Bugün ağlamamıştım canım iyi geldi
Sizinde aynı oluyor o zaman geçen hafta muayene bu hafta sadece nst diğer haftaya salı muaynem olcak kesin doğum tarihimin adı koncak dediCanım ben geçen perşembe gittim yarın sadece nst ye gireceğim haftaya Salı son kontrol çarşamba doğum kısmetse
Ne güzel anlatmissin tesekkur ederim. Benide tek cesaretlendiren ilk kavuşma anı zaten umarim seninki kadar guzel anlatabilirim dogum sonrasiniBen daha yeni belden uyusturmali sezeryan yaptirmis biri olarak sana sureci anlatayim canim iki gun once dogdu bizim minnos. Benim ilk dogumumu asiri panik ataktan dolayi genel anestezi ile yapmistim. Bebege de narkoz gecmisti yogun bakimda yatmisti, bise genel anestezili sezeryandan uyanis biraz sikintili acili ve yanmali oluyir malesef. Bu dogumda doktorumla konustum hocam cok korkuyorum spinal olsun istiyorum ama acidan falan degilsede korkudan olebilirim dedim. Oda dediki bi deneyelim spinal baktik cok korkuyosun bayiltalim seni. Bir de soyle bisey var bebek ciktiktan sonra sen bebegini gorup sedasyon isteyebiliyorsun. Zaten belin uyustuktan sonra bebegin cikmasi 5 dk falan suruyor sonrasi uzun dikis isleri. Benim sureci anlatayim. Ben dedimki bebek dogar dogmaz beni uyutun. Hoca da tamam dedi. Belimden igne vurulurken one kambur bir sekilde oturdum. Oyle dayanilmaz bir aci yok yani normal igne acisi. Ama ben o pozisyonda igneden sinra nedense tansiyonum cikti basimda basinc olustu bayilmisim dort bes saniye. Tam gozumu actim narkoz veriyorlardi iyiyim lutfen bi daha deneyelim dedim. Anestei sefi geldi yatarak cenin pozisyonunda uyusturdu 10 dk falan surdu bu islemler. Sonra hoca ameliyata basladi. Hicam kestinizmi derken beni sak diye bebegi gosterdi cikardik bile diye ben soklandim tabi. Cunku hep okuyup arastiriyordum aci agri yok ama kesiyi hissediyordunuz yazmislardi. Hic bisey hissetmiyosun canim sadece onlar islem yaparken otomatik olarak sarsiyolar seni o kadar. Sonra hoca sedasyon verin hastaya dedi, hayit dedim kalsin gayet iyiyim sarhos gibi oluyosun zaten ben kendiligimden bile uyumusum 20 dk kadar. Bide onlar dikimi yaparken bebegi getirdiler yanagima koydular sen buz gibiyken bebek sicacik inanilmaz bir his. Bunu kacirmamalisin. Oyle sana muhtacki bi seni biliyor ameliyathanedi kimseyi tanimiyor. Sadece bunu dusun. Muhtesem bir duygu keske ilk dogumumuda boyle yapsaydim. Hic korkma. Bu kadar uzun yazdim cunku ben hic inanmiyordum kendime yapabilecegime. Esim bile basardin askim inanamiyorum diyor. O kadar buyuk bir panik atak benimkisi. Bizim minnosumla dogum hikayemiz boyle. Sana da simdiden hayirlisini diliyorum
dediklerini denicem umarim basarabilirim tesekkur ederimöncelikle spinal iğnesi damar yolu açılmasından bile daha az acı veriyor ve hemen etkisini gösteriyor korkulacak hiçbir şey yok, elbette sakinleştici isteyebilirsin ama uyandığında seni 1 2 saat sersem gibi yapar ya da direk genel anestezi isteyebilirsin hiçbir şeye tanık olmazsın ama onunda sonrasında ameliyat ağrısını daha çok çekersin ve bebeğinle pek ilgilenemezsin , bence her gece bilinçaltına korkulacak bir şey olmadığını aşıla her gece tekrar et kendini telkin et , bebeğine odaklan eminim iyi gelecektir
Muayene ücreti mi ödedin peki ?Selam kızlar bugün muayenem vardı gittim önce nst ye girdim fakat doktorun asistanı bugün muayne olamayacağımı doktorun sadece nst sonucunu değerlendiriceğini 36. Haftadan sonra bu sistemle çalıştığını söyledi ben şok aldı kağıdı gitti geldi sonucun şuan iyi bir hafta sonra muayne nst ve doğum tarihi kararın alınacak dedi ve bizi gönderdiler
Ne bebeği görebildim ne kilosunu öğrenebildim şaşırdım kaldım öylece
Ayrıca nst de 60 üstü birde sancım çıktı
Bakalım haftaya salıya kadar bu bebek duracakmı
Bide kızlar 37. Haftadan sonra doktorunuz sizi kaç gün sonra çağırdı?
