2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

tamamdır bende öyle yapayım

ya bende YouTubedan video izledim biberon falan kaynatttılar da emziği atmadı mikrodalgaya attı, emzik atılmıyormuş falan dedi

evet ya 2 dk lık iş aslında, bende videodan gördüm ama 5 dk kaynatıcam bende

Oyshhh doğdugunca o güzel agziyla annesini emcek cok cok cok diye ne guzel bak senin haftanda benim dr dur gelmesin dedi senin dr gönder gelsin diyo doktorunu gormeden sevdim valla

Tebrik ederimm, rabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Masallah canim Allah analı babalı uzun ömür versin bebisine saglikla büyüt cok mutlu oldum guzel bir doğum gerceklesmis

canım kendini yorma kasık fıtığı olursun sonra allah korusun, sakın ağır iş yapıp ağır bişey de kaldırma daha ameliyatın çok taze bir sürü katman dikildi dikkat et kendine
Annemde sürekli hasta olucakson diyor ama yatamıyorum ki kafayı yerim yatarsam , bide çok ev kirli bari bebek gelene kadar temizlensin diyorum odası hazır değildi onu yavaş yavaş hazırlıyorum hergün temizlik yapıyorum umarım bişey olmaz ,

Kuzum zorlayacak hareketler yapma dikislerin iyice kaynamamistir ki daha dikkat et bebeginle kavustugunda dinç ve sağlıklı olman çok önemli kendini o güne sakla

Kızlar bi konuda fikrinize ihyacım var
Mesela bebeği emzirdik diyelim oda emdi memede uyudu
Direk yatırmalımıyız beşiğe
Yoksa omza yaslayıp uyusa bile gazını çıkarmalımıyız?
Çevremde bunun her ikisini yapanlar var
Doğrusu nedir acaba???

yavaş yavaş yap bari kendini çok yormadan eğilip kalkmadan hatta korse aldıysan tak bu süreçte ya da tülbent benzeri bişeyle sar karnını korusun

Teşekkür ederim canım benim
Kuzu ne kadar bebeğini emzirirsen o kadar sarılık riskini ortadan kaldiriyormussun ben 2 saat ara ancak gece yaparim ama gun icinde ık dese memeye yapistiricam mık dese meme çocuk altı ıslandı diye ağlıyormuş ben hala meme vermeye calisiyomusum hahshshshd şaka bi yana ne kadar süt o kadar sağlıklı bebis kuzum

Her istediğinde verin ilk günlerde diyorlar zaten. 2 saatte bir emzirin demek çocuk uyursa 2 saati geçirmeyin anlamında diyorlar.

Ha bir de bebis meme de uyudu diyelim çenesini az gidikla uyandır az daha emsin diyorlar kuzu çünkü bebeğin cene kaslari daha tam güçlenmedigi için hemen yorulabiliyormus

Gazını da çıkarmadan yatırsak hem erken uyanır hem de kusma riski yok mu. Allah korusun kusuğunu yutar fln

Gel canım bizim doktora bekleriz sana da yakın sonuçta pependik
Evet kuzu ama son 10 gunde dr degistiremem hem hakkını yemiyim bu zamana kadar beni hep sakinlestirdi sadece şu an ona küsüm ama haberi yok tabi persembe günü soyleyeceklerine göre barisabilirim

O merak edilen soruya cevap veriyorum dimdiririri... Omzuna alip gazini cikartip yatirmalisin yoksa yatirinca gazla beraber kusuyor sonra basa donup tekrar emzirmwn geekecek kustugu icin

Merhaba bugün bizim de kontrolümüz vardı 34+0 olduk çok şükür. Ama biraz gergin ve korkulu geçirdim. Bebeğin plasentasında kist gibi bir yapı var dedi doktor ben de çok net gördüm böyle bebeğin olduğu alana doğru fıtık gibi bir şey çıkmış. Bebeğe bir zararı yok kan akışı ve suyu iyi dedi ama annelik işte taktım kafama sabahtan beri huzursuzum. Onun dışında ölçümleri önden gidiyor ve birbiri ile tutarsız göbeği 2 hafta önde başı 3 hafta önde bacağı 1 hafta önde miye böyle olur bilemedim. Ama bizim nıfty testimiz olduğu için doktor rahat davranıyor bir sorun olmaz vs diyor

Doktoruna güvenmelisin bence. Eğer çok aklını kurcalarsa başka bir doktora gidip görüş alabilirsin. Hem için de rahatlamış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…