Banada ilk sordum gün aşırı dediler sonra randevu almaya aradığımda haftada 2 gün dediler am ben bana gün aşırı denildi dedim , canım senle aynı durumdayım biliyorum çok zor oracıkta bebeğini bırakıp gelmen ama az kaldı inşallah hemen gelecek yanımızaTeşekkür ederim ben daha iyiyim. Çok gelmiyor ama yine de gönderiyorum. Sen nasılsın, sğt durumu nasıl?
İyi maşallah. İyiye gidiyor dedi dr. Ama sankğ bir hafta daha durur gibi. Bu sabah gördüm ben. Haftada 2 kez görme hakkım varmış
Ay bu benim fobim ya resmen Allah hiç öyle durumda bırakmasınKızlar 31 Ağustos günü saat 21:00-23:00da Esra Ertuğrul'un bebeklerde ve çocuklarda ilkyardım semineri varmış. Benim en bilgisiz hissettiğim alanlardan biri
İlgilenenlere duyurulur
İnşaAllah inşaAllahBanada ilk sordum gün aşırı dediler sonra randevu almaya aradığımda haftada 2 gün dediler am ben bana gün aşırı denildi dedim , canım senle aynı durumdayım biliyorum çok zor oracıkta bebeğini bırakıp gelmen ama az kaldı inşallah hemen gelecek yanımıza
Ayy kuzum hepsini okudum sinir olmamak elde değil. Doğum paketi alınca da böyle gıcıklıklarla uğraşmak zorunda kalıyorsun demek ki. Kontrol saymışlar da belki senin bir sorunun var yani doktora bir şey soracaktın. Tamam muay. etmeyecekse bile nstyi yorumlarken sen orda olmalıydın bence. Neyse sık a canını 1 hafta daha dayan. İçin rahat etmezse acilden devlete gidersin.. benim hoca şuan her hafta çağırıyor canm. Her seferinde de nst yaptırıyorYok kuzum hasta bile yoktu
Ayyybenim isimsiz prensesim :)Eki Görüntüle 3290614
Jahahaj bende sen yazınca düşündüm olsa komik olurmuşDarısı başına olsun inşallah. Hem
de en kısa zamanda
Ne mutlu size
Bacaklarıma çay dökülmüş dersin diye bekledim
Yaa maşallahbenim isimsiz prensesim :)Eki Görüntüle 3290614
Sorma valla daha doğmadan uğraştırıyorlar bizi bakalım doğsunlar neler yaşayacağız :)oyy çekeceğimiz var valla, ben çoğu şeyi eşime methiyeler dizerek aldırdım illa bi ton açıklama yaptıracaklar hayır yani bebeği bizden iyi kim düşünebilir ki
Valla ya bıktım toz almaktan çok sinirliydim bugünEv işi bitmez canım hele yazın her yer açık çabuk toz oluyor
Tabii canım doktor resmi olarak ağustos anası ilan ettiğinden beri oradayım ben. Ama burayı da birakamiyorum
Ayy maşallah pamuk pamukhiç seçenek yok mu
Ayyyçok duygulandım çook minnaksın seen❤❤ ellerinden belli güzelliğin maaşallah sana
Yenir bu minik eller parmaklar
Yaa maşallah
Oyyy maşallah prenseseee
Konuşuyorum kuzuYaaaaa aynı bedende son gününüz bugün bolca konuş bebişle yarında sağlıkla kavuşun inşallahhh
Lohusalıkta önemli canım yaa, iyi insanlarla yan yana olmak lazım. Ama söylendigi kadar zor değil bence illa bı emek var fakat bunu çoook severek yapıyorsun dediğin gibi.kızlar biz bu kadar sabırsızlanıyoruz ama Ağustos annelerini okuyorum çoğu isyanda hayatı sorgulamaya başlamış bilehayır bu durumda da rahat değiliz ki, ben yinede bebeğime kavuşmak için çooook sabırsızlanıyorum onunla her şeye varım Allah'ım lohusa depresyonundan ve anlayışsız insanlardan uzak tut bizi Yarabbi
Öncelikle geçmiş olsun canım benim. Ben ilk zamanlarda kötüydüm gerçekten ama şuan bebeğimin iyi olacağına çok inanıyorum ve buna moral oluyor. Cihaz içi oksijene bugün mü bağlandı? Eğer cihaz içi oksijene bağlandıysa iyileşmeye başlıyor demektir. Benimki de bugün geçti cihaz içi oksijene. Ama benm bebeğim de hala yoruluyor görüyorum o yüzden doktor tekrar burnuna bağlanadabilir dedi. Takipteyiz dedi. Süt konusunda yeterli olup olmadığımı bilmiyorum. Günlük kaç cl götürüyorsunuz siz?Benimde sizinle benzer bir sürecim var sanırım. Benim oğlum biraz daha erkenci. 31.haftada geldi, suyum bitmiş enfeksiyon kapmış. Crp başta yüksek çıktı kandaki çabuk düştü ama akciğerini etkilemiş sol akciğerinde hırıltı varmış çok balgam var dedi dr. Çok zor bir süreç bugün 12.günümüz bi entübe bi burundan destek gidiyordu. Bugün cihaz içi oksijene alınmış ama hala zorlanıyor gittiğimde görüyorum yorulduğunuSizin nasıl şu an bebeğiniz, oldu mu enfeksiyon kaynaklı akciğerde sıkıntı? İnşallah en kısa zamanda alırız bebeklerimizi kucağımıza. Allah sabır versin size de
Doğuma hazırlık veya ön sancılardır, hep gece olurYa şuan resmen regl olmuşumda karın ağrısıyla yatıyorum birde ter boşalıyor
2 haftada bir çağırıyor beniSelam kızlar bugün muayenem vardı gittim önce nst ye girdim fakat doktorun asistanı bugün muayne olamayacağımı doktorun sadece nst sonucunu değerlendiriceğini 36. Haftadan sonra bu sistemle çalıştığını söyledi ben şok aldı kağıdı gitti geldi sonucun şuan iyi bir hafta sonra muayne nst ve doğum tarihi kararın alınacak dedi ve bizi gönderdiler
Ne bebeği görebildim ne kilosunu öğrenebildim şaşırdım kaldım öylece
Ayrıca nst de 60 üstü birde sancım çıktı
Bakalım haftaya salıya kadar bu bebek duracakmı
Bide kızlar 37. Haftadan sonra doktorunuz sizi kaç gün sonra çağırdı?
Ah Eylül bebeleri çok erkenci çıktılar.Konuşuyorum kuzuAmiinn, çok garip bir his, burda minik bebişler görünce daha da kavuşmak istiyorum vaktinde gelse daha iyi olurdum da olsun napalım zamanı bu zamanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?