2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
25 temmuzda doğdu oksijen verildi agzindan verilen hortumla besleniyordu karnindada katater vardi. Oksijen takildi. Oksijen evet ara ara cikartilip nefes aliyormu diye baktilar daha sonrasinda nefes almasi duzeldi ama kalbi cok hizli atiyordu antibiyotik tedavisi aldik 10 gun. Emzik verildi ara ara emmesi kuvvetlensin diye agzindaki beslenme hortum cikartildi biberona gecildi biberonu ememedi nefes alamadi tekrar oksijene bagladilar 2 gun sarilik tedavisi gordu sonra kan taktilar tekrar biberon denediler emince beni aradilar hastaneye gidip durmadan emzirdim. Emmeyi yutmayi pek bilmiyordu topuguna vurdum burnunu sıktım islak bezle yuzunu sildim altini actim zorla besledim hastaneden ciktik kilo alinca 16 gun surdu bu süreç

Özel bakim degilde saatleri kacmadan doyurmak lazim birde hic uyanmiyor zorlayip beslemej lazim agzini acip zorla gogsunu vermek lazim

Eoprotin diye mama var 30 ml anne sütüne katiliyor sadece anne sutune katiliyor ve inanilmaz kilo aldiriyor onun sayesinde benim kız toparladı doktorunuza sorun bir isterseniz aldirin sutunuz varsa.

Prematil diye mamada kullaniyoruz buda normal suya katilan mama bundanda veriyorum normal mama almayacaksiniz bebek kucuk cunku

Sorunuz olursa yazarsiniz ben cevaplarim

Hayırli olsun canım benim evladınızla nice mutlu günlere

Kuzum 9 da kontrolun vardı nasıl geçti ? NewMamaa
Ayy ancak yazabiliyorum. Sancı çıktı ama 2 kere :) sabah diye mi anlamadım normalde akşam üstü 10 dakkada bi oluyor orada inat olmadı :) açılmada yok. Bebeğin kilosuna göre çatı da uygun dedi. Doğuma hazırlık sancılarıymış. Bebişi de gördük ağzını açtı birde dudakları büzüştürdü öpücük attı bize artık istediği zaman gelebilir dedi.. Egzersiz yürüyüş ne varsa yapabilirsin artık gelmesinde sakınca yok dedi

bende şimdi çıktım kontrolden.haftaya çarşambaya gün verdi.30 Ağustos sabah 7 de inşallah doğum var.bende de hafif sancı çıktı erkende gelebilir dikkat et dinlen bol bol dedi.genelmi spinalmi karar veremiyorum ilk ikisi genel sezeryandı

Yaa maşallah ne güzel bir kontrol geçirmişsin bebeğim
Bak annesini mutlu etmiş öpücük vererek simay kuş
Artık erken gelmesinde bir sorun yok dediyse şöyle derin bir nefes alabiliriz

Oo senin de tarih belli olmuş canım 30 ağustos 1 eylül zamanınherkes doğurcak bu gidişle

Sağlıkla gelsin, kolay bir doğum diliyorum

Aynı şu an süreçlerimiz. Kateter var, hortumla besleniyor,bi ağızdan veriliyor oksijen bi burna alınıyor. Prematil istediler sütüm yetmediği için onu aldık. Sütüm çok değil ama var eoprotin sorayım o zaman, çok teşekkür ederim. Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Eczaneden zeytinyagida aldirdilar bana prematil mamanin icine koyuyorlardi onuda bir sorun isterseniz

kesinlikle spinal öneririm, hem direk bebeğini görürsün hemde amelîyat sonrası ağrı çekmezsin naçizane tavsiye

canım ben de aynı emzikten aldım, bende mikrodalga var ama diğer steril ettiklerimle birlikte yaptığım için o yöntemi kullanmadım. biberon, süt sağma makinası, emzik ne varsa 5 dk kaynatıp green clean emzik temizleyici ile yıkayıp arıtma suyu ile duruladım. kendiliğinden kurumasını bekleyip kaldırdım. sen de öyle yapabilirsin

Ben kaynar suya atarak steril ettim. mikrodalga bana hiç ama hiç sağlıklı gelmiyor. Evim de var zorda kalmadıkça da kullanmıyorum. Ama bebek için kesinlikle olmamalı.
Bu mikro dalga olayı son 1 senedir instagramda moda oldu. Emzikleri atıyorlar içine falan. Gelenekselci değilimdir de. kaynatmanın ne sakıncası olmuş acaba. (bizim zamanımızda mikrodalga mı vardı)

İnanırmısın bu hafta bende yumurta kokusundan iğrendim acaba bu haftalarda mı var bi sıkıntı
Bozulmuş yumurta gibi kokuyor bana hepsi bu ara. Ve hamileliğim boyunca da hiç birşeyden tiksinmedim. Ne ayrı güzel koktu ne de çirkin. Ben sonunda yaşamaya başladım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…