Hmm doğru ya bende komidini kaldırdım , sen aynı dediğin gibi yap canım ışıklı saat al en iyisiTelefonu koyacak yerim yok artık onu ne yapçam bilmiyorum. Bebeğin beşiği için mecbur baş ucumdaki komodini kaldırdık. Ya yastığımın qltına koycam yada uzaktaki yere onun için de yataktan kalkmam lazım.
Sağlıkla gelsin inşallah.bende şimdi çıktım kontrolden.haftaya çarşambaya gün verdi.30 Ağustos sabah 7 de inşallah doğum var.bende de hafif sancı çıktı erkende gelebilir dikkat et dinlen bol bol dedi.genelmi spinalmi karar veremiyorum ilk ikisi genel sezeryandı
Kızlar avent in emziğini almıştım henüz steril etmedim biraz araştırdım ama bunlar direk kaynatılmıyormuş, kendi kabı ile mikrodalgaya atılıyormuş ama bende mikrodalga yok siz nasıl yaptınız var mı alanınız? kaynar suda bekletsem olur mu acabave ne kadar bekletmeliyim ?
İyileştin mi canım biraz ama yine de dikkatli ol sende fazla yüklenme dinlene dinleneKızlar nasılsınız ? Ben hiç giremiyorum evi temizliyorumkaç gündür anam bitmiyor yaptıkça iş çıkıyor v ev ne hale gelmiş ya annem yapma ben yaparım dedi , ya dedim anne 8 aydır aynı şeyi söylüyorsun ama napsın oda çalışıyor geldiğinde anca yemek yapıp ortalığı toparlıyor
Kızlar nasılsınız ? Ben hiç giremiyorum evi temizliyorumkaç gündür anam bitmiyor yaptıkça iş çıkıyor v ev ne hale gelmiş ya annem yapma ben yaparım dedi , ya dedim anne 8 aydır aynı şeyi söylüyorsun ama napsın oda çalışıyor geldiğinde anca yemek yapıp ortalığı toparlıyor
Panik olurmuyum korkarmıyım bilemiyorum ki.o iğne acıtıyormu belikesinlikle spinal öneririm, hem direk bebeğini görürsün hemde amelîyat sonrası ağrı çekmezsin naçizane tavsiye
Amin inşallah.Sağlıkla gelsin inşallah.
Ben bir kere anestezi almıştım. Ayılmak çok zor olmuştu. Sürekli uyumak istiyordum. Bütün gün uyudum diyebilirim. Ve küçük bir operasyondu aslında. Değişik bir kafa. Bebek olmasa uyutun beni derdim. Şöyle deliksiz yatayım
Haftamız aynı Kaç kilo olmuş bebişin uzun boylu demiştin SankiAyy ancak yazabiliyorum. Sancı çıktı ama 2 kere :) sabah diye mi anlamadım normalde akşam üstü 10 dakkada bi oluyor orada inat olmadı :) açılmada yok. Bebeğin kilosuna göre çatı da uygun dedi. Doğuma hazırlık sancılarıymış. Bebişi de gördük ağzını açtı birde dudakları büzüştürdü öpücük attı bizeartık istediği zaman gelebilir dedi.. Egzersiz yürüyüş ne varsa yapabilirsin artık gelmesinde sakınca yok dedi
He şimdi gördüm canım. Maşallah kilosuda güzelBenim çocuuğun boyu uzamamış :) hatta FL kısalmışdoktor da bizim işaretlediğimiz yere göre değişiyor ona pek takılmayın. Bi işaretledi 3200 kg bi işaretledi 3300 bak dedi mm oynasa böyle fark oluyor bunlara takılmayın.. bir de %10 artı yada eksi yanılma payı var dedi sizlerinde bilgisi olsun kızlar
Valla ben çok oldu ayağa kalkalıİyileştin mi canım biraz ama yine de dikkatli ol sende fazla yüklenme dinlene dinlene
Canımsın sağolKolay gelsin kuzum ya. Kıyamıyor annen de sana, Vakitte bulamıyor.
Kolay gelsin. Hemencecik bitsin temizliğin
Sağlık ocağındaki ebe, her meme istediğinde emzirebilirsin sadece 3 saatten uzun aç kalmasına izin verme demişti. 2 saati beklemeden bebek acıkırsa emzirmede bir sıkıntı yok söylediğine göreİki saatte bir emzirmek yerine saatte bir emzirmek herhangi bir sakınca oluşturur mu acaba
Su an bol bol hareket yapıyorum kuzum dun biraz sancilarim oldu tam kronometreyi actim geri kactiCanim bak bende 2 doğumda birden sanci yasayamadim.
Bazi insanlara sanci gelmiyordur belki, yani artik ben boyle dusunuyorum. Ama o dogum baslayacaksa basliyor iste, sıkma uzme kendini.
Bikac gundur burdan uzak kaldim o yuzden son durumlarinizi cok bilmiyorum ama eger doktorun yasak koydugu birsey yoksa bol bol hareket etmek cidden dogumu tetikliyor. Ama herseyden onemlisi kendini strese sokmamak.
Ne guzel yaaaa işte bekledigimiz cevap bu
Süperrr hadi bakalım başla squatlara yürüyüşlere gönül rahatlığıylaAyy ancak yazabiliyorum. Sancı çıktı ama 2 kere :) sabah diye mi anlamadım normalde akşam üstü 10 dakkada bi oluyor orada inat olmadı :) açılmada yok. Bebeğin kilosuna göre çatı da uygun dedi. Doğuma hazırlık sancılarıymış. Bebişi de gördük ağzını açtı birde dudakları büzüştürdü öpücük attı bizeartık istediği zaman gelebilir dedi.. Egzersiz yürüyüş ne varsa yapabilirsin artık gelmesinde sakınca yok dedi
hayır canım çok az bi acısı var zaten direk uyuşuyorsun hiç korkmaPanik olurmuyum korkarmıyım bilemiyorum ki.o iğne acıtıyormu beli
canım kendini yorma kasık fıtığı olursun sonra allah korusun, sakın ağır iş yapıp ağır bişey de kaldırma daha ameliyatın çok taze bir sürü katman dikildi dikkat et kendineValla ben çok oldu ayağa kalkalıyani lohusa nedir hiç bilmedim hastaneden geldim bi gün sonra normal hayata döndüm , sadece bir gece eşim yardım etti ondan sonra artık kalktım ayağa lohusa da neymiş
Benim çocuuğun boyu uzamamış :) hatta FL kısalmışdoktor da bizim işaretlediğimiz yere göre değişiyor ona pek takılmayın. Bi işaretledi 3200 kg bi işaretledi 3300 bak dedi mm oynasa böyle fark oluyor bunlara takılmayın.. bir de %10 artı yada eksi yanılma payı var dedi sizlerinde bilgisi olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?