Ben de kestirmedim. Doğum sonrası inşallah kuaföre gidicem çok özledim yenilenmeyiKızlar bir sorum olucak
Gebelikte saç kestirmeyin derler siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Gerçekten öyle ya, insanlar anca korku aşılamışlar öyle yapma şöyle olur; şöyle yapma böyle olurYok yok dini sebep değil bildiğiniz hurafe. Allah korusun bebeğin ömrü kısalır diye uydurmuş biribir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış hikayesi işte
Geçen arkadaşım doğum yaptı, aynı hastanede aynı doktora gidiyoruz. Şansa benim nst varken o da yan odada sancı çekiyordu, bu ottan o da almış ve evden plastik kap getirmiş içi görünen şeffaflardan ağzı da kapalıydı camın önüne koymuştu. Evden uygun plastik kap götürün bence aynı şeffaf olandan. Çünkü izlemek gerekiyormuş galibaFatma ana eli otu geldi kızlar çok büyük bu yaa . Buna uygun kap nerden bulcam hastanede
Canım bizim doktor beklemeyi gereksiz buluyor çünkü zaten eğer 4ü görür veya geçerse normal doğum zorlar boşa 41i beklemeyiz mantığında. Bende hurmaya ahududu yaprağı çayına ve egzersize dayandım
Çok teşekkür ederimm hepsini danışarak tüketeceğimHurma ye kuzu bol bol, adaçayı diyorlar ama bence onun kullanımına dikkat etmek lazım canım bı araştır derim, Allah kolaylıkla nasib etsin sizekekik iyi gelebilir birşeylere atarak yerseniz, ananas son haftalarda tavsiye ediliyor. Hurma dışında diğerleri zaten ödem atma amaçlı kullanılıyor. O yüzden sanırım doğumu kolaylaştırıyor, fakat miktarını tarifini bilmiyorum kuzu
Maşallah sana yaaKizlar gunaydin.
Doguma giriyorum saka gibi :) azicik sanci ve su gelmesi esliginde :) 5 cm açılmışim bile, bize sans dileyin :)))
Kestirrr, ben iki gebelikte de kestirdim.Aaa çok şaşırdım çok ilginç ve korkunç bi iddiaymışbenimde saçlarım uzadı, bebiş olunca pratik duş için kestirmek istiyorum. Dinen sakınca yokmuş, bu korkunç iddiaya rağmen kestirmeli miyiiim bilemedim
Benim perşembe :) ay çok merak ediyorum yaz lütfenBende37+0ı görsem rahatlayacam ama inanıyorum gelmeyecek bugün. 38 i beklemek istiyorum şimdi de yarın doktor kontrolüm var benim bakalım ne diyecek. Sizin ne zamwn
Ya bu ot bana biraz korkanç geliyoFatma ana eli otu geldi kızlar çok büyük bu yaa . Buna uygun kap nerden bulcam hastanede
Rabbim sağlıkla kavuştursun37+5 olduk, 2-3 cm açıklığım varmış. Dünden beri yürümekte zorlanıyorum çünkü bebeğin kafası inanılmaz baskı yapıyor. Bebek her an gelebilir dedi doktorum, gelmezse de cuma günü suni sancı alacağım gibi görünüyor. SSVD istediğim için doktorum daha fazla bekleyip risk almak istemiyor. 3291 g ve 52 cm olmuş kızçem. Sağlıkla gelir inşaAllah bütün yavrularDuygulandım bugün
Yaa tebrik ederimm, rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah. Çabucak toparlayıp çıksınlar inşallahKızlar ben doğum yaptım ben ıyıyım bebıslerımın bırazcık solunum sıkıntısı olunca yoğun bakıma aldılar darısı doğum yapacaklara
Bende kestirmeyi düşünüyorum, boşuna korku aşılamaya gerek yok bünyeyeKestirrr, ben iki gebelikte de kestirdim.
Ah canım benim maşallah 3ünüzde iyi olun çok sevindim kavuştunuzKızlar ben doğum yaptım ben ıyıyım bebıslerımın bırazcık solunum sıkıntısı olunca yoğun bakıma aldılar darısı doğum yapacaklara
Amin cümlemiziRabbim sağlıkla kavuştursun
Galiba bu hafta ve sonraki hafta bir sürü bebişimiz doğacak
Yok
benim kurum istedi canım almam gerekiyormuş dr da verdi zaten direk , bi de ilkinden farklı şeyler yazıyordu sankiMaşallah canımartık sayılı günler kaldı kavuşmalara
37+0 da tekrar çalışamaz raporu mu almak gerekiyor? Benim 32. Haftada aldığım raporda 37+0da yani 4 eylül izin başlangıç tarihi olarak yazıyordu. Ekstra rapor almam gerektiğini bilmiyordum
Ben bebiş için değil kendim için koydum. Göğüslerimle ilgili sıkıntım oldukça sıcak su ile havluyu koydum iyi geldi hastanede de sıkıntım olursa öyle yapıcam.Kızlar bir sorum olacak. Hastane çantasına bebek için havlu koymak gerekli mi? Siz koydunuz mu havlu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?