2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynı durum bizde de var iki oflasam noldu sancın mı var hastaneye gidelim modunda.
Bugün uyandığımdan beri halsizim üşüttüm galiba saolsun o hallediyor her şeyi arada bakıyor iyi miyim diye gelip tansiyonumu ölçüyor sürekli

Bence de ameliyattan sonra annesinde kalsın sen de doğum öncesi biraz dinlenmiş olursun

Kesinlikle katılıyorum size. Ben zaten gitmek istemiyorum evimde düzenimi kurdum, annem olacak evde bi tek, rahat rahat hareket edeceğim. Gideceğim evde bi odada tıkılıp kalacağım bunun farkındayım. Ama eşimi ikna edemedim henüz, lütfen dua edin hakkımda hayırlısı hangisiyle o olsun.

Bence de taşıma peşinde bavul hastanede kalacağın odanda durur ihtiyacın olanları sadece yanına alırsın aşağıya

Tup bebeği normal dogurtan doktorlarda varmis demek, helal olsun kendisine. Insallah hersey yolunda gider de normal dogurur kisa surede ayaga kalkarsin :)

esine de soyle seni de bebegi de riske atmasin. Lohusa kadin kaynanaya mi goturulurmus hic?
Ya kuzenim geldi bana tr den , onunla meşguldum , bu gün bebeğimi verdiler şimdi geldik hastaneden.

ya cok guzel haber... bol bol op kokla minigi. Bundan sonra hic ayrilmayin insallah

Usutme hissi de dogum belirtisi olabilir kimi zaman dikkat edin :)

Sağol canım aynen bir hafta sonra randevumuz var o zaman konuşuruz zaten önceden 38-39gibi yaparız demişti. gelişimi iyiyse bekletmez bakalım..

Kızlar birkaç gündür zayıflamış gibiyim sanki göbeğim küçüldü.birkaç haftadır hiç iştahım yok ondan mı bilmiyorum umarım bebek depolardan falan besleniyordur
Herkes eşinden dert yanmış benimki de öyle umursamaz.bebek dolabı aldım kurulumunun çoğunu ben yaptım.karnı burnumda koca dolap kapağı tutup monte ettim.haftalarca yaptıramadım sonrada o kadar söylenerek sinirlenerek yapıyordu ki iş bana düştü.bir de dalga geçer gibi seni marangoz yapalım diyor

Ay yanıtınız beni güldürdü kayınvalidem çok iyi insandır ama kimse kendi annesi gibi olamaz yani annemle çok çok daha rahat olacağım. Sizlerden ricam dua edin, eşimi bi şekilde ikna edebileyim
Doktoruma gelince valla normalci yaklaşımı gerçekten çok güzel ama benim 3.tüp bebek olunca acaba sezeryan mı olsaydı diyorum, sanki sezeryanda hiç risk yokmuş gibi hakkımızda hayırlısı artık bakalım

Ah şu babalar/ baba adayları.. Bebişi kucağına alınca o sorumluluk yüklenir inşallah o şekilde teselli ediyorum kendimi

Sizi de tebrik ediyorum valla helal olsun tek başına dolap kurmak

Ah şu babalar/ baba adayları.. Bebişi kucağına alınca o sorumluluk yüklenir inşallah o şekilde teselli ediyorum kendimi

Sizi de tebrik ediyorum valla helal olsun tek başına dolap kurmak
İnşallah sizinkine yüklenir bizimkine yüklenmedi bir ufak kızımız var yine de bir işin ucundan tutmaz.sen de yapma der ya da sonra yapalım der. erteler de erteler.
Sağolun elim yatkınmış arkasını tavanını ona taktırdım gerisi bendeydi içini de silip duruladım yerleştirdim kimseden fayda yok.kendi annem babamdan görmediğim için eşimi de artık saldım beklentisiz yaşamak yorsa da huzur veriyor.

Bizimde klima salonda ve bende dua ediyorum eylülde biraz havalar serinlesin diye ya yoksa kalabalık yatmak kalkmak çok zor olcak sıcakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…