Bir arkadaşımızın eşi de böyle oldu doğumdan önce. Öleceğini çocuğunu göremeyeceğini falan düşünmüştü. Ve o psikolojinin içine giriyor. Psikoloğa fln gittiler.Bence erkeklere de lohusalık yükleniyor. 4 yıllık kocam bir kere hasta olduğunu görmedim. Ben mide kanseriyim diye ortada dolanıyor. Midesi ağrıyormus, reflüsü varmış. Öleceğini hissediyormuş.
Diyorum ağrım var bana yardımcı ol bulaşıkları yerleştir en azından. Ben ölcem deyip duruyorgerçekten sinirlerim bozuldu
Hahaha evet o da gerer. Benim ki öyle değil ama annem öyle o da beni geriyor :) elimle göbeği seviyorum gözleri hemen üzerimde noldu gibilerden. Bazen soruyor bazen bakışlar yetiyor. Yav bebek kıpırdayınca seviyorum işte. Çok ilgi de bunaltıyor yaniBence bir süre ne yaparlarsa yapsınlar gıcık olacağız benim ki çok yardımcı, zaten her zaman aşırı ilgilidir ama şimdi her ah oh dememde sürekli panik sürekli beni gözlüyor bu da beni bunaltıyor mesela bende o yüzden söylenmiyorum yoksa kaç defa doktora giderdik belli değil
Allah kolaylık versin çok yorucu bir gebelik sizin için sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniUnutkanlık değil ya valla vakitsizlik, mesela şu an işyerindeyim çıkışta kızı okuldan alıp parka götürüyorum. Eve gidip yemek yapıyorum çocuğu yatırana kadar 22.00 oluyor sonra dermanım kalmıyor. Kız okulda günde 3 takım değişiyor bizim kıyafetler ütüler derken bebeğe sıra gelmiyor. Bazen öğle arası 15 dk evime yürüyüp yemek yapıp dönüyorum o kadar sıkışık durumum. Kendi gecelik vs. Kısmımı ve bebeğin isimli 10 lu hastane çıkışı ile 5 li hastane çıkışını yıkayıp ütüledim organizerlere koydum ama. Dün bir tane daha aldım 5 li birde müslin iki tane örtü ağız mendili falan aldım onları yıkadım haftasonu ütüler yerleştiririm diye umuyorum.
Hahaha komik olmuş. Ben daha ne bir masaj ne bir ayak sıkma hiç bir şey istemedim bir de istesem ne olacak acaba. Aksine o bana diyor bebek doğunca benimle ilgilenemezsin sırtımı kaşı saçımla oynaHahahaYa sona geldik diye mıdır bilmem benimki de bi salmış durumda ayaklarim agriyo sıkar misin dedim dun gece benim uykum var uykusuzum yarin ıs var Bla bla söylenmeye basladi ben de vicdansız dedim götümü döndüm o da nankör dedi döndü aradan yarım saat geçmedi sesleniyo vicdansizdan nanköre vicdansizdan nanköre uyudun mu tamam uyumadim tamam dedim gülmeye basladik onlarda sanirim yoruldular ama yorulmaya haklari yok bence
Aslında değilim evde terör estiriyorum. Kızım geriliyor bu kezde ona üzülüyorum. Düzelmeyen insan düzelmiyor sakin kalmaya çalışsam iyi olacak ama pek becerebildigim söylenemez
Eşine diyecek laf yok diğer mesajlarınıda okudum. Rabbim daha çok güç kuvvet versin bunca şeyi başararak zaten ne kadar güçlü olduğunu anlayabiliyoruz bir an önce eşinede babalık kafası yüklenir inşallah.Aklım çok dağınık eskiden kalan aradığım çoğu şeyi bulamıyorum kızımdan gümüş kapağım vardı yeni dönem fiyatı 1740 olmuş birini buldum diğerini bulamadım aşırı üzgünümeşim tam bir lohusa formatında benden daha hasta benden daha hamile çok sinirimi bozuyor. Hiçbir aciliyeti olmayan bir operasyonu haftaya yaptırmaya karar verdi. Ailem bile ameliyattan sonra toparlayamaz hastaneye bile zor gelir diyor bu bencil haller yüzünden hergun evde gerginlik var. Park yatağı pazara kurduracagım ameliyatından önce ise yarasın diye yoksa oda bana kalacak gibi
Allah güç kuvvet versin tek başına bunca şeyi yüklenmek herkesin harcı değilBu postun altına eşine gıcık olanlar olarak toplaşalım benceBenim de 2. Gebeliğim ilk çocuğumuzda hala küçük geceleri pek uyutmuyor. Eşimdeki tripleri görseniz uyuyamıyorum diye. En son o uyusun diye ben çocuğu yanıma alıp yatıyorum onu içeri başka odaya gönderiyorum sırf laf etmesin diye. Bir yandan da gündüzleri çalışıyorum mesaideyim inanın çok yoruluyorum
Evet 38+1deyim. Hatta sen dudak üstü kuruluğu diyordun bende de oldu ve yüzümde hafif açık lekeler var minik minik. Belirtileri doktora söyleyeceğim ama çatı basık ve bebiş kilolu dedi bu sebeplerle sezaryen olacağı için sadece takip et diyecektir. Bugün gün belli olunca maksimum 4 5 güne kızıma kavuşacağım inşallah.Evcar senle satlarimiz ayniydi yanlis dusunmuyorsam 38+1desin su an?
