- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
Onu bilerek yapıyoruz kızım benimle yatmayı seviyor 3 ümüz rahat edemiyoruz ikili yatmayı seviyorum benSizin için çok üzüldüm.
Eşiniz çok merhametsizmiş.
Ben sizin yerinizde olsam 37e kadar çalışmaya çalışmazdım. Ayrı odada da yatmazdım. Yarın bir gün bebek olunca yine ayrı yatar o zaman.
Onlarla fazla mesafeli bir iletişimimiz var. Aynı ildeyiz ama pek zahmet edip gelmezler. Kızımı bile totalde 5 kez ancak görmüştür. Hamileliğimde de arayıp hal hatır sormadı bende aramam pek karşılaşınca konuşuyoruz. Oğlu ameliyat olunca baksın evine götürüp bana yeter pek bir beklentim yokCanım valla ne diyeceğimi bilemedim eşin çok bencilce davranıyor. Kv filan yok mu? Yardıma gelseler.. yani nasıl böyle yapıyor anlamadım bir de tecrübeli yani.ilk çocukta görmüştür birşeyler
Evet nefes alısim rahat ve mide yanmam hafiflediBenim 1 gun once dogurdugum saatlerde pembe bir sivi gelmisti, tuvalet kagidinda zor farkedilecek kadar acik pembeydi.
Ooo baya inmis. Nefes alisverisin de rahatladi mi?
Kesinlikle ve illaki hissedersin. Ayrica kanala inmedi diye kendinizi sıkmayın, bazen dogum sirasinda da inebilir. Benim 2 dogumumda da dogum sirasinda kanala girdi bebeklerim.
Tez vakitte kavusursunuz insallah birbirinizedualarimizdasiniz.
Bu mide olayı beni bitirdi ya bir insan evladı yarım kilo bile almazmı 12 kilo verdim hala yiyemiyorum. Çocuk gaviscon denizinde yüzüyor resmen. Sabah 3 haşlanmış bebek patates bir kibrit kutusu peynir yedim gaviscon aldımEvet nefes alısim rahat ve mide yanmam hafifledi
Bende geçen haftadan beri uyku halindeyim saat başı lavaboya kalkıyorum yinede yastığa kafayı koyduğum an gidiyorum
Dün gece sırttan bele sonra kasığa bir ağrım oldu peşine sabaha karşı bel ve kasıkta ağrı oldu belirtiler başladı yavaştan ama doktor normal uygun görmedi.. Gün alınca etiketleyeceğim canım
hadi hayir olsun, dogum sezaryen mi olacak?Günaydınlar bir kontrol sabahından herkese selamlarbugünkü nst mi doğumhanede çektiriyorum. Biraz tedirgin oldum bu odayı görünce bakalım bugün doğumu konuşacağız inşallah hayırlı kararlar alırız herkes için güzel bir gün diliyorum
Bu postun altına eşine gıcık olanlar olarak toplaşalım benceBenim de 2. Gebeliğim ilk çocuğumuzda hala küçük geceleri pek uyutmuyor. Eşimdeki tripleri görseniz uyuyamıyorum diye. En son o uyusun diye ben çocuğu yanıma alıp yatıyorum onu içeri başka odaya gönderiyorum sırf laf etmesin diye. Bir yandan da gündüzleri çalışıyorum mesaideyim inanın çok yoruluyorum
Kızlar bu bebek benle dalga geciyor,
Nstde gördüğümüz en yüksek rakam 20eve gidince başlayacak yine yaramazlıklara.
Gerçekten sinirim bozuldu. Dün o kadar acı çektim, doktor teyzesine gelince akıllanacağı tuttu.
