2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay okurken bile heyecanlandımm

Maşallah, tebrik ederim Rabbim analı babalı sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Ilk dogumumdan 1 gun once (planli sezaryen degil normal dogum) covid oldum sanmistim. Hatta oyle kotuydum ki doktorum covid testi yaptirmisti.

o nefes darligi, halsizlik, hapsurmalar vs doğum belirtisiymis bende. Suyumun gelmesiyle birlikte tum covid belirtilerim yok olmuştu.

Sag kalca derken, popo yuvarlaginin ortasindan bacak arkasina dogru inen bir agri gibi mi?

Baya isemissin gibi bir islakliktan bahsediyorsak o suyun olabilir yalniz. Hemen bir ped takip camasirina takip etmelisin

Fitildir o korkma

Ay yok omuzların takılma ve benim boydan boya yırtılma anımı

Kız 3 Eylül Pazar??
Bak aklımı açtınız bugün gittim 6 eylüle gün verdi 39+3 e o günde kızımın tedavisi var benimle mi gelecekler kızımla mı dedim başka hastaneye git görüş diyo sinir krizi geçirecektim yeminle neyseki 4 üne ayarladılar hakkımızdan hayırlısı olsun inşaAllah

Bu nasıl bir duyarsızlık ya neyse ki ayarlanmış hayret bir şey
Amin

Bu nasıl bir duyarsızlık ya neyse ki ayarlanmış hayret bir şey
Amin
Bide kendi hatası ayın 3üne vereceği zaman zaten 4 ü boştu Bi bnm adımı yazmış deftere ayın 3üne hayret Bişey ona rağmen defteri fırlattı git istediğin yere diyo

Evet tam olarak öyle bacağa kadar inen bir ağrı. Yatarken geçiyor ama evin içinde lavaboya gitmekte bile zorlanıyorum sanki kırık var orada

Evde uğraşlar bularak
Bu sıcaklarda çalışmaktansa evde olmak iyidir şimdi dinlenin güzelce

Çözülmüş sorun neyse ki.. kendi hataları tamamen

Hadi hayırlısı olsun kuzum 4ü iyidir 3 ü pazar günü çoğu insan izinli filan gerek yok bile isteye pazara almaya bence. Sadece nöbetçi doktorlar olur filan ne gerek var. Hakkında hayırlısı olsun inşallah 4ü gelsin bakalım :) 4 ü 39+1 oluyor o zaman iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…