- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
Ben 40a kadar kendimi ve bebişi korumasız hissettiğim için gece lambası yaktım sonra telefonun el fenerini kullanmaya başladım sonra tamamen karanlıkta uyuduk ışıkta uyumak beni yoruyordu gerçekten.Kızlar yine tecrübeli annelere sorum var: şimdi bizim yatak odamızda saat yok hep telefona bakıyoruz diye yoktu. Bebiş doğunca kaçta uyandı kaçta emzirdim vs için saat gerekir değil mi? Birde gece lambası gibi birşey? Yani uyandımı ettimi görmek gerekir diye düşünüyorum ama ne dersiniz? Ona göre saatli ışık gibi birşey almak istiyorum:)
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınİyi geceler canım anneler.
Ben 21 agustos pt. 12.30 da sezaryenle kavuştum oğullarima bin şükür
Hayatimizim en huzurlu ve en yoğun bi buçuk gününü geride biraktik eşimle. Toplasak iki saatlik uykuyla duruyoruz ama gram şikayetimiz yok
Şimdide uyanik kalabilmek için kahveye düşeceğiz
Hep aklimdaydiniz ama asla girip bakamadim. İns sizlerde saglikli kavusursunuz
Bizde şu huzurdan bi tadalım artık yaaİyi geceler canım anneler.
Hayatimizim en huzurlu ve en yoğun bi buçuk gününü geride biraktik eşimle. Toplasak iki saatlik uykuyla duruyoruz ama gram şikayetimiz yok
İyi geceler canım anneler.
Ola bilir evet ama evdeki anneler tekrar süt veriyor kusuncaYediğinin fazlasını kusuyor diyor doktorlar. Onlar da o yüzden vermiyordur belki
Ah evet çok haklısın hastane çok zor , ama bebeğim için sık dişini çoğu gitti azı kaldı , inşallah hiç küveze girmeden bebeğini kucağına alırsınOralarda yine değişiktir eminim kuzum, yine de çok salma kendini bak bebişin sana gücüne ihtiyacı var gelecek. Ben günümü bekliyorum odada sıkıldım beee yatmaktan bu nedir gel perşembe geeel geeel geeel neyseki bugün annem geleck iki lafın belini kırarız. Gece biraz suyum geldi yine yataği pijamayı ıslattı canım sıkıldı ama iyiyim şimdi çok şükür kuzu
Aynen canım ana yüreği işteAy canım öyle düşünme yaa, onların gelişim sindirim sistemleri de tam gelişmiş değil okudum baya, hem zaten hemen hemen besliyorlar mideleri ne ki
CanımsınHaklısın canım ama annelik işte.. eşim doktor bir şey yok dedi diye oldukça rahat ama ben kendimi yedim sabah beri. Desteğin için sağol
İlk hamileliğimde mesela oğlum haftasından büyüktü ama tüm ölçümleri 2 hafta öndeydi mesela böyle birbirinden uyumsuz ölçümler değildi o yüzden buna da endişelendim sanırım. Ama işte arkadaşlar hep yazıyor mm yer değiştirse ölçü de değişiyor tabi. Genetik test yaptırdığımız için doktor ölçümlere takılmıyor yoksa kafa büyüklüğünü sorun ederdi sanırım
Sen ne kadar güzel bir insansın her halinle hepimizin her derdine destek oluyorsun canım. Senin güzel bebişin nasıl? Daha sık görebiliyor musun?
Amin canım inşallah şu bebeleri bir sağlıkla kucağımıza alıp yuvalarımıza gelseydik. O zamana kadar huh diyemeyeceğiz herhalde elimiz hep kalbimizde
İnşallah yapmışlardır ama bu gün gittin o bebeği taburcu etmişler çok sevindim annesine gitmişBende pek inanmıyorum ama ne olur ne olmaz dimi
Bilmiyorumki ama kusan bebek tekrar beslenmelidir cunku yedigini kusmus oluyorbence sen gittikten sonra bakimini tekrar yapmislardir
Ben eşime demedim ya direk farkli koydum haberi sonradan oldu babam koydu kulagina ismi
Ayy nasil sevindim sana anlatamamsaglikla buyut insallah
Ben pek bilmem sadece bana kulagina farkli oku buyu yapmak isteyen olursa gercek ismi bilinmediginden tutmaz dediler oyle arastirip etmedim acikcasi anlami guzel olan bir ismi kulagina okuttum babama okadar cidden bilen biri varsa aciklarsa bende ogrenmis olurum
İyim canım çok şükür , bebeğim iyi toparlanıyor yavaş yavaş bir hafta daha kalır heralde , sen nasılsın canım nasıl gidiyorkibrisss canım nasılsın? Bebek nasıl, son durum nedir?
