Şu devletin analara her türlü işkenceyi yapması pekiYok canım kesin bilgi. Personel ve prensipler gnl mdrlüğünde çalışan arkadaşım var. 32-37 arasında işbaşı çalışmanız sayılıyor onun dışında rapor/izin hepsi analık izninden düşülüyor dedi. Yine araştır istersen canım
Evet evet bebek eğer makat duruş da ise squat yasak benim bebis 36 da dönmüştü o zaman yapabilirsin onayı alinca yapmistim ben@PhoebeBuffay92 dediğin gibi hareketleri doktora sordum eveet yapabilirsin iyi olur dedi ama koltuktakini yaparken çok dikkat et çok yapma dedi. Yani teşekkür ederim tekrar önerin iyi oldu@dikloron sen de doktoruna danışıp yapabilirsin dönmesi için.. Squat baş aşağı dönmeden yapma demişti bana da doktorum yine sorarak temkinli olmakta fayda var kişiden kişiye değişiyor herkesin süreci farklı çok heyecanlı sağlıkla gelsinler ☺
Bana kalsa hiç problem değil ama kayınvalidem annemlerde doğum yapacağım diye 1 hafta önce geldi. Eşim, babam kardeşim hepsi izin aldı bekliyor. Diyorum ne zaman isterse gelecek ama herkes bekliyor ben de gerildim artıkBünyeye göre değişiyor. Aynı sizin gibi son ana kadar 40. Haftayı da doldurdu arkadaşım 0 sancı ile, bebiş de kiloluydu doğum pozisyonundaydı ama kanala giresi yoktusezeryanla doğum yaptı gayet sağlıklı bi şekilde. Yakında yaşına girecek inşallah Hiç stres yapmayın bebiş kendi seçiyor doğum şeklini
Yok canım kesin bilgi. Personel ve prensipler gnl mdrlüğünde çalışan arkadaşım var. 32-37 arasında işbaşı çalışmanız sayılıyor onun dışında rapor/izin hepsi analık izninden düşülüyor dedi. Yine araştır istersen canım
Şu devletin analara her türlü işkenceyi yapması pekiyıkıldım şu an
İnanır mısın ben de yüz üstü uyuyabiliyorum bazen uygun pozisyondabi arkadaşım 42.haftada doğurmuş onunda hiç sancısı yokmuş en son dr yeter artık almamız lazım demiş sezaryen olmuş, öyle ki ben yüz üstü bile uyuyordum demiş o derece rahatlık
İş yerin ile konuşsan evden çalışma vs gibi hak tanımazlar mı acb?Şu devletin analara her türlü işkenceyi yapması pekiyıkıldım şu an
rapor olmaz mantıken ona yeltenmedim.Bende aynı şekilde biliyorum ama burda baya alan oldu rapor izin
Süreden düşülecektir ama alınan izinler fiilen çalışmış olmak gerekiyo çünkü bnm doktorda 33 den sonra erken bırakmam grektiğinde çalışamaz verelim dedi öyle olsa rapor alırdım 34+2 de bıraktım
Konuştum canım ne yazık ki vermediler. Haftaya cuma son benim normalde de.İş yerin ile konuşsan evden çalışma vs gibi hak tanımazlar mı acb?
Sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri inşallahKapı süsümde doğuma yetiştişu son 1 haftada sakince beklersek 37 den sonra herşey olabilir
Canım o beyazlık gitmez.Kızlar ben etiket yaptırdım bi etiketçide.. çikolatayı da tatbaktan alcam.. üstüne hemen yapıştırcam. Hem daha uyguna heliyor hem erime riske az. Çikolatayı dokapta saklayın, yemeden yada insanlara vermeden yarım saat önce dolaptan çıkarın o beyazlık gidiyor dediler. Bilginiz olsun
40. Haftasına kadar kendisi gelsin diye bekleyecegiz 30 agustosta nerdeyse 40 haftam dolmuş oluyor o yüzden dr um gelmezse baslatiriz dedi ama 40 dan sonra zaten bebek kaka yapabilir ben o stresle zaten rahat olamam bakalim canim senin kaç haftalik su anbebek çok aşağıda olduğu için mi doğumu 30 ağustosta başlatmak istiyor? Bende de aynı durum söz konusu, kendiliğinden gelmesini isterdim
rapor olmaz mantıken ona yeltenmedim.
Yıllık iznim hani netice de hakkım diye düşünüyordum.
doğumla alakalı riskiniz yok. Bileğinizi burktunuz diyelim yada grip oldunuz, ya da anne baba diğer çocuğunuz hasta yanında olmak istiyorsunuz. (çalışabilir aldıkta hani hayatımızda da hiç problem çıkmayacak değil) Yıllık izninizden bile kullanıp işe gitmeme gibi birşey yapamıyorsunuz. Üstün akıl ürünü
Ekrana mı sığmıyor ilk kez Duydum yaklaşık kilosu neymiş peki 5 kilo mu olmuş ki ,Zaten kilosunu tam olcemedi çünkü karın cevresi ekrana sığmıyor tospiginkilosunu net soyleyemicem yaklaşık söyleyebilirim dedi evet kuzu baya bizimki gözü açık uyanık doğacak
Aaaa nasıl ya ben çalışabilir raporu aldıktan sonra 1 hafta tatil yapmıştım izinlerimleİzin almayı düşünen arkadaşlarım eğer 32. Haftadan sonra çalışabilir raporu aldıysanız izinleriniz de kabul edilmiyor bilginiz olsun yani kullanacağınız izinler analık izninizden düşülecek
Malesef özele gidiyorum kuzum bide paket aldım en başından beriCanım merhaba üniversite hastanesine mi gidiyorsun? Bu nasıl bir sistem ben anlamadım. Seni üzmek ya da korkutmak için söylemiyorum kesinlikle ama bebekle ilgili ultrason ile görülebilecek bir komplikasyon gelişse bundan nasıl haberdar olacakmışsınız örneğin su azalması plasenta yaşlanması vs gibi
Galiba bundan şirketlerin haberi olması olmamasıyla alakalı.Aaaa nasıl ya ben çalışabilir raporu aldıktan sonra 1 hafta tatil yapmıştım izinlerimle
Ay ne güzelGaliba bundan şirketlerin haberi olması olmamasıyla alakalı.
(ben biraz önce, ik, müdür ve genel müdür yardımcısı ile görüştüm. Tamam çık izne dedilerFarklı birşey diyende olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?