2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Şu devletin analara her türlü işkenceyi yapması peki yıkıldım şu an

Evet evet bebek eğer makat duruş da ise squat yasak benim bebis 36 da dönmüştü o zaman yapabilirsin onayı alinca yapmistim ben

Bana kalsa hiç problem değil ama kayınvalidem annemlerde doğum yapacağım diye 1 hafta önce geldi. Eşim, babam kardeşim hepsi izin aldı bekliyor. Diyorum ne zaman isterse gelecek ama herkes bekliyor ben de gerildim artık sanırım bana da 30 ağustosa gün verecek.

Bende aynı şekilde biliyorum ama burda baya alan oldu rapor izin
Süreden düşülecektir ama alınan izinler fiilen çalışmış olmak gerekiyo çünkü bnm doktorda 33 den sonra erken bırakmam grektiğinde çalışamaz verelim dedi öyle olsa rapor alırdım 34+2 de bıraktım

bi arkadaşım 42.haftada doğurmuş onunda hiç sancısı yokmuş en son dr yeter artık almamız lazım demiş sezaryen olmuş, öyle ki ben yüz üstü bile uyuyordum demiş o derece rahatlık
İnanır mısın ben de yüz üstü uyuyabiliyorum bazen uygun pozisyonda doktor bu hafta hareket etmek yasak dedi ama niye bilmiyorum artık.

rapor olmaz mantıken ona yeltenmedim.
Yıllık iznim hani netice de hakkım diye düşünüyordum.
doğumla alakalı riskiniz yok. Bileğinizi burktunuz diyelim yada grip oldunuz, ya da anne baba diğer çocuğunuz hasta yanında olmak istiyorsunuz. (çalışabilir aldıkta hani hayatımızda da hiç problem çıkmayacak değil) Yıllık izninizden bile kullanıp işe gitmeme gibi birşey yapamıyorsunuz. Üstün akıl ürünü

Canım o beyazlık gitmez.

Yağ kusması deniyor, çikolata eriyip tekrar dondugunda beyaz beyaz oluyor. Yağ üste çıkıyor yoğunluk farkından dolayı ve çikolatanın tadı da görüntüsü de değişiyor.

Benim önerim karanlık gardrobun bi köşesinde saklanması. Şahsen ben öyle yapıyorum arada gidip gelip bir tane yiyorum 2 haftadır hiçbir şey olmadı

bebek çok aşağıda olduğu için mi doğumu 30 ağustosta başlatmak istiyor? Bende de aynı durum söz konusu, kendiliğinden gelmesini isterdim
40. Haftasına kadar kendisi gelsin diye bekleyecegiz 30 agustosta nerdeyse 40 haftam dolmuş oluyor o yüzden dr um gelmezse baslatiriz dedi ama 40 dan sonra zaten bebek kaka yapabilir ben o stresle zaten rahat olamam bakalim canim senin kaç haftalik su an

Bende aynı şeyi düşünmüştüm hiçmi başımıza bişey gelmicek yani devlet ve mantık kavramı yok

Zaten kilosunu tam olcemedi çünkü karın cevresi ekrana sığmıyor tospigin kilosunu net soyleyemicem yaklaşık söyleyebilirim dedi evet kuzu baya bizimki gözü açık uyanık doğacak
Ekrana mı sığmıyor ilk kez Duydum yaklaşık kilosu neymiş peki 5 kilo mu olmuş ki , teyzemin kızı 4.200 doğum yaptı şekeri vardı. Gaytete ultrason da ölçütler 4300 dediler hatta

İzin almayı düşünen arkadaşlarım eğer 32. Haftadan sonra çalışabilir raporu aldıysanız izinleriniz de kabul edilmiyor bilginiz olsun yani kullanacağınız izinler analık izninizden düşülecek
Aaaa nasıl ya ben çalışabilir raporu aldıktan sonra 1 hafta tatil yapmıştım izinlerimle

Malesef özele gidiyorum kuzum bide paket aldım en başından beri

Aaaa nasıl ya ben çalışabilir raporu aldıktan sonra 1 hafta tatil yapmıştım izinlerimle
Galiba bundan şirketlerin haberi olması olmamasıyla alakalı.
(ben biraz önce, ik, müdür ve genel müdür yardımcısı ile görüştüm. Tamam çık izne dediler Farklı birşey diyende olmadı

Galiba bundan şirketlerin haberi olması olmamasıyla alakalı.
(ben biraz önce, ik, müdür ve genel müdür yardımcısı ile görüştüm. Tamam çık izne dediler Farklı birşey diyende olmadı
Ay ne güzel hoş ben de kendimi iyi hissetmiyorum diyip son haftamı boş beleş geçirdim kimse bir sey demedi. Belki de şirketin çalışana verdiği değer ile alakalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…