Bizimkide ayrı odada yatıyor sabaha kadar tablet TV sabah işe bile gidemez halde oluyor asla bir yardımı yok. Benim hatun 5 yaşında elimi tutar uyur hasta değilse deliksiz sabaha kadar o konuda rahatım. Ama kırgınım çok çünkü herşey çok zor çocuğu yürüyerek okula bırakmak gelip evle uğrasmak ben bu kadar uğraşırken evde sürekli hastalık hastası biri olunca enerjim çekiliyor. Kese oluşmadan önceden bu yana 6000 lik kan sulandırıcı iğne yapıyorum son 3 aydır pıhtı riskim var diye göbeğe kadar varis çorabı giyiyorum bu sıcaklarda tüm gün. Ona rağmen ben sızlanmayıp 37 ye kadar çalışmaya çabalar iken tam izne çıkacağım hafta ameliyat çıkarmaya çalışması falan sinir bozucu, ben bakmayacagım valla göndereceğim ailesi ilgilensin
HahahaHepsi gıcık herhalde onlar lohusa bu aralar.. akşam yine uyuyamadım desem bende uyuyamıyom diye yakınıyor (ki ben her kalktığımda uyuyordu) sıcak diyorum qyy çok terledim sırtım belim ağrıyor ayy benim de çok ağrıyor diyor. Çıldıracambi sus ben söyleneyim sen benimle ilgilen
Ben bir ara her yemekten sonra midem yanıyor diye kusarak rahatliyordum onun dışında Şurup bile etki etmiyorduBu mide olayı beni bitirdi ya bir insan evladı yarım kilo bile almazmı 12 kilo verdim hala yiyemiyorum. Çocuk gaviscon denizinde yüzüyor resmen. Sabah 3 haşlanmış bebek patates bir kibrit kutusu peynir yedim gaviscon aldım
Evet nefes alısim rahat ve mide yanmam hafifledi
Bu mide olayı beni bitirdi ya bir insan evladı yarım kilo bile almazmı 12 kilo verdim hala yiyemiyorum. Çocuk gaviscon denizinde yüzüyor resmen. Sabah 3 haşlanmış bebek patates bir kibrit kutusu peynir yedim gaviscon aldım
Penguen gibi yürüyorum ve bacak aram kapanmıyor2 dogumda da yasamadim sunu ama yasayanlardan duydugum nefes alisveris rahatlasa da vajinadaki baski agrili oluyormus.
Gebelik boyunca hic kilo alamadiniz mi?
Yok hiç almadım sanırım 93 yada 95 kilo ile hamile kaldım şu an 85 im bebekte en son 2500 Gr idi2 dogumda da yasamadim sunu ama yasayanlardan duydugum nefes alisveris rahatlasa da vajinadaki baski agrili oluyormus.
Gebelik boyunca hic kilo alamadiniz mi?
Benim doktorum şöyle diyor. 40 yaşında iki insan düşün biri 1.80 biri 1.70. 25 taşında insan düşün biri 60 kiloyken biri 90 kilo.
Ciddi bir fark olsaydı perinatolog zaten söylerdi. Kaldı ki doktorlar bizi telaş etmek için değil rahatlatmak için varlar.
hahaha ben varım
Dün 21.30 da uyumuşum
(Gece uyanmak artık Allahın emri olduğu için söylemiyorum )
Sağlıcakla büyüt canım
Elleri ve ayakları hep soğuk oluyor bebeklerin. Anne içi rahat etmiyor ama çokta giydirmeyin derim.
esela şu an işyerindeyim çıkışta kızı okuldan alıp parka götürüyorum. Eve gidip yemek yapıyorum çocuğu yatırana kadar 22.00 oluyor sonra dermanım kalmıyor. Kız okulda günde 3 takım değişiyor bizim kıyafetler ütüler derken bebeğe sıra gelmiyor. Bazen öğle arası 15 dk evime yürüyüp yemek yapıp dönüyorum o kadar sıkışık durumum. Kendi gecelik vs. Kısmımı ve bebeğin isimli 10 lu hastane çıkışı ile 5 li hastane çıkışını yıkayıp ütüledim organizerlere koydum ama. Dün bir tane daha aldım 5 li birde müslin iki tane örtü ağız mendili falan aldım onları yıkadım haftasonu ütüler yerleştiririm diye umuyorum.