ben 37+3de dogurdum biliyosun birgun once sirtima sanci seklinde agrilar giriyordu, boyle tam sutyen hizasinda sonlanacak sekilde. Dogum belirtisi yasiyorsun bence.
Hepsi aynı sanırım benimki de sırtını hafif hafif kasitarak uyutuyoHahaha komik olmuş. Ben daha ne bir masaj ne bir ayak sıkma hiç bir şey istemedim bir de istesem ne olacak acaba. Aksine o bana diyor bebek doğunca benimle ilgilenemezsin sırtımı kaşı saçımla oynaayrıca daha yolun yarısındayız bunun lohusalığı var daha
Canım boşver artık kimseyi değiştiremezsin buralara gelmişsin artık bebeişini kucağına alacaksın, bir kızım daha var. Allah sana sabrını da gücünü de vermiş 2. Çocukla birlikte daha da çoğunu verecek merak etme herşeyin altından gelirsin.. sana yardım edebilecek birileri varsa çağırırsın yoksa da senin yetiştirdiğin o güzel kız sana destek olur merak etme.. uykusuyla usluluğuyla bile destek olacaktır annesiAslında değilim evde terör estiriyorum. Kızım geriliyor bu kezde ona üzülüyorum. Düzelmeyen insan düzelmiyor sakin kalmaya çalışsam iyi olacak ama pek becerebildigim söylenemez
Eşine diyecek laf yok diğer mesajlarınıda okudum. Rabbim daha çok güç kuvvet versin bunca şeyi başararak zaten ne kadar güçlü olduğunu anlayabiliyoruz bir an önce eşinede babalık kafası yüklenir inşallah.
Gümüş kapaklar e bebekte baby mom marka 999 ayar 400tl bilgin olsun.
Allah güç kuvvet versin tek başına bunca şeyi yüklenmek herkesin harcı değil
Evet 38+1deyim. Hatta sen dudak üstü kuruluğu diyordun bende de oldu ve yüzümde hafif açık lekeler var minik minik. Belirtileri doktora söyleyeceğim ama çatı basık ve bebiş kilolu dedi bu sebeplerle sezaryen olacağı için sadece takip et diyecektir. Bugün gün belli olunca maksimum 4 5 güne kızıma kavuşacağım inşallah.
Gümüş kapağı da boşver be para vercen 1 taneyle idare et. Bir birine bir birine takarsın ne olcak..Aklım çok dağınık eskiden kalan aradığım çoğu şeyi bulamıyorum kızımdan gümüş kapağım vardı yeni dönem fiyatı 1740 olmuş birini buldum diğerini bulamadım aşırı üzgünümeşim tam bir lohusa formatında benden daha hasta benden daha hamile çok sinirimi bozuyor. Hiçbir aciliyeti olmayan bir operasyonu haftaya yaptırmaya karar verdi. Ailem bile ameliyattan sonra toparlayamaz hastaneye bile zor gelir diyor bu bencil haller yüzünden hergun evde gerginlik var. Park yatağı pazara kurduracagım ameliyatından önce ise yarasın diye yoksa oda bana kalacak gibi
Bunlarda ilgiyi böyle seviyor demekkiHepsi aynı sanırım benimki de sırtını hafif hafif kasitarak uyutuyo
Ben bunu kullanırım amaçok beğendim.
En son tartıldığım da 15 kilo almıştım. Daha sonra tartının pili bitti. Değiştirmedim. Soranlara da pili yok bilmiyorum diyorum
Bir arkadaşımızın eşi de böyle oldu doğumdan önce. Öleceğini çocuğunu göremeyeceğini falan düşünmüştü. Ve o psikolojinin içine giriyor. Psikoloğa fln gittiler.
Demek ki sadece ona özel değilmiş. Babaların da doğum öncesi burhan dönemi olabiliyor galiba. İkna edebilirseniz destek alması rahatlatacaktır.