Aynı şeyi ben önümüzdeki hafta full izin alarak yapmayı düşünüyorum ama izinlerimin bundan haberi yok
Zaten 4.5 gün iznim var 4 günü yesem mi sonraya mı saklasam bilemiyorum. Bir çıkmaz yoldayım adeta. Çalışmak da istemiyorum. Bilgisayarımı görünce midem bulanmaya başlıyor
resmen hastaneyle sınanıyorsun ya sabırSelam kızlar bugün muayenem vardı gittim önce nst ye girdim fakat doktorun asistanı bugün muayne olamayacağımı doktorun sadece nst sonucunu değerlendiriceğini 36. Haftadan sonra bu sistemle çalıştığını söyledi ben şok aldı kağıdı gitti geldi sonucun şuan iyi bir hafta sonra muayne nst ve doğum tarihi kararın alınacak dedi ve bizi gönderdiler
Yok canım benimki normali beklese 40ı görürmüş annemde bizi 40ta doğurmuşAyy adet ağrısı da belirtilenden değil miydş ki
Değil değil klasik kasıkta olan regl ağrısı günlerdir oluyor böyle alıştımSiyatik agrisini anlatiyorsun, cok dikkat et zorlayip arttırma sakin, nasil oluyor bilmiyorum ama birgun bir anda o agri kirt diye geciveriyor zorlamamaya dikkat et ama
Benim suyum yaklasik 1 dkda en buyuk boy pedi (hani su 1 mt olan) onu doldurup bacaklarimdan akmisti ki bu cok az kismiydi smg :) bak suyun gelirse ayirt edeceksin emin ol :))
Tam vajina girisinden gobek deligine kuyruk sokumuna dogru adet sancisi seklinde bir agri mi?
Citemik sen Agustos analarinda da dolaniyorsun degil mi? Bak dun gece senin yuzunden halusinasyon goruyorum sandim,
Bu korkularını mutlaka doktora söyle canım yaparlar muhtemelen sana en uygun olanı o söylerKızlar selam
Grubu genelde sessiz takip edenlerdenim ama birşey sormak istiyorum.
4 eylül 38+1 olmak üzere sezeryan günü aldim. Ancak ben bugune kadar hayatinda serum dahi taktirmamiş damar yolu bile bir kere bayılarak açtirmış bir insanım. Hamilelik sayesinde zar zor kan vermeye alıştım ancak şu an çok korkuyorum. Belden uyuşturmalı istiyorum ama hem ignesinden cok korkuyorum hemde ameliyat esnasinda panikten bayilirmiyim diye cünku dedigim gibi yeri geliyor ignede bile bayilıyorum.
Ameliyat oncesi sakinlestirici istesem sıkıntı olurmu sizce yine bebegimin ilk anlarinin farkindq olurmuyum birde elbette sakinlestirici bebegimi etkilermi sıkintı olurmu off buralara kadar guzel gelmistim gün netlesince daha da zormuş.
Birde sürekli muayeneyi ötelemeye çalışıyorlar diye hatırlıyorumresmen hastaneyle sınanıyorsun ya sabırneyseki az kaldı , 60 üstü sancıya benim dr 2 gün sonra kontrol muayene verirdi,bir de açılman var mı baktılar mı hiç ?
