2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben özelde çalışıyorum olsa bile beni kapsamayacaktır, ama kamuda çalışanlar için keşke yapılsa böyle birşey

Ben özelde çalışıyorum olsa bile beni kapsamayacaktır, ama kamuda çalışanlar için keşke yapılsa böyle birşey
Sizde de şuan 16 hafta analık izni hakkı var. Özel sektörü de ilgilendirir diye düşünüyorum. Analık izninin ortasında toplu sözleşme kabul edildi varsayalım, diğer yarı için bizi ilgilendirir mi acaba, bir sendika avukatına sormak lazım.

Evet biz girmedik kuvöze. Ama haftasından dolayı prematüre olarak geçiyor kardiyoloji nöroloji yeni doğana kontrollerimiz vardı şükür temiz hepsi . Sarılığı 10a kadar yükselmişti onu takip ettik hep sınırın altındaydık 7 ye düştü bugün son bi daha bakılacak hastanedeyiz. Sizin de aklımızda olsun sezaryenle doğumlarda %80 sarılık olur 5-7 . Gün pik yapar ama 2 saatte bır emme ile bir şey olmaz dedi doktor dediği gibi de oldu. Biraz yoruldum gece uykusuzluğu sürekli tetikte olmak falan annem ablam burda ama sanki kimse benden iyi bakamaz gibi kimseye de güvenmiyorum alışıyoruz çok şükür

günaydın canım hanımlar herkese iyilik güzellik ve sağlık diliyorum

bugün bol miktarda sırt ağrısı ile uyandım tutuldum sanırım üstüm açık yatmaktan ama kalkıp hareket edince geçti, sabah açlığımdan uyuyamadım normalde yatana kadar ağzım boş durmaz ama 2 gündür sinüzitle mücadele ediyorum iştah miştah kalmadı, ve enterasan bi şekilde 2 3 gündür de kasılmalarım çok azaldı sanırım benimki gelmekten vazgeçti tütütütü maşallah diyim de hareket bile ettirmiyordu sancılar kasılmalar, bu vesileyle bizde kardeşimle cam kapı kanepe perdelere girişelim yavaş yavaş yaparız inşallah

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gaz için çiğneme tableti vermişti doktorum. O rahatlatmıştı beni. Siz de bi sorun isterseniz

Kolay gelsin canım ama dikkat et kendini incitmeden yap işlerini

37. haftam 1 eylül de doluyordu. ben doktor kontrolüne 32+0 da değil de 32+3 te gittim. Gittiğim günü baz alarak rapor düzenliyorlar. Ben hatta daha ileri tarihi yazdırmak istiyordum. Gidebildiğim kadar giderim işe diye

Çok detay olacak ama çarşamba resmi tatil perşembeye de 1 gün yıllık izin alsaydım cuma zaten işe gitmeyecektim ahh ahhh kafammmmm

Canim bak bende 2 doğumda birden sanci yasayamadim.
Bazi insanlara sanci gelmiyordur belki, yani artik ben boyle dusunuyorum. Ama o dogum baslayacaksa basliyor iste, sıkma uzme kendini.

Bikac gundur burdan uzak kaldim o yuzden son durumlarinizi cok bilmiyorum ama eger doktorun yasak koydugu birsey yoksa bol bol hareket etmek cidden dogumu tetikliyor. Ama herseyden onemlisi kendini strese sokmamak.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kızlar avent in emziğini almıştım henüz steril etmedim biraz araştırdım ama bunlar direk kaynatılmıyormuş, kendi kabı ile mikrodalgaya atılıyormuş ama bende mikrodalga yok siz nasıl yaptınız var mı alanınız? kaynar suda bekletsem olur mu acaba ve ne kadar bekletmeliyim ?

Günaydın
Kızın için dayan bambam
Bu hafta açıkçası bende tiksine tiksine yumurta yemeye başladım ama mecbur yiyorum
Sen yinede diğer iyi gelen şeyleri ye kaşar, muz, ceviz hangisini yiyebiliyorsan
İnanırmısın bu hafta bende yumurta kokusundan iğrendim acaba bu haftalarda mı var bi sıkıntı

Bende aldım üstünde yazıyor ilk kullanımda 5dk kaynatın diye kaynattık

Kuzum evet bence saat lazım telefon ister istemez zararlı, ben tuz lambası kullanıyorum. Sarı güzel rahatsız etmeyen bir ışığı var. Hem faydalı birşey astıma vs. Saati duvar saati gibi de alabilirsin. Sadece tavsiye

İki saatte bir emzirmek yerine saatte bir emzirmek herhangi bir sakınca oluşturur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…