2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Nerden aldın canım çikolatayı bana önerebileceğin bir yer var mı?

Tebrik ederimm, rabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Hepsi harika görünüyor gerçekten bayıldım ellerinize emeğinize sağlık O kadar şanslı ki minnoş, her şeyi el emeği çok kıymetli

Anı defteri fikrinize de bayıldım.. Nasıl yaptınız? Tasarımı flashla götürüp özalitçi direkt baskı mı yaptı yani defteri de oradan mı seçtiniz ve ne kadar mâl oldu acaba? Çok beğendim eğer uygun vakit bulursam bende yapmak isterim

Canım benim de çok hoşuma gitti internette bir baktım trendyolda böyle
AKILLICA Bebeğimin Misafir Defteri Hamile Anne Bebek Günlüğü Fiyatı, Yorumları - Trendyol var.

Geçen hafta baş aşağıydı bu hafta makara oturmuş dedi bakalım normal istiyorum bir sıkıntı olmazsa inşallah döner
Aa yeri daraldığı için dönme ihtimalinin azaldığını bilmiyordum. Baya aydınlandım şu an çok teşekkür ederim doktoruma danışıp önerdiğin egzersizleri de deneyeceğim

Geçen hafta baş aşağıydı bu hafta makata oturmuş dedi bakalım normal istiyorum bir sıkıntı olmazsa inşallah döner
Aa yeri daraldığı için dönme ihtimalinin azaldığını bilmiyordum. Baya aydınlandım şu an çok teşekkür ederim doktoruma danışıp önerdiğin egzersizleri de deneyeceğim

Merhaba kızlar,, bebekleriniz ters döndü mü kaçıncı haftada döndü. Dönmesi için hareket bir şey yaptınız mı? Ben şu an 36+2 yim daha dönmemiş döner dimi
37+3 ten selamlar, dönmedi dönmüyor benim kasılmalarım ve sancılarım olduğu için dr dinlen dedi ki zaten yürüyüş bile yapamıyorum kasılmalardan

Ayy çok güzel olmuşlar

Çikolata konusunda bende kararsızım, internetten sipariş versem erir diye şüpheliyim. Ama son zamana kalırsada isimli çikolata yaptıramam diye düşünüyorum. Napsam bilemedim
Bende kahve dünyasınin veya çikolata istasyonunun kutulularindan düşünüyorum önceden alsam bu sıcaklarda saklamak sorun bir gün önce alınabilir

MaşaAllah ne kadar dikkatli bir doktorunuz varmış. Tebrik ederim, bebeğinizi sağlıkla hayırla huzurla büyütün

37+3 ten selamlar, dönmedi dönmüyor benim kasılmalarım ve sancılarım olduğu için dr dinlen dedi ki zaten yürüyüş bile yapamıyorum kasılmalardan
Bir arkadaşımınki de dönmemişti, sezaryen tarihi belirlendi ve bebek o gün döndü sonra normal doğumla dünyaya geldi

ben bu hareketi 1 2 defa yaptım dr a sormadan ama inanılmaz akıntım geldi, sonra korktum bıraktım

Bir arkadaşımınki de dönmemişti, sezaryen tarihi belirlendi ve bebek o gün döndü sonra normal doğumla dünyaya geldi
ya benim dr 32.haftadan beri seninki döner dedi suyum güzelmiş çünkü ama en son kontrol de nasıl hala dönmedi şaşkınım dedi ya kordonu kısa ya bi yere takılıyor dedi , kilo alıp yeri daraldıkça ihtimal azalıyor ama makat gelişi duyduğumdan beri dönmez diye bi his oluştu içimde hala öyle, bizde sezaryen gününe kadar bekleyeceğiz bakalım

Jahahahaj allah güldürdün beni hastayım senin rahatlığına
Kuzu benim nst ferman kağıdını dr gorunce baş hemşireye kaydı bi guzel nasıl hastayı unutursunuz bekleyen 5 gebe varken diye neyse bu nst sırasında muzdariptim biliyosunuz velhasıl dr itiraf etti geçen hafta doktorumun izin haftasiymis bu sebepten bana spor yasak gelmesin demis bana açık açık dese ben sadece wc ye kalkardim neyse bebeğin kafası pelvik kemigindeymis cok aşağıda her an gelebilir dedi 30 agustos da gel ama o güne kadar da doğum başlayabilir baslamaz ise biz sunni sanci verir başlatıriz dedi yani ben max 30 agustosta doguruyorum kizlar

ben bu hareketi 1 2 defa yaptım dr a sormadan ama inanılmaz akıntım geldi, sonra korktum bıraktım
Bence her halükarda doktora danışmak lazım, özellikle erken haftalarda yapacaksan hareketleri. Çünkü erken doğum riski falan varsa belki tetikleyebilir. İyi ki bırakmışsın hemen canım. Bi ara takıyodum kafama dönmedi diye, ama artık gerçekten sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin de diyorum, bazı şeyleri zorlamanın anlamı da yok. Akışına bıraktım.

Kızlar 38+5 olduk. Doğuma dair herhangi bir belirtim yok. Ne su ne nişan ne gram sancı hiçbir şey yok. Karnımın büyümesi dışında son haftada olduğuma dair bir belirti yok. Pazartesi 39+3 oluyoruz. Kafası aşağıda ama kanala girmeye uygun pozisyonda değil. Pazartesi de böyle olursa sezeryan için hazırlanacağız. Hiç yalancı sancı bile yaşamamam normal mi?

Yaa çok heyecanlı artık sayaç başladı hadi bakalım relax annişin relax bebeği ne zaman gelecek sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah

Bünyeye göre değişiyor. Aynı sizin gibi son ana kadar 40. Haftayı da doldurdu arkadaşım 0 sancı ile, bebiş de kiloluydu doğum pozisyonundaydı ama kanala giresi yoktu sezeryanla doğum yaptı gayet sağlıklı bi şekilde. Yakında yaşına girecek inşallah Hiç stres yapmayın bebiş kendi seçiyor doğum şeklini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…