2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydınnn sezaryen günleri alınmış bir çok kişinin. Sağlıkla kavuşun inşallah
Biz daha bugün 35+0 olduk. Günler geçmiyor sanki
Günaydın biz daha 33+5iz yolumuz uzun doğuranları duyunca geçmiyor günler kızım sürekli karnımı sevip duruyor kardeşi gelince nasıl tepki verecek diye merakla bekliyorum

Günaydın biz daha 33+5iz yolumuz uzun doğuranları duyunca geçmiyor günler kızım sürekli karnımı sevip duruyor kardeşi gelince nasıl tepki verecek diye merakla bekliyorum
Kaç yaşında kızın? ilk zamanlar alışma süreci belki zorlar sonrasında sevmelere devam eder diye düşünüyorum

Normal dogurdum, doktor kafasini çıkartırken iyi ikinamadim diye asistanina donup "ama boyle olursa omuzlari takilir, ugrasiriz hazirlanin" dedi.

ben o korkuyla inanilmaz ikinmistim, hala ellerim aciyor, bogazim agriyor dusun

Kizin kac yasinda ? Benim de 22 aylik buyuk kizim var, karnimi opup koklama haricinde yaramaz yaramaz tekmeler savurdugu da oluyordu. Simdi 3 gundur kardesi disinda hicbir bebege sevgi gostermiyor. Dun koltuktaydi kardesi, bu da basina gelmis "beeebekk" diye kafasini oksayip opuyodu.

Kaç yaşında kızın? ilk zamanlar alışma süreci belki zorlar sonrasında sevmelere devam eder diye düşünüyorum
Kasımda 2 yaşında olacak ben de öyle düşünüyorum inşallah sever çok kıskançlık olmaz
Ay ne güzel maşallah darısı bize benim kız da 21 aylık yakınmışız ve evet tekme attığı karnıma oturmaya çalıştığı da oluyor.oyuncak bebek dışında kimseye sevgi göstermiyor. Hep benimle ilgileniyor. bakalım kardeşine nasıl davranacak.en çok diğerini emzirirken kucak ister de onu alamazsam üzülürse diye korkuyorum

Maşallah hayırlı olsun

Benimki 1 ekimde 2 yas olacak. Kardesi karnima dustugunden beri hep paylasma ve kardeslik uzerine sohbet ettim ben kizimla eminim siz de yapmissinizdir bunu. Bence bu ise yaradi :)

Merhabalar . Ben 33+5 gebeyim . Oğlum 32. Haftada aşağı dönmustu. Merak ediyorum tekrar pozisyon değiştiriyor mu . Yani acaba tekrar başı yukari dönmüş olabilir mi . Bu konuda fikri olan var mi
Merhaba benim baş aşağı dönmüştü sonra tekrar baş yukarı döndü iki hafta sonra tekrar baş aşağı döndü

Göbek adı olarak kulağına oku canım

Karabiber, limon ve balı sıcak suya karıştırıp iç istersen seni rahatsız etmiyorsa geçmiş olsun inşallah hafif kalıp geçer

Canım hemen sıcak bir şeyler doğal yoldan limon vs. Toparlarsın bir an önce yemeğini de güzelce ye güç kuvvet olsun inşallah atlatırsın yarına kadar dün bende öyleydim bugün toparladım

Kızlar az önce bir stres heyecan yaşadım sormayın Suyum geldi sandım.. ayaklarımı uzatmış çay içiyordum.. bir sıcaklıklq beraber su geldi.. anne su geliyoo dedim. Direk açtım baktım çamaşır ıslak annemde kızın suyun dedi.. sonra beyaz akıntıyı gördüm bi rahatladım. Akşam fitil koymuştum onun etkisi sanırım. Gece wc için kalktığımda da çamaşırım ıslaktı ve beyaz (fitil) izleri vardı. Akıntıdır diye yorumluyorum. Sadece çamaşır ıslandı ve beyaz akıntılı.

Harbi güzel aksiyon olmuş
Sen yine takip ette

Kızlar size öneri ile geldim. Gerçi henüz doğurmayan analar olarak azınlık kaldık ama

kendime aldığım 999 ayar gümüş kapakların kullanım klavuzunu okudum şimdi. Doğumdan 1-2 hafta önce günde 1-2 saat kadar kullanılmasını önermişler. Gümüş kapak almış ve henüz doğum yapmamış analara duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…