Aklım çok dağınık eskiden kalan aradığım çoğu şeyi bulamıyorum kızımdan gümüş kapağım vardı yeni dönem fiyatı 1740 olmuş birini buldum diğerini bulamadım aşırı üzgünümeşim tam bir lohusa formatında benden daha hasta benden daha hamile çok sinirimi bozuyor. Hiçbir aciliyeti olmayan bir operasyonu haftaya yaptırmaya karar verdi. Ailem bile ameliyattan sonra toparlayamaz hastaneye bile zor gelir diyor bu bencil haller yüzünden hergun evde gerginlik var. Park yatağı pazara kurduracagım ameliyatından önce ise yarasın diye yoksa oda bana kalacak gibi
Yok hiç almadım sanırım 93 yada 95 kilo ile hamile kaldım şu an 85 im bebekte en son 2500 Gr idi
Banada gidişata göre 37.haftada gün verecek
Kilo gelişim takibi yaptığı için bu hafta vercekti tarih haftaya netleştirelim dedi
Hafta olarak ya 38+1 de alcak yada 38+4 ona karat veremedi normalde 39 a yakın yapıyomuş sezeryanı ne kadar içerde o kadar iyi diyo
bende risk oluşturup oluşturmamaya göre netleşcek bakalımkiloda 2400 civarı çıktı karın çevresi durumuda çok değişken ya bugün bulunuğu pozisyonu ölçmeye çok müsaitti net olarak ölçtü yani 2400 civarı görünüyo dedi 2 3 kez ölçtü doktora göre kilo az ama zayıf olacağından az muhtemelen ama kaç haftadır diken üstünde oluyo insan şükür bu zamana geldik
Bu durumda eylüle benide yazın ekstra bir durum olmazsa
8 yada 11 eylül gibi 2 tarih var bakalım
Aslında değilim evde terör estiriyorum. Kızım geriliyor bu kezde ona üzülüyorum. Düzelmeyen insan düzelmiyor sakin kalmaya çalışsam iyi olacak ama pek becerebildigim söylenemezBu postunu alıntıladım. Eşinizle iş bölümü yapın diye yazacaktım ki alttaki postunuzu okudum daha sonrasında.
Bazı erkekler nedense bu triplere giriyor.cuk sanki tek başına yapılıyormuş, sadece kadın ilgilenmek bakmak zorundaymış gibi düşünüyorlar. Aynı şeyi ev işi içinde düşünmeleri bu durumun yanında tuz biber oluyor.
Çok sabırlısınız. Okurken nabzım yükseldi.
17 kilo alarak genetigimin sahane "kilo almaya musait" genlerini uzmedim.
Bence erkeklere de lohusalık yükleniyor. 4 yıllık kocam bir kere hasta olduğunu görmedim. Ben mide kanseriyim diye ortada dolanıyor. Midesi ağrıyormus, reflüsü varmış. Öleceğini hissediyormuş.Aklım çok dağınık eskiden kalan aradığım çoğu şeyi bulamıyorum kızımdan gümüş kapağım vardı yeni dönem fiyatı 1740 olmuş birini buldum diğerini bulamadım aşırı üzgünümeşim tam bir lohusa formatında benden daha hasta benden daha hamile çok sinirimi bozuyor. Hiçbir aciliyeti olmayan bir operasyonu haftaya yaptırmaya karar verdi. Ailem bile ameliyattan sonra toparlayamaz hastaneye bile zor gelir diyor bu bencil haller yüzünden hergun evde gerginlik var. Park yatağı pazara kurduracagım ameliyatından önce ise yarasın diye yoksa oda bana kalacak gibi
Canım sağlıkla büyüsün gözün aydınKızlar ben doğum yaptım çok şükür bebiş şuan küvözdeama zaten bu durum haftası erken olduğu için beklediğim birşeydi. 2300gram 44cm minnak bir oğlan detayları konuşuruz hepinizi öpüyorum dualarınızı beklerim güzel anneler herkese kolay sağlıklı doğumlar dilerim
anne kardeş gibi destek alma durumunuz yok mu bu süreçte. Gerçekten kimse değişmiyor. Değişecek düzelecek diye beklemek zaman kaybı gibi oluyor.Aslında değilim evde terör estiriyorum. Kızım geriliyor bu kezde ona üzülüyorum. Düzelmeyen insan düzelmiyor sakin kalmaya çalışsam iyi olacak ama pek becerebildigim söylenemez
Anladım canım o zaman en güzeli o tabiki eşin bunu biliyor mu şuanda peki? Oraya gidersin dedin mi yani ameliyat olunca? Bu süreçte sen doğurursan peki? Yani hem bebek hem kızın wen tek başına?Onlarla fazla mesafeli bir iletişimimiz var. Aynı ildeyiz ama pek zahmet edip gelmezler. Kızımı bile totalde 5 kez ancak görmüştür. Hamileliğimde de arayıp hal hatır sormadı bende aramam pek karşılaşınca konuşuyoruz. Oğlu ameliyat olunca baksın evine götürüp bana yeter pek bir beklentim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?