Bende burada görmüştüm. Tasarımları şık. Sade. Ama fiyat çok çok fazla.Aa bu iyiymiş tabi isme özel değil ama fiyatı makulmuş en azındanbenim bulduğum şuydu fiyat çok uçuk geldi
İşte almak isteyen zamnı olmayan uygun yollu ama isme özel olmayan bunu buldum napalım :)Aa bu iyiymiş tabi isme özel değil ama fiyatı makulmuş en azındanbenim bulduğum şuydu fiyat çok uçuk geldi
Hayırlı olsun kuzumKuzu benim nst ferman kağıdını dr gorunce baş hemşireye kaydı bi guzel nasıl hastayı unutursunuz bekleyen 5 gebe varken diye neyse bu nst sırasında muzdariptim biliyosunuz velhasıl dr itiraf etti geçen hafta doktorumun izin haftasiymis bu sebepten bana spor yasak gelmesin demisbana açık açık dese ben sadece wc ye kalkardim neyse bebeğin kafası pelvik kemigindeymis cok aşağıda her an gelebilir dedi 30 agustos da gel ama o güne kadar da doğum başlayabilir baslamaz ise biz sunni sanci verir başlatıriz dedi yani ben max 30 agustosta doguruyorum kizlar
Ay sevindim senin için, rahatlamışsındır bence. Ennnn geç haftaya çarşamba kavuştay desene, yani taş çatlasın son 5 günKuzu benim nst ferman kağıdını dr gorunce baş hemşireye kaydı bi guzel nasıl hastayı unutursunuz bekleyen 5 gebe varken diye neyse bu nst sırasında muzdariptim biliyosunuz velhasıl dr itiraf etti geçen hafta doktorumun izin haftasiymis bu sebepten bana spor yasak gelmesin demisbana açık açık dese ben sadece wc ye kalkardim neyse bebeğin kafası pelvik kemigindeymis cok aşağıda her an gelebilir dedi 30 agustos da gel ama o güne kadar da doğum başlayabilir baslamaz ise biz sunni sanci verir başlatıriz dedi yani ben max 30 agustosta doguruyorum kizlar
Çok iyi yaptınız teşekkür ederim, bende bi bakıcam zamanım kalmadıysa direkt bunu sipariş veririmİşte almak isteyen zamnı olmayan uygun yollu ama isme özel olmayan bunu buldum napalım :)
Merhaba doğum tarihiniz hayırlı olsun inşallah. Sezeryan dikiş yerinin çok inceldiği nasıl belli oldu acb? Benim bir önceki doğumumda sezeryan ve bu doğumla arası çok yakında o yüzden soruyorumBir onceki sezeryan dikisim cok incelmis bise sanci cekmeye baslamistim o yuzden
Bugun 38+5 imBugün kaç artı kaçtın sen kuzu? Bir de 30 ağustosta kaç oluyor
Canım merhaba üniversite hastanesine mi gidiyorsun? Bu nasıl bir sistem ben anlamadım. Seni üzmek ya da korkutmak için söylemiyorum kesinlikle ama bebekle ilgili ultrason ile görülebilecek bir komplikasyon gelişse bundan nasıl haberdar olacakmışsınız örneğin su azalması plasenta yaşlanması vs gibiSelam kızlar bugün muayenem vardı gittim önce nst ye girdim fakat doktorun asistanı bugün muayne olamayacağımı doktorun sadece nst sonucunu değerlendiriceğini 36. Haftadan sonra bu sistemle çalıştığını söyledi ben şok aldı kağıdı gitti geldi sonucun şuan iyi bir hafta sonra muayne nst ve doğum tarihi kararın alınacak dedi ve bizi gönderdiler
Ne bebeği görebildim ne kilosunu öğrenebildim şaşırdım kaldım öylece
Ayrıca nst de 60 üstü birde sancım çıktı
Bakalım haftaya salıya kadar bu bebek duracakmı
Bide kızlar 37. Haftadan sonra doktorunuz sizi kaç gün sonra çağırdı?