Nasıl duygulandım anlatamam öyle güzel anlatmışsın kiBen daha yeni belden uyusturmali sezeryan yaptirmis biri olarak sana sureci anlatayim canim iki gun once dogdu bizim minnos. Benim ilk dogumumu asiri panik ataktan dolayi genel anestezi ile yapmistim. Bebege de narkoz gecmisti yogun bakimda yatmisti, bise genel anestezili sezeryandan uyanis biraz sikintili acili ve yanmali oluyir malesef. Bu dogumda doktorumla konustum hocam cok korkuyorum spinal olsun istiyorum ama acidan falan degilsede korkudan olebilirim dedim. Oda dediki bi deneyelim spinal baktik cok korkuyosun bayiltalim seni. Bir de soyle bisey var bebek ciktiktan sonra sen bebegini gorup sedasyon isteyebiliyorsun. Zaten belin uyustuktan sonra bebegin cikmasi 5 dk falan suruyor sonrasi uzun dikis isleri. Benim sureci anlatayim. Ben dedimki bebek dogar dogmaz beni uyutun. Hoca da tamam dedi. Belimden igne vurulurken one kambur bir sekilde oturdum. Oyle dayanilmaz bir aci yok yani normal igne acisi. Ama ben o pozisyonda igneden sinra nedense tansiyonum cikti basimda basinc olustu bayilmisim dort bes saniye. Tam gozumu actim narkoz veriyorlardi iyiyim lutfen bi daha deneyelim dedim. Anestei sefi geldi yatarak cenin pozisyonunda uyusturdu 10 dk falan surdu bu islemler. Sonra hoca ameliyata basladi. Hicam kestinizmi derken beni sak diye bebegi gosterdi cikardik bile diye ben soklandim tabi. Cunku hep okuyup arastiriyordum aci agri yok ama kesiyi hissediyordunuz yazmislardi. Hic bisey hissetmiyosun canim sadece onlar islem yaparken otomatik olarak sarsiyolar seni o kadar. Sonra hoca sedasyon verin hastaya dedi, hayit dedim kalsin gayet iyiyim sarhos gibi oluyosun zaten ben kendiligimden bile uyumusum 20 dk kadar. Bide onlar dikimi yaparken bebegi getirdiler yanagima koydular sen buz gibiyken bebek sicacik inanilmaz bir his. Bunu kacirmamalisin. Oyle sana muhtacki bi seni biliyor ameliyathanedi kimseyi tanimiyor. Sadece bunu dusun. Muhtesem bir duygu keske ilk dogumumuda boyle yapsaydim. Hic korkma. Bu kadar uzun yazdim cunku ben hic inanmiyordum kendime yapabilecegime. Esim bile basardin askim inanamiyorum diyor. O kadar buyuk bir panik atak benimkisi. Bizim minnosumla dogum hikayemiz boyle. Sana da simdiden hayirlisini diliyorum
Al birini vur ötekineoyy çekeceğimiz var valla, ben çoğu şeyi eşime methiyeler dizerek aldırdım illa bi ton açıklama yaptıracaklar hayır yani bebeği bizden iyi kim düşünebilir ki
Sağlıkla doğurup ağrılarından kurtulmanı o kadar istiyorum ki artık evet biliyorum hep bu ağrılarla uğraştığını Allah yardımcın olsun canımahh canım 2 haftadır çekiyorum ben bu olayıbilakis şu anda da
Ya bu hastanen cidden adamı sinirden çıldırtırSelam kızlar bugün muayenem vardı gittim önce nst ye girdim fakat doktorun asistanı bugün muayne olamayacağımı doktorun sadece nst sonucunu değerlendiriceğini 36. Haftadan sonra bu sistemle çalıştığını söyledi ben şok aldı kağıdı gitti geldi sonucun şuan iyi bir hafta sonra muayne nst ve doğum tarihi kararın alınacak dedi ve bizi gönderdiler
