2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hayırlı olsun kuzum
Ağustos annesi olmaya and içmiş bir lidya

Ay sevindim senin için, rahatlamışsındır bence. Ennnn geç haftaya çarşamba kavuştay desene, yani taş çatlasın son 5 gün

Canım merhaba üniversite hastanesine mi gidiyorsun? Bu nasıl bir sistem ben anlamadım. Seni üzmek ya da korkutmak için söylemiyorum kesinlikle ama bebekle ilgili ultrason ile görülebilecek bir komplikasyon gelişse bundan nasıl haberdar olacakmışsınız örneğin su azalması plasenta yaşlanması vs gibi

İzin almayı düşünen arkadaşlarım eğer 32. Haftadan sonra çalışabilir raporu aldıysanız izinleriniz de kabul edilmiyor bilginiz olsun yani kullanacağınız izinler analık izninizden düşülecek

İzin almayı düşünen arkadaşlarım eğer 32. Haftadan sonra çalışabilir raporu aldıysanız izinleriniz de kabul edilmiyor bilginiz olsun yani kullanacağınız izinler analık izninizden düşülecek
Nasıl yani. Değildir yaaaaaa
Ben izin alınabileceğini okumuştum bir yerlerde

Ay sevindim senin için, rahatlamışsındır bence. Ennnn geç haftaya çarşamba kavuştay desene, yani taş çatlasın son 5 gün
eevettttt bi ferahlik efendime soylim yüzüme aptal bi tebessum oturmus durumda surekli siritiyorum sevgi pitircigi olarak ciktim dr un yanindan

Merhaba kızlar,, bebekleriniz ters döndü mü kaçıncı haftada döndü. Dönmesi için hareket bir şey yaptınız mı? Ben şu an 36+2 yim daha dönmemiş döner dimi
Benim 32 de dondu cok ugrastim donmesi icin yapabiliyorsan youtube de videolar var onlari dene, gunde 4 defa yapiyordum.

bebek çok aşağıda olduğu için mi doğumu 30 ağustosta başlatmak istiyor? Bende de aynı durum söz konusu, kendiliğinden gelmesini isterdim

Canımm tebrik ederim gözün aydın

37+3 ten selamlar, dönmedi dönmüyor benim kasılmalarım ve sancılarım olduğu için dr dinlen dedi ki zaten yürüyüş bile yapamıyorum kasılmalardan

Dönmesi için egzersizler var biri de dört ayak üstüne durmak

PhoebeBuffay92 dediğin gibi hareketleri doktora sordum eveet yapabilirsin iyi olur dedi ama koltuktakini yaparken çok dikkat et çok yapma dedi. Yani teşekkür ederim tekrar önerin iyi oldu dikloron sen de doktoruna danışıp yapabilirsin dönmesi için.. Squat baş aşağı dönmeden yapma demişti bana da doktorum yine sorarak temkinli olmakta fayda var kişiden kişiye değişiyor herkesin süreci farklı çok heyecanlı sağlıkla gelsinler ☺

Nasıl yani. Değildir yaaaaaa
Ben izin alınabileceğini okumuştum bir yerlerde
Yok canım kesin bilgi. Personel ve prensipler gnl mdrlüğünde çalışan arkadaşım var. 32-37 arasında işbaşı çalışmanız sayılıyor onun dışında rapor/izin hepsi analık izninden düşülüyor dedi. Yine araştır istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…