Eşine diyecek laf yok diğer mesajlarınıda okudum. Rabbim daha çok güç kuvvet versin bunca şeyi başararak zaten ne kadar güçlü olduğunu anlayabiliyoruz bir an önce eşinede babalık kafası yüklenir inşallah.
Gümüş kapaklar e bebekte baby mom marka 999 ayar 400tl bilgin olsun.
Allah güç kuvvet versin tek başına bunca şeyi yüklenmek herkesin harcı değil
Evet 38+1deyim. Hatta sen dudak üstü kuruluğu diyordun bende de oldu ve yüzümde hafif açık lekeler var minik minik. Belirtileri doktora söyleyeceğim ama çatı basık ve bebiş kilolu dedi bu sebeplerle sezaryen olacağı için sadece takip et diyecektir. Bugün gün belli olunca maksimum 4 5 güne kızıma kavuşacağım inşallah.
Gecen eşim tartinin pilini cikarmis, ben krize girerim diye. Hayir bir de zayif gicik oluyorum kendisine. Biz iki kuru evlendik ben sonra tum anlasmayi bozup kilolandim 2 gebelik ust uste olunca.
Benim eşimde 10 kg verdi, ben 10 kg aldım o verdi, bir de dün doktorda diyor hocam bir tartılayım mı tabi dedi doktor, kilo kas konuşuyorlar, hayır tüm gece ağzı da durmuyor nasıl verdi anlamadım da inat gibi gıcık oluyorumGecen eşim tartinin pilini cikarmis, ben krize girerim diye. Hayir bir de zayif gicik oluyorum kendisine. Biz iki kuru evlendik ben sonra tum anlasmayi bozup kilolandim 2 gebelik ust uste olunca.
Babalik buhrani olabilir. Ama biz lohusa burhani diyelim.
Biyik sakal ekseni kurulugu ve renk degisimi olmustu bende, yogun kasintiyla birlikte. Dogurur dogurmaz gecti. Lekelenmisti o bolgeler, lekeler de gecti.
Ben eşim biraz toplucaydı ben kuruydum. 3-4 gün önce asansörde senin göbeğin benden fazla diye dalga geçiyor benimle
Evlendiğimiz gun esimden 7 kilo zayiftim.
Simdi 23 kilo fazlayim.
Bir de isin kotusu yiyip kilo almayan android kisilerden kendisi.
Sanki öyle yapsan küçük bir çanta daha mantıklı olur bence de canımŞimdi normal doğuracaklara soru/fikir?
Bizim hastanenin sancı odası doğumhane alanında. Az sancın varken orda özel odada bekleyip hareketler vs yapıp çok açılma olunca hop hemen yan doğumhaneye alıyorlar. Duş vs herşey orada oluyor özel oda eşinle sen oluyon fln. Ama orada bekleme 1 gün de sürebilir 20 saat 10 saat neyse bebek doğana kadar. Sonra servise çıkıyon bebek doğunca.
Bende diyorum ki bavulu oraya götürmek yerine bebek çantasına orada lazım olacak şeyleri götürsem? Benim geceliğe vs gerek yok direk önlük giydiriyorlar
Bebeğin ilk kıyafeti
Bana terlik
Islak mendil - kağıt havlu
Bir havlu (duş alırsam hastanenin var da ne bilim)
Hurma
Dur kurusu :)
Su
Ne dersiniz?
Amaç bavulu bir oraya bir odaya taşımayalım. Sadece öz gerekli şeyler orda olsa yeter?
Ben minyonum bebeğim de bana çekecek demek ki diye düşünüyorum.
İsminizden bir çıkarımda bulunarak İzmirli olduğunuzu düşünüyorum. 9 Eylül'de alternatif bir tarih olabilir.
Biz doktorumla 15 Eylül olarak konuştuk. Arada 1 hafta olmasa 9 Eylül isterdim
Kuzum bir 1 haftayı geçti o durumdayız annem burada. Sağolsun her konuda yardımcı ama eski biz biz değiliz. Yatağa yatınca konuşuyoruz:) işten geliyor sohbet yemek ye filan sonra biz masterchef izlerken o tele bakıyor yada diğer odada PlayStation oynuyor. Eskisi gibi dizi filan izleyemiyoruz yaniBizim 8 yıl bitecek evlilikte eylülde eşimi de bu ara artık eskisi gibi olmayacak diye korku saldı bugün annemler geliyor, akşam diyor ki son akşam yemeğimiz baş başa falan, son dizimiz olur artık bu bilmem ne, bunalıma girdi adam, rahatlatmaya çalışıyorum, düzenimizi oturturuz falan diye ama bende de o korkular var içten içe çok alışmışız kafamıza göre yaşamaya bu kadar da beklememek lazımdı belki bebek için yaşayıp göreceğiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?