2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun canım gözünüz aydın analı babalı büyüsün miniğin

Unutkanlık değil ya valla vakitsizlik, mesela şu an işyerindeyim çıkışta kızı okuldan alıp parka götürüyorum. Eve gidip yemek yapıyorum çocuğu yatırana kadar 22.00 oluyor sonra dermanım kalmıyor. Kız okulda günde 3 takım değişiyor bizim kıyafetler ütüler derken bebeğe sıra gelmiyor. Bazen öğle arası 15 dk evime yürüyüp yemek yapıp dönüyorum o kadar sıkışık durumum. Kendi gecelik vs. Kısmımı ve bebeğin isimli 10 lu hastane çıkışı ile 5 li hastane çıkışını yıkayıp ütüledim organizerlere koydum ama. Dün bir tane daha aldım 5 li birde müslin iki tane örtü ağız mendili falan aldım onları yıkadım haftasonu ütüler yerleştiririm diye umuyorum.

Sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim her işte var bir hayır gerçekten..
Süt için stres yapma gelecektir elbet bol bol su içmeye çalış
Su=süt diyor hep çevremdeki tecrübeliler

Aklım çok dağınık eskiden kalan aradığım çoğu şeyi bulamıyorum kızımdan gümüş kapağım vardı yeni dönem fiyatı 1740 olmuş birini buldum diğerini bulamadım aşırı üzgünüm eşim tam bir lohusa formatında benden daha hasta benden daha hamile çok sinirimi bozuyor. Hiçbir aciliyeti olmayan bir operasyonu haftaya yaptırmaya karar verdi. Ailem bile ameliyattan sonra toparlayamaz hastaneye bile zor gelir diyor bu bencil haller yüzünden hergun evde gerginlik var. Park yatağı pazara kurduracagım ameliyatından önce ise yarasın diye yoksa oda bana kalacak gibi

Doğum yapan arkadaşlarım hepinizi çok tebrik ederimm ne güzel sonunda sağlıkla kavuştunuz evlatlarınıza gerçekten grubun hızına yetişemiyorum doğumlar konusunda ben de gece uyuyamıyorum geçen gün bahsettiğim bel ağrısı hala devam etmekte… internetten de gebelik kemik erimesi diye bir şey okudum iyice tadım kaçtı. Çok benziyor belirtilerim çünkü ve hala geçmedi. Eğer o gebelikte olan geçici kemik erimesiyse çok sıkıntılı bir süreç beni bekliyor emzirme bile sıkıntı oluyomuş

Bazen böyle olur her şey üst üste gelir, üzmeyin kendinizi inşallah toparlar doğuma da gelir. Belki eşinizde doğumdan sonra fırsat olmayacağını düşünüyordur. Kendinizi üzüp bebişi de strese sokmayın hiç, inşallah hiç korktuğunuz gibi olmaz

Günaydınlar bir kontrol sabahından herkese selamlar bugünkü nst mi doğumhanede çektiriyorum. Biraz tedirgin oldum bu odayı görünce bakalım bugün doğumu konuşacağız inşallah hayırlı kararlar alırız herkes için güzel bir gün diliyorum

Eklentiler

• 2132C7DF-83D4-4378-AE76-D99BE27F938D.webp
    19 KB · Görüntüleme: 71
Canım tebrik ederim Rabbim evladını bağışlasın çok güzel günler görün

Bu postun altına eşine gıcık olanlar olarak toplaşalım bence Benim de 2. Gebeliğim ilk çocuğumuzda hala küçük geceleri pek uyutmuyor. Eşimdeki tripleri görseniz uyuyamıyorum diye. En son o uyusun diye ben çocuğu yanıma alıp yatıyorum onu içeri başka odaya gönderiyorum sırf laf etmesin diye. Bir yandan da gündüzleri çalışıyorum mesaideyim inanın çok yoruluyorum

Bizimkide ayrı odada yatıyor sabaha kadar tablet TV sabah işe bile gidemez halde oluyor asla bir yardımı yok. Benim hatun 5 yaşında elimi tutar uyur hasta değilse deliksiz sabaha kadar o konuda rahatım. Ama kırgınım çok çünkü herşey çok zor çocuğu yürüyerek okula bırakmak gelip evle uğrasmak ben bu kadar uğraşırken evde sürekli hastalık hastası biri olunca enerjim çekiliyor. Kese oluşmadan önceden bu yana 6000 lik kan sulandırıcı iğne yapıyorum son 3 aydır pıhtı riskim var diye göbeğe kadar varis çorabı giyiyorum bu sıcaklarda tüm gün. Ona rağmen ben sızlanmayıp 37 ye kadar çalışmaya çabalar iken tam izne çıkacağım hafta ameliyat çıkarmaya çalışması falan sinir bozucu, ben bakmayacagım valla göndereceğim ailesi ilgilensin

Bende akşam yada akşam üstü tv karşısında gidiyorum :) gece uyuyamayınca tabi vücut pes ediyor evet kuzum hatırladım çatıda darlık vardı. Bakalım ne zamana gün verecek. Sana da 30 ağustos verebilir bu ara herkese 30 ağustos diyorlar sanki

Sizin için çok üzüldüm.
Eşiniz çok merhametsizmiş.
Ben sizin yerinizde olsam 37e kadar çalışmaya çalışmazdım. Ayrı odada da yatmazdım. Yarın bir gün bebek olunca yine ayrı yatar o zaman.

Ahahah bunlar gerçekten bizi parmağında oynatıyor :) geçen benim ki de öyle yaptı:) evde 10 dakka da bir kasılma oluyor nst girdim bir kere 80 gördük yüksek onun dışında düşükteydi

Hepsi gıcık herhalde onlar lohusa bu aralar.. akşam yine uyuyamadım desem bende uyuyamıyom diye yakınıyor (ki ben her kalktığımda uyuyordu) sıcak diyorum qyy çok terledim sırtım belim ağrıyor ayy benim de çok ağrıyor diyor. Çıldıracam bi sus ben söyleneyim sen benimle ilgilen

Canım valla ne diyeceğimi bilemedim eşin çok bencilce davranıyor. Kv filan yok mu? Yardıma gelseler.. yani nasıl böyle yapıyor anlamadım bir de tecrübeli yani.ilk çocukta görmüştür birşeyler

Bende kocisimle odalari ayirdim buyukle yatak odasinda yatiyorlar ben kucukle kanepede yatiyorum. Buyuk pek uyanmaz. Bir mama yapsa gece verse onuda zar zor yapiyor calisiyorum ben ikisinede bak diyor. O rahatligida ona vermek istemiyorum acikcasi

Bence bir süre ne yaparlarsa yapsınlar gıcık olacağız benim ki çok yardımcı, zaten her zaman aşırı ilgilidir ama şimdi her ah oh dememde sürekli panik sürekli beni gözlüyor bu da beni bunaltıyor mesela bende o yüzden söylenmiyorum yoksa kaç defa doktora giderdik belli değil

Çok çok geçmiş olsun gözünüz aydın sağlıkla büyüt yavrunu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…