oyy Allah korusun hiç düşünme böyle şeyleriAy yok omuzların takılma ve benim boydan boya yırtılma anımı
O an işiyorum sandımIlk dogumumdan 1 gun once (planli sezaryen degil normal dogum) covid oldum sanmistim. Hatta oyle kotuydum ki doktorum covid testi yaptirmisti.
o nefes darligi, halsizlik, hapsurmalar vs doğum belirtisiymis bende. Suyumun gelmesiyle birlikte tum covid belirtilerim yok olmuştu.
Sag kalca derken, popo yuvarlaginin ortasindan bacak arkasina dogru inen bir agri gibi mi?
Baya isemissin gibi bir islakliktan bahsediyorsak o suyun olabilir yalniz. Hemen bir ped takip camasirina takip etmelisin
terbiyesiz ya yerinizde olsam cimere şikayet ederdim yine de, hatta başhekimliğe deBide kendi hatası ayın 3üne vereceği zaman zaten 4 ü boştu Bi bnm adımı yazmış deftere ayın 3üne hayret Bişey ona rağmen defteri fırlattı git istediğin yere diyo
Valla ben evde daha çok iş yapıyorum iş yeri rahatmış be.. evde sadece yoruldukçq yatma imkanım var ama aklım hep ev işlerinde. Annem olmasına rağmen.Evde uğraşlar bularak
Bu sıcaklarda çalışmaktansa evde olmak iyidir şimdi dinlenin güzelce
vallahi patladım evde de , yeni diziye bile başladım oda sıkmaya başladı , saatleri kovalıyorum artık gece ne uyuyabiliyorum ne nefes alabiliyorum sağa sola dönmek işkence, gece eşimle uyandık dedim ki haftaya aldıralım direkEvde uğraşlar bularak
Bu sıcaklarda çalışmaktansa evde olmak iyidir şimdi dinlenin güzelce
bende öyleyim ya aklım ev işlerinde ama yapmaya mecalim yok bugün enerjim sıfır hemen kalkıp hastane çantası daha doğrusu valizi işini hallettimValla ben evde daha çok iş yapıyorum iş yeri rahatmış be.. evde sadece yoruldukçq yatma imkanım var ama aklım hep ev işlerinde. Annem olmasına rağmen.
Amiiinkızlar biz bu kadar sabırsızlanıyoruz ama Ağustos annelerini okuyorum çoğu isyanda hayatı sorgulamaya başlamış bilehayır bu durumda da rahat değiliz ki, ben yinede bebeğime kavuşmak için çooook sabırsızlanıyorum onunla her şeye varım Allah'ım lohusa depresyonundan ve anlayışsız insanlardan uzak tut bizi Yarabbi
benim annem diyor ki ben bebek bakmayı unutmuşumAmiiinben şimdiden zorlanacağımdan eminim annelerle.. istediğim gibi yapmama izin vermeyecekler ve kalp kıracağım diye korkuyorum.
Ayy bizde de durumlar aynı, ben rahatımdır eşim çok tedbirci ve ailesi de öyle. Ailesi uzakta ama eşim en ufak bişeyde arayıp sorar mı diye korkuyorum. Allahtan çocuk gelişimciyim diye bi nebze rahatlatıyor kendini. Gelin görün ki terzi kendi söküğünü dikemez tüm bildiklerimi unuttumbenim annem diyor ki ben bebek bakmayı unutmuşumo konuda rahatım ama yinede çok şey öğreneceğiz onlardan ya çok kuralcı ve kontrolcü bi insanda değilim ama benim asıl kalp kıracağım kişi eşim olabilir çok pimpirikli ve kontrolcüdür bakalım başımıza neler gelecek ama biz yine de iyi düşünelim iyi olsun ya
Klima konusundan bugün tartıştıktabenim annem diyor ki ben bebek bakmayı unutmuşumo konuda rahatım ama yinede çok şey öğreneceğiz onlardan ya çok kuralcı ve kontrolcü bi insanda değilim ama benim asıl kalp kıracağım kişi eşim olabilir çok pimpirikli ve kontrolcüdür bakalım başımıza neler gelecek ama biz yine de iyi düşünelim iyi olsun ya
Ben şuanda odada yatiyorsam yanımda besigine yatiriyorum ama başka bir odadaysam tine love almıştık ana kucagi beşik ona yatırıp içeride tutuyorum. ama bunların hepsini sadece reflu yatagiyla da yapabilirsin. Gittiğin odaya goturebilirsin. Bizim ev biraz büyük o yizden sesini duymasam diye yanımda taşıyorum. Saatte bir 20 dk demislerdi ilk günler. Asiri uykusuz kaldık hepimiz bebek de. O yuzden simdi 2 saatte bir emzirme yapıyoruz. Normali nasildir bilmem ama ben emziriyorum o sırada gaz çıkarırken kaka falan da yaptığı için alt değiştirme sonraya kalıyor.Sağlıkla büyütünşuaralar aklıma takılan bir soru var; bebiş odasında uyurken her daim başında beklemeyeceğiz sanırım. 2 saatte bir kontrole gidip, o sırada mı meme-gazı çıkartma-alt değiştirme rutinini yapıyoruz?
Annende varken çocuk doktoruna sor doktor klimaya onay verirse tartışmaya girmez o zamanKlima konusundan bugün tartıştıktaaçamazmışız ev 30 derece. O kadar çok güneş alıyor ki.. doktorlar oda ısısı 24 olmalı diyor bebeğe direk vurmasın yeter diyorlar diyorum anlamıyor..
Onlar nerden bilecekmişAnnende varken çocuk doktoruna sor doktor klimaya onay verirse tartışmaya girmez o zaman
Ayy adet ağrısı da belirtilenden değil miydş kiYa şuan resmen regl olmuşumda karın ağrısıyla yatıyorum birde ter boşalıyor
Tunaydin canimTünaydın kızlarrbugün itibariyle doğum iznine ayrılmış bulunuyorum yalnız dün akşamdan beri bir sorun var, şiddetli bir bel ağrım var. Sağ kalçamdan vuruyor böyle evde yürürken topallıyorum resmen. Doğum ile bir ilgisi olabilir mi ne dersiniz?? Var mı bu sancıları yaşayan
Evet tam olarak öyle bacağa kadar inen bir ağrı. Yatarken geçiyor ama evin içinde lavaboya gitmekte bile zorlanıyorumsanki kırık var orada
O an işiyorum sandımama sonra hemen çamaşır değiştirip günlük ped koydum 2 saattir gelen giden yok. Suyum değildir sanki
Ya şuan resmen regl olmuşumda karın ağrısıyla yatıyorum birde ter boşalıyor
Ben şuanda odada yatiyorsam yanımda besigine yatiriyorum ama başka bir odadaysam tine love almıştık ana kucagi beşik ona yatırıp içeride tutuyorum. ama bunların hepsini sadece reflu yatagiyla da yapabilirsin. Gittiğin odaya goturebilirsin. Bizim ev biraz büyük o yizden sesini duymasam diye yanımda taşıyorum. Saatte bir 20 dk demislerdi ilk günler. Asiri uykusuz kaldık hepimiz bebek de. O yuzden simdi 2 saatte bir emzirme yapıyoruz. Normali nasildir bilmem ama ben emziriyorum o sırada gaz çıkarırken kaka falan da yaptığı için alt değiştirme sonraya kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?