Gözün aydın canım. Biz de hafiften mama desteğine başladık. Süt yetmiyor çok ağlıyor ve sarılık olmasın diye. Kilosu 2.775 ti. 2.700 e düştü. Bakalım bugün kaç olacak? Sağlıkla büyütürüz inşallahcanım kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim
öncelikle bende oğlumda iyiyiz şuan, ben erken diye kendimi yedim ama varmış her şeyde bir hayır, 5 kez kordon dolanmış boğazına ve su yutmuş ,solunum sıkıntısı olmuş doğar doğmaz ,yarım saat gözlem altında kaldıktan sonra düzelmiş çok şükür yoksa sevk edeceklerdi, Allah'a şükür iyi şu an yalnızca çok uykucu ve sütüm yokmama veriyoruz ilk 20 gün kesinlikle verilmesi gerek demiş dr çünkü AB0 kan uyuşmazlığı da olmuş , 2660 gr 48 cm
ayy minnacık ama o kadar tatlı ki ona bakınca ağrım sızım kalmıyor yemin ederim mükemmel bir his , müsait olunca tekrar yazar sorularınızı cevaplarım inşallah
Ayyy canım sende mı doğum yaptın ıkız olunca hıc buralara bakamadım gecmıs olsun canım gozun aydın Allah analı babalı büyütsüncanım kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim
öncelikle bende oğlumda iyiyiz şuan, ben erken diye kendimi yedim ama varmış her şeyde bir hayır, 5 kez kordon dolanmış boğazına ve su yutmuş ,solunum sıkıntısı olmuş doğar doğmaz ,yarım saat gözlem altında kaldıktan sonra düzelmiş çok şükür yoksa sevk edeceklerdi, Allah'a şükür iyi şu an yalnızca çok uykucu ve sütüm yokmama veriyoruz ilk 20 gün kesinlikle verilmesi gerek demiş dr çünkü AB0 kan uyuşmazlığı da olmuş , 2660 gr 48 cm
ayy minnacık ama o kadar tatlı ki ona bakınca ağrım sızım kalmıyor yemin ederim mükemmel bir his , müsait olunca tekrar yazar sorularınızı cevaplarım inşallah
Ayyy bir bebek haberi dahacanım kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim
Yaa çok sevindim iyi olmanıza aklım sende kalmıştı hastaneye yattığın günden beriKuzum anlatayım
Bebiş 33+0 da gelmeye karar verdigi için şu kaçağı olması sebebiyle hastaneye yatırıldım. 1 hafta hastane de ara ara gelen su ile 34 de kadar tutalım dedi doktor. Çok şükür ki suyum çok azalmadı bebeğime yetti.
24.08 de öğlen 12 10 gibi aldılar. Sezeryan ve spinal di, spinal hiç acıtan birşey değil bence. Sakin kalmaya çalıştım. Bol bol zikir ve dua ile oldukça sakindim. Sakinleştirici vurulmadı o yüzden gayet çabuk ve iyi çıktım ameliyattan.
Yarım saate odama geldim. Bebeğimin ağlamasını duyduğum an en güzel andı. Ben görmeden 34 haftalık olduğu için hemen alıp muayeneye götürdüler. Herşeyi iyi görünüyordu, fakat erken doğduğu için nefes kontrolünde sorun yaşamış balım o yüzden yine de yoğun bakıma aldılar. Kendisini henüz göremedim çünkü biraz tansiyon problemi yaşıyorum, ayağa kalkınca, ama yarın inşallah görürüm.
Tabiki tamamen ağrısız ve zahmetsiz bir yol değil, ama şuan ağrılarım adet ağrısı gibi çok şükür yine de iyiyim. Yürüme işini de cözersem çok iyiyimsondayıda çıkardılar şimdi geceye doğru. Sabaha oğlumu görüp yürüyüp, agrılarım biraz daha dinmiş olurum umarım. Dua eder dua beklerim
İnş cnm
Çok geçmiş olsun cnm sağlıkla büyüsün bal oglussuncanım kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun olsun cnm inş bir an evvel kavuşursunuz oğluşunlaKuzum anlatayım
Bebiş 33+0 da gelmeye karar verdigi için şu kaçağı olması sebebiyle hastaneye yatırıldım. 1 hafta hastane de ara ara gelen su ile 34 de kadar tutalım dedi doktor. Çok şükür ki suyum çok azalmadı bebeğime yetti.
24.08 de öğlen 12 10 gibi aldılar. Sezeryan ve spinal di, spinal hiç acıtan birşey değil bence. Sakin kalmaya çalıştım. Bol bol zikir ve dua ile oldukça sakindim. Sakinleştirici vurulmadı o yüzden gayet çabuk ve iyi çıktım ameliyattan.
Yarım saate odama geldim. Bebeğimin ağlamasını duyduğum an en güzel andı. Ben görmeden 34 haftalık olduğu için hemen alıp muayeneye götürdüler. Herşeyi iyi görünüyordu, fakat erken doğduğu için nefes kontrolünde sorun yaşamış balım o yüzden yine de yoğun bakıma aldılar. Kendisini henüz göremedim çünkü biraz tansiyon problemi yaşıyorum, ayağa kalkınca, ama yarın inşallah görürüm.
