Ay gözün aydın canım benim bol bol koklaşın çok şükürYakuzenim geldi bana tr den , onunla meşguldum , bu gün bebeğimi verdiler şimdi geldik hastaneden.
Aynı durum bizde de var iki oflasam noldu sancın mı var hastaneye gidelim modunda.Bence bir süre ne yaparlarsa yapsınlar gıcık olacağız benim ki çok yardımcı, zaten her zaman aşırı ilgilidir ama şimdi her ah oh dememde sürekli panik sürekli beni gözlüyor bu da beni bunaltıyor mesela bende o yüzden söylenmiyorum yoksa kaç defa doktora giderdik belli değil
Bence de ameliyattan sonra annesinde kalsın sen de doğum öncesi biraz dinlenmiş olursunOnlarla fazla mesafeli bir iletişimimiz var. Aynı ildeyiz ama pek zahmet edip gelmezler. Kızımı bile totalde 5 kez ancak görmüştür. Hamileliğimde de arayıp hal hatır sormadı bende aramam pek karşılaşınca konuşuyoruz. Oğlu ameliyat olunca baksın evine götürüp bana yeter pek bir beklentim yok
Kesinlikle katılıyorum size. Ben zaten gitmek istemiyorum evimde düzenimi kurdum, annem olacak evde bi tek, rahat rahat hareket edeceğim. Gideceğim evde bi odada tıkılıp kalacağım bunun farkındayım. Ama eşimi ikna edemedim henüz, lütfen dua edin hakkımda hayırlısı hangisiyle o olsun.Çok uzakmış canım 10 saat dura dura da olsa ben bazen bilgisayara dalıyorum otururken inanılmaz şişiyor ayaklarım, yolda zaten normalde de şişer hamileyken daha da fazla doktorunda 4 Eylül de geliyormuş zaten randevu 13 ü bile olsa yanınıza gelmeyecek mi zaten doğuma birileri evinizde daha rahat olur bence
Ayy çok şükür arkadaşımm, şükür kavuşturanaKızlar bebeğimi aldım şimdi darısı bütün bekleyen annelerimize inşallah bi an önce kavuşsunlar yavrularına
Bence de taşıma peşinde bavul hastanede kalacağın odanda durur ihtiyacın olanları sadece yanına alırsın aşağıyaŞimdi normal doğuracaklara soru/fikir?
Bizim hastanenin sancı odası doğumhane alanında. Az sancın varken orda özel odada bekleyip hareketler vs yapıp çok açılma olunca hop hemen yan doğumhaneye alıyorlar. Duş vs herşey orada oluyor özel oda eşinle sen oluyon fln. Ama orada bekleme 1 gün de sürebilir 20 saat 10 saat neyse bebek doğana kadar. Sonra servise çıkıyon bebek doğunca.
Bende diyorum ki bavulu oraya götürmek yerine bebek çantasına orada lazım olacak şeyleri götürsem? Benim geceliğe vs gerek yok direk önlük giydiriyorlar
Bebeğin ilk kıyafeti
Bana terlik
Islak mendil - kağıt havlu
Bir havlu (duş alırsam hastanenin var da ne bilim)
Hurma
Dur kurusu :)
Su
Ne dersiniz?
Amaç bavulu bir oraya bir odaya taşımayalım. Sadece öz gerekli şeyler orda olsa yeter?
Ay evet yaAy gözün aydın canım benim bol bol koklaşın çok şükür
Aynen canım darısı bekleyen annelere sizlerinde bebeği sağ sağlim gelsin inşallahAyy çok şükür arkadaşımm, şükür kavuşturana
Çok şükür canımKızlar bebeğimi aldım şimdi darısı bütün bekleyen annelerimize inşallah bi an önce kavuşsunlar yavrularına
Kontrolden çıktım; doğum öncesi acil durumları anlattı hepsini sizler sayesinde bildiğimi fark ettim
Sorularımı sordumNewMamaa fitil attığım gün doğum olursa bebeğe zararı olur mu? Bunu da sordum hayır herhangi bi zararı olmaz dedi.
