Al benden de o kadarUykular haram oldu
Gençliğim bak talanda oldu
Çok sevdim yalann oldu
Zalııımmm geceler
Geçen gün eşim marketten çikolata aldı. 5 dakika sonra nutella kıvamındaydı. Ekmeğe sür ye o dereceBende ikna olmadım değil şuandainsan heves ediyor ama internetten sipariş gelse bile dediğin gibi muhafaza etmek zor. Ben Bursada yaşıyorum ama Bursada bile dün hissedilen sıcaklık 40dı
Galiba bende senin gibi yapacağım, yada Bursadaki bir çikolatacıya yaptırıp doğuma kadar muhafaza etmelerini isteyeceğim. Doğum olduğunda eşim gider alır
Çikolatacı ile görüştüm onlarda dolapta tutuyor canım. 3 4 tame aldım evde denedim buzdolabındwn çıkarım hemen yemedik biraz kendine geldi öyle yedik beyazlıl yoktu. Ee zaten hastane odası da serin oluyor orda dolapta tutmayız. Ki zatem herkes haba sıcsk olduğunu erime riski olduğunu biliyor beyaz olsa bile dolapta olduğu şçin olduğunu anlarlarTeşekkür ederim
Düşündüm bunu da madlen çikolata alayım etiket basayım. Buzdolabı dışında muhafaza edemem onları. Buzdolabı da çikolatayı gerçekten kötü yapıyor
Hazırlanıyorum kuzular az kaldı
Benimkinin de çıktı aptamil kullandık ilk üç gün iki saatte bir hem mama hem meme verdim. İkinci üç gün bir mama bir meme üçüncü üç gün iki kere meme bir kere mama verdim düştü çok şükür. Her mamadan sonra da kaynatılmış soğumuş su verdim 3 4 kaşık.Kızlar günaydın
Bı sorum olucaktı benim oğluşumun sarılığını bı düşürmüstuk dün tekrar yükseldi bende ek gıda olarak sarılık tamamen geçsin diye mamayla takviye etmeyi düşünüyorum
Hem emzirip hem mama vericem tavsiye edebileceğiniz mama var mı
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Çokkk güzel olmuş el emeği daha nolsunnnGünaydın kızlar
Kızımın artık hediyelikleri hazır. Dün akşam hepsini bitirdim. Kartlık tasarımı dahil herşeyi kendimiz yaptık. Anne baba anneanne ortak çalışması
Ben birde defter tasarladım. Ozalitçide hazırlatıp ciltçide de ciltlettirdim.
Ziyarete gelen misafirlerden isteyenler Güneş’ e mektup yazabilecek. Çok kıymetli ve anlamlı benim içinde kızım için de
Ufak bir sepete yerleştirdim. Hastanede düzenli dursun. Bittikçe devamını yerleştiririz.
Tek eksiğimiz çikolata. Onu da özel birşey yaptırmamaya karar verdim. O gün gidilip alınır diye düşündüm.
Doktora danışsınız kuzum? Belki o önerirKızlar günaydın
Bı sorum olucaktı benim oğluşumun sarılığını bı düşürmüstuk dün tekrar yükseldi bende ek gıda olarak sarılık tamamen geçsin diye mamayla takviye etmeyi düşünüyorum
Hem emzirip hem mama vericem tavsiye edebileceğiniz mama var mı
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Ayy kuzum bebiş doğunca da bunlar olacak hayatımız da dimiBenimkinin de çıktı aptamil kullandık ilk üç gün iki saatte bir hem mama hem meme verdim. İkinci üç gün bir mama bir meme üçüncü üç gün iki kere meme bir kere mama verdim düştü çok şükür. Her mamadan sonra da kaynatılmış soğumuş su verdim 3 4 kaşık.
Hadi sağlıklı hayırlı haberlerini bekliyorız canm benim. Dualarımız sizinde. Sen de doğuma giderken bizlere haber et inş canımHazırlanıyorum kuzular az kaldı
Son güne kadar döner diyorlar kuzumMerhaba kızlar,, bebekleriniz ters döndü mü kaçıncı haftada döndü. Dönmesi için hareket bir şey yaptınız mı? Ben şu an 36+2 yim daha dönmemiş döner dimi
Benimkinin de çıktı aptamil kullandık ilk üç gün iki saatte bir hem mama hem meme verdim. İkinci üç gün bir mama bir meme üçüncü üç gün iki kere meme bir kere mama verdim düştü çok şükür. Her mamadan sonra da kaynatılmış soğumuş su verdim 3 4 kaşık.
teşekkür ederimmmmmÇokkk güzel olmuş el emeği daha nolsunnn
Canim beni nst odasında unutmuşlar ben de uyuyakalmisimlidyadgn doktora gidecektin haberlerini bekliyoruz canım
Canim beni nst odasında unutmuşlar ben de uyuyakalmisimanca uyandım hemşireye soyledim bir ferman yazısı kadar nst kağıdım var şimdi dr a gircem
Valla kızımın kalp sesi ninni gibi geldi 10 buçukta bir girdim nst ye anca ciktim rüya bile görmüşümYa çok güldüm. Ne güzel ama rahat rahat uyumuşsunuz
dünyanın en güzel sesi olabilir. Okurken kulağımda çınladıValla kızımın kalp sesi ninni gibi geldi 10 buçukta bir girdim nst ye anca ciktim rüya bile görmüşüm
Dönebilir tabi, ama istatiksel olarak ihtimal her geçen gün düşüyor bebişin yeri daraldığı için. Ama eğer suyun çoksa yine de dönebilir. Benim bebiş de dönmedi aylardır. İlk çocuğum olduğu için bir de suyum ortalamanım biraz aşağısında olduğu için doktor dönmesi zor dedi. Öyle de oldu. Ama bir kaç hareket var yapabileceğin. Ekliyorum, denersin. Ama yanında illaki biri olsun yalnızken yapma bence. En etkilisi koltuk gibi yükseklikten yaptığın hareket. Onu yapamam dersen alternatif de var ekledim. Bana doktorum tavsiye etti, ama içim rahat etsin diyorsan sen de doktoruna danışabilirsin tabiki yapmadan önceMerhaba kızlar,, bebekleriniz ters döndü mü kaçıncı haftada döndü. Dönmesi için hareket bir şey yaptınız mı? Ben şu an 36+2 yim daha dönmemiş döner dimi
Bende bursadayım aldım çikolata normal etiketsiz salonda duruyor.klima hiç kapatmadığımdan sıkıntı yok balkon alev alev yanıyoBende ikna olmadım değil şuandainsan heves ediyor ama internetten sipariş gelse bile dediğin gibi muhafaza etmek zor. Ben Bursada yaşıyorum ama Bursada bile dün hissedilen sıcaklık 40dı
Galiba bende senin gibi yapacağım, yada Bursadaki bir çikolatacıya yaptırıp doğuma kadar muhafaza etmelerini isteyeceğim. Doğum olduğunda eşim gider alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?