2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
O an işiyorum sandım ama sonra hemen çamaşır değiştirip günlük ped koydum 2 saattir gelen giden yok. Suyum değildir sanki

Evde uğraşlar bularak
Bu sıcaklarda çalışmaktansa evde olmak iyidir şimdi dinlenin güzelce
vallahi patladım evde de , yeni diziye bile başladım oda sıkmaya başladı , saatleri kovalıyorum artık gece ne uyuyabiliyorum ne nefes alabiliyorum sağa sola dönmek işkence, gece eşimle uyandık dedim ki haftaya aldıralım direk gerçekten zorlanıyorum artık ya Allah hepimizin yardımcısı olsun

Valla ben evde daha çok iş yapıyorum iş yeri rahatmış be.. evde sadece yoruldukçq yatma imkanım var ama aklım hep ev işlerinde. Annem olmasına rağmen.
bende öyleyim ya aklım ev işlerinde ama yapmaya mecalim yok bugün enerjim sıfır hemen kalkıp hastane çantası daha doğrusu valizi işini hallettim bugün sadece duş alıp uzanacağım dünden kalan yemekte var ohh miss

kızlar biz bu kadar sabırsızlanıyoruz ama Ağustos annelerini okuyorum çoğu isyanda hayatı sorgulamaya başlamış bile hayır bu durumda da rahat değiliz ki, ben yinede bebeğime kavuşmak için çooook sabırsızlanıyorum onunla her şeye varım Allah'ım lohusa depresyonundan ve anlayışsız insanlardan uzak tut bizi Yarabbi

Amiiin ben şimdiden zorlanacağımdan eminim annelerle.. istediğim gibi yapmama izin vermeyecekler ve kalp kıracağım diye korkuyorum.

Beli ağrıyan var mı aramızda? Sağ sol bel boşluğu değil, kalça üstü orta kısım ayaktayken özellikle ağrıyor bugün bayağı

Amiiin ben şimdiden zorlanacağımdan eminim annelerle.. istediğim gibi yapmama izin vermeyecekler ve kalp kıracağım diye korkuyorum.
benim annem diyor ki ben bebek bakmayı unutmuşum o konuda rahatım ama yinede çok şey öğreneceğiz onlardan ya çok kuralcı ve kontrolcü bi insanda değilim ama benim asıl kalp kıracağım kişi eşim olabilir çok pimpirikli ve kontrolcüdür bakalım başımıza neler gelecek ama biz yine de iyi düşünelim iyi olsun ya

Ayy bizde de durumlar aynı, ben rahatımdır eşim çok tedbirci ve ailesi de öyle. Ailesi uzakta ama eşim en ufak bişeyde arayıp sorar mı diye korkuyorum. Allahtan çocuk gelişimciyim diye bi nebze rahatlatıyor kendini. Gelin görün ki terzi kendi söküğünü dikemez tüm bildiklerimi unuttum

Klima konusundan bugün tartıştıkta açamazmışız ev 30 derece. O kadar çok güneş alıyor ki.. doktorlar oda ısısı 24 olmalı diyor bebeğe direk vurmasın yeter diyorlar diyorum anlamıyor..

Ben şuanda odada yatiyorsam yanımda besigine yatiriyorum ama başka bir odadaysam tine love almıştık ana kucagi beşik ona yatırıp içeride tutuyorum. ama bunların hepsini sadece reflu yatagiyla da yapabilirsin. Gittiğin odaya goturebilirsin. Bizim ev biraz büyük o yizden sesini duymasam diye yanımda taşıyorum. Saatte bir 20 dk demislerdi ilk günler. Asiri uykusuz kaldık hepimiz bebek de. O yuzden simdi 2 saatte bir emzirme yapıyoruz. Normali nasildir bilmem ama ben emziriyorum o sırada gaz çıkarırken kaka falan da yaptığı için alt değiştirme sonraya kalıyor.

Klima konusundan bugün tartıştıkta açamazmışız ev 30 derece. O kadar çok güneş alıyor ki.. doktorlar oda ısısı 24 olmalı diyor bebeğe direk vurmasın yeter diyorlar diyorum anlamıyor..
Annende varken çocuk doktoruna sor doktor klimaya onay verirse tartışmaya girmez o zaman

Tunaydin canim
Benimde aynı o şekildeydi yaklaşık 2 gün sürdü sol kalçamdan başlayip sol ayagıma komple vuruyodu. Dedigin gibi hem topallayarak yürüyordum hemde yatakda dönme dahi dönemiyordum. Doktorumun dedigine gore çatı ağrısı denilen ağriların başlangıcıymış. Çok sükür benim 2 3 gün aralıkli olarak gelip gecti.

Evet tam olarak öyle bacağa kadar inen bir ağrı. Yatarken geçiyor ama evin içinde lavaboya gitmekte bile zorlanıyorum sanki kırık var orada

Siyatik agrisini anlatiyorsun, cok dikkat et zorlayip arttırma sakin, nasil oluyor bilmiyorum ama birgun bir anda o agri kirt diye geciveriyor zorlamamaya dikkat et ama
O an işiyorum sandım ama sonra hemen çamaşır değiştirip günlük ped koydum 2 saattir gelen giden yok. Suyum değildir sanki

Benim suyum yaklasik 1 dkda en buyuk boy pedi (hani su 1 mt olan) onu doldurup bacaklarimdan akmisti ki bu cok az kismiydi smg :) bak suyun gelirse ayirt edeceksin emin ol :))
Ya şuan resmen regl olmuşumda karın ağrısıyla yatıyorum birde ter boşalıyor

Tam vajina girisinden gobek deligine kuyruk sokumuna dogru adet sancisi seklinde bir agri mi?

Citemik sen Agustos analarinda da dolaniyorsun degil mi? Bak dun gece senin yuzunden halusinasyon goruyorum sandim,

Kızlar selam
Grubu genelde sessiz takip edenlerdenim ama birşey sormak istiyorum.
4 eylül 38+1 olmak üzere sezeryan günü aldim. Ancak ben bugune kadar hayatinda serum dahi taktirmamiş damar yolu bile bir kere bayılarak açtirmış bir insanım. Hamilelik sayesinde zar zor kan vermeye alıştım ancak şu an çok korkuyorum. Belden uyuşturmalı istiyorum ama hem ignesinden cok korkuyorum hemde ameliyat esnasinda panikten bayilirmiyim diye cünku dedigim gibi yeri geliyor ignede bile bayilıyorum.
Ameliyat oncesi sakinlestirici istesem sıkıntı olurmu sizce yine bebegimin ilk anlarinin farkindq olurmuyum birde elbette sakinlestirici bebegimi etkilermi sıkintı olurmu off buralara kadar guzel gelmistim gün netlesince daha da zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…