2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gözün aydın canım. Biz de hafiften mama desteğine başladık. Süt yetmiyor çok ağlıyor ve sarılık olmasın diye. Kilosu 2.775 ti. 2.700 e düştü. Bakalım bugün kaç olacak? Sağlıkla büyütürüz inşallah

Ayyy canım sende mı doğum yaptın ıkız olunca hıc buralara bakamadım gecmıs olsun canım gozun aydın Allah analı babalı büyütsün

Ayyy bir bebek haberi daha çok şükür sağlıkla doğmuş canım, gözünüz aydın sağlıkla büyüsün

Sen nasılsın çok ağrın sızın var mı?

Yaa çok sevindim iyi olmanıza aklım sende kalmıştı hastaneye yattığın günden beri eminim minik oğlun çok hızlı toparlayacaktır kavuşmanız yakın
Sağlıkla büyütün

İnş cnm bende ayaklarımin yanmasından uyuyamıyorum,birde sıcak daha üstüne şu 3haftayi da geçirsek bı Allahin izniyle

Çok geçmiş olsun cnm sağlıkla büyüsün bal oglussun

Çok geçmiş olsun olsun cnm inş bir an evvel kavuşursunuz oğluşunla

Bir de sıcaktan kilo kaybı da olurmuş.. ben bugün bavulu açınca tulumlardan çıkarayım bari

Ayağına çorap eline eldiven ve kafasında da bere oluyor dedi. Bacaklar ve kollar çıplak dedi. Valla benim hastane öyle dedi kuzum.bizim odaların sıcaklığına göre böyle giydiriyorux dedi.

Oy yavrum benim gerçekten bazı şeyleri çok üstelememek lazım akışına bırakmak lazım bebeklerimiz nasıl gelecekse kabul etmeliyiz ama sen zaten sürecini biliyordun iyi ki doktorun alalım demiş sezaryen olmuşsun rabbim sana bağışlasın güzel yavrunu sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt inşallah ikinizde çok iyi olacaksınız Allahın izniyle
Sütün için doktor önerilerde bulundu mu takviye damlalar vs?

Ellerinden üşümez göğüs ve enseye bakın dediler birde. Ekstremiteler kan akımına en uzak dokta olduğu için hep soğuk olavak onları baz almayın dedi. Ben doktorun yalancısıyım ,:)

Heh tamam etiketle beni :) ben gece uyuyamadığım yetyor hibi 8den beri se uyanığım. Gözümden uyku akıyor.. 37 beni iyice mahvetti ya , zaten uyuyamıyordum da 37. Haftada hatsafhada
Bende geçen haftadan beri uyku halindeyim saat başı lavaboya kalkıyorum yinede yastığa kafayı koyduğum an gidiyorum
Dün gece sırttan bele sonra kasığa bir ağrım oldu peşine sabaha karşı bel ve kasıkta ağrı oldu belirtiler başladı yavaştan ama doktor normal uygun görmedi.. Gün alınca etiketleyeceğim canım

Tebrik ederim cnm sağlıkla yaşasın

Geçmiş olsun ve gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün Benim 2 ay kadar erken geldi bebeğim. Süt için bestlak damla hem etrafım çok önerdi hem hemşire önerdi. İlk 2 gün hiç süt yoktu, şimdi çok olmasa da günlük beslenmesinin yarısı kadar oluyor sütüm. Bi hemşireye sorun isterseniz

Benim doktorum şöyle diyor. 40 yaşında iki insan düşün biri 1.80 biri 1.70. 25 taşında insan düşün biri 60 kiloyken biri 90 kilo.
Ciddi bir fark olsaydı perinatolog zaten söylerdi. Kaldı ki doktorlar bizi telaş etmek için değil rahatlatmak için varlar.

Çok hareketlendi buralar eylüle kimse kalmıcakmı ne

hahaha ben varım

Kızlar siz de geceleri uyuyamıyorsunuz değil mi…. Gelin sarılalım

Dün 21.30 da uyumuşum
(Gece uyanmak artık Allahın emri olduğu için söylemiyorum )

Sağlıcakla büyüt canım
Elleri ve ayakları hep soğuk oluyor bebeklerin. Anne içi rahat etmiyor ama çokta giydirmeyin derim.

Alparslan gelmiş hoş gelmiş Tebrik ederim, rabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Ufak açılmalar sıkıntı oluyor mu acaba? Ben 21 ay önce yaptım sezeryan,birkaç gün önce dikiş yerinin bir ucu fena halde ağrıdı bir şey olsa birkaç gün içinde olurdu sanırım
Canım tehlikeli bir durum dikişlerin yırtılması, belki senin yırtılmıyordur ne desem bilemedim. Bebek büyüdükçe ufakla kalmıyor genişliyor. Sen yine dr çok fazla bekleme bence 37 ni doldurunca bebeğin grlişimide iyiyse doktorunla planlayın derim nacizane tavsiyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…