Bu prensiple hastanın yüzünü en fazla 2 kere görür. 3. zaten doğum olurValla Bende artık çileden çıktım
Kontrol muayene durumuda çok karışık
Geçen hafta kontrole gitcektim doktor alerjik reaksiyon geçirdi diye iptal ettiler diğer gün gittim 15 tl muayne ücreti ödeyip kontrol açtılar bu hafta gittim son muayene hakkımı kullanıcaktım paketim den dediler ki şuan kontrolden sayılıyorsunuz yani anlayacağın herşey karışık üstüne bide muayneye alınmadım doktorun prensibi buymuş 36.haftadan sonra bir hafta muayene bir hafta nst şeklinde ilerliyormuş
Ya eşime bende dedim bunun suyu var plesanta durumu var bazen hani diyorlar ya plesanta kireçlenmiş yok kalınlaşmış bebeği beslemiyor gibi durumlar bu kadın nasıl muayene etmedi şaşkınım dedim eşim bile şaşırdı napim kuzum 5 gün sonraya randevu oluşturdum Rabbime emanet artıkKuzu öyle saçma iş mi olur seni doldurmak gibi olmasın ben haftada 1 gidiyorum ve her gittiğimde bakiyo ultrasondan bebeğin suyuna kanala inmiş mi inmemis mi kilosuna gelişimi haftasiyla uyumlu mu Allah korusun belki suyu azalacak ve bebek sıkıntıya gerçek ultrason bakmadan nasi anliyo
Bende öyle dedim geldiğimde hangi ara doğum planı hazırlancak dedim kullandığım ilaçlar var ameliyat testleri veriliyo sana yatış için gün ve saat verilmesi lazım kadın beni resmen git doğum yapmadan bir iki gün önce görüşelime getirdi Hayret vericiBu prensiple hastanın yüzünü en fazla 2 kere görür. 3. zaten doğum olur
Terbiyesizlik başka bir şey değil gebe kadınlar sana geliyor son aylarına girdiklerinde mi prensip ediniyorsun yaniValla Bende artık çileden çıktım
Kontrol muayene durumuda çok karışık
Geçen hafta kontrole gitcektim doktor alerjik reaksiyon geçirdi diye iptal ettiler diğer gün gittim 15 tl muayne ücreti ödeyip kontrol açtılar bu hafta gittim son muayene hakkımı kullanıcaktım paketim den dediler ki şuan kontrolden sayılıyorsunuz yani anlayacağın herşey karışık üstüne bide muayneye alınmadım doktorun prensibi buymuş 36.haftadan sonra bir hafta muayene bir hafta nst şeklinde ilerliyormuş
Nasıl enteresan bi dr buSelam kızlar bugün muayenem vardı gittim önce nst ye girdim fakat doktorun asistanı bugün muayne olamayacağımı doktorun sadece nst sonucunu değerlendiriceğini 36. Haftadan sonra bu sistemle çalıştığını söyledi ben şok aldı kağıdı gitti geldi sonucun şuan iyi bir hafta sonra muayne nst ve doğum tarihi kararın alınacak dedi ve bizi gönderdiler
Ne bebeği görebildim ne kilosunu öğrenebildim şaşırdım kaldım öylece
Ayrıca nst de 60 üstü birde sancım çıktı
Bakalım haftaya salıya kadar bu bebek duracakmı
Bide kızlar 37. Haftadan sonra doktorunuz sizi kaç gün sonra çağırdı?
