2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçen gün eşim marketten çikolata aldı. 5 dakika sonra nutella kıvamındaydı. Ekmeğe sür ye o derece
Yakınlarda yapan varsa kesinlikle iyi bir seçenek olur

Teşekkür ederim
Düşündüm bunu da madlen çikolata alayım etiket basayım. Buzdolabı dışında muhafaza edemem onları. Buzdolabı da çikolatayı gerçekten kötü yapıyor
Çikolatacı ile görüştüm onlarda dolapta tutuyor canım. 3 4 tame aldım evde denedim buzdolabındwn çıkarım hemen yemedik biraz kendine geldi öyle yedik beyazlıl yoktu. Ee zaten hastane odası da serin oluyor orda dolapta tutmayız. Ki zatem herkes haba sıcsk olduğunu erime riski olduğunu biliyor beyaz olsa bile dolapta olduğu şçin olduğunu anlarlar ben de bekliyorım 28 de bitsin alıp etiketleyecem artık hazır olsun

Benimkinin de çıktı aptamil kullandık ilk üç gün iki saatte bir hem mama hem meme verdim. İkinci üç gün bir mama bir meme üçüncü üç gün iki kere meme bir kere mama verdim düştü çok şükür. Her mamadan sonra da kaynatılmış soğumuş su verdim 3 4 kaşık.

Çokkk güzel olmuş el emeği daha nolsunnn

Doktora danışsınız kuzum? Belki o önerir

Ayy kuzum bebiş doğunca da bunlar olacak hayatımız da dimi bize şuan pespembe hayaller geliyor bunlar

Merhaba kızlar,, bebekleriniz ters döndü mü kaçıncı haftada döndü. Dönmesi için hareket bir şey yaptınız mı? Ben şu an 36+2 yim daha dönmemiş döner dimi
Son güne kadar döner diyorlar kuzum
Benimki taklacı kuşlar gibi baş bi yukarda bi aşağıda habire döndü durdu şimdide zannedersem baş aşağıda çünki ayaklar sağıma vuruyor sürekli ordan anlıyorum

Suyu doktorlar hiç önermiyorlardı. Mamadan sonra verilmesi mi gerekiyor

Merhaba kızlar,, bebekleriniz ters döndü mü kaçıncı haftada döndü. Dönmesi için hareket bir şey yaptınız mı? Ben şu an 36+2 yim daha dönmemiş döner dimi
Dönebilir tabi, ama istatiksel olarak ihtimal her geçen gün düşüyor bebişin yeri daraldığı için. Ama eğer suyun çoksa yine de dönebilir. Benim bebiş de dönmedi aylardır. İlk çocuğum olduğu için bir de suyum ortalamanım biraz aşağısında olduğu için doktor dönmesi zor dedi. Öyle de oldu. Ama bir kaç hareket var yapabileceğin. Ekliyorum, denersin. Ama yanında illaki biri olsun yalnızken yapma bence. En etkilisi koltuk gibi yükseklikten yaptığın hareket. Onu yapamam dersen alternatif de var ekledim. Bana doktorum tavsiye etti, ama içim rahat etsin diyorsan sen de doktoruna danışabilirsin tabiki yapmadan önce

Eklentiler

• IMG_4234.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_4232.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_4233.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 41
Bende bursadayım aldım çikolata normal etiketsiz salonda duruyor.klima hiç kapatmadığımdan sıkıntı yok balkon alev alev yanıyobugün işlere giriştim yine kızım isyanlarda anne hiç bitmiyo bu işler diyo kolaymı o işler öylekardeşi geleceği için çok mutlu ama bu iş güç onuda yordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…