Bende Pendik doğurmadan bi kahve içme şansımız olsaydı KeşkeGel canım bizim doktora bekleriz sana da yakın sonuçta pendik
Uyurken de gazını çıkarırmı acabaGazını da çıkarmadan yatırsak hem erken uyanır hem de kusma riski yok mu. Allah korusun kusuğunu yutar fln
Uyurken gazı çıkıyormu kuzum denedinmi minnaktaO merak edilen soruya cevap veriyorum dimdiririri... Omzuna alip gazini cikartip yatirmalisin yoksa yatirinca gazla beraber kusuyorsonra basa donup tekrar emzirmwn geekecek kustugu icin
İçini ferah tut bitanem az kaldı zaten sağlıkla kucağımıza alıcağız inşallah miniklerimiziMerhaba bugün bizim de kontrolümüz vardı 34+0 olduk çok şükür. Ama biraz gergin ve korkulu geçirdim. Bebeğin plasentasında kist gibi bir yapı var dedi doktor ben de çok net gördüm böyle bebeğin olduğu alana doğru fıtık gibi bir şey çıkmış. Bebeğe bir zararı yok kan akışı ve suyu iyi dedi ama annelik işte taktım kafama sabahtan beri huzursuzum. Onun dışında ölçümleri önden gidiyor ve birbiri ile tutarsız göbeği 2 hafta önde başı 3 hafta önde bacağı 1 hafta önde miye böyle olur bilemedim. Ama bizim nıfty testimiz olduğu için doktor rahat davranıyor bir sorun olmaz vs diyor
benim oğlanın adı Alparslan ama babasına kalsa Alparslan Yusuf Göktürk YıldırımGöbek adını dusundunuz mu bebislerinizin benim kızın göbek adı bile hazır
Ağızdan çıkarıyorlar. Bu da kusma eşliğinde oluyor. Bizim pışpışlamamız kontrollü gaz çıkarmasını sağlıyor. Süreci öne çekiyor. Böylece de bebeği yormamış oluyorUyurken de gazını çıkarırmı acaba
Dun cikartamadim ay delirdim bi saat sonunda cikardi ve kustuUyurken gazı çıkıyormu kuzum denedinmi minnakta
Bizim komşunun oğlu yaa hakk diye evde dolanıp duruyordu. O geldi aklımabenim oğlanın adı Alparslan ama babasına kalsa Alparslan Yusuf Göktürk Yıldırımgörmemişin bi oğlu olmuş tüm isimleri vermiş bi de demez mi tam genel kurmay adı diye daha şimdiden asker yetiştiriyoruz
Bana dedilerki kulagina okunan isim gercek adindan farkli koy dedim neden? Buyu yapilamiyormus gercek adi bilinmediginden bu yuzden kulagina farkli okuduk kimliginde farkli yaziyorGöbek adını dusundunuz mu bebislerinizin benim kızın göbek adı bile hazır
Kuzu kendini zorlama bak lütfenKızlar nasılsınız ? Ben hiç giremiyorum evi temizliyorumkaç gündür anam bitmiyor yaptıkça iş çıkıyor v ev ne hale gelmiş ya annem yapma ben yaparım dedi , ya dedim anne 8 aydır aynı şeyi söylüyorsun ama napsın oda çalışıyor geldiğinde anca yemek yapıp ortalığı toparlıyor
Aldım takıyorum korseyi , çok iyi oluyor , valla artık eğilip kalkıyorum inşallah bişey olmaz canım yayavaş yavaş yap bari kendini çok yormadan eğilip kalkmadan hatta korse aldıysan tak bu süreçte ya da tülbent benzeri bişeyle sar karnını korusun
Bende kimsenin bilmediği bir göbek isim koymayı düşünüyorum kuzu, malesef kötü şeyler var.Bana dedilerki kulagina okunan isim gercek adindan farkli koy dedim neden? Buyu yapilamiyormus gercek adi bilinmediginden bu yuzden kulagina farkli okuduk kimliginde farkli yaziyor
Ya bende bunu okudum eşimede söyledim ama saçmalama dedi ama bence mantıklıBana dedilerki kulagina okunan isim gercek adindan farkli koy dedim neden? Buyu yapilamiyormus gercek adi bilinmediginden bu yuzden kulagina farkli okuduk kimliginde farkli yaziyor
Bende gündelikçi istiyordum çok aradım ama yok temizlik şirketine söyleyince 3 kişi geliyor değişik temizlik yapıyorlar , sağol canım benim , valla artık Allah’a emanet normal insan gibi temizlik yapıyorumKuzu kendini zorlama bak lütfenkolay gelsin canım, benimde aklım evde kaldı eşim birşeyler yapacak bugün ama zaman yakın olunca kadın da bulamadım. Allah kolaylık versin
Canım içini ferah tut dr bi sorun olmaz diyor endişelenmeMerhaba bugün bizim de kontrolümüz vardı 34+0 olduk çok şükür. Ama biraz gergin ve korkulu geçirdim. Bebeğin plasentasında kist gibi bir yapı var dedi doktor ben de çok net gördüm böyle bebeğin olduğu alana doğru fıtık gibi bir şey çıkmış. Bebeğe bir zararı yok kan akışı ve suyu iyi dedi ama annelik işte taktım kafama sabahtan beri huzursuzum. Onun dışında ölçümleri önden gidiyor ve birbiri ile tutarsız göbeği 2 hafta önde başı 3 hafta önde bacağı 1 hafta önde miye böyle olur bilemedim. Ama bizim nıfty testimiz olduğu için doktor rahat davranıyor bir sorun olmaz vs diyor
Belirli ölçuler var ama standart ölçuler diye düşünüyorum kuzu, mesela bizimkininde kafası önde bacağı haftasında çıktı. Göbeği haftasından 3 4 gün önde çıktı vs. Genetik faktörlerde var bence yapısal ben öyle düşündüm. Sağlıkla vaktinde gelsin minikMerhaba bugün bizim de kontrolümüz vardı 34+0 olduk çok şükür. Ama biraz gergin ve korkulu geçirdim. Bebeğin plasentasında kist gibi bir yapı var dedi doktor ben de çok net gördüm böyle bebeğin olduğu alana doğru fıtık gibi bir şey çıkmış. Bebeğe bir zararı yok kan akışı ve suyu iyi dedi ama annelik işte taktım kafama sabahtan beri huzursuzum. Onun dışında ölçümleri önden gidiyor ve birbiri ile tutarsız göbeği 2 hafta önde başı 3 hafta önde bacağı 1 hafta önde miye böyle olur bilemedim. Ama bizim nıfty testimiz olduğu için doktor rahat davranıyor bir sorun olmaz vs diyor
O gün bebeğimi görmeye gitmiştim , başka bi bebek yan taraftaydı biberon verip yerine koydular bebek biraz sonra kustu ama tekrar gelip mama vermediler , heralde bu bebekler orda o yüzden kilo almıyorO merak edilen soruya cevap veriyorum dimdiririri... Omzuna alip gazini cikartip yatirmalisin yoksa yatirinca gazla beraber kusuyorsonra basa donup tekrar emzirmwn geekecek kustugu icin
Yediğinin fazlasını kusuyor diyor doktorlar. Onlar da o yüzden vermiyordur belkiO gün bebeğimi görmeye gitmiştim , başka bi bebek yan taraftaydı biberon verip yerine koydular bebek biraz sonra kustu ama tekrar gelip mama vermediler , heralde bu bebekler orda o yüzden kilo almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?