- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Evet bugün bebişimiz geliyor
GünaydınGünaydın kızlar
Kızımın artık hediyelikleri hazır. Dün akşam hepsini bitirdim. Kartlık tasarımı dahil herşeyi kendimiz yaptık. Anne baba anneanne ortak çalışması
Ben birde defter tasarladım. Ozalitçide hazırlatıp ciltçide de ciltlettirdim.
Ziyarete gelen misafirlerden isteyenler Güneş’ e mektup yazabilecek. Çok kıymetli ve anlamlı benim içinde kızım için de
Ufak bir sepete yerleştirdim. Hastanede düzenli dursun. Bittikçe devamını yerleştiririz.
Tek eksiğimiz çikolata. Onu da özel birşey yaptırmamaya karar verdim. O gün gidilip alınır diye düşündüm.
Bende öyle düşünüyorum. Belki kendi çocuklarına bile okutma fırsatı olur.Günaydın
Ellerinize sağlık
Ziyaretçilerden yazılar çok tatlış bir fikir o an ki hislerini ileride okuyup mutlu olacak
Maşallah sağlıkla büyüsün bal kızKızlar iyi geceler. Benim bugünki baş ağrımı doktor hafife almak istemedi, beni hemen hastaneye çağırdı. Tansiyon yine yüksekti idrarda da protein kaçağı başlamıştı. Suni sancı ile normal doğum ya da sezaryen diye seçenek sundu ama mutlaka bugün olmalı riske atmayalım dedi. Ben sezaryeni seçtin. 23.03.2023 saat 19:00 doğdu bal kızım.
37+6 da doğmuş oldu kilosu 2.775.
Hafiften emmeye de başladı yanımda şu an gözleri yeni açıldı daha. Allah sağlıkla hepinizi kavuştursun
Ayy çok güzel olmuşlarGünaydın kızlar
Kızımın artık hediyelikleri hazır. Dün akşam hepsini bitirdim. Kartlık tasarımı dahil herşeyi kendimiz yaptık. Anne baba anneanne ortak çalışması
Ziyarete gelen misafirlerden isteyenler Güneş’ e mektup yazabilecek. Çok kıymetli ve anlamlı benim içinde kızım için de
Ufak bir sepete yerleştirdim. Hastanede düzenli dursun. Bittikçe devamını yerleştiririz.
Tek eksiğimiz çikolata. Onu da özel birşey yaptırmamaya karar verdim. O gün gidilip alınır diye düşündüm.
Canım benim bebek küvezde aptamil aldırdılar , ama her bebek farklı bazı bebeklere uymuyu gaz yapıyor bebeğine bağlı birazKızlar günaydın
Bı sorum olucaktı benim oğluşumun sarılığını bı düşürmüstuk dün tekrar yükseldi bende ek gıda olarak sarılık tamamen geçsin diye mamayla takviye etmeyi düşünüyorum
Hem emzirip hem mama vericem tavsiye edebileceğiniz mama var mı
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ay çok güzel olmuşşşGünaydın kızlar
Ayy çok güzel olmuşlar
Çikolata konusunda bende kararsızım, internetten sipariş versem erir diye şüpheliyim. Ama son zamana kalırsada isimli çikolata yaptıramam diye düşünüyorum. Napsam bilemedim
Amin kuzummm hepimizin bebişleri inşallahAy çok güzel olmuşşşeline sağlık , sağlıkla gelsin inşallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar iyi geceler. Benim bugünki baş ağrımı doktor hafife almak istemedi, beni hemen hastaneye çağırdı. Tansiyon yine yüksekti idrarda da protein kaçağı başlamıştı. Suni sancı ile normal doğum ya da sezaryen diye seçenek sundu ama mutlaka bugün olmalı riske atmayalım dedi. Ben sezaryeni seçtin. 23.03.2023 saat 19:00 doğdu bal kızım.
Hafiften emmeye de başladı yanımda şu an gözleri yeni açıldı daha. Allah sağlıkla hepinizi kavuştursun
Kızlar iyi geceler. Benim bugünki baş ağrımı doktor hafife almak istemedi, beni hemen hastaneye çağırdı. Tansiyon yine yüksekti idrarda da protein kaçağı başlamıştı. Suni sancı ile normal doğum ya da sezaryen diye seçenek sundu ama mutlaka bugün olmalı riske atmayalım dedi. Ben sezaryeni seçtin. 23.03.2023 saat 19:00 doğdu bal kızım.
