Nerden aldın canım çikolatayı bana önerebileceğin bir yer var mı?Bende bursadayım aldım çikolata normal etiketsiz salonda duruyor.klima hiç kapatmadığımdan sıkıntı yok balkon alev alev yanıyobugün işlere giriştim yine kızım isyanlarda anne hiç bitmiyo bu işler diyo kolaymı o işler öyle kardeşi geleceği için çok mutlu ama bu iş güç onuda yordu
Jahahahaj allah güldürdün beni hastayım senin rahatlığınaCanim beni nst odasında unutmuşlar ben de uyuyakalmisimanca uyandım hemşireye soyledim bir ferman yazısı kadar nst kağıdım var şimdi dr a gircem
Kızlar iyi geceler. Benim bugünki baş ağrımı doktor hafife almak istemedi, beni hemen hastaneye çağırdı. Tansiyon yine yüksekti idrarda da protein kaçağı başlamıştı. Suni sancı ile normal doğum ya da sezaryen diye seçenek sundu ama mutlaka bugün olmalı riske atmayalım dedi. Ben sezaryeni seçtin. 23.03.2023 saat 19:00 doğdu bal kızım.
37+6 da doğmuş oldu kilosu 2.775.
Hafiften emmeye de başladı yanımda şu an gözleri yeni açıldı daha. Allah sağlıkla hepinizi kavuştursun
Günaydın kızlar
Kızımın artık hediyelikleri hazır. Dün akşam hepsini bitirdim. Kartlık tasarımı dahil herşeyi kendimiz yaptık. Anne baba anneanne ortak çalışması
Ben birde defter tasarladım. Ozalitçide hazırlatıp ciltçide de ciltlettirdim.
Ziyarete gelen misafirlerden isteyenler Güneş’ e mektup yazabilecek. Çok kıymetli ve anlamlı benim içinde kızım için de
Ufak bir sepete yerleştirdim. Hastanede düzenli dursun. Bittikçe devamını yerleştiririz.
Tek eksiğimiz çikolata. Onu da özel birşey yaptırmamaya karar verdim. O gün gidilip alınır diye düşündüm.
Canım benim de çok hoşuma gitti internette bir baktım trendyolda böyleTebrik ederimm, rabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Hepsi harika görünüyor gerçekten bayıldım ellerinize emeğinize sağlıkO kadar şanslı ki minnoş, her şeyi el emeği çok kıymetli
Anı defteri fikrinize de bayıldım.. Nasıl yaptınız? Tasarımı flashla götürüp özalitçi direkt baskı mı yaptı yani defteri de oradan mı seçtiniz ve ne kadar mâl oldu acaba? Çok beğendim eğer uygun vakit bulursam bende yapmak isterim
Aaa öyle mi hemen bakayım ne diye geçiyor? Anı defteri diye mi acabaCanım benim de çok hoşuma gitti internette bir baktım trendyolda böyle hazırı var.