Tabiki tamamen ağrısız ve zahmetsiz bir yol değil, ama şuan ağrılarım adet ağrısı gibi çok şükür yine de iyiyim. Yürüme işini de cözersem çok iyiyimsondayıda çıkardılar şimdi geceye doğru. Sabaha oğlumu görüp yürüyüp, agrılarım biraz daha dinmiş olurum umarım. Dua eder dua beklerim
Bir de sıcaktan kilo kaybı da olurmuş.. ben bugün bavulu açınca tulumlardan çıkarayım bariCanım merhaba,
Aynen öyle oldu. Uzun kolluları ya da alt üst takımları hiç giydirmediler. Sadece iş zıbınları giydirdiler. İki günde toplam 4 zıbın değişti o kadar. Uzunları giydirmek istedim ama hava sıcak ve kundak yapılıyor diye izin vermediler. Zaten emme enerjisi gelsin diye iyice soyuyorlar uyumasın diye :)
Ayağına çorap eline eldiven ve kafasında da bere oluyor dedi. Bacaklar ve kollar çıplak dedi. Valla benim hastane öyle dedi kuzum.bizim odaların sıcaklığına göre böyle giydiriyorux dedi.o öyle değil benim bebenin elleri buz gibi , tam takım giydrmiş orta kalınlıktan hallice penye battaniye örtmemize rağmen, sonra diğer penye battaniyesini de örttük ve ben yanıyorum bana çok sıcak ama bebeklere değil ya buz gibi elleri falan
Oy yavrum benim gerçekten bazı şeyleri çok üstelememek lazım akışına bırakmak lazım bebeklerimiz nasıl gelecekse kabul etmeliyiz ama sen zaten sürecini biliyordun iyi ki doktorun alalım demiş sezaryen olmuşsun rabbim sana bağışlasın güzel yavrunu sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt inşallah ikinizde çok iyi olacaksınız Allahın izniylecanım kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim
Ellerinden üşümez göğüs ve enseye bakın dediler birde. Ekstremiteler kan akımına en uzak dokta olduğu için hep soğuk olavak onları baz almayın dedi. Ben doktorun yalancısıyım ,:)o öyle değil benim bebenin elleri buz gibi , tam takım giydrmiş orta kalınlıktan hallice penye battaniye örtmemize rağmen, sonra diğer penye battaniyesini de örttük ve ben yanıyorum bana çok sıcak ama bebeklere değil ya buz gibi elleri falan
evcarshirak naber canım? Tablodan doğurmayanlara bakıyorum da sen de normal doğum mu bekliyordun? Uykum kaçtı da
Heh tamam etiketle beni :) ben gece uyuyamadığım yetyor hibi 8den beri se uyanığım. Gözümden uyku akıyor.. 37 beni iyice mahvetti ya ,Bugün kontrolde belli olacak
Bende geçen haftadan beri uyku halindeyim saat başı lavaboya kalkıyorum yinede yastığa kafayı koyduğum an gidiyorumHeh tamam etiketle beni :) ben gece uyuyamadığım yetyor hibi 8den beri se uyanığım. Gözümden uyku akıyor.. 37 beni iyice mahvetti ya ,zaten uyuyamıyordum da 37. Haftada hatsafhada
canım kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun ve gözünüz aydın. Sağlıkla büyütüncanım kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim
Kizlar herkese merhaba size danışmak istediğim bir konu var 36+5 teyim. Malesef her şey normalken doktorum bebeğimin karin çevresinin geriden geldiğini gelişiminin iyi olmadığını söyledi. Perinatologa gittim minyon bir bebek ancak gelişim geriliği var denemez dedi. Böyle bir şey başına gelen var mı yardımcı olur musunuz lütfen ?
Çok hareketlendi buralareylüle kimse kalmıcakmı ne
Kızlar siz de geceleri uyuyamıyorsunuz değil mi…. Gelin sarılalım
Sağlıcakla büyüt canımo öyle değil benim bebenin elleri buz gibi , tam takım giydrmiş orta kalınlıktan hallice penye battaniye örtmemize rağmen, sonra diğer penye battaniyesini de örttük ve ben yanıyorum bana çok sıcak ama bebeklere değil ya buz gibi elleri falan
Avent kullanıyorumHangi markayı kullanıyorsun ben sadece gümüş kalkan aldım ama o da süt toplamaz
Alparslan gelmiş hoş gelmişcanım kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim
Canım tehlikeli bir durum dikişlerin yırtılması, belki senin yırtılmıyordur ne desem bilemedim. Bebek büyüdükçe ufakla kalmıyor genişliyor. Sen yine dr çok fazla bekleme bence 37 ni doldurunca bebeğin grlişimide iyiyse doktorunla planlayın derim nacizane tavsiyem.Ufak açılmalar sıkıntı oluyor mu acaba? Ben 21 ay önce yaptım sezeryan,birkaç gün önce dikiş yerinin bir ucu fena halde ağrıdı bir şey olsa birkaç gün içinde olurdu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?