Hurma yiyorum kuzumlidyadgn hurma adaçayı vs onları da tüket kuzu süreci hızlandırır.
Güzel bir doğum hikayesi bekliyoruz senden
maşallah ben yan yatarken bile rahatsızımİnanır mısın ben de yüz üstü uyuyabiliyorum bazen uygun pozisyondadoktor bu hafta hareket etmek yasak dedi ama niye bilmiyorum artık.
kapı süsüne ayrı isme ayrı bayıldımKapı süsümde doğuma yetiştişu son 1 haftada sakince beklersek 37 den sonra herşey olabilir
Sağlıkla gelsin canım bir avazda inşallahArkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim
YaaaArkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim
Kolay doğumlar diliyorum, bir nefeste doğur kuzumArkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim
sağlıkla gelsin inşallah, kolay ve rahat bi doğum diliyorumArkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim
Duymuş oldun o zaman 5 kilo az 10 kilo dogcakmisEkrana mı sığmıyor ilk kez Duydum yaklaşık kilosu neymiş peki 5 kilo mu olmuş ki ,teyzemin kızı 4.200 doğum yaptı şekeri vardı. Gaytete ultrason da ölçütler 4300 dediler hatta
Ben kahve dünyasının yuvarlak çikolatalarından aldım.daha süslü olanlarıda var çarşıda filanda benim gücüm yoktu gitmeyeNerden aldın canım çikolatayı bana önerebileceğin bir yer var mı?
Canim saglikla kavusun yavrukusunaArkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim
Olabilir canımmaşallah ben yan yatarken bile rahatsızımson demler belki de ondandır yasak etmesi canım
Mansallah canım sular seller gibi doğumun olsun insallh acilman çok iyi cok kısa sürede dogurursnArkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim
Rica ederim canım, inşallah sen faydasını görürsünPhoebeBuffay92 dediğin gibi hareketleri doktora sordum eveet yapabilirsin iyi olur dedi ama koltuktakini yaparken çok dikkat et çok yapma dedi. Yani teşekkür ederim tekrar önerin iyi oldu dikloron sen de doktoruna danışıp yapabilirsin dönmesi için.. Squat baş aşağı dönmeden yapma demişti bana da doktorum yine sorarak temkinli olmakta fayda var kişiden kişiye değişiyor herkesin süreci farklı çok heyecanlı sağlıkla gelsinler ☺
Adaçayı içiyorlar canım normal doğum isteyenlerHurma yiyorum kuzumadacayi miydi bi çay duydum ama adacayi mi inan hatirlamiyorm
Amin canım Allah razı olsunSağlıkla gelsin canım bir avazda inşallah
Amin Allah razı olsun canımsağlıkla gelsin inşallah, kolay ve rahat bi doğum diliyorum
İnşAllahMansallah canım sular seller gibi doğumun olsun insallh acilman çok iyi cok kısa sürede dogurursn
Amin inşAllahCanim saglikla kavusun yavrukusunadualarim seninle bir avazda insallah
Tamam kuzumAdaçayı içiyorlar canım normal doğum isteyenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?