2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bu prensiple hastanın yüzünü en fazla 2 kere görür. 3. zaten doğum olur

Ya eşime bende dedim bunun suyu var plesanta durumu var bazen hani diyorlar ya plesanta kireçlenmiş yok kalınlaşmış bebeği beslemiyor gibi durumlar bu kadın nasıl muayene etmedi şaşkınım dedim eşim bile şaşırdı napim kuzum 5 gün sonraya randevu oluşturdum Rabbime emanet artık

Bu prensiple hastanın yüzünü en fazla 2 kere görür. 3. zaten doğum olur
Bende öyle dedim geldiğimde hangi ara doğum planı hazırlancak dedim kullandığım ilaçlar var ameliyat testleri veriliyo sana yatış için gün ve saat verilmesi lazım kadın beni resmen git doğum yapmadan bir iki gün önce görüşelime getirdi Hayret verici

Terbiyesizlik başka bir şey değil gebe kadınlar sana geliyor son aylarına girdiklerinde mi prensip ediniyorsun yani

Nasıl enteresan bi dr bu

dediklerini denicem umarim basarabilirim tesekkur ederim
Canım ben yeni sezaryen oldum hiç iğne ağrıtmıyor eğileceksin iğne yapıldıktan hemen sonra uyuşuyor hemen belden aşağı , ben ne doğum videosu izledim ne kendimi boşuna korkuttum , bebeğine odaklan ya o güzel anın tadını çıkar

Sağlıkla doğurup ağrılarından kurtulmanı o kadar istiyorum ki artık evet biliyorum hep bu ağrılarla uğraştığını Allah yardımcın olsun canım
ahh canım benim çok sağol, Allah hepimizin yardımcısı olsun, benim zaten normalde adet sancılarım yatağa düşürür cinstendi burda da peşimi bırakmıyor

Bide özel hastane olacaklar..
iki dk muayene etse ne olacak sanki..
haftaya muayene 1 Eylül de doğum o zaman öyle mi canım

Sen nasıslın peki? Bebeğin durumu nasıl? Süt verebiliyor musun?
Teşekkür ederim ben daha iyiyim. Çok gelmiyor ama yine de gönderiyorum. Sen nasılsın, sğt durumu nasıl?
İyim canım çok şükür , bebeğim iyi toparlanıyor yavaş yavaş bir hafta daha kalır heralde , sen nasılsın canım nasıl gidiyor
İyi maşallah. İyiye gidiyor dedi dr. Ama sankğ bir hafta daha durur gibi. Bu sabah gördüm ben. Haftada 2 kez görme hakkım varmış

Benimde sizinle benzer bir sürecim var sanırım. Benim oğlum biraz daha erkenci. 31.haftada geldi, suyum bitmiş enfeksiyon kapmış. Crp başta yüksek çıktı kandaki çabuk düştü ama akciğerini etkilemiş sol akciğerinde hırıltı varmış çok balgam var dedi dr. Çok zor bir süreç bugün 12.günümüz bi entübe bi burundan destek gidiyordu. Bugün cihaz içi oksijene alınmış ama hala zorlanıyor gittiğimde görüyorum yorulduğunu Sizin nasıl şu an bebeğiniz, oldu mu enfeksiyon kaynaklı akciğerde sıkıntı? İnşallah en kısa zamanda alırız bebeklerimizi kucağımıza. Allah sabır versin size de

Tabii canım doktor resmi olarak ağustos anası ilan ettiğinden beri oradayım ben. Ama burayı da birakamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…