Ay okurken bile heyecanlandımmKızlar az önce bir stres heyecan yaşadım sormayınSuyum geldi sandım.. ayaklarımı uzatmış çay içiyordum.. bir sıcaklıklq beraber su geldi.. anne su geliyoo dedim. Direk açtım baktım çamaşır ıslak annemde kızın suyun dedi.. sonra beyaz akıntıyı gördüm bi rahatladım. Akşam fitil koymuştum onun etkisi sanırım. Gece wc için kalktığımda da çamaşırım ıslaktı ve beyaz (fitil) izleri vardı. Akıntıdır diye yorumluyorum. Sadece çamaşır ıslandı ve beyaz akıntılı.
Maşallah, tebrik ederimİyi geceler canım anneler.
Ben 21 agustos pt. 12.30 da sezaryenle kavuştum oğullarima bin şükür
Hayatimizim en huzurlu ve en yoğun bi buçuk gününü geride biraktik eşimle. Toplasak iki saatlik uykuyla duruyoruz ama gram şikayetimiz yok
Şimdide uyanik kalabilmek için kahveye düşeceğiz
Hep aklimdaydiniz ama asla girip bakamadim. İns sizlerde saglikli kavusursunuz
Kızlar yarın doğum var ama benim başım acayip ağrıyor. Hapşırmaya başladı bir de. sanırım grip oluyorum. Son güne kadar sağlıkla geldim diyordum ama bugün su koyverdim. Çok moralim bozuldu ya. Sabah kadar hiç uyuyamadım.bugün nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Tünaydın kızlarrbugün itibariyle doğum iznine ayrılmış bulunuyorum yalnız dün akşamdan beri bir sorun var, şiddetli bir bel ağrım var. Sağ kalçamdan vuruyor böyle evde yürürken topallıyorum resmen. Doğum ile bir ilgisi olabilir mi ne dersiniz?? Var mı bu sancıları yaşayan
Kızlar az önce bir stres heyecan yaşadım sormayınSuyum geldi sandım.. ayaklarımı uzatmış çay içiyordum.. bir sıcaklıklq beraber su geldi.. anne su geliyoo dedim. Direk açtım baktım çamaşır ıslak annemde kızın suyun dedi.. sonra beyaz akıntıyı gördüm bi rahatladım. Akşam fitil koymuştum onun etkisi sanırım. Gece wc için kalktığımda da çamaşırım ıslaktı ve beyaz (fitil) izleri vardı. Akıntıdır diye yorumluyorum. Sadece çamaşır ıslandı ve beyaz akıntılı.
Fitildir o korkmaKızlar az önce bir stres heyecan yaşadım sormayınSuyum geldi sandım.. ayaklarımı uzatmış çay içiyordum.. bir sıcaklıklq beraber su geldi.. anne su geliyoo dedim. Direk açtım baktım çamaşır ıslak annemde kızın suyun dedi.. sonra beyaz akıntıyı gördüm bi rahatladım. Akşam fitil koymuştum onun etkisi sanırım. Gece wc için kalktığımda da çamaşırım ıslaktı ve beyaz (fitil) izleri vardı. Akıntıdır diye yorumluyorum. Sadece çamaşır ıslandı ve beyaz akıntılı.
Ay yok omuzların takılma ve benim boydan boya yırtılma anımıMaşallah canımda hangi anı hayal etmeseydin ? Sezaryenmi. ? Hiç korkulacak bişey değil valla çok rahat , inşallah çok güzel ve rahat bi doğumun geçer , ameliyatı düşünme bebeğini düşün bide o an Allah insana gerçekten güç veriyor
Bak aklımı açtınız bugün gittim 6 eylüle gün verdi 39+3 e o günde kızımın tedavisi var benimle mi gelecekler kızımla mı dedim başka hastaneye git görüş diyo sinir krizi geçirecektim yeminle neyseki 4 üne ayarladılar hakkımızdan hayırlısı olsun inşaAllahKız 3 Eylül Pazar??
