- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Sağlıklı bir doğumun olsun gözün aydınArkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim
Amin Allah razı olsun, inşaAllahSağlıklı bir doğumun olsun gözün aydınBebişlerimiz hep birbirine yakın doğacak
Dualarımız seninleArkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim
Benim bugün kucağıma verdilerSağlıkla büyüsün
Ben de sorayım gittiğimde beslenmeyi, bizimkine de bakacaklar cihaz içi oksijen çok yormamalı dedi. İnşallah bir an önce hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım
Dualarımız seninleArkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim
CanimmmKızlar ben doğum yaptım çok şükür bebiş şuan küvözdeama zaten bu durum haftası erken olduğu için beklediğim birşeydi. 2300gram 44cm minnak bir oğlan detayları konuşuruz hepinizi öpüyorum dualarınızı beklerim güzel anneler herkese kolay sağlıklı doğumlar dilerim
Canım gözün aydın olsun sağlıkla miniğine kavuş biran önce inşallahKızlar ben doğum yaptım çok şükür bebiş şuan küvözdeama zaten bu durum haftası erken olduğu için beklediğim birşeydi. 2300gram 44cm minnak bir oğlan detayları konuşuruz hepinizi öpüyorum dualarınızı beklerim güzel anneler herkese kolay sağlıklı doğumlar dilerim
kapı süsüne ayrı isme ayrı bayıldımsağlıkla gelsin prenses
Allah razı olsunDualarımız seninlesağ salim kucağına al inşallah miniğini
Tebrikler canım, sağlıkla hayırla huzurla büyüt, en yakın zamanda evinize kavuşunKızlar ben doğum yaptım çok şükür bebiş şuan küvözdeama zaten bu durum haftası erken olduğu için beklediğim birşeydi. 2300gram 44cm minnak bir oğlan detayları konuşuruz hepinizi öpüyorum dualarınızı beklerim güzel anneler herkese kolay sağlıklı doğumlar dilerim
Arkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim
Maşallah küçük prenseKızlar ben doğum yaptım çok şükür bebiş şuan küvözdeama zaten bu durum haftası erken olduğu için beklediğim birşeydi. 2300gram 44cm minnak bir oğlan detayları konuşuruz hepinizi öpüyorum dualarınızı beklerim güzel anneler herkese kolay sağlıklı doğumlar dilerim
Kızlar ben doğum yaptım çok şükür bebiş şuan küvözdeama zaten bu durum haftası erken olduğu için beklediğim birşeydi. 2300gram 44cm minnak bir oğlan detayları konuşuruz hepinizi öpüyorum dualarınızı beklerim güzel anneler herkese kolay sağlıklı doğumlar dilerim
Kızlar ben doğum yaptım çok şükür bebiş şuan küvözdeama zaten bu durum haftası erken olduğu için beklediğim birşeydi. 2300gram 44cm minnak bir oğlan detayları konuşuruz hepinizi öpüyorum dualarınızı beklerim güzel anneler herkese kolay sağlıklı doğumlar dilerim
Bir an önce kavuşursunuz inşallah canım danada geçmiş olsun bol bol dinlenmeye çalış bebeğin gelene kadarKızlar ben doğum yaptım çok şükür bebiş şuan küvözdeama zaten bu durum haftası erken olduğu için beklediğim birşeydi. 2300gram 44cm minnak bir oğlan detayları konuşuruz hepinizi öpüyorum dualarınızı beklerim güzel anneler herkese kolay sağlıklı doğumlar dilerim
Kordonun kısa olduğunu nasıl anladı? Bildiğim kadarıyla kordonun boyu ultrasonda görülmüyorya benim dr 32.haftadan beri seninki döner dedi suyum güzelmiş çünkü ama en son kontrol de nasıl hala dönmedi şaşkınım dedi ya kordonu kısa ya bi yere takılıyor dedi , kilo alıp yeri daraldıkça ihtimal azalıyor ama makat gelişi duyduğumdan beri dönmez diye bi his oluştu içimde hala öyle, bizde sezaryen gününe kadar bekleyeceğiz bakalım
İlk doğumsa yalancı sancıları farketmemen normal.Kızlar 38+5 olduk. Doğuma dair herhangi bir belirtim yok. Ne su ne nişan ne gram sancı hiçbir şey yok. Karnımın büyümesi dışında son haftada olduğuma dair bir belirti yok. Pazartesi 39+3 oluyoruz. Kafası aşağıda ama kanala girmeye uygun pozisyonda değil. Pazartesi de böyle olursa sezeryan için hazırlanacağız. Hiç yalancı sancı bile yaşamamam normal mi?
Zaten kilosunu tam olcemedi çünkü karın cevresi ekrana sığmıyor tospiginkilosunu net soyleyemicem yaklaşık söyleyebilirim dedi evet kuzu baya bizimki gözü açık uyanık doğacak
Arkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?