- 11 Ocak 2023
- 448
- 634
- 33
Amin canım sağolHadi hayırlısı olsun kuzum 4ü iyidir 3 ü pazar günü çoğu insan izinli filan gerek yok bile isteye pazara almaya bence. Sadece nöbetçi doktorlar olur filan ne gerek var. Hakkında hayırlısı olsun inşallah 4ü gelsin bakalım :) 4 ü 39+1 oluyor o zaman iyi
Çok sağol. Bende güçlü durmaya çalışıyorum bebeğim için. Süt yetmiyor aptamil prematil istediler aldık. Süt 100ml civarı oluyor günlük, beslennmesi 200 ml imiş öyle dediler. Günlük ne kadar beslediklerini söylerler sorsan sanırım. Hergün dr arayıp bilgi veriyor telefonda,öğlende gidip görüyorum dokunuyorum. Bizde bugün geçtik oksijene ama duruma bağlı çok yorulması daha kötü olduğu için yeniden buruna geçmesi entübe olması kötü birşey değil onun iyiliği için diyorlar. Yoğun bakımda cihaz içi oksijende 2 gün geçirip 1-2 günde desteksiz denedikten sonra hep annelerin kucağına verdiler bebişleri. İnşallah bizimde böyle devam eder de alırız sağlıkla göğsümüzeÖncelikle geçmiş olsun canım benim. Ben ilk zamanlarda kötüydüm gerçekten ama şuan bebeğimin iyi olacağına çok inanıyorum ve buna moral oluyor. Cihaz içi oksijene bugün mü bağlandı? Eğer cihaz içi oksijene bağlandıysa iyileşmeye başlıyor demektir. Benimki de bugün geçti cihaz içi oksijene. Ama benm bebeğim de hala yoruluyor görüyorum o yüzden doktor tekrar burnuna bağlanadabilir dedi. Takipteyiz dedi. Süt konusunda yeterli olup olmadığımı bilmiyorum. Günlük kaç cl götürüyorsunuz siz?
Hayırlı olsun canım Allah'ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar iyi geceler. Benim bugünki baş ağrımı doktor hafife almak istemedi, beni hemen hastaneye çağırdı. Tansiyon yine yüksekti idrarda da protein kaçağı başlamıştı. Suni sancı ile normal doğum ya da sezaryen diye seçenek sundu ama mutlaka bugün olmalı riske atmayalım dedi. Ben sezaryeni seçtin. 23.03.2023 saat 19:00 doğdu bal kızım.
37+6 da doğmuş oldu kilosu 2.775.
Hafiften emmeye de başladı yanımda şu an gözleri yeni açıldı daha. Allah sağlıkla hepinizi kavuştursun
Doğurunca da uykular haram oluyor arkadaşımUykular haram oldu
Gençliğim bak talanda oldu
Çok sevdim yalann oldu
Zalııımmm geceler
Bebiş gelince de uykular haram oluyormuş kuzum ben de bugün ilk gün deneyimi ile tescilledim bunuUykular haram oldu
Gençliğim bak talanda oldu
Çok sevdim yalann oldu
Zalııımmm geceler
Kızlar iyi geceler. Benim bugünki baş ağrımı doktor hafife almak istemedi, beni hemen hastaneye çağırdı. Tansiyon yine yüksekti idrarda da protein kaçağı başlamıştı. Suni sancı ile normal doğum ya da sezaryen diye seçenek sundu ama mutlaka bugün olmalı riske atmayalım dedi. Ben sezaryeni seçtin. 23.03.2023 saat 19:00 doğdu bal kızım.
Hafiften emmeye de başladı yanımda şu an gözleri yeni açıldı daha. Allah sağlıkla hepinizi kavuştursun
Çok geçmiş olsun cnm , sağlıkla büyüsün bal kızın , Rabbim bizlere nasip etsin bu güzel duyguyu heyecanlandim bak yineKızlar iyi geceler. Benim bugünki baş ağrımı doktor hafife almak istemedi, beni hemen hastaneye çağırdı. Tansiyon yine yüksekti idrarda da protein kaçağı başlamıştı. Suni sancı ile normal doğum ya da sezaryen diye seçenek sundu ama mutlaka bugün olmalı riske atmayalım dedi. Ben sezaryeni seçtin. 23.03.2023 saat 19:00 doğdu bal kızım.
Ah bir sağlıkla gelsin bebişkom onunla uykusuz kalmaya razıyım benDoğurunca da uykular haram oluyor arkadaşım
Onunla kalp atışını dinliyorlar canım Merak etmeİnşaAllah inşaAllahAyağında bir cihaz bağlı o neki canım?
Gözün aydın canımKızlar iyi geceler. Benim bugünki baş ağrımı doktor hafife almak istemedi, beni hemen hastaneye çağırdı. Tansiyon yine yüksekti idrarda da protein kaçağı başlamıştı. Suni sancı ile normal doğum ya da sezaryen diye seçenek sundu ama mutlaka bugün olmalı riske atmayalım dedi. Ben sezaryeni seçtin. 23.03.2023 saat 19:00 doğdu bal kızım.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütünKızlar iyi geceler. Benim bugünki baş ağrımı doktor hafife almak istemedi, beni hemen hastaneye çağırdı. Tansiyon yine yüksekti idrarda da protein kaçağı başlamıştı. Suni sancı ile normal doğum ya da sezaryen diye seçenek sundu ama mutlaka bugün olmalı riske atmayalım dedi. Ben sezaryeni seçtin. 23.03.2023 saat 19:00 doğdu bal kızım.
Gözünüz aydın analı babalı büyüsün inşallahKızlar iyi geceler. Benim bugünki baş ağrımı doktor hafife almak istemedi, beni hemen hastaneye çağırdı. Tansiyon yine yüksekti idrarda da protein kaçağı başlamıştı. Suni sancı ile normal doğum ya da sezaryen diye seçenek sundu ama mutlaka bugün olmalı riske atmayalım dedi. Ben sezaryeni seçtin. 23.03.2023 saat 19:00 doğdu bal kızım.
Hayırlı uğurlu olsunKızlar iyi geceler. Benim bugünki baş ağrımı doktor hafife almak istemedi, beni hemen hastaneye çağırdı. Tansiyon yine yüksekti idrarda da protein kaçağı başlamıştı. Suni sancı ile normal doğum ya da sezaryen diye seçenek sundu ama mutlaka bugün olmalı riske atmayalım dedi. Ben sezaryeni seçtin. 23.03.2023 saat 19:00 doğdu bal kızım.
Günaydın. Geçmiş olsun.Kızlar günaydın
Bı sorum olucaktı benim oğluşumun sarılığını bı düşürmüstuk dün tekrar yükseldi bende ek gıda olarak sarılık tamamen geçsin diye mamayla takviye etmeyi düşünüyorum
Hem emzirip hem mama vericem tavsiye edebileceğiniz mama var mı
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederimGünaydın. Geçmiş olsun.
Ben hipp kullandım ilk kızımda. İçeriği en temizi o diye tavsiye etmişti kızımın doktoru.
MaşallahKızlar iyi geceler. Benim bugünki baş ağrımı doktor hafife almak istemedi, beni hemen hastaneye çağırdı. Tansiyon yine yüksekti idrarda da protein kaçağı başlamıştı. Suni sancı ile normal doğum ya da sezaryen diye seçenek sundu ama mutlaka bugün olmalı riske atmayalım dedi. Ben sezaryeni seçtin. 23.03.2023 saat 19:00 doğdu bal kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?