2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben 40a kadar kendimi ve bebişi korumasız hissettiğim için gece lambası yaktım sonra telefonun el fenerini kullanmaya başladım sonra tamamen karanlıkta uyuduk ışıkta uyumak beni yoruyordu gerçekten.
Sarılık olduğu için alarm kurup zorla uyandırıp emziriyordum.sarılık geçince saate gerek kalmadı zırt pırt uyandı insan meraktan saat kaç diye telefona bakıyor yoksa bence gerekli değil
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

Bizde şu huzurdan bi tadalım artık yaa
Çok şükür kavuşturana rabbim eşinle beraber sağlık huzur mutlulukla büyütmeyi nasip etsin

Bir ikizlerimiz daha mi oldu ben mi yanlis dusunuyorum? Tebrik ederim dunya, Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniklere de saglikli, mutlu, huzurlu bir omur dilerim

Yediğinin fazlasını kusuyor diyor doktorlar. Onlar da o yüzden vermiyordur belki
Ola bilir evet ama evdeki anneler tekrar süt veriyor kusunca orda vermiyorlar bu gün gittim bebeğimi görmeye yan taraftaki söylediğim bebek taburcu olmuş çok mutlu oldum

Ah evet çok haklısın hastane çok zor , ama bebeğim için sık dişini çoğu gitti azı kaldı , inşallah hiç küveze girmeden bebeğini kucağına alırsın

Canımsın burda birbirimize destek için variz oda iyi çok şükür toparlanıyor yavaş yavaş , gün aşırı görüyorum aynı şekilde

İnşallah yapmışlardır ama bu gün gittin o bebeği taburcu etmişler çok sevindim annesine gitmiş

Maşallah canımda hangi anı hayal etmeseydin ? Sezaryenmi. ? Hiç korkulacak bişey değil valla çok rahat , inşallah çok güzel ve rahat bi doğumun geçer , ameliyatı düşünme bebeğini düşün bide o an Allah insana gerçekten güç veriyor

Canım çok geçmiş olsun , inşallah hiç gerek kalmaz operasyona yanlış teşhis vermişlerdir , bide yeni doğan bebekler çok güçlü oluyorlar , dualarım seninle

Canım kavuşmanıza çok sevindim gözün aydın , benim annemde bırak 2.5’a kadar kalsın diyor ama bilmiyorlar biz kalbimizi orda bırakıp çıkıyoruz uykular haram oluyor , uyusak bile huzursuz uyuyoruz , çok iyi yapmışsın, senin yanında daha çabuk toparlar eminim

Tebrikler cnm benim çok geçmiş olsun, Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inş ogluşlarını

Nasıl sevindim anlatamam gözlerim doldu, aminnn tüm güzellikler sizinle olsun

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun, Rabbim güzel günlerini göstersin

Ah evet çok haklısın hastane çok zor , ama bebeğim için sık dişini çoğu gitti azı kaldı , inşallah hiç küveze girmeden bebeğini kucağına alırsın
Güzel yüreğinden öperim amin kuzum , inşallah senin bebişinde hemen toparlar gelir minnoş, sanki az kalmış gibi hissediyorum

Aslında hep bi sorun vardı ama soru işaretimiz vardı o biraz kesinleşti. O yüzden bahsetmemeyi seçiyordum kimseye. Ailemin bile haberi yok henüz.

Karaciğeriyle alakalı bir sorun var.
Allahım şifa versin, umarım herşey kolayca olup biter canım benim dua ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…