2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Amin canım sağol aynen uzman falan olmuyo haftasonları

Kızlar iyi geceler. Benim bugünki baş ağrımı doktor hafife almak istemedi, beni hemen hastaneye çağırdı. Tansiyon yine yüksekti idrarda da protein kaçağı başlamıştı. Suni sancı ile normal doğum ya da sezaryen diye seçenek sundu ama mutlaka bugün olmalı riske atmayalım dedi. Ben sezaryeni seçtin. 23.03.2023 saat 19:00 doğdu bal kızım.
37+6 da doğmuş oldu kilosu 2.775.
Hafiften emmeye de başladı yanımda şu an gözleri yeni açıldı daha. Allah sağlıkla hepinizi kavuştursun

Çok sağol. Bende güçlü durmaya çalışıyorum bebeğim için. Süt yetmiyor aptamil prematil istediler aldık. Süt 100ml civarı oluyor günlük, beslennmesi 200 ml imiş öyle dediler. Günlük ne kadar beslediklerini söylerler sorsan sanırım. Hergün dr arayıp bilgi veriyor telefonda,öğlende gidip görüyorum dokunuyorum. Bizde bugün geçtik oksijene ama duruma bağlı çok yorulması daha kötü olduğu için yeniden buruna geçmesi entübe olması kötü birşey değil onun iyiliği için diyorlar. Yoğun bakımda cihaz içi oksijende 2 gün geçirip 1-2 günde desteksiz denedikten sonra hep annelerin kucağına verdiler bebişleri. İnşallah bizimde böyle devam eder de alırız sağlıkla göğsümüze

Hayırlı olsun canım Allah'ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bu arada tansiyon kaç çıkıyor du

Tebrikler Allah anali babali buyutmek nasip etsin, minigede sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat dilerim

Çok geçmiş olsun cnm , sağlıkla büyüsün bal kızın , Rabbim bizlere nasip etsin bu güzel duyguyu heyecanlandim bak yine

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün

Gözünüz aydın analı babalı büyüsün inşallah

Kızlar günaydın
Bı sorum olucaktı benim oğluşumun sarılığını bı düşürmüstuk dün tekrar yükseldi bende ek gıda olarak sarılık tamamen geçsin diye mamayla takviye etmeyi düşünüyorum
Hem emzirip hem mama vericem tavsiye edebileceğiniz mama var mı
Yardımcı olursanız çok sevinirim

Hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla büyütmek nasıl etsin

Günaydın. Geçmiş olsun.
Ben hipp kullandım ilk kızımda. İçeriği en temizi o diye tavsiye etmişti kızımın doktoru.

Maşallah
Sağlık huzur mutlulukla büyüsün inşallah

Günaydın kızlar

Kızımın artık hediyelikleri hazır. Dün akşam hepsini bitirdim. Kartlık tasarımı dahil herşeyi kendimiz yaptık. Anne baba anneanne ortak çalışması

Ben birde defter tasarladım. Ozalitçide hazırlatıp ciltçide de ciltlettirdim.

Ziyarete gelen misafirlerden isteyenler Güneş’ e mektup yazabilecek. Çok kıymetli ve anlamlı benim içinde kızım için de

Ufak bir sepete yerleştirdim. Hastanede düzenli dursun. Bittikçe devamını yerleştiririz.

Tek eksiğimiz çikolata. Onu da özel birşey yaptırmamaya karar verdim. O gün gidilip alınır diye düşündüm.

Eklentiler

• IMG_5240.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…