- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Günaydın biz daha 33+5iz yolumuz uzun doğuranları duyunca geçmiyor günlerGünaydınnnsezaryen günleri alınmış bir çok kişinin. Sağlıkla kavuşun inşallah
Biz daha bugün 35+0 olduk. Günler geçmiyor sanki
Kaç yaşında kızın? ilk zamanlar alışma süreci belki zorlar sonrasında sevmelere devam eder diye düşünüyorumGünaydın biz daha 33+5iz yolumuz uzun doğuranları duyunca geçmiyor günlerkızım sürekli karnımı sevip duruyor kardeşi gelince nasıl tepki verecek diye merakla bekliyorum
HarikaaaGünaydın kızlarrr
Eşimle ayrı düşmüştük doğum için annemin yanına geldiğimden. Cumartesi kavuşuyoruz, sonrada Allahın izniyle kızımıza.
Selam kızlar benim kontrolüm vardı bugün. 37+2deyim oğlum da 3.691 gram 51.5 cm olmuş tabi bu sayılar yanıltıcı olabiliyor. 4 Eylül’e sezaryen için direkt gün almıştım ben 39+1 oluyor. Doktor da bugün iyi ki normal doğurcam demedin bebeğin omuzları takılabilir ben seni normal doğurtmazdım dedi. İçim ürperdi keşke hayal etmeseydim o anı
Günaydın biz daha 33+5iz yolumuz uzun doğuranları duyunca geçmiyor günlerkızım sürekli karnımı sevip duruyor kardeşi gelince nasıl tepki verecek diye merakla bekliyorum
Kasımda 2 yaşında olacakKaç yaşında kızın? ilk zamanlar alışma süreci belki zorlar sonrasında sevmelere devam eder diye düşünüyorum
Ay ne güzel maşallah darısı bizeNormal dogurdum, doktor kafasini çıkartırken iyi ikinamadim diye asistanina donup "ama boyle olursa omuzlari takilir, ugrasiriz hazirlanin" dedi.
ben o korkuyla inanilmaz ikinmistim, hala ellerim aciyor, bogazim agriyor dusun
Kizin kac yasinda ? Benim de 22 aylik buyuk kizim var, karnimi opup koklama haricinde yaramaz yaramaz tekmeler savurdugu da oluyordu. Simdi 3 gundur kardesi disinda hicbir bebege sevgi gostermiyor. Dun koltuktaydi kardesi, bu da basina gelmis "beeebekk" diye kafasini oksayip opuyodu.
İyi geceler canım anneler.
Ben 21 agustos pt. 12.30 da sezaryenle kavuştum oğullarima bin şükür
Hayatimizim en huzurlu ve en yoğun bi buçuk gününü geride biraktik eşimle. Toplasak iki saatlik uykuyla duruyoruz ama gram şikayetimiz yok
Şimdide uyanik kalabilmek için kahveye düşeceğiz
Hep aklimdaydiniz ama asla girip bakamadim. İns sizlerde saglikli kavusursunuz
Kasımda 2 yaşında olacakben de öyle düşünüyorum inşallah sever çok kıskançlık olmaz
Ay ne güzel maşallah darısı bizebenim kız da 21 aylık yakınmışız ve evet tekme attığı karnıma oturmaya çalıştığı da oluyor.oyuncak bebek dışında kimseye sevgi göstermiyor. Hep benimle ilgileniyor. bakalım kardeşine nasıl davranacak.en çok diğerini emzirirken kucak ister de onu alamazsam üzülürse diye korkuyorum
Ne güzel evet ben de çok konuştum inşallah faydası olmuştur gelince görücez artıkBenimki 1 ekimde 2 yas olacak. Kardesi karnima dustugunden beri hep paylasma ve kardeslik uzerine sohbet ettim ben kizimla eminim siz de yapmissinizdir bunu. Bence bu ise yaradi :)
Merhaba benim baş aşağı dönmüştü sonra tekrar baş yukarı döndü iki hafta sonra tekrar baş aşağı döndüMerhabalar . Ben 33+5 gebeyim . Oğlum 32. Haftada aşağı dönmustu. Merak ediyorum tekrar pozisyon değiştiriyor mu . Yani acaba tekrar başı yukari dönmüş olabilir mi . Bu konuda fikri olan var mi
Göbek adı olarak kulağına oku canımya kizlar bisey sorcam benim bebegime koyacagim isim farkli ama ben gecen gun ruyamda farkli bi isim gordum bebegimin adini farkli bisey olarak soyluyodum bunu kime soylesem ruyanda gordugun ismi koyman lazim diyo ama ben koymak istedgim isme alistim kulagina okutsam ama kimligine yazdirmasam bisey olurmu cok kafama takiliyo yaa
Karabiber, limon ve balı sıcak suya karıştırıp iç istersen seni rahatsız etmiyorsa geçmiş olsun inşallah hafif kalıp geçerKızlar yarın doğum var ama benim başım acayip ağrıyor. Hapşırmaya başladı bir de. sanırım grip oluyorum. Son güne kadar sağlıkla geldim diyordum ama bugün su koyverdim. Çok moralim bozuldu ya. Sabah kadar hiç uyuyamadım.bugün nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Canım hemen sıcak bir şeyler doğal yoldan limon vs. Toparlarsın bir an önce yemeğini de güzelce ye güç kuvvet olsun inşallah atlatırsın yarına kadar dün bende öyleydim bugün toparladımKızlar yarın doğum var ama benim başım acayip ağrıyor. Hapşırmaya başladı bir de. sanırım grip oluyorum. Son güne kadar sağlıkla geldim diyordum ama bugün su koyverdim. Çok moralim bozuldu ya. Sabah kadar hiç uyuyamadım.bugün nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Lunaparkta sanki hanımefendiMerhaba benim baş aşağı dönmüştü sonra tekrar baş yukarı döndü iki hafta sonra tekrar baş aşağı döndü
Harbi güzel aksiyon olmuşKızlar az önce bir stres heyecan yaşadım sormayınSuyum geldi sandım.. ayaklarımı uzatmış çay içiyordum.. bir sıcaklıklq beraber su geldi.. anne su geliyoo dedim. Direk açtım baktım çamaşır ıslak annemde kızın suyun dedi.. sonra beyaz akıntıyı gördüm bi rahatladım. Akşam fitil koymuştum onun etkisi sanırım. Gece wc için kalktığımda da çamaşırım ıslaktı ve beyaz (fitil) izleri vardı. Akıntıdır diye yorumluyorum. Sadece çamaşır ıslandı ve beyaz akıntılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?