2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Banada ilk sordum gün aşırı dediler sonra randevu almaya aradığımda haftada 2 gün dediler am ben bana gün aşırı denildi dedim , canım senle aynı durumdayım biliyorum çok zor oracıkta bebeğini bırakıp gelmen ama az kaldı inşallah hemen gelecek yanımıza

İnşaAllah inşaAllah Ayağında bir cihaz bağlı o neki canım?

Yok kuzum hasta bile yoktu
Ayy kuzum hepsini okudum sinir olmamak elde değil. Doğum paketi alınca da böyle gıcıklıklarla uğraşmak zorunda kalıyorsun demek ki. Kontrol saymışlar da belki senin bir sorunun var yani doktora bir şey soracaktın. Tamam muay. etmeyecekse bile nstyi yorumlarken sen orda olmalıydın bence. Neyse sık a canını 1 hafta daha dayan. İçin rahat etmezse acilden devlete gidersin.. benim hoca şuan her hafta çağırıyor canm. Her seferinde de nst yaptırıyor

oyy çekeceğimiz var valla, ben çoğu şeyi eşime methiyeler dizerek aldırdım illa bi ton açıklama yaptıracaklar hayır yani bebeği bizden iyi kim düşünebilir ki
Sorma valla daha doğmadan uğraştırıyorlar bizi bakalım doğsunlar neler yaşayacağız :)
Ev işi bitmez canım hele yazın her yer açık çabuk toz oluyor
Valla ya bıktım toz almaktan çok sinirliydim bugün

Tabii canım doktor resmi olarak ağustos anası ilan ettiğinden beri oradayım ben. Ama burayı da birakamiyorum

Hayir dogum yaptigim gun senin burda dogurdum yazini gormusum, dun agustos analarinda gordum. Yahu diyorum bu kiz benden once dogurmadi mi ben mi karistiriyorum, yoksa yanlis mi hatirliyorum diye bi sapsallasitridin beni
Ayy maşallah pamuk pamuk hiç seçenek yok mu

Ayyy çok duygulandım çook minnaksın seen❤❤ ellerinden belli güzelliğin maaşallah sana

Yenir bu minik eller parmaklar

Oyyy maşallah prenseseee

Tesekkur ediyoruz teyzeleri

Siz de tez vakitte evlatlariniza saglikla, sıhhatle, bi avazda kavusursunuz insallah 1

Yaaaaa aynı bedende son gününüz bugün bolca konuş bebişle yarında sağlıkla kavuşun inşallahhh
Konuşuyorum kuzu Amiinn, çok garip bir his, burda minik bebişler görünce daha da kavuşmak istiyorum vaktinde gelse daha iyi olurdum da olsun napalım zamanı bu zamanmış

Lohusalıkta önemli canım yaa, iyi insanlarla yan yana olmak lazım. Ama söylendigi kadar zor değil bence illa bı emek var fakat bunu çoook severek yapıyorsun dediğin gibi.

Öncelikle geçmiş olsun canım benim. Ben ilk zamanlarda kötüydüm gerçekten ama şuan bebeğimin iyi olacağına çok inanıyorum ve buna moral oluyor. Cihaz içi oksijene bugün mü bağlandı? Eğer cihaz içi oksijene bağlandıysa iyileşmeye başlıyor demektir. Benimki de bugün geçti cihaz içi oksijene. Ama benm bebeğim de hala yoruluyor görüyorum o yüzden doktor tekrar burnuna bağlanadabilir dedi. Takipteyiz dedi. Süt konusunda yeterli olup olmadığımı bilmiyorum. Günlük kaç cl götürüyorsunuz siz?

2 haftada bir çağırıyor beni

Konuşuyorum kuzu Amiinn, çok garip bir his, burda minik bebişler görünce daha da kavuşmak istiyorum vaktinde gelse daha iyi olurdum da olsun napalım zamanı bu zamanmış
Ah Eylül bebeleri çok erkenci çıktılar.
Dualarımız sizinle canım benim sağlıkla kavuşun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…