ayy evetMaşallah bebişine.
O zaman şafak 10 mu diyoruz
benim sancılardan dolayı öyle dedi aslında o zamana kadar beklerse alırız dedi, 1 eylül dedim ben 38+4 oluyor iyi gibi benceMaşşallahh
Niye 38+2 de alacak canım biraz daha dursa ya da kendi sancıların başlayınca alsa daha iyi değil mi ki
İçimden geçti valla biliyo musun dedim belkide dönecek normal olacakayy evetbi de bebek dönüyormuş biz normal doğumu bekliyormuşuz ne gülerim hahahah
evet bana da 38+2 dedi zaten bende 1 eylül olsun mu hocam dedim 38+4 oluyor bakalım henüz daha net değil, Perşembe tekrar çağırdıBebiş dönmediğinde sezaryeni birkaç gün erkene alalım dedi mi size de? Benimki de dönmedi. Sezaryen tarihimi 38+3’ten sonraya geciktirmeyelim mümkünse dedi doktorum.
vaay olumlama bizim işimiz diyosunnYokilk gebelik hatta 3. Tüp bebek tedavisiyle bu aşamaya geldik genel olarak pozitif biriyimdir, korktuğum şeyleri düşünmemeye çalışıyorum ve düşünmedikçe yaşamayacağım gibi geliyor bakalım benim kontrolde tee bu cuma
Canım benim, iyi olacak hiç korkma kendini de suçlama sakın biliyorum annelik içgüdüsü insan hemen suçu kendinde arıyor ama kader işte sağsalim çıkacaksınız beraberGeçmiş olsun inşallah. Allah beterinden muhafaza etsin.
Bazen içim çok yanıyor... Karnımda bi hqreket olunca hâlâ benimle ve tekme atıyor sanıp heyecan yapıyorum ama sonra... Ama geçecek inşallah. Daha fazla üzülmek, yanmak istemiyorum. Allahın gücüne gider diye korkuyorum.
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaAllah
Kızlar bir sorum olucak
Gebelikte saç kestirmeyin derler siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Maşallah canımartık sayılı günler kaldı kavuşmalara
37+0 da tekrar çalışamaz raporu mu almak gerekiyor? Benim 32. Haftada aldığım raporda 37+0da yani 4 eylül izin başlangıç tarihi olarak yazıyordu. Ekstra rapor almam gerektiğini bilmiyordum
ya canım valla benden istedi okulun memuru, 37 de de alman gerekiyor dedi ve sanırım bende yazmıyordu 21 de çalışamaz raporu ya da hatırlamıyorum yalan olmasın, zaten muayenem vardı alıp verdimCanım benim doktor ekstra çalışamaz raporu almayacaksın demişti. Yani hastanenin raporlana birimi de öyle dedi. Çalışabilir raporunda zaten 22 ağustos çalışamaz yazıyor. Sen neden ekstra rapor aldın?
yaa aynen öyleyse aynı gün almış olacaz tam doğumdaş olacaklar yaaBenim doktor da 28 /30 Ağustos mu 1 eylül mü dedi bende kıyamadım minnağıma azdaha gelişsin diye 1 eylül dedim senle aynı günmü doğuma alıncaztabi bu minnaklar beklerse
canım hayırlı olsun ve çok geçmiş olsun, çabucak kavuşsunlar inşallah annelerineKızlar ben doğum yaptım ben ıyıyım bebıslerımın bırazcık solunum sıkıntısı olunca yoğun bakıma aldılar darısı doğum yapacaklara
Olduğu kadarvaay olumlama bizim işimiz diyosunnhadi bakalım
Hayırlı olsun, birlikte sağlıkla yaşayınKızlar ben doğum yaptım ben ıyıyım bebıslerımın bırazcık solunum sıkıntısı olunca yoğun bakıma aldılar darısı doğum yapacaklara
hahahaha her an her şey olabilir, anasına bu kadar çektirdi karaciğerimi delecek nerdeyse son dk dönerse onun g*tünü ısırırımİçimden geçti valla biliyo musun dedim belkide dönecek normal olacak
Evet açıldığını görünce rahim de açılacakmışta bu çok büyük ya , bir el kadar kapalı hali.Gerçekten öyle ya, insanlar anca korku aşılamışlar öyle yapma şöyle olur; şöyle yapma böyle olur
Geçen arkadaşım doğum yaptı, aynı hastanede aynı doktora gidiyoruz. Şansa benim nst varken o da yan odada sancı çekiyordu, bu ottan o da almış ve evden plastik kap getirmiş içi görünen şeffaflardan ağzı da kapalıydı camın önüne koymuştu. Evden uygun plastik kap götürün bence aynı şeffaf olandan. Çünkü izlemek gerekiyormuş galiba
Yürürken yatarken her an ağrı acı içindeyim. 1 Eylül'de bitiyordu benimki de bugün çalışamaz aldım evde dinleniyorum daha fazla dayanamadımCumartesiden beri yürümekte o kadar zorlanıyorum ki. Bıçaklar batıyor gibi oluyor ayağa kalkınca. Daha önce de gitmiştim doktora ama bu derece değildi. Akşam tekrar randevum var. Çalışabilir raporunu iptal mi etsem diye düşünüyorum. 2 Hafta var benim süremin dolmasına. 4 eylül izin başlangıç tarihim.
Sabretsem gelsem mi işe? hiç riske atmayayıp izne mi çıksam. 2 hafta da hiç az bir zaman değil. Bebeğimle geçireceğim vakitten de çalmak istemiyorum.
canım sen daha iyi bilirsin bedenini çalışabilecek durumdaysan sabret ama değilsen eziyet etme kendine bence, benimde geçen hafta sancılarım çoktu beni çağırmış olsalardı gidemezdim izne ayrılırdım 36+0 a ama Allah'tan müdürüm insiyatif kullandı gelme dedi yoksa bende çalışamazdımCumartesiden beri yürümekte o kadar zorlanıyorum ki. Bıçaklar batıyor gibi oluyor ayağa kalkınca. Daha önce de gitmiştim doktora ama bu derece değildi. Akşam tekrar randevum var. Çalışabilir raporunu iptal mi etsem diye düşünüyorum. 2 Hafta var benim süremin dolmasına. 4 eylül izin başlangıç tarihim.
Sabretsem gelsem mi işe? hiç riske atmayayıp izne mi çıksam. 2 hafta da hiç az bir zaman değil. Bebeğimle geçireceğim vakitten de çalmak istemiyorum.
Evet bayağı büyükmüşEvet açıldığını görünce rahim de açılacakmışta bu çok büyük ya , bir el kadar kapalı hali.
Valla otu aldım bir kapta ayarlayacağım artık doğumhaneye götürmeye :)Benim perşembe :) ay çok merak ediyorum yaz lütfen
Ya bu ot bana biraz korkanç geliyokabı hiç bilemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?