Çok güzel anlatmışsın bende korkuyorum açıkçası ama oğlumun o anını kaçırmak istemiyorum,içimi rahatlattın bir nebze olsun ,onu hissedince geçer acılar diye teselli ediyorum kendimiBen daha yeni belden uyusturmali sezeryan yaptirmis biri olarak sana sureci anlatayim canim iki gun once dogdu bizim minnos. Benim ilk dogumumu asiri panik ataktan dolayi genel anestezi ile yapmistim. Bebege de narkoz gecmisti yogun bakimda yatmisti, bise genel anestezili sezeryandan uyanis biraz sikintili acili ve yanmali oluyir malesef. Bu dogumda doktorumla konustum hocam cok korkuyorum spinal olsun istiyorum ama acidan falan degilsede korkudan olebilirim dedim. Oda dediki bi deneyelim spinal baktik cok korkuyosun bayiltalim seni. Bir de soyle bisey var bebek ciktiktan sonra sen bebegini gorup sedasyon isteyebiliyorsun. Zaten belin uyustuktan sonra bebegin cikmasi 5 dk falan suruyor sonrasi uzun dikis isleri. Benim sureci anlatayim. Ben dedimki bebek dogar dogmaz beni uyutun. Hoca da tamam dedi. Belimden igne vurulurken one kambur bir sekilde oturdum. Oyle dayanilmaz bir aci yok yani normal igne acisi. Ama ben o pozisyonda igneden sinra nedense tansiyonum cikti basimda basinc olustu bayilmisim dort bes saniye. Tam gozumu actim narkoz veriyorlardi iyiyim lutfen bi daha deneyelim dedim. Anestei sefi geldi yatarak cenin pozisyonunda uyusturdu 10 dk falan surdu bu islemler. Sonra hoca ameliyata basladi. Hicam kestinizmi derken beni sak diye bebegi gosterdi cikardik bile diye ben soklandim tabi. Cunku hep okuyup arastiriyordum aci agri yok ama kesiyi hissediyordunuz yazmislardi. Hic bisey hissetmiyosun canim sadece onlar islem yaparken otomatik olarak sarsiyolar seni o kadar. Sonra hoca sedasyon verin hastaya dedi, hayit dedim kalsin gayet iyiyim sarhos gibi oluyosun zaten ben kendiligimden bile uyumusum 20 dk kadar. Bide onlar dikimi yaparken bebegi getirdiler yanagima koydular sen buz gibiyken bebek sicacik inanilmaz bir his. Bunu kacirmamalisin. Oyle sana muhtacki bi seni biliyor ameliyathanedi kimseyi tanimiyor. Sadece bunu dusun. Muhtesem bir duygu keske ilk dogumumuda boyle yapsaydim. Hic korkma. Bu kadar uzun yazdim cunku ben hic inanmiyordum kendime yapabilecegime. Esim bile basardin askim inanamiyorum diyor. O kadar buyuk bir panik atak benimkisi. Bizim minnosumla dogum hikayemiz boyle. Sana da simdiden hayirlisini diliyorum
Ayy bu hikayenizle çok duygulandım. Özellikle “öyle sana muhtaç ki, bi seni biliyor ameliyathanedeki kimseyi tanımıyor.” O kadar doğru kiBen daha yeni belden uyusturmali sezeryan yaptirmis biri olarak sana sureci anlatayim canim iki gun once dogdu bizim minnos. Benim ilk dogumumu asiri panik ataktan dolayi genel anestezi ile yapmistim. Bebege de narkoz gecmisti yogun bakimda yatmisti, bise genel anestezili sezeryandan uyanis biraz sikintili acili ve yanmali oluyir malesef. Bu dogumda doktorumla konustum hocam cok korkuyorum spinal olsun istiyorum ama acidan falan degilsede korkudan olebilirim dedim. Oda dediki bi deneyelim spinal baktik cok korkuyosun bayiltalim seni. Bir de soyle bisey var bebek ciktiktan sonra sen bebegini gorup sedasyon isteyebiliyorsun. Zaten belin uyustuktan sonra bebegin cikmasi 5 dk