2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sizin için çok üzüldüm.
Eşiniz çok merhametsizmiş.
Ben sizin yerinizde olsam 37e kadar çalışmaya çalışmazdım. Ayrı odada da yatmazdım. Yarın bir gün bebek olunca yine ayrı yatar o zaman.
Onu bilerek yapıyoruz kızım benimle yatmayı seviyor 3 ümüz rahat edemiyoruz ikili yatmayı seviyorum ben

Canım valla ne diyeceğimi bilemedim eşin çok bencilce davranıyor. Kv filan yok mu? Yardıma gelseler.. yani nasıl böyle yapıyor anlamadım bir de tecrübeli yani.ilk çocukta görmüştür birşeyler
Onlarla fazla mesafeli bir iletişimimiz var. Aynı ildeyiz ama pek zahmet edip gelmezler. Kızımı bile totalde 5 kez ancak görmüştür. Hamileliğimde de arayıp hal hatır sormadı bende aramam pek karşılaşınca konuşuyoruz. Oğlu ameliyat olunca baksın evine götürüp bana yeter pek bir beklentim yok

Evet nefes alısim rahat ve mide yanmam hafifledi

Evcar senle satlarimiz ayniydi yanlis dusunmuyorsam 38+1desin su an?

ben 37+3de dogurdum biliyosun birgun once sirtima sanci seklinde agrilar giriyordu, boyle tam sutyen hizasinda sonlanacak sekilde. Dogum belirtisi yasiyorsun bence.
hadi hayir olsun, dogum sezaryen mi olacak?

benim eşimle bu gebeligim inanilmaz problemli gecmisti. Dogumdan sonra biseyler rayina girdi, sizinki de idrak eder umarım da duzelirsiniz

Dogurdugum gun bile nst'de 30un ustunu gormedim ben pinky, o da duzensizdi...

Benim esiminde kronik rahatsizligi var, o sebeple uyku konusunda cok problem yasiyor, haliyle hic dinlenemiyor. Ilk bebek buyurken ortaya cikmisti rahatsizligi hatta bebek minicikken mecburen hastanede yatmisti, nazliydi haliyle. Bu sefer bebek gelmeden evvel cok sorun yasadik diye sanirim, bebek dogdugundan beri en azından buyugun yukunu baya sirtlanip babalik gorevini ustlendi. Bir de ananede kaliyoruz evleri serin diye, haliyle lohusaligim simdilik rahat geciyor. Dilerim sizin esinizde en azindan dogum olunca biseyleri idrak eder de duzelir.

Hahaha Ya sona geldik diye mıdır bilmem benimki de bi salmış durumda ayaklarim agriyo sıkar misin dedim dun gece benim uykum var uykusuzum yarin ıs var Bla bla söylenmeye basladi ben de vicdansız dedim götümü döndüm o da nankör dedi döndü aradan yarım saat geçmedi sesleniyo vicdansizdan nanköre vicdansizdan nanköre uyudun mu tamam uyumadim tamam dedim gülmeye basladik onlarda sanirim yoruldular ama yorulmaya haklari yok bence

Ben bir ara her yemekten sonra midem yanıyor diye kusarak rahatliyordum onun dışında Şurup bile etki etmiyordu

Evet nefes alısim rahat ve mide yanmam hafifledi

2 dogumda da yasamadim sunu ama yasayanlardan duydugum nefes alisveris rahatlasa da vajinadaki baski agrili oluyormus.

Gebelik boyunca hic kilo alamadiniz mi?

2 dogumda da yasamadim sunu ama yasayanlardan duydugum nefes alisveris rahatlasa da vajinadaki baski agrili oluyormus.

Gebelik boyunca hic kilo alamadiniz mi?
Penguen gibi yürüyorum ve bacak aram kapanmıyor evet biraz baskı söz konusu ama bu hoşuma gidiyo ilginç bi sekilde
Gelişi yakin diyorum

Banada gidişata göre 37.haftada gün verecek
Kilo gelişim takibi yaptığı için bu hafta vercekti tarih haftaya netleştirelim dedi
Hafta olarak ya 38+1 de alcak yada 38+4 ona karat veremedi normalde 39 a yakın yapıyomuş sezeryanı ne kadar içerde o kadar iyi diyo
bende risk oluşturup oluşturmamaya göre netleşcek bakalım kiloda 2400 civarı çıktı karın çevresi durumuda çok değişken ya bugün bulunuğu pozisyonu ölçmeye çok müsaitti net olarak ölçtü yani 2400 civarı görünüyo dedi 2 3 kez ölçtü doktora göre kilo az ama zayıf olacağından az muhtemelen ama kaç haftadır diken üstünde oluyo insan şükür bu zamana geldik
Bu durumda eylüle benide yazın ekstra bir durum olmazsa
8 yada 11 eylül gibi 2 tarih var bakalım

Bu postunu alıntıladım. Eşinizle iş bölümü yapın diye yazacaktım ki alttaki postunuzu okudum daha sonrasında.
Bazı erkekler nedense bu triplere giriyor. cuk sanki tek başına yapılıyormuş, sadece kadın ilgilenmek bakmak zorundaymış gibi düşünüyorlar. Aynı şeyi ev işi içinde düşünmeleri bu durumun yanında tuz biber oluyor.
Çok sabırlısınız. Okurken nabzım yükseldi.

Yok hiç almadım sanırım 93 yada 95 kilo ile hamile kaldım şu an 85 im bebekte en son 2500 Gr idi

Masallah yahu o zaman hem bu kadar aclik cekip hem bebek guzel gelismis cok iyi.

Bende gebeligimin basinda 4 ayda 4 kg vermistim cok mutluydum. Ama sonra 17 kilo alarak genetigimin sahane "kilo almaya musait" genlerini uzmedim.

Son düzenleme:

Ben minyonum bebeğim de bana çekecek demek ki diye düşünüyorum.
İsminizden bir çıkarımda bulunarak İzmirli olduğunuzu düşünüyorum. 9 Eylül'de alternatif bir tarih olabilir.
Biz doktorumla 15 Eylül olarak konuştuk. Arada 1 hafta olmasa 9 Eylül isterdim

Aslında değilim evde terör estiriyorum. Kızım geriliyor bu kezde ona üzülüyorum. Düzelmeyen insan düzelmiyor sakin kalmaya çalışsam iyi olacak ama pek becerebildigim söylenemez

Bence erkeklere de lohusalık yükleniyor. 4 yıllık kocam bir kere hasta olduğunu görmedim. Ben mide kanseriyim diye ortada dolanıyor. Midesi ağrıyormus, reflüsü varmış. Öleceğini hissediyormuş.
Diyorum ağrım var bana yardımcı ol bulaşıkları yerleştir en azından. Ben ölcem deyip duruyor gerçekten sinirlerim bozuldu

Canım sağlıkla büyüsün gözün aydın

Aslında değilim evde terör estiriyorum. Kızım geriliyor bu kezde ona üzülüyorum. Düzelmeyen insan düzelmiyor sakin kalmaya çalışsam iyi olacak ama pek becerebildigim söylenemez
anne kardeş gibi destek alma durumunuz yok mu bu süreçte. Gerçekten kimse değişmiyor. Değişecek düzelecek diye beklemek zaman kaybı gibi oluyor.

Anladım canım o zaman en güzeli o tabiki eşin bunu biliyor mu şuanda peki? Oraya gidersin dedin mi yani ameliyat olunca? Bu süreçte sen doğurursan peki? Yani hem bebek hem kızın wen tek başına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…