2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Telefonu koyacak yerim yok artık onu ne yapçam bilmiyorum. Bebeğin beşiği için mecbur baş ucumdaki komodini kaldırdık. Ya yastığımın qltına koycam yada uzaktaki yere onun için de yataktan kalkmam lazım.
Hmm doğru ya bende komidini kaldırdım , sen aynı dediğin gibi yap canım ışıklı saat al en iyisi

Sağlıkla gelsin inşallah.
Ben bir kere anestezi almıştım. Ayılmak çok zor olmuştu. Sürekli uyumak istiyordum. Bütün gün uyudum diyebilirim. Ve küçük bir operasyondu aslında. Değişik bir kafa. Bebek olmasa uyutun beni derdim. Şöyle deliksiz yatayım

Kızlar nasılsınız ? Ben hiç giremiyorum evi temizliyorum kaç gündür anam bitmiyor yaptıkça iş çıkıyor v ev ne hale gelmiş ya annem yapma ben yaparım dedi , ya dedim anne 8 aydır aynı şeyi söylüyorsun ama napsın oda çalışıyor geldiğinde anca yemek yapıp ortalığı toparlıyor

Bende avent aldım cnm kaynattım ben
Kaynatılmıcağı nerde yazıyodu üstünde mikrodalgada dezenfekte edildiği yazıyo ama bendede yoktu mikrodalga o yüzden kaynattım mikrodalga olsa dezenfekte etmek çok kolay olurmuş

İyileştin mi canım biraz ama yine de dikkatli ol sende fazla yüklenme dinlene dinlene

Kolay gelsin kuzum ya. Kıyamıyor annen de sana, Vakitte bulamıyor.
Kolay gelsin. Hemencecik bitsin temizliğin

Benim çocuuğun boyu uzamamış :) hatta FL kısalmış doktor da bizim işaretlediğimiz yere göre değişiyor ona pek takılmayın. Bi işaretledi 3200 kg bi işaretledi 3300 bak dedi mm oynasa böyle fark oluyor bunlara takılmayın.. bir de %10 artı yada eksi yanılma payı var dedi sizlerinde bilgisi olsun kızlar

Haftamız aynı Kaç kilo olmuş bebişin uzun boylu demiştin Sanki

He şimdi gördüm canım. Maşallah kilosuda güzel
Artık doğurabilirsin

İyileştin mi canım biraz ama yine de dikkatli ol sende fazla yüklenme dinlene dinlene
Valla ben çok oldu ayağa kalkalı yani lohusa nedir hiç bilmedim hastaneden geldim bi gün sonra normal hayata döndüm , sadece bir gece eşim yardım etti ondan sonra artık kalktım ayağa lohusa da neymiş

Kolay gelsin kuzum ya. Kıyamıyor annen de sana, Vakitte bulamıyor.
Kolay gelsin. Hemencecik bitsin temizliğin
Canımsın sağol aynen hem kıyamıyor hem vakit bulmuyor , bana hastalanacaksın ben senin gibi doğuran ilk defa görüyorum diyor hiç dinlenmedim diye

İki saatte bir emzirmek yerine saatte bir emzirmek herhangi bir sakınca oluşturur mu acaba
Sağlık ocağındaki ebe, her meme istediğinde emzirebilirsin sadece 3 saatten uzun aç kalmasına izin verme demişti. 2 saati beklemeden bebek acıkırsa emzirmede bir sıkıntı yok söylediğine göre

Su an bol bol hareket yapıyorum kuzum dun biraz sancilarim oldu tam kronometreyi actim geri kacti bakalim her gebelik kendine özgü dogru söylüyorsun sancisiz bile gelebilir
lidyadgn doktor izin verdi geliyorum squat girllüğe devam ne varsa yap artık gelsin diyor doktor
Ne guzel yaaaa işte bekledigimiz cevap bu yapalim kuzum squat kazanacak

Süperrr hadi bakalım başla squatlara yürüyüşlere gönül rahatlığıyla

Valla ben çok oldu ayağa kalkalı yani lohusa nedir hiç bilmedim hastaneden geldim bi gün sonra normal hayata döndüm , sadece bir gece eşim yardım etti ondan sonra artık kalktım ayağa lohusa da neymiş
canım kendini yorma kasık fıtığı olursun sonra allah korusun, sakın ağır iş yapıp ağır bişey de kaldırma daha ameliyatın çok taze bir sürü katman dikildi dikkat et kendine

Kesinlikle ölçümler aşırı yanıltıyo benimde bir hafta tam boyu 1 hafta geri akışa bıraktım artık doğunca boyu kilosu nolcak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…