falan suruyor sonrasi uzun dikis isleri. Benim sureci anlatayim. Ben dedimki bebek dogar dogmaz beni uyutun. Hoca da tamam dedi. Belimden igne vurulurken one kambur bir sekilde oturdum. Oyle dayanilmaz bir aci yok yani normal igne acisi. Ama ben o pozisyonda igneden sinra nedense tansiyonum cikti basimda basinc olustu bayilmisim dort bes saniye. Tam gozumu actim narkoz veriyorlardi iyiyim lutfen bi daha deneyelim dedim. Anestei sefi geldi yatarak cenin pozisyonunda uyusturdu 10 dk falan surdu bu islemler. Sonra hoca ameliyata basladi. Hicam kestinizmi derken beni sak diye bebegi gosterdi cikardik bile diye ben soklandim tabi. Cunku hep okuyup arastiriyordum aci agri yok ama kesiyi hissediyordunuz yazmislardi. Hic bisey hissetmiyosun canim sadece onlar islem yaparken otomatik olarak sarsiyolar seni o kadar. Sonra hoca sedasyon verin hastaya dedi, hayit dedim kalsin gayet iyiyim sarhos gibi oluyosun zaten ben kendiligimden bile uyumusum 20 dk kadar. Bide onlar dikimi yaparken bebegi getirdiler yanagima koydular sen buz gibiyken bebek sicacik inanilmaz bir his. Bunu kacirmamalisin. Oyle sana muhtacki bi seni biliyor ameliyathanedi kimseyi tanimiyor. Sadece bunu dusun. Muhtesem bir duygu keske ilk dogumumuda boyle yapsaydim. Hic korkma. Bu kadar uzun yazdim cunku ben hic inanmiyordum kendime yapabilecegime. Esim bile basardin askim inanamiyorum diyor. O kadar buyuk bir panik atak benimkisi. Bizim minnosumla dogum hikayemiz boyle. Sana da simdiden hayirlisini diliyorum
Arkadaşın güzel doğum hikayesiyle duygulanıp, bu videoyla oturdum ağlıyorumKizlar ben hüngür şakır im su an
Kontrol saydılarMuayene ücreti mi ödedin peki ?
Hiç odasına bile almadı dinlenme salonuna asistanı gelip nst kağıdımı aldı götürüp doktora gösterdiresmen hastaneyle sınanıyorsun ya sabırneyseki az kaldı , 60 üstü sancıya benim dr 2 gün sonra kontrol muayene verirdi,bir de açılman var mı baktılar mı hiç ?
Amin canimAyy bu hikayenizle çok duygulandım. Özellikle “öyle sana muhtaç ki, bi seni biliyor ameliyathanedeki kimseyi tanımıyor.” O kadar doğru kibana da cesaret verdiniz bu güzel doğum hikayenizle. Rabbim bir ömür analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Arkadaşın güzel doğum hikayesiyle duygulanıp, bu videoyla oturdum ağlıyorumbu güzel duyguları yaşatana bin şükür
Kuzu öyle saçma iş mi olur seni doldurmak gibi olmasın ben haftada 1 gidiyorum ve her gittiğimde bakiyo ultrasondan bebeğin suyuna kanala inmiş mi inmemis mi kilosuna gelişimi haftasiyla uyumlu mu Allah korusun belki suyu azalacak ve bebek sıkıntıya gerçek ultrason bakmadan nasi anliyoHiç odasına bile almadı dinlenme salonuna asistanı gelip nst kağıdımı aldı götürüp doktora gösterdi
Yemin ederim sınanıyorum
Valla Bende artık çileden çıktımYa bu hastanen cidden adamı sinirden çıldırtır
Muayene etmediler peki parasını aldılar mı?
Ben 34. haftadan sonra 36da gittim nst istedi muayenede etti ve peşine her hafta çağırdı hem nst hem muayene
Nstde geçen hafta benim 100 çıktı 1 kere bebek büyük tekme atmıştır gibi konuşuldu bende pek takılmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?