artık izne ayrılsan cidden çok zor çalışmak Allah'ım yardımcın olsun destek olsalar bari iş yerindekilerÇoğu bitti azı kaldı canım, çok değil 1 ay sonra bu zamanlar bu gruptaki herkesin daha farklı dertleri olacakbende öyleyim bugün 35+0ım ama şimdiden küp gibi ağır ve hantal hissediyorum kendimi. 2 3 hafta sonraki halimi düşünemiyorum bile. Bide hala çalışıyorum bezdim artık
Evden çalışıyorum kuzum 32. Haftadan beri ama evdende olsa artık gitmiyor. Boş boş yatıp uzanmak istiyorum. 37+0ı görüp doğurmaktan da korkuyorum. Kızım inşallah bana 2 3 gün müsaade eder dinlenmem içinBebeğim artık izne ayrılsan cidden çok zor çalışmak Allah'ım yardımcın olsun destek olsalar bari iş yerindekiler
2 defa kestirdim, hurafeeeKızlar bir sorum olucak
Gebelikte saç kestirmeyin derler siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?