Salon Kadini doğum şeklim için her şey normal görünüyor, normal olacak şekilde ilerliyoruz dedi. 3. Tüp bebek olmasını söylememe rağmen
Sadece şansıma doktorum 1 haftalık izne çıkacakmış. 4 eylülde geliyorum o zamana kadar dayan dedi.Ve kontrolümü de 13 Eylüle verdiler - tahmini doğum tarihim oluyor- yani biraz afalladım çok geç bi tarih.
Eşim de geçen haftadan beri illede memlekete gidelim orada doğum yap diyordu, şimdi çok daha ısrarcı. Doktorun bile yok kim bakacak diyor. Doktora da sordu 10 saatlik yolculuk çıksak falan, doktorum da önermiyorum işte bacaklar sürekli aşağıda pıhtı atması olabilir dedi. Ve son aylardaki gebeyi her doktor kabul etmeyebilir bende çok istemem dedi. Bende doktoruma katılıyorum. Ama eşimi ikna edemiyorum. Ailesinin yanında doğum yapmamı istiyor. Doktorum işte kesinlikle çok riskli tehlikeye atmayın vb böyle keskin konuşmadı, siz bilirsinize getirdi o da bundan güç alıyor.Napacağımı bilmiyorum şu an kafam o kadar karışık ki..
Yakuzenim geldi bana tr den , onunla meşguldum , bu gün bebeğimi verdiler şimdi geldik hastaneden.
Aynı durum bizde de var iki oflasam noldu sancın mı var hastaneye gidelim modunda.
Bugün uyandığımdan beri halsizim üşüttüm galiba saolsun o hallediyor her şeyi arada bakıyor iyi miyim diye gelip tansiyonumu ölçüyor sürekli
Sağol canım aynen bir hafta sonra randevumuz var o zaman konuşuruz zaten önceden 38-39gibi yaparız demişti. gelişimi iyiyse bekletmez bakalım..Canım tehlikeli bir durum dikişlerin yırtılması, belki senin yırtılmıyordur ne desem bilemedim. Bebek büyüdükçe ufakla kalmıyor genişliyor. Sen yine dr çok fazla bekleme bence 37 ni doldurunca bebeğin grlişimide iyiyse doktorunla planlayın derim nacizane tavsiyem.
Ay yanıtınız beni güldürdüTup bebeği normal dogurtan doktorlarda varmis demek, helal olsun kendisine. Insallah hersey yolunda gider de normal dogurur kisa surede ayaga kalkarsin :)
esine de soyle seni de bebegi de riske atmasin. Lohusa kadin kaynanaya mi goturulurmus hic?
Ah şu babalar/ baba adayları.. Bebişi kucağına alınca o sorumluluk yüklenir inşallah o şekilde teselli ediyorum kendimiKızlar birkaç gündür zayıflamış gibiyim sanki göbeğim küçüldü.birkaç haftadır hiç iştahım yok ondan mı bilmiyorum umarım bebek depolardan falan besleniyordur
Herkes eşinden dert yanmış benimki de öyle umursamaz.bebek dolabı aldım kurulumunun çoğunu ben yaptım.karnı burnumda koca dolap kapağı tutup monte ettim.haftalarca yaptıramadım sonrada o kadar söylenerek sinirlenerek yapıyordu ki iş bana düştü.bir de dalga geçer gibi seni marangoz yapalım diyor
İnşallah sizinkine yüklenir bizimkine yüklenmediAh şu babalar/ baba adayları.. Bebişi kucağına alınca o sorumluluk yüklenir inşallah o şekilde teselli ediyorum kendimi
Sizi de tebrik ediyorum valla helal olsun tek başına dolap kurmak
çok sevindim annesi bol bol kokla öp yavrunuKızlar bebeğimi aldım şimdi darısı bütün bekleyen annelerimize inşallah bi an önce kavuşsunlar yavrularına
Bir de bebek gelince daha cümbüşlü neyse benim ki de gider oyun oynar, annem babamda sürekli oyun oynadıkları için tablette o konuda rahat zaten herkes kafasına göre yalnız klima salonda onu napıcaz bilmiyorum alıştım klima da uyumaya serinlnleyecek diyorlar inşallah bakalım İzmir fena kızlar
Ah evet canımçok sevindim annesi bol bol kokla öp yavrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?