2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın
Ellerinize sağlık
Ziyaretçilerden yazılar çok tatlış bir fikir o an ki hislerini ileride okuyup mutlu olacak

Günaydın
Ellerinize sağlık
Ziyaretçilerden yazılar çok tatlış bir fikir o an ki hislerini ileride okuyup mutlu olacak
Bende öyle düşünüyorum. Belki kendi çocuklarına bile okutma fırsatı olur.
Ben bu konularda fazla duygusalım galiba. Anı ve hatıralar çok çok daha kıymetli geliyor bana.

Maşallah sağlıkla büyüsün bal kız

Ayy çok güzel olmuşlar

Çikolata konusunda bende kararsızım, internetten sipariş versem erir diye şüpheliyim. Ama son zamana kalırsada isimli çikolata yaptıramam diye düşünüyorum. Napsam bilemedim

Canım benim bebek küvezde aptamil aldırdılar , ama her bebek farklı bazı bebeklere uymuyu gaz yapıyor bebeğine bağlı biraz

Ay çok güzel olmuşşş eline sağlık , sağlıkla gelsin inşallah

Ayy çok güzel olmuşlar

Çikolata konusunda bende kararsızım, internetten sipariş versem erir diye şüpheliyim. Ama son zamana kalırsada isimli çikolata yaptıramam diye düşünüyorum. Napsam bilemedim

Teşekkür ederim
Ben Antalya da yaşıyorum. Çikolata kesin erir. İnternetten baktım buz jelli gönderim yapanlar var. Fakat ne kadar dayanır. Hadi dayandı diyelim geldikten sonra zaten buzdolabına koymam lazım. Çikolata da beyaz beyaz oluyor buzdolabından çıkınca. İnsanlar yiyecek kağıdını atacaklar diye de kendimi telkin ederek, normal bir çikolata da karar kıldım

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Tebrikler sağlıkla büyüsün

Bende ikna olmadım değil şuanda insan heves ediyor ama internetten sipariş gelse bile dediğin gibi muhafaza etmek zor. Ben Bursada yaşıyorum ama Bursada bile dün hissedilen sıcaklık 40dı

Galiba bende senin gibi yapacağım, yada Bursadaki bir çikolatacıya yaptırıp doğuma kadar muhafaza etmelerini isteyeceğim. Doğum olduğunda eşim gider alır

Yaa çok sevindim canım sağlıkla kucağına almışsın kızını hoş gelmiş hayata minnoş sağlıklı olmanıza sevindim..

Kızlar ben etiket yaptırdım bi etiketçide.. çikolatayı da tatbaktan alcam.. üstüne hemen yapıştırcam. Hem daha uyguna heliyor hem erime riske az. Çikolatayı dokapta saklayın, yemeden yada insanlara vermeden yarım saat önce dolaptan çıkarın o beyazlık gidiyor dediler. Bilginiz olsun

Sağlıkla büyüsün
Ben de sorayım gittiğimde beslenmeyi, bizimkine de bakacaklar cihaz içi oksijen çok yormamalı dedi. İnşallah bir an önce hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım

Oyy canım çok güzel olmuş maaşallah ellerine sağlık... defter fikri de çok hoş ben düğünde yapmıştım çok güzel qnı kalıyor.. çikolata için bir önceki mesajda yazdım bak. Sende kartlıkla aynı dizayna sship etiket yaptırabilirsin. Ben öyle yaptım 3.5 cm 3.5cm miş çikolata etiketi

Teşekkür ederim
Düşündüm bunu da madlen çikolata alayım etiket basayım. Buzdolabı dışında muhafaza edemem onları. Buzdolabı da çikolatayı gerçekten kötü yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…