KesinlikleDoğurunca da uykular haram oluyor arkadaşım
Oy oy ben uykuyu çok seven biriyim napcam bilmiyorumBebiş gelince de uykular haram oluyormuş kuzum ben de bugün ilk gün deneyimi ile tescilledim bunu
Bende ikna olmadım değil şuandaTeşekkür ederim
Ben Antalya da yaşıyorum. Çikolata kesin erir. İnternetten baktım buz jelli gönderim yapanlar var. Fakat ne kadar dayanır. Hadi dayandı diyelim geldikten sonra zaten buzdolabına koymam lazım. Çikolata da beyaz beyaz oluyor buzdolabından çıkınca. İnsanlar yiyecek kağıdını atacaklar diye de kendimi telkin ederek, normal bir çikolata da karar kıldım
Yaa çok sevindim canım sağlıkla kucağına almışsın kızını hoş gelmiş hayata minnoşKızlar iyi geceler. Benim bugünki baş ağrımı doktor hafife almak istemedi, beni hemen hastaneye çağırdı. Tansiyon yine yüksekti idrarda da protein kaçağı başlamıştı. Suni sancı ile normal doğum ya da sezaryen diye seçenek sundu ama mutlaka bugün olmalı riske atmayalım dedi. Ben sezaryeni seçtin. 23.03.2023 saat 19:00 doğdu bal kızım.
Kızlar ben etiket yaptırdım bi etiketçide.. çikolatayı da tatbaktan alcam.. üstüne hemen yapıştırcam. Hem daha uyguna heliyor hem erime riske az. Çikolatayı dokapta saklayın, yemeden yada insanlara vermeden yarım saat önce dolaptan çıkarın o beyazlık gidiyor dediler. Bilginiz olsunBende ikna olmadım değil şuandainsan heves ediyor ama internetten sipariş gelse bile dediğin gibi muhafaza etmek zor. Ben Bursada yaşıyorum ama Bursada bile dün hissedilen sıcaklık 40dı
Galiba bende senin gibi yapacağım, yada Bursadaki bir çikolatacıya yaptırıp doğuma kadar muhafaza etmelerini isteyeceğim. Doğum olduğunda eşim gider alır
Sağlıkla büyüsünKızlar iyi geceler. Benim bugünki baş ağrımı doktor hafife almak istemedi, beni hemen hastaneye çağırdı. Tansiyon yine yüksekti idrarda da protein kaçağı başlamıştı. Suni sancı ile normal doğum ya da sezaryen diye seçenek sundu ama mutlaka bugün olmalı riske atmayalım dedi. Ben sezaryeni seçtin. 23.03.2023 saat 19:00 doğdu bal kızım.
Ben de sorayım gittiğimde beslenmeyi, bizimkine de bakacaklar cihaz içi oksijen çok yormamalı dedi. İnşallah bir an önce hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalımÇok sağol. Bende güçlü durmaya çalışıyorum bebeğim için. Süt yetmiyor aptamil prematil istediler aldık. Süt 100ml civarı oluyor günlük, beslennmesi 200 ml imiş öyle dediler. Günlük ne kadar beslediklerini söylerler sorsan sanırım. Hergün dr arayıp bilgi veriyor telefonda,öğlende gidip görüyorum dokunuyorum. Bizde bugün geçtik oksijene ama duruma bağlı çok yorulması daha kötü olduğu için yeniden buruna geçmesi entübe olması kötü birşey değil onun iyiliği için diyorlar. Yoğun bakımda cihaz içi oksijende 2 gün geçirip 1-2 günde desteksiz denedikten sonra hep annelerin kucağına verdiler bebişleri. İnşallah bizimde böyle devam eder de alırız sağlıkla göğsümüze❤
Oyy canım çok güzel olmuş maaşallah ellerine sağlık... defter fikri de çok hoş ben düğünde yapmıştım çok güzel qnı kalıyor.. çikolata için bir önceki mesajda yazdım bak. Sende kartlıkla aynı dizayna sship etiket yaptırabilirsin. Ben öyle yaptım 3.5 cm 3.5cm miş çikolata etiketiGünaydın kızlar
Teşekkür ederimOyy canım çok güzel olmuş maaşallah ellerine sağlık... defter fikri de çok hoş ben düğünde yapmıştım çok güzel qnı kalıyor.. çikolata için bir önceki mesajda yazdım bak. Sende kartlıkla aynı dizayna sship etiket yaptırabilirsin. Ben öyle yaptım 3.5 cm 3.5cm miş çikolata etiketi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?