2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ne güzel anlatmissin tesekkur ederim. Benide tek cesaretlendiren ilk kavuşma anı zaten umarim seninki kadar guzel anlatabilirim dogum sonrasini

dediklerini denicem umarim basarabilirim tesekkur ederim

Muayene ücreti mi ödedin peki ?

Ben inat ettim raporu deldirmeyeceğim
İzin falan Allah ne verdiyse yani

resmen hastaneyle sınanıyorsun ya sabır neyseki az kaldı , 60 üstü sancıya benim dr 2 gün sonra kontrol muayene verirdi,bir de açılman var mı baktılar mı hiç ?

Ayy adet ağrısı da belirtilenden değil miydş ki
Yok canım benimki normali beklese 40ı görürmüş annemde bizi 40ta doğurmuş
Bu arada oluyor zaten bana alıştım
Değil değil klasik kasıkta olan regl ağrısı günlerdir oluyor böyle alıştım
Bu korkularını mutlaka doktora söyle canım yaparlar muhtemelen sana en uygun olanı o söyler Bende senin gibiyim hatta damar yolu bile açtırmadım ben korkmuyorum sadece belirsizlik garip hissettiriyor

resmen hastaneyle sınanıyorsun ya sabır neyseki az kaldı , 60 üstü sancıya benim dr 2 gün sonra kontrol muayene verirdi,bir de açılman var mı baktılar mı hiç ?
Birde sürekli muayeneyi ötelemeye çalışıyorlar diye hatırlıyorum
muayene ücreti vermemiş bile olsa kontrol hastanın hakkı. Oraya kadar gitmiş, nstye girmiş, doktor yüzünü göstermiyor.

Nasıl duygulandım anlatamam öyle güzel anlatmışsın ki Teşekkürler Rabbim bizlerede bu güzel hisleri yaşatsın

Ya bu hastanen cidden adamı sinirden çıldırtır
Muayene etmediler peki parasını aldılar mı?
Ben 34. haftadan sonra 36da gittim nst istedi muayenede etti ve peşine her hafta çağırdı hem nst hem muayene
Nstde geçen hafta benim 100 çıktı 1 kere bebek büyük tekme atmıştır gibi konuşuldu bende pek takılmadım

Çok güzel anlatmışsın bende korkuyorum açıkçası ama oğlumun o anını kaçırmak istemiyorum,içimi rahatlattın bir nebze olsun ,onu hissedince geçer acılar diye teselli ediyorum kendimi

Ayy bu hikayenizle çok duygulandım. Özellikle “öyle sana muhtaç ki, bi seni biliyor ameliyathanedeki kimseyi tanımıyor.” O kadar doğru ki bana da cesaret verdiniz bu güzel doğum hikayenizle. Rabbim bir ömür analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Kizlar ben hüngür şakır im su an
Arkadaşın güzel doğum hikayesiyle duygulanıp, bu videoyla oturdum ağlıyorum bu güzel duyguları yaşatana bin şükür

Hiç odasına bile almadı dinlenme salonuna asistanı gelip nst kağıdımı aldı götürüp doktora gösterdi
Yemin ederim sınanıyorum

Amin canim burdan tüm melek anne ve adaylarına selam olsun

Hiç odasına bile almadı dinlenme salonuna asistanı gelip nst kağıdımı aldı götürüp doktora gösterdi
Yemin ederim sınanıyorum
Kuzu öyle saçma iş mi olur seni doldurmak gibi olmasın ben haftada 1 gidiyorum ve her gittiğimde bakiyo ultrasondan bebeğin suyuna kanala inmiş mi inmemis mi kilosuna gelişimi haftasiyla uyumlu mu Allah korusun belki suyu azalacak ve bebek sıkıntıya gerçek ultrason bakmadan nasi anliyo

Valla Bende artık çileden çıktım
Kontrol muayene durumuda çok karışık
Geçen hafta kontrole gitcektim doktor alerjik reaksiyon geçirdi diye iptal ettiler diğer gün gittim 15 tl muayne ücreti ödeyip kontrol açtılar bu hafta gittim son muayene hakkımı kullanıcaktım paketim den dediler ki şuan kontrolden sayılıyorsunuz yani anlayacağın herşey karışık üstüne bide muayneye alınmadım doktorun prensibi buymuş 36.haftadan sonra bir hafta muayene bir hafta nst şeklinde ilerliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…