Geçen hafta baş aşağıydı bu hafta makara oturmuş dedi bakalım normal istiyorum bir sıkıntı olmazsa inşallah dönerSon güne kadar döner diyorlar kuzum
Benimki taklacı kuşlar gibi baş bi yukarda bi aşağıda habire döndü durdu şimdide zannedersem baş aşağıda çünki ayaklar sağıma vuruyor sürekli ordan anlıyorum
Aa yeri daraldığı için dönme ihtimalinin azaldığını bilmiyordum. Baya aydınlandım şu an çok teşekkür ederim doktoruma danışıp önerdiğin egzersizleri de deneyeceğimDönebilir tabi, ama istatiksel olarak ihtimal her geçen gün düşüyor bebişin yeri daraldığı için. Ama eğer suyun çoksa yine de dönebilir. Benim bebiş de dönmedi aylardır. İlk çocuğum olduğu için bir de suyum ortalamanım biraz aşağısında olduğu için doktor dönmesi zor dedi. Öyle de oldu. Ama bir kaç hareket var yapabileceğin. Ekliyorum, denersin. Ama yanında illaki biri olsun yalnızken yapma bence. En etkilisi koltuk gibi yükseklikten yaptığın hareket. Onu yapamam dersen alternatif de var ekledim. Bana doktorum tavsiye etti, ama içim rahat etsin diyorsan sen de doktoruna danışabilirsin tabiki yapmadan önce
Geçen hafta baş aşağıydı bu hafta makata oturmuş dedi bakalım normal istiyorum bir sıkıntı olmazsa inşallah dönerSon güne kadar döner diyorlar kuzum
Benimki taklacı kuşlar gibi baş bi yukarda bi aşağıda habire döndü durdu şimdide zannedersem baş aşağıda çünki ayaklar sağıma vuruyor sürekli ordan anlıyorum
Aa yeri daraldığı için dönme ihtimalinin azaldığını bilmiyordum. Baya aydınlandım şu an çok teşekkür ederim doktoruma danışıp önerdiğin egzersizleri de deneyeceğimDönebilir tabi, ama istatiksel olarak ihtimal her geçen gün düşüyor bebişin yeri daraldığı için. Ama eğer suyun çoksa yine de dönebilir. Benim bebiş de dönmedi aylardır. İlk çocuğum olduğu için bir de suyum ortalamanım biraz aşağısında olduğu için doktor dönmesi zor dedi. Öyle de oldu. Ama bir kaç hareket var yapabileceğin. Ekliyorum, denersin. Ama yanında illaki biri olsun yalnızken yapma bence. En etkilisi koltuk gibi yükseklikten yaptığın hareket. Onu yapamam dersen alternatif de var ekledim. Bana doktorum tavsiye etti, ama içim rahat etsin diyorsan sen de doktoruna danışabilirsin tabiki yapmadan önce
37+3 ten selamlar, dönmedi dönmüyorMerhaba kızlar,, bebekleriniz ters döndü mü kaçıncı haftada döndü. Dönmesi için hareket bir şey yaptınız mı? Ben şu an 36+2 yim daha dönmemiş döner dimi
Bende kahve dünyasınin veya çikolata istasyonunun kutulularindan düşünüyorum önceden alsam bu sıcaklarda saklamak sorun bir gün önce alınabilirAyy çok güzel olmuşlar
Çikolata konusunda bende kararsızım, internetten sipariş versem erir diye şüpheliyim. Ama son zamana kalırsada isimli çikolata yaptıramam diye düşünüyorum. Napsam bilemedim
MaşaAllah ne kadar dikkatli bir doktorunuz varmış. Tebrik ederim, bebeğinizi sağlıkla hayırla huzurla büyütünKızlar iyi geceler. Benim bugünki baş ağrımı doktor hafife almak istemedi, beni hemen hastaneye çağırdı. Tansiyon yine yüksekti idrarda da protein kaçağı başlamıştı. Suni sancı ile normal doğum ya da sezaryen diye seçenek sundu ama mutlaka bugün olmalı riske atmayalım dedi. Ben sezaryeni seçtin. 23.03.2023 saat 19:00 doğdu bal kızım.
37+6 da doğmuş oldu kilosu 2.775.
