2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ohh hadi gözün aydın kuzum sonunda beklediğin haberi aldın. Keşke açıkça söyleseymiş sana için rahat ederdi. Artık rahatla ve keyifle bekle bebişi.. Nst 'den alacağın vardı iyi oldu bence ooh o hastaneye

Yaa çok heyecanlı artık sayaç başladı hadi bakalım relax annişin relax bebeği ne zaman gelecek sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah
Ay hadi inşallah benim kızın keyfi yerinde hocam gelesi yok dedim yok artık gelsin dedi bakalim artık son günler ayyyy cok heyecan basti

Gelsin diye squat ve meme başı masajı yap oksitosin uretsin vücudun gelişi hızlanır dedi evet ya artık gelsin lafini dr dan duydum ya artık içim acayip rahat

aynen kesinlikle ben zaten erken haftalarda değil de yakın dönemde yaptım sonra bıraktım, hatta dr bi hastamın çevirmiştim dedi ona bile sıcak bakmadım ki benimkinin kafası karaciğerime inanılmaz baskı yapıyor, bende akışına bıraktım dönerse bekleriz dönmezse sezaryen ama sancı ve kasılmalar da başlamışsa yine dönmez dedi

bi arkadaşım 42.haftada doğurmuş onunda hiç sancısı yokmuş en son dr yeter artık almamız lazım demiş sezaryen olmuş, öyle ki ben yüz üstü bile uyuyordum demiş o derece rahatlık

ayy hadi gözün aydın haftaya bir sürü bebiş geliyor hepsi sağlıkla gelsin inşallah

Şimdi seni kimse tutamaz :) elinde ne done varsa kullan ve o bebeği getir
Ben rahat durmayıp squat yapmistim o kadar iyi ki dr um yokken gelmemis tanımadığım dr dogurttururdu bebeğin başının asagi inmesine büyük ihtimal squatin cok yarari oldu ben dogurunca bu squat girl görevimi sana devrediyorum kuzu

Teşekkür ederim canım benim
Tasarımı kendimiz photoshopta yaptık. Canva gibi yada freepik gibi sitelerden görseller indirerek yapabilirsiniz sizde. Tasarımı götürdük ozalitçiye. Sayfaları boyutu kapağı onlar aylarladı. Ciltçiye gidip ciltlettirdik. 120-150 arası bir şey tuttu. Belki tamamını ciltçi de yapabilirdi. 20*20 şeklinde dizayn ettim ben. Boyut konusunda endişeliydim. Yaptırsam yine aynı şekilde yaptırırım.

Doktor salı günü yapma izni verince ben direk başladım zaten yapmaya :) yürüyüş filan ne gelirse :) ama senin kadar yoğun yapmıyom haftaya yoğunlaştırırım 38 dolsun inşallah

tamamen emek elinize sağlık, çok kıymetli oluyor böyle olunca

Ayy çok iyiymiş, fiyat da çok makul. Bende bi bakayım İnternetten hazırlara bakayım dedim 350₺ fiyatı var ve istediğim tasarım da değil. Sizinki hem özel hem daha uygun

Canım benim de çok hoşuma gitti internette bir baktım trendyolda böyle
AKILLICA Bebeğimin Misafir Defteri Hamile Anne Bebek Günlüğü Fiyatı, Yorumları - Trendyol var.
Trendyolu alt üst edip bulamamam
İnternette düğün için buldum ben hep
Trendyolda da vardı bu tasarımlar 350 tl. Sonra kaldırdılar. 350 tl fazla gelmişti ama yine de burada halledemezsem yaptırtacaktım

Eklentiler

• B492F451-FBED-4EC0-A2CA-6B7C29BEC298.webp
    17 KB · Görüntüleme: 38
Harika haberle geldinnn
1 haftaya anne oluyorsun gözün aydın

Kız ekledim ya linkini. Dur atayım bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…