Ayy çok geç gördüm ama biz Muhammed Alparslan'a karar verdik. Daha doğrusu çook önceden öyle istiyordukKızlar nasılsınız? Bebişlerinizin ismine karar verdiniz mi? Yoksa söylediniz ben mi kaçırdımTabloya ekleyeyim.. @hiskolikk @martan @derinmavi35 @bzm kz @Aymelek @Dilekkkkkkk @Ela96 HarikaAlice
Ve tabiki @Melikeben ve @kumarbaz4334 Siz karar verene kadar her posta ekleyecem
Ya ben ağladıktan sonra çok başım ağrıyorBen de bi rahatladim iyi geldi
Canım ben yeni sezaryen oldum hiç iğne ağrıtmıyor eğileceksin iğne yapıldıktan hemen sonra uyuşuyor hemen belden aşağı , ben ne doğum videosu izledim ne kendimi boşuna korkuttum , bebeğine odaklan ya o güzel anın tadını çıkardediklerini denicem umarim basarabilirim tesekkur ederim
Bende de aynı ağlasam hemen başım ağrıyor bikaç gün de geçmiyorYa ben ağladıktan sonra çok başım ağrıyorsizde öyle olmuyor mu
ahh canım benim çok sağol, Allah hepimizin yardımcısı olsunSağlıkla doğurup ağrılarından kurtulmanı o kadar istiyorum ki artık evet biliyorum hep bu ağrılarla uğraştığını Allah yardımcın olsun canım
Bide özel hastane olacaklar..Bende öyle dedim geldiğimde hangi ara doğum planı hazırlancak dedim kullandığım ilaçlar var ameliyat testleri veriliyo sana yatış için gün ve saat verilmesi lazım kadın beni resmen git doğum yapmadan bir iki gün önce görüşelime getirdi Hayret verici
Of ya bende öyleyim , ağladıktan kaç gün sonra kendime gelemiyorum bi türlüBende de aynı ağlasam hemen başım ağrıyor bikaç gün de geçmiyor
çok mu yoğun bi dr anlamadım ki, inşallah sorun yoktur canım sıkma canını ne diyelimHiç odasına bile almadı dinlenme salonuna asistanı gelip nst kağıdımı aldı götürüp doktora gösterdi
Yemin ederim sınanıyorum
off hemde nasıl, ilaç bile geçirmiyor öyle bir ağrıYa ben ağladıktan sonra çok başım ağrıyorsizde öyle olmuyor mu
Aynen öyle değişik bi ağrıoff hemde nasıl, ilaç bile geçirmiyor öyle bir ağrı
Teşekkür ederim ben daha iyiyim. Çok gelmiyor ama yine de gönderiyorum. Sen nasılsın, sğt durumu nasıl?Sen nasıslın peki? Bebeğin durumu nasıl? Süt verebiliyor musun?
İyi maşallah. İyiye gidiyor dedi dr. Ama sankğ bir hafta daha durur gibi. Bu sabah gördüm ben. Haftada 2 kez görme hakkım varmışİyim canım çok şükür , bebeğim iyi toparlanıyor yavaş yavaş bir hafta daha kalır heralde , sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Bide özel hastane olacaklar..
iki dk muayene etse ne olacak sanki..
haftaya muayene 1 Eylül de doğum o zaman öyle mi canım
Yok kuzum hasta bile yoktuçok mu yoğun bi dr anlamadım ki, inşallah sorun yoktur canım sıkma canını ne diyelim
Benimde sizinle benzer bir sürecim var sanırım. Benim oğlum biraz daha erkenci. 31.haftada geldi, suyum bitmiş enfeksiyon kapmış. Crp başta yüksek çıktı kandaki çabuk düştü ama akciğerini etkilemiş sol akciğerinde hırıltı varmış çok balgam var dedi dr. Çok zor bir süreç bugün 12.günümüz bi entübe bi burundan destek gidiyordu. Bugün cihaz içi oksijene alınmış ama hala zorlanıyor gittiğimde görüyorum yorulduğunuKızlar gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum biliyorum ilk kez ben yaşamadım bunu ama yine de içim gidiyor. Oğlumun yoğun bakımda olması onun o hortumlarla olması beni çok üzdü. Bu arada akciğer enfeksiyonundan şüpheleniliyor. Nedeni ne onu da bilmiyoruz
Tabii canım doktor resmi olarak ağustos anası ilan ettiğinden beri oradayım ben. Ama burayı da birakamiyorumSiyatik agrisini anlatiyorsun, cok dikkat et zorlayip arttırma sakin, nasil oluyor bilmiyorum ama birgun bir anda o agri kirt diye geciveriyor zorlamamaya dikkat et ama
Benim suyum yaklasik 1 dkda en buyuk boy pedi (hani su 1 mt olan) onu doldurup bacaklarimdan akmisti ki bu cok az kismiydi smg :) bak suyun gelirse ayirt edeceksin emin ol :))
Tam vajina girisinden gobek deligine kuyruk sokumuna dogru adet sancisi seklinde bir agri mi?
Citemik sen Agustos analarinda da dolaniyorsun degil mi? Bak dun gece senin yuzunden halusinasyon goruyorum sandim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?