Hafiften emmeye de başladı yanımda şu an gözleri yeni açıldı daha. Allah sağlıkla hepinizi kavuştursun
Bir arkadaşımınki de dönmemişti, sezaryen tarihi belirlendi ve bebek o gün döndü sonra normal doğumla dünyaya geldi37+3 ten selamlar, dönmedi dönmüyorbenim kasılmalarım ve sancılarım olduğu için dr dinlen dedi ki zaten yürüyüş bile yapamıyorum kasılmalardan
ben bu hareketi 1 2 defa yaptım dr a sormadan ama inanılmaz akıntım geldi, sonra korktum bıraktımDönebilir tabi, ama istatiksel olarak ihtimal her geçen gün düşüyor bebişin yeri daraldığı için. Ama eğer suyun çoksa yine de dönebilir. Benim bebiş de dönmedi aylardır. İlk çocuğum olduğu için bir de suyum ortalamanım biraz aşağısında olduğu için doktor dönmesi zor dedi. Öyle de oldu. Ama bir kaç hareket var yapabileceğin. Ekliyorum, denersin. Ama yanında illaki biri olsun yalnızken yapma bence. En etkilisi koltuk gibi yükseklikten yaptığın hareket. Onu yapamam dersen alternatif de var ekledim. Bana doktorum tavsiye etti, ama içim rahat etsin diyorsan sen de doktoruna danışabilirsin tabiki yapmadan önce
Dönmesi için egzersizler var biri de dört ayak üstüne durmakMerhaba kızlar,, bebekleriniz ters döndü mü kaçıncı haftada döndü. Dönmesi için hareket bir şey yaptınız mı? Ben şu an 36+2 yim daha dönmemiş döner dimi
ya benim dr 32.haftadan beri seninki döner dedi suyum güzelmiş çünkü ama en son kontrol de nasıl hala dönmedi şaşkınım dedi ya kordonu kısa ya bi yere takılıyor dedi , kilo alıp yeri daraldıkça ihtimal azalıyor ama makat gelişi duyduğumdan beri dönmez diye bi his oluştu içimde hala öyle, bizde sezaryen gününe kadar bekleyeceğiz bakalımBir arkadaşımınki de dönmemişti, sezaryen tarihi belirlendi ve bebek o gün döndü sonra normal doğumla dünyaya geldi
Kuzu benim nst ferman kağıdını dr gorunce baş hemşireye kaydı bi guzel nasıl hastayı unutursunuz bekleyen 5 gebe varken diye neyse bu nst sırasında muzdariptim biliyosunuz velhasıl dr itiraf etti geçen hafta doktorumun izin haftasiymis bu sebepten bana spor yasak gelmesin demisJahahahaj allah güldürdün beni hastayım senin rahatlığına
Bence her halükarda doktora danışmak lazım, özellikle erken haftalarda yapacaksan hareketleri. Çünkü erken doğum riski falan varsa belki tetikleyebilir. İyi ki bırakmışsın hemen canım. Bi ara takıyodum kafama dönmedi diye, ama artık gerçekten sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin de diyorum, bazı şeyleri zorlamanın anlamı da yok. Akışına bıraktım.ben bu hareketi 1 2 defa yaptım dr a sormadan ama inanılmaz akıntım geldi, sonra korktum bıraktım
Yaa çok heyecanlıKuzu benim nst ferman kağıdını dr gorunce baş hemşireye kaydı bi guzel nasıl hastayı unutursunuz bekleyen 5 gebe varken diye neyse bu nst sırasında muzdariptim biliyosunuz velhasıl dr itiraf etti geçen hafta doktorumun izin haftasiymis bu sebepten bana spor yasak gelmesin demisbana açık açık dese ben sadece wc ye kalkardim neyse bebeğin kafası pelvik kemigindeymis cok aşağıda her an gelebilir dedi 30 agustos da gel ama o güne kadar da doğum başlayabilir baslamaz ise biz sunni sanci verir başlatıriz dedi yani ben max 30 agustosta doguruyorum kizlar
Bünyeye göre değişiyor. Aynı sizin gibi son ana kadar 40. Haftayı da doldurdu arkadaşım 0 sancı ile, bebiş de kiloluydu doğum pozisyonundaydı ama kanala giresi yoktuKızlar 38+5 olduk. Doğuma dair herhangi bir belirtim yok. Ne su ne nişan ne gram sancı hiçbir şey yok. Karnımın büyümesi dışında son haftada olduğuma dair bir belirti yok. Pazartesi 39+3 oluyoruz. Kafası aşağıda ama kanala girmeye uygun pozisyonda değil. Pazartesi de böyle olursa sezeryan için hazırlanacağız. Hiç yalancı sancı bile yaşamamam normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?