2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çanm sen istemesende panik olduğunda damardan sakinleştirici yapiyolar . Mecburlar yanı rahat ol ama korkulcak hiç bi şey yok

Ola bilir evet ama evdeki anneler tekrar süt veriyor kusunca orda vermiyorlar bu gün gittim bebeğimi görmeye yan taraftaki söylediğim bebek taburcu olmuş çok mutlu oldum

Darısı başına olsun inşallah. Hem
de en kısa zamanda
Günaydın kızlarrr
Eşimle ayrı düşmüştük doğum için annemin yanına geldiğimden. Cumartesi kavuşuyoruz, sonrada Allahın izniyle kızımıza.

Ne mutlu size

Bacaklarıma çay dökülmüş dersin diye bekledim

ben hemşireyim kız kardeşi doktor benim eşimin ikimize bile itimadı yok dediğin gibi valla terzi kendi söküğünü bile dikemezmiş analık başka bi olay

Klima konusundan bugün tartıştıkta açamazmışız ev 30 derece. O kadar çok güneş alıyor ki.. doktorlar oda ısısı 24 olmalı diyor bebeğe direk vurmasın yeter diyorlar diyorum anlamıyor..
oyy çekeceğimiz var valla, ben çoğu şeyi eşime methiyeler dizerek aldırdım illa bi ton açıklama yaptıracaklar hayır yani bebeği bizden iyi kim düşünebilir ki

ben hemşireyim kız kardeşi doktor benim eşimin ikimize bile itimadı yok dediğin gibi valla terzi kendi söküğünü bile dikemezmiş analık başka bi olay
Ayy sizinki daha fenaymış artık lohusalıkla mı uğraşacağız yoksa adamları sakinleştirmekle mi bakalım

Hareketlerimiz çok kısıtlandı geceleri beni de zorluyor ama gündüzleri daha rahatım
Bebişler gelince sıkılmaya vaktimiz kalmayacak dinlen güzelce

öncelikle spinal iğnesi damar yolu açılmasından bile daha az acı veriyor ve hemen etkisini gösteriyor korkulacak hiçbir şey yok, elbette sakinleştici isteyebilirsin ama uyandığında seni 1 2 saat sersem gibi yapar ya da direk genel anestezi isteyebilirsin hiçbir şeye tanık olmazsın ama onunda sonrasında ameliyat ağrısını daha çok çekersin ve bebeğinle pek ilgilenemezsin , bence her gece bilinçaltına korkulacak bir şey olmadığını aşıla her gece tekrar et kendini telkin et , bebeğine odaklan eminim iyi gelecektir

Ben daha yeni belden uyusturmali sezeryan yaptirmis biri olarak sana sureci anlatayim canim iki gun once dogdu bizim minnos. Benim ilk dogumumu asiri panik ataktan dolayi genel anestezi ile yapmistim. Bebege de narkoz gecmisti yogun bakimda yatmisti, bise genel anestezili sezeryandan uyanis biraz sikintili acili ve yanmali oluyir malesef. Bu dogumda doktorumla konustum hocam cok korkuyorum spinal olsun istiyorum ama acidan falan degilsede korkudan olebilirim dedim. Oda dediki bi deneyelim spinal baktik cok korkuyosun bayiltalim seni. Bir de soyle bisey var bebek ciktiktan sonra sen bebegini gorup sedasyon isteyebiliyorsun. Zaten belin uyustuktan sonra bebegin cikmasi 5 dk falan suruyor sonrasi uzun dikis isleri. Benim sureci anlatayim. Ben dedimki bebek dogar dogmaz beni uyutun. Hoca da tamam dedi. Belimden igne vurulurken one kambur bir sekilde oturdum. Oyle dayanilmaz bir aci yok yani normal igne acisi. Ama ben o pozisyonda igneden sinra nedense tansiyonum cikti basimda basinc olustu bayilmisim dort bes saniye. Tam gozumu actim narkoz veriyorlardi iyiyim lutfen bi daha deneyelim dedim. Anestei sefi geldi yatarak cenin pozisyonunda uyusturdu 10 dk falan surdu bu islemler. Sonra hoca ameliyata basladi. Hicam kestinizmi derken beni sak diye bebegi gosterdi cikardik bile diye ben soklandim tabi. Cunku hep okuyup arastiriyordum aci agri yok ama kesiyi hissediyordunuz yazmislardi. Hic bisey hissetmiyosun canim sadece onlar islem yaparken otomatik olarak sarsiyolar seni o kadar. Sonra hoca sedasyon verin hastaya dedi, hayit dedim kalsin gayet iyiyim sarhos gibi oluyosun zaten ben kendiligimden bile uyumusum 20 dk kadar. Bide onlar dikimi yaparken bebegi getirdiler yanagima koydular sen buz gibiyken bebek sicacik inanilmaz bir his. Bunu kacirmamalisin. Oyle sana muhtacki bi seni biliyor ameliyathanedi kimseyi tanimiyor. Sadece bunu dusun. Muhtesem bir duygu keske ilk dogumumuda boyle yapsaydim. Hic korkma. Bu kadar uzun yazdim cunku ben hic inanmiyordum kendime yapabilecegime. Esim bile basardin askim inanamiyorum diyor. O kadar buyuk bir panik atak benimkisi. Bizim minnosumla dogum hikayemiz boyle. Sana da simdiden hayirlisini diliyorum

Selam kızlar bugün muayenem vardı gittim önce nst ye girdim fakat doktorun asistanı bugün muayne olamayacağımı doktorun sadece nst sonucunu değerlendiriceğini 36. Haftadan sonra bu sistemle çalıştığını söyledi ben şok aldı kağıdı gitti geldi sonucun şuan iyi bir hafta sonra muayne nst ve doğum tarihi kararın alınacak dedi ve bizi gönderdiler
Ne bebeği görebildim ne kilosunu öğrenebildim şaşırdım kaldım öylece
Ayrıca nst de 60 üstü birde sancım çıktı
Bakalım haftaya salıya kadar bu bebek duracakmı
Bide kızlar 37. Haftadan sonra doktorunuz sizi kaç gün sonra çağırdı?

Canım ben geçen perşembe gittim yarın sadece nst ye gireceğim haftaya Salı son kontrol çarşamba doğum kısmetse

Haftaya çarşamba resmi tatil. Perşembe cumaya da yıllık izin almayı planlıyorum. Böylece salıdan sonra bende işe gitmeyeceğim. Müdürlerin haberi yok tabi henüz ama buna da birşey diyemezler herhâlde
Aynı şeyi ben önümüzdeki hafta full izin alarak yapmayı düşünüyorum ama izinlerimin bundan haberi yok

Zaten 4.5 gün iznim var 4 günü yesem mi sonraya mı saklasam bilemiyorum. Bir çıkmaz yoldayım adeta. Çalışmak da istemiyorum. Bilgisayarımı görünce midem bulanmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…