Yanına su al mutlaka rahat giyinip git canımBugün kontrol var başım ağrıyor havada sıcak nasıl gitcem bilmiyorum
Bu nasıl bir duyarsızlık ya neyse ki ayarlanmış hayret bir şeyBak aklımı açtınız bugün gittim 6 eylüle gün verdi 39+3 e o günde kızımın tedavisi var benimle mi gelecekler kızımla mı dedim başka hastaneye git görüş diyo sinir krizi geçirecektim yeminle neyseki 4 üne ayarladılar hakkımızdan hayırlısı olsun inşaAllah
Bide kendi hatası ayın 3üne vereceği zaman zaten 4 ü boştu Bi bnm adımı yazmış deftere ayın 3üne hayret Bişey ona rağmen defteri fırlattı git istediğin yere diyoBu nasıl bir duyarsızlık ya neyse ki ayarlanmış hayret bir şey
Amin
Canim sen yarin kaçta gitcen doğuma.Allahım şifa versin, umarım herşey kolayca olup biter canım benimdua ederim
Evet tam olarak öyle bacağa kadar inen bir ağrı. Yatarken geçiyor ama evin içinde lavaboya gitmekte bile zorlanıyorumIlk dogumumdan 1 gun once (planli sezaryen degil normal dogum) covid oldum sanmistim. Hatta oyle kotuydum ki doktorum covid testi yaptirmisti.
o nefes darligi, halsizlik, hapsurmalar vs doğum belirtisiymis bende. Suyumun gelmesiyle birlikte tum covid belirtilerim yok olmuştu.
Sag kalca derken, popo yuvarlaginin ortasindan bacak arkasina dogru inen bir agri gibi mi?
Baya isemissin gibi bir islakliktan bahsediyorsak o suyun olabilir yalniz. Hemen bir ped takip camasirina takip etmelisin
Benim yarın 12 1 arası galiba kuzuCanim sen yarin kaçta gitcen doğuma.
Mutlaka Grubu haberdar et aklımız kalmasin
Evde uğraşlar bularakHerkese selamBugün son çalışma günüm, yarın 37+0 oluyorum, hala çalışanlar için tavsiyem; gün saymayıp sadece işe odaklanınca kolay geçiyor ben öyle yaparak dayandım.. Asıl bundan sonra nasıl bekleyeceğim?
Yaaaaa aynı bedende son gününüz bugün bolca konuş bebişle yarında sağlıkla kavuşun inşallahhhBenim yarın 12 1 arası galiba kuzudın dın dın dın yine haber ederim size inşallah
Çözülmüş sorun neyse ki.. kendi hataları tamamenBak aklımı açtınız bugün gittim 6 eylüle gün verdi 39+3 e o günde kızımın tedavisi var benimle mi gelecekler kızımla mı dedim başka hastaneye git görüş diyo sinir krizi geçirecektim yeminle neyseki 4 üne ayarladılar hakkımızdan hayırlısı olsun inşaAllah
Canim iyiyim bugun de dogurmadimlidyadgn kuzum nasılsın en son sancın vardı benmi kaçırdım yazdında
Hadi hayırlısı olsun kuzum 4ü iyidir 3 ü pazar günü çoğu insan izinli filan gerek yok bile isteye pazara almaya bence. Sadece nöbetçi doktorlar olur filan ne gerek var. Hakkında hayırlısı olsun inşallah 4ü gelsin bakalım :) 4 ü 39+1 oluyor o zaman iyiBak aklımı açtınız bugün gittim 6 eylüle gün verdi 39+3 e o günde kızımın tedavisi var benimle mi gelecekler kızımla mı dedim başka hastaneye git görüş diyo sinir krizi geçirecektim yeminle neyseki 4 üne ayarladılar hakkımızdan hayırlısı olsun inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?