2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de ilk hamile kaldığımda 12 eylül görünüyor ya tarihim ben de 9 eylülde doğacak diye düşündüm.. bizim çünkü 8.8 ve 10.10 özel günlerimiz 9.9 boş kaldı kızım o tarihte gelcek dedim ama bekleyecek mi bilmem

Benim de öyleydi, artık dayanamamaya ve her yediğimi çıkarmaya başlayınca doktor LANSOR ve ONZYD e başladı. Tüm hamilelikte 4.5 kg almıştım son 2 haftada 2 kg aldım o ilaçlara başladığımdan beri, hiç hamile değilmişim gibi yiyorum ve hiçbir sıkıntım yok çok şükür.
İstersen farklı bi doktora ya da kendi doktoruna da danıs. Son zamanlar güzel geçsin

Bir de bebek gelince daha cümbüşlü neyse benim ki de gider oyun oynar, annem babamda sürekli oyun oynadıkları için tablette o konuda rahat zaten herkes kafasına göre yalnız klima salonda onu napıcaz bilmiyorum alıştım klima da uyumaya serinlnleyecek diyorlar inşallah bakalım İzmir fena kızlar

Sanirim hastanenin sistemi bizimkine benziyor.

Ben tek canta yaptigim icin sana fikir veremeyecegim ama ne yasadik anlatayim sen kendin yorumla.

Biz de soyle oldu;

Sanci cektigin oda ile dogumhane yanyana, banyolari ortak ve farkli kapilardan giris var. Dogumunun basladigi resmilestigi andan itibaren (su gelmesi, duzenli sanci, acilma gibi) sanci odasina aliniyorsun.

Bu odaya alinana dek, ne odan var, ne bisey acile gitmişsin muayene oluyormussun gibi dusun.

Sanci odasina alindiginda esine belgeleri tutusturuyorlar, git yatisini yap diye. O sirada sana hastane onlugu giydiriyorlar. (Kulot cikiyor, sutyen kaliyor istersen)

Ve esin geldiginde hastane odan artik belli diye, diyorlar ki "annenin dogum.sonrasi pijamasi ve bebegin dogum sonrasi takimi kalsin" cantanizi burdan goturebilirsiniz.

Ben dogum sonrasi pijamami ve bebegim takımını, islak mendil gibi gunluk ihtiyaclarimi bir de nolur nolmaz diye cuzdanimi sanci odamda biraktirdim, gerisini odaya yolladim.

ayyy çok iyimiş sizin ki amaaaa. Keşke beklese 9 Eylül'ü

Haftaya salı kontrolüm var sorayım bakayım inşallah işe yarar

Aynen benim dediğim mantık o zaman ben de orada valizi açıp onları almak yerine direk oraya onları alıp gideyim dedim o zaman dediğin gibi mantıklı canım. Ben sancı odasını gezdim baya normal tek kişilik oda banyosu filan o odaya qit doğum haneyle bir değil. Doğum hane hemen yan o koridorda tabi. Bugün dediğim gibi ayırayım o zaman. Benim geceliği de mi ayırayım hımm

Ah cnm ya seninde işin zormuş bune duyarsızlık cnm bu halde heryere yetişmeye çalışıyorsun hamilelik zaten zor duygular karışık gelde ağlama şimdi çok kızdım eşine sende yıpratma kendini bu kadar bırak sende olduğu kadar olsun

Ben ağlamam ya ağlatırım acayip yükseliyorum evde de ama adam gurursuz

Hiç ilgisi yok ya, uyku eğitimi verebilen şanslılardan olursanız düzen çabuk oturur ama en kötü ihtimal çocuk anaokuluna başlayınca o tempoya dayanamıyor zaten uyuyor

Dogum sonrasi giyecegini de ayarla.

Cunku onlugu cikarirken hasta bakicilar gelip seni temizliyorlar dogum pis bisey malum, bir suru kan, ameliyat malzemesi vs temas ediyor vucuduna. Sungerlerle baticon'la vs temizleniyorsun once. Sonra duru suyla yıkıyorlar belden aşağısıni ama litrelerce sudan bahsetmiyoruz, dikis oldugu icin az ve oz su temasi var.

Ondan sonra depend'i giydiriyorlar (bazi hastaneler depend temin ediyor) sonra da kendi kiyafetini.

Bebek bu sirada yakinlarda bir odada azicik kurulanip giydiriliyor, sonrasinda ikiiniz birlikte asil odaniza goturuluyorsunuz.

Kontrolden çıktım; doğum öncesi acil durumları anlattı hepsini sizler sayesinde bildiğimi fark ettim
Sorularımı sordum NewMamaa fitil attığım gün doğum olursa bebeğe zararı olur mu? Bunu da sordum hayır herhangi bi zararı olmaz dedi.

Salon Kadini doğum şeklim için her şey normal görünüyor, normal olacak şekilde ilerliyoruz dedi. 3. Tüp bebek olmasını söylememe rağmen

Sadece şansıma doktorum 1 haftalık izne çıkacakmış. 4 eylülde geliyorum o zamana kadar dayan dedi. Ve kontrolümü de 13 Eylüle verdiler - tahmini doğum tarihim oluyor- yani biraz afalladım çok geç bi tarih.
Eşim de geçen haftadan beri illede memlekete gidelim orada doğum yap diyordu, şimdi çok daha ısrarcı. Doktorun bile yok kim bakacak diyor. Doktora da sordu 10 saatlik yolculuk çıksak falan, doktorum da önermiyorum işte bacaklar sürekli aşağıda pıhtı atması olabilir dedi. Ve son aylardaki gebeyi her doktor kabul etmeyebilir bende çok istemem dedi. Bende doktoruma katılıyorum. Ama eşimi ikna edemiyorum. Ailesinin yanında doğum yapmamı istiyor. Doktorum işte kesinlikle çok riskli tehlikeye atmayın vb böyle keskin konuşmadı, siz bilirsinize getirdi o da bundan güç alıyor. Napacağımı bilmiyorum şu an kafam o kadar karışık ki..

Çok uzakmış canım 10 saat dura dura da olsa ben bazen bilgisayara dalıyorum otururken inanılmaz şişiyor ayaklarım, yolda zaten normalde de şişer hamileyken daha da fazla doktorunda 4 Eylül de geliyormuş zaten randevu 13 ü bile olsa yanınıza gelmeyecek mi zaten doğuma birileri evinizde daha rahat olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…