BendeArkadaşlar grup çok hareketlendi doğuran doğurana maşallahBebişine kavuşan tüm arkadaşları tebrik ediyorum vallahi canım çekti bakalım bizim ne zaman olacak çok heycanlı Detaylıca verdiğin tüüm bilgiler için özellikle bir teşekkür etmek istiyorum @kumarbaz4334
Ve gün ortağımNewMamaa geldik 36+6 tarihine bakalım bugünü atlatabilecek miyiz psikolojik midir nedir bi panik havasındayım nedense
Aaa çok şaşırdım çok ilginç ve korkunç bi iddiaymışBabannem söyledi bana saçını kestirdiginde bebegin ömrü kisalirmis Bla Bla blahurafe
Ben kestirmedim inandığım için degil gebe kaldığımda saclarim kısa idi uzasin diye ellemedim
İnşallah kuzum güzel düşünelim güzel olsun miniğin annesine bence müsade edicekEvden çalışıyorum kuzum 32. Haftadan beri ama evdende olsa artık gitmiyor. Boş boş yatıp uzanmak istiyorum. 37+0ı görüp doğurmaktan da korkuyorum. Kızım inşallah bana 2 3 gün müsaade eder dinlenmem için
Bende kestrmeyi düşünüyorum bugün kısa saça şekil vermek daha kolay olurAa gerçekten mibende tam bugün kestirmeyi düşünüyordum.. neden acaba?
Canım benim doktor ekstra çalışamaz raporu almayacaksın demişti. Yani hastanenin raporlana birimi de öyle dedi. Çalışabilir raporunda zaten 22 ağustos çalışamaz yazıyor. Sen neden ekstra rapor aldın?bende kontrolden geldim çok şükür 37+0 ı gördük çalışamaz raporumuzu aldık, bebiş iyi 49 cm (hatta Fl ölçüsünde 51 çıkıyor ama dr 49 dedi ) 2900 küsur kilosu var, senin suyun çok iyi bu bebek hala nasıl dönmedi şaşkınım dedi dr um, ve kafası o kadar baskı yapıyor ki karaciğerime anlatamam böyle giderse öncesinde de bi sorun çıkmazda haftaya alalım dedidr 30 Ağustos dedi ben 1 eylül dedim bakalım artık hayırlısı, nst de de hafif sancılar çıktı
Benim doktor da 28 /30 Ağustos mu 1 eylül mü dedi bende kıyamadım minnağıma azdaha gelişsin diye 1 eylül dedim senle aynı günmü doğuma alıncazbende kontrolden geldim çok şükür 37+0 ı gördük çalışamaz raporumuzu aldık, bebiş iyi 49 cm (hatta Fl ölçüsünde 51 çıkıyor ama dr 49 dedi ) 2900 küsur kilosu var, senin suyun çok iyi bu bebek hala nasıl dönmedi şaşkınım dedi dr um, ve kafası o kadar baskı yapıyor ki karaciğerime anlatamam böyle giderse öncesinde de bi sorun çıkmazda haftaya alalım dedidr 30 Ağustos dedi ben 1 eylül dedim bakalım artık hayırlısı, nst de de hafif sancılar çıktı
Bugün müüü ay senin Doktor aceleci çıkmış kız. Yarın alalım der insan bugün neymiş :) kaç çıktı nst?Kızlar ben bir kaç gündür kasığımda çok baskı hissediyordum. Karnımda baya kasılıyordu 20-30 dk da bir. Şimdi nst deyim doktor önceki doğumumda sezeryan olduğun için dikişlerin yırtılma ihtimali var dedi. Bi bakalım olmadı bugün alalım bebişi dedi hadi hayırlısı bakalım
Erken gelmezse benimde şafak 10Maşallah bebişine.
O zaman şafak 10 mu diyoruz
Ben koymadım, hatta kordon düşmeden banyo da ettirmeyeceğim büyük ihtimalle. Şu pamuklu ıslatılıp kullanılan bezlerle silerim diye düşünüyorum. İlk etapta bebişi silip temizleyip veriyorlar zaten. Havlu gerekmez diye düşünüyorumKızlar bir sorum olacak. Hastane çantasına bebek için havlu koymak gerekli mi? Siz koydunuz mu havlu?
Yok yok dini sebep değil bildiğiniz hurafe. Allah korusun bebeğin ömrü kısalır diye uydurmuş biriNeden kesilmezmiş peki onu biliyor musunuz? Şimdi arkadaş yazınca bi araştırdım da dini açıdan bi sorun yokmuş, sanırım halk arasında söylenen bişey. Ama sebep ne gösteriliyor onu bulamadım
Bend e koymadım ilk doğumumdan biliyorum ameliyathanede onların havlusu oluyor bebeği onunla siliyorlar benim hastanemdeBen koymadım, hatta kordon düşmeden banyo da ettirmeyeceğim büyük ihtimalle. Şu pamuklu ıslatılıp kullanılan bezlerle silerim diye düşünüyorum. İlk etapta bebişi silip temizleyip veriyorlar zaten. Havlu gerekmez diye düşünüyorum
Aay sen gün mü almıştıın? 1 eylül bence çok güzel bir tarih yaBenim doktor da 28 /30 Ağustos mu 1 eylül mü dedi bende kıyamadım minnağıma azdaha gelişsin diye 1 eylül dedim senle aynı günmü doğuma alıncaztabi bu minnaklar beklerse
1 eylül olsun deseydin kız.. hem cuma günüKizlar acile gittim Tekrar sancı çıktı. 8 eylül olan günümü 31 ağustosa çektiler. Sancı durdurucu verdiler.
38+1 yani
Koymadım canım, gerek olduğunu da düşünmüyorum. Zaten yıkayıp veriyorlar hastanede de bebeği yıkamayız zaten.Kızlar bir sorum olacak. Hastane çantasına bebek için havlu koymak gerekli mi? Siz koydunuz mu havlu?
80 çıkıyor sürekli canım1 eylül olsun deseydin kız.. hem cuma günühadi kuzum hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelvek bebek.. sancılar kaç çıktı?
80 çıkıyor sürekli canım
1 eylül olsun deseydin kız.. hem cuma günühadi kuzum hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelvek bebek.. sancılar kaç çıktı?
Aramızda 1 gün var aynı zamanlarda doğum olur sanıyordum nasip böyleymiş sağlıcakla kucağına al inşallahDoktor geldi ve perşembe yani 34 +0da alalım, su geldiği için daha fazla bekleyemeyiz dedi. Perşembe aç bırakalım dedio zaman perşembe saat kaç gibi alır acaba biraz stres oldum, hala inanamıyorum minik oğluşum gelsiiiiinnn
Koymadım orada silip verirler zaten 3 4 gün yıkamayızKızlar bir sorum olacak. Hastane çantasına bebek için havlu koymak gerekli mi? Siz koydunuz mu havlu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?