2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sağlıkla büyüsün

Ben de sorayım gittiğimde beslenmeyi, bizimkine de bakacaklar cihaz içi oksijen çok yormamalı dedi. İnşallah bir an önce hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım
Benim bugün kucağıma verdiler Oksijeni ağzına doğru tuttu kucağımdayken sıkıntı yaşamadık. Hiç beklemiyordum,darısı başına kısa zamanda

Kızlar ben doğum yaptım çok şükür bebiş şuan küvözde ama zaten bu durum haftası erken olduğu için beklediğim birşeydi. 2300gram 44cm minnak bir oğlan detayları konuşuruz hepinizi öpüyorum dualarınızı beklerim güzel anneler herkese kolay sağlıklı doğumlar dilerim

Canimmm buyuk kavuşma gerceklesmis cok sukur sağ salim masallah ona dualarim seninle

Canım gözün aydın olsun sağlıkla miniğine kavuş biran önce inşallah
Kendini iyi hissedersen doğum sürecini dinlemek isteriz

Tebrikler canım, sağlıkla hayırla huzurla büyüt, en yakın zamanda evinize kavuşun

Maşallah küçük prense
Yavrun güzelce gelişip kollarına kavuşsun annesi. Sağlıkla huzur mutlulukla büyüt inşallah. Kendinede dikkat et

Allah sağlıkla büyütsün

Tebrik ederim biran evel hayırlısıyla küvezden çıkar kavuşursunuz kilosu gayet iyi haftasına göre

Bir an önce kavuşursunuz inşallah canım danada geçmiş olsun bol bol dinlenmeye çalış bebeğin gelene kadar

Kordonun kısa olduğunu nasıl anladı? Bildiğim kadarıyla kordonun boyu ultrasonda görülmüyor

İlk doğumsa yalancı sancıları farketmemen normal.

Zaten kilosunu tam olcemedi çünkü karın cevresi ekrana sığmıyor tospigin kilosunu net soyleyemicem yaklaşık söyleyebilirim dedi evet kuzu baya bizimki gözü açık uyanık doğacak

Oyy yerim onu ya, demek koca koca gobekli birsey gelecekmis buraya... masallah yesin onu teyzesi

Arkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim

Aaa hadi hayirlisi, bi avazda kolayca dogur insallah

Oyyyyy tam bi minnak bebesi olmus o, yalniz bence kilosu gayet iyi. Cabuk toparlar o bak gorursun

@kibriss sanemcee siz naptiniz bebeler nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…