İzin almayı düşünen arkadaşlarım eğer 32. Haftadan sonra çalışabilir raporu aldıysanız izinleriniz de kabul edilmiyor bilginiz olsun yani kullanacağınız izinler analık izninizden düşülecekAynı şeyi ben önümüzdeki hafta full izin alarak yapmayı düşünüyorum ama izinlerimin bundan haberi yok
Zaten 4.5 gün iznim var 4 günü yesem mi sonraya mı saklasam bilemiyorum. Bir çıkmaz yoldayım adeta. Çalışmak da istemiyorum. Bilgisayarımı görünce midem bulanmaya başlıyor
HahahaHayırlı olsun kuzum
Ağustos annesi olmaya and içmiş bir lidya
Nasıl yani. Değildir yaaaaaaİzin almayı düşünen arkadaşlarım eğer 32. Haftadan sonra çalışabilir raporu aldıysanız izinleriniz de kabul edilmiyor bilginiz olsun yani kullanacağınız izinler analık izninizden düşülecek
Ay sevindim senin için, rahatlamışsındır bence. Ennnn geç haftaya çarşamba kavuştay desene, yani taş çatlasın son 5 gün
Benim 32 de dondu cok ugrastim donmesi icin yapabiliyorsan youtube de videolar var onlari dene, gunde 4 defa yapiyordum.Merhaba kızlar,, bebekleriniz ters döndü mü kaçıncı haftada döndü. Dönmesi için hareket bir şey yaptınız mı? Ben şu an 36+2 yim daha dönmemiş döner dimi
bebek çok aşağıda olduğu için mi doğumu 30 ağustosta başlatmak istiyor? Bende de aynı durum söz konusu, kendiliğinden gelmesini isterdimKuzu benim nst ferman kağıdını dr gorunce baş hemşireye kaydı bi guzel nasıl hastayı unutursunuz bekleyen 5 gebe varken diye neyse bu nst sırasında muzdariptim biliyosunuz velhasıl dr itiraf etti geçen hafta doktorumun izin haftasiymis bu sebepten bana spor yasak gelmesin demisbana açık açık dese ben sadece wc ye kalkardim neyse bebeğin kafası pelvik kemigindeymis cok aşağıda her an gelebilir dedi 30 agustos da gel ama o güne kadar da doğum başlayabilir baslamaz ise biz sunni sanci verir başlatıriz dedi yani ben max 30 agustosta doguruyorum kizlar
Baya 40a yakın doğuracan bence güzel kuzum bebek iyice büyüyecekBugun 38+5 im
30 agustos da 39+4 oluyorum
Canımm tebrik ederim gözün aydınKızlar iyi geceler. Benim bugünki baş ağrımı doktor hafife almak istemedi, beni hemen hastaneye çağırdı. Tansiyon yine yüksekti idrarda da protein kaçağı başlamıştı. Suni sancı ile normal doğum ya da sezaryen diye seçenek sundu ama mutlaka bugün olmalı riske atmayalım dedi. Ben sezaryeni seçtin. 23.03.2023 saat 19:00 doğdu bal kızım.
37+6 da doğmuş oldu kilosu 2.775.
Hafiften emmeye de başladı yanımda şu an gözleri yeni açıldı daha. Allah sağlıkla hepinizi kavuştursun
37+3 ten selamlar, dönmedi dönmüyorbenim kasılmalarım ve sancılarım olduğu için dr dinlen dedi ki zaten yürüyüş bile yapamıyorum kasılmalardan
Dönmesi için egzersizler var biri de dört ayak üstüne durmak
Ben rahat durmayıp squat yapmistim o kadar iyi ki dr um yokken gelmemistanımadığım dr dogurttururdu bebeğin başının asagi inmesine büyük ihtimal squatin cok yarari oldu ben dogurunca bu squat girl görevimi sana devrediyorum kuzu
Yok canım kesin bilgi. Personel ve prensipler gnl mdrlüğünde çalışan arkadaşım var. 32-37 arasında işbaşı çalışmanız sayılıyor onun dışında rapor/izin hepsi analık izninden düşülüyor dedi. Yine araştır istersen canımNasıl yani. Değildir yaaaaaa
Ben izin alınabileceğini okumuştum bir yerlerde
Zaten kilosunu tam olcemedi çünkü karın cevresi ekrana sığmıyor tospiginBaya 40a yakın doğuracan bence güzel kuzum bebek iyice büyüyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?