2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hayırlısi ile al yavrunu bebeğim o zamana kadar kilo aldırabildiğin kadar aldır bebişe bol karbonhidrat balik hapi aldiriyor
Canim suan. Beslenmesi nasil doktorlar bisey diyor mu durum hakkinda . Benimkiler cok ketum, hicbisey aciklamiyorlar

Haftasonu buralara girememiştim. Ancak görebildim Rabbim evladını sağlıkla eve götürmeni de nasip etsin canım

Salon Kadini kuzum nasılsınız bugün ilk geceniz iyi geçmiştir inş? Karaca'ya uygun isimleri düşündüm de Ayça, Balca, Kayla

Aa sahane gecti sifir uyku ile jajsjsja

dogduk tum gun odada ziyaretci doluyken uyuduk tosur tosur, yalniz kalinca bir damla uyumadi, cani sagolsun tabi ama biraz uyuyabilseyim iyiydi

Kayla guzelmis :)

Malesef açıklama yapmıyorlar. Zorla bi kaç kelime söylüyorlar. Beslenmesini artırdık dediler. Birazdan arayıp sorcam, inşallah rahatlatıcı bir açıklama yaparlar.

Canım oldukça detaylı yazmışsın süreci çok teşekkür ederim

Kızınla sağlıklı mutlu upuzuuun ömürler dilerim

Bugün nasılsınız nasıl durumlar

Ozellikle detayli yazdim, hepimiz bu bilgileri merakla bekledik :) ben her doguranin basina eksidim anlat anlat diye :)

Dun geceki uykusuzluktan sonra bugun pelte gibiyim ama olsun.

hadi hayırlısı bakalım. hayırlı haberlerinizi bekliyoruz sizin de

Çok heyecanlı böyle gün verilmesi sağlıkla gelsin sağlıkla kavuşun inşallah

Bir bebişimiz daha geliyoor sağlıkla gelsin

Tarihin bu kadar yakın olduğunu bilmek bile ne kadar heyecan verici
Muhtemelen çarşamba geceden sonra bişey yedirmez Perşembe de doğuma alır sabah gibi
Hayırlısı ile kavuşun yavrunuza dualarımız sizinle

Çok şükür bebeğim idare ediyorum ağırlaştım iyice yatmak tamamen kabus sabaha kadar bi milyon kere kalkıyorum az bi zaman kaldı hayırlısı ile bu günlerde geçecek
Sen nasılsın peki
Çoğu bitti azı kaldı canım, çok değil 1 ay sonra bu zamanlar bu gruptaki herkesin daha farklı dertleri olacak bende öyleyim bugün 35+0ım ama şimdiden küp gibi ağır ve hantal hissediyorum kendimi. 2 3 hafta sonraki halimi düşünemiyorum bile. Bide hala çalışıyorum bezdim artık

Bebeğim artık izne ayrılsan cidden çok zor çalışmak Allah'ım yardımcın olsun destek olsalar bari iş yerindekiler

Bebeğim artık izne ayrılsan cidden çok zor çalışmak Allah'ım yardımcın olsun destek olsalar bari iş yerindekiler
Evden çalışıyorum kuzum 32. Haftadan beri ama evdende olsa artık gitmiyor. Boş boş yatıp uzanmak istiyorum. 37+0ı görüp doğurmaktan da korkuyorum. Kızım inşallah bana 2 3 gün müsaade eder dinlenmem için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…