2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende 37+0ı görsem rahatlayacam ama inanıyorum gelmeyecek bugün. 38 i beklemek istiyorum şimdi de yarın doktor kontrolüm var benim bakalım ne diyecek. Sizin ne zamwn

Babannem söyledi bana saçını kestirdiginde bebegin ömrü kisalirmis Bla Bla bla hurafe
Ben kestirmedim inandığım için degil gebe kaldığımda saclarim kısa idi uzasin diye ellemedim
Aaa çok şaşırdım çok ilginç ve korkunç bi iddiaymış benimde saçlarım uzadı, bebiş olunca pratik duş için kestirmek istiyorum. Dinen sakınca yokmuş, bu korkunç iddiaya rağmen kestirmeli miyiiim bilemedim

İnşallah kuzum güzel düşünelim güzel olsun miniğin annesine bence müsade edicek

Canım benim doktor ekstra çalışamaz raporu almayacaksın demişti. Yani hastanenin raporlana birimi de öyle dedi. Çalışabilir raporunda zaten 22 ağustos çalışamaz yazıyor. Sen neden ekstra rapor aldın?

Benim doktor da 28 /30 Ağustos mu 1 eylül mü dedi bende kıyamadım minnağıma azdaha gelişsin diye 1 eylül dedim senle aynı günmü doğuma alıncaz tabi bu minnaklar beklerse

Bugün müüü ay senin Doktor aceleci çıkmış kız. Yarın alalım der insan bugün neymiş :) kaç çıktı nst?
Hadi hayırlısı olsun kuzum , sağlıkla alırsın inşallah kucağına..

Kızlar bir sorum olacak. Hastane çantasına bebek için havlu koymak gerekli mi? Siz koydunuz mu havlu?
Ben koymadım, hatta kordon düşmeden banyo da ettirmeyeceğim büyük ihtimalle. Şu pamuklu ıslatılıp kullanılan bezlerle silerim diye düşünüyorum. İlk etapta bebişi silip temizleyip veriyorlar zaten. Havlu gerekmez diye düşünüyorum

Neden kesilmezmiş peki onu biliyor musunuz? Şimdi arkadaş yazınca bi araştırdım da dini açıdan bi sorun yokmuş, sanırım halk arasında söylenen bişey. Ama sebep ne gösteriliyor onu bulamadım
Yok yok dini sebep değil bildiğiniz hurafe. Allah korusun bebeğin ömrü kısalır diye uydurmuş biri bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış hikayesi işte

Bend e koymadım ilk doğumumdan biliyorum ameliyathanede onların havlusu oluyor bebeği onunla siliyorlar benim hastanemde

Benim doktor da 28 /30 Ağustos mu 1 eylül mü dedi bende kıyamadım minnağıma azdaha gelişsin diye 1 eylül dedim senle aynı günmü doğuma alıncaz tabi bu minnaklar beklerse
Aay sen gün mü almıştıın? 1 eylül bence çok güzel bir tarih ya inşallah beklerler o güne kadar minnoşlar

Kizlar acile gittim Tekrar sancı çıktı. 8 eylül olan günümü 31 ağustosa çektiler. Sancı durdurucu verdiler.
38+1 yani
1 eylül olsun deseydin kız.. hem cuma günü hadi kuzum hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelvek bebek.. sancılar kaç çıktı?

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-21-13-25-58-450_com.miui.gallery.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 67
Aramızda 1 gün var aynı zamanlarda doğum olur sanıyordum nasip böyleymiş sağlıcakla kucağına al inşallah
Kızlar bir sorum olacak. Hastane çantasına bebek için havlu koymak gerekli mi? Siz koydunuz mu havlu?
Koymadım orada silip verirler zaten 3 4 gün yıkamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…