Çakım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün35+6 da geldiler. Şükür ikisi de iyiler. Amin canim. Hepimize hayirlar getirsin evlatlarimiz
Maşallah canımda hangi anı hayal etmeseydin ? Sezaryenmi. ? Hiç korkulacak bişey değil valla çok rahat , inşallah çok güzel ve rahat bi doğumun geçer , ameliyatı düşünme bebeğini düşün bide o an Allah insana gerçekten güç veriyorSelam kızlar benim kontrolüm vardı bugün. 37+2deyim oğlum da 3.691 gram 51.5 cm olmuş tabi bu sayılar yanıltıcı olabiliyor. 4 Eylül’e sezaryen için direkt gün almıştım ben 39+1 oluyor. Doktor da bugün iyi ki normal doğurcam demedin bebeğin omuzları takılabilir ben seni normal doğurtmazdım dedi. İçim ürperdi keşke hayal etmeseydim o anı
Canım çok geçmiş olsun , inşallah hiç gerek kalmaz operasyona yanlış teşhis vermişlerdir , bide yeni doğan bebekler çok güçlü oluyorlar , dualarım seninleKızlar selam,
Haftaya sezeryan gününü planlayacağız.
Muhtemelen doğar doğmaz bebeğin operasyon geçirmesi gerekecek.
Lütfen dualarınızı esirgemeyin, kaç gündür biraz psikolojik olarak kötü hissediyorum.
Canım kavuşmanıza çok sevindimÇanm öncelikle biz hiç entübe olmadık . Başta sadece 2 kilo olsun vercez dediler Burnundan az solunum deste verdiler İlk bı kaç gün. sonra onu da kestiler emme refleksi yoktu. İlk bı kaç gün seviye 2de kaldı sonra seviye 1 e aldilar . beni emzirmeye çağırdılar emmişti herşey yolundayken kanında enfeksiyon çıktı crp değeri ve nefes problemi yaşadı antibiyotik başlandı kuvez ici oksijen verdiler ama enfeksiyon çabuk dustu aslında haftaya taburcu olcak diye beklerken doktormz bugun görüş gününde tekrar emzirin emerse taburculuk işlemleri başlatın dedi emdi zaten bizde 5 gibi işlemeler tamamlandı aldık çok şükür ama aşırı derecede minik annemeler kiziyo biraz daha kalsaydı keşke 2.5 olsaydı falan diye ama ben 18 geçedir hiç uyuyamdm dgru dzgun dayanamıyodum zaten iyi oldu benim için
Tebrikler cnm benim çok geçmiş olsun, Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inş ogluşlarınıİyi geceler canım anneler.
Nasıl sevindim anlatamamKızlar şimdi bebeğimin yanından geliyorumveee artık vakit geldi, grubumuzun en aceleci bebeği artık küvezden çıkmaya hazırmış nasipse perşembe günü servise çıkıyoruz ordan da Allahım nasip ederse evimize geliriz bugün tesadüfen bir emmeyi deneyelim dedi hemşiremiz denedik ve sanki bu zamana kadar bu anı bekliyormuş gibi emdi oğlum artık servise alabiliriz sizi dediler, çok zor günler geçirdim ama her zaman buna da şükür dedim Allahım kimseyi evladı ile sınamasın
Maşallah canımİyi geceler canım anneler.
Güzel yüreğinden öperimAh evet çok haklısın hastane çok zor , ama bebeğim için sık dişini çoğu gitti azı kaldı , inşallah hiç küveze girmeden bebeğini kucağına alırsın
Allahım şifa versin, umarım herşey kolayca olup biter canım benimAslında hep bi sorun vardı ama soru işaretimiz vardı o biraz kesinleşti. O yüzden bahsetmemeyi seçiyordum kimseye. Ailemin bile haberi yok henüz.
Karaciğeriyle alakalı bir sorun var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?