Kuzum çok sevindim. Dünyalar senin olmuştur. Artık hasret giderme zamanıKızlar bebeğimi aldım şimdi darısı bütün bekleyen annelerimize inşallah bi an önce kavuşsunlar yavrularına
Çokkk şükür çokk sevindimmm Rabbim ayırmasın bir daha sağlıkla büyüt yavrunuKızlar bebeğimi aldım şimdi darısı bütün bekleyen annelerimize inşallah bi an önce kavuşsunlar yavrularına
Kızlar bebeğimi aldım şimdi darısı bütün bekleyen annelerimize inşallah bi an önce kavuşsunlar yavrularına
Bnmde tüp bebe her şey yolunda giderse normal istiyorum ben de kuzum. Doktor bebe karar verecek nasıl gelmek isterse diyor.Tup bebeği normal dogurtan doktorlarda varmis demek, helal olsun kendisine. Insallah hersey yolunda gider de normal dogurur kisa surede ayaga kalkarsin :)
Usutme hissi de dogum belirtisi olabilir kimi zaman dikkat edin :)
Bnmde tüp bebe her şey yolunda giderse normal istiyorum ben de kuzum. Doktor bebe karar verecek nasıl gelmek isterse diyor.
Şuan hiç hazır değilim biraz daha dursa iyi olur yine de takipte olayım ben
Ay o kadar haklısınız ki “beklentisiz yaşamak huzur veriyor” çok katılıyorum. Ama işte bu mottoda kalmak da iyi bi psikoloji ister, size maşallahİnşallah sizinkine yüklenir bizimkine yüklenmedibir ufak kızımız var yine de bir işin ucundan tutmaz.sen de yapma der ya da sonra yapalım der. erteler de erteler.
Sağolun elim yatkınmışarkasını tavanını ona taktırdım gerisi bendeydi içini de silip duruladım yerleştirdim kimseden fayda yok.kendi annem babamdan görmediğim için eşimi de artık saldım beklentisiz yaşamak yorsa da huzur veriyor.
Çok şükür canım rabbim bir daha ayırmasın koyun koyuna mutlu günler sizin artıkYakuzenim geldi bana tr den , onunla meşguldum , bu gün bebeğimi verdiler şimdi geldik hastaneden.
Genel algı o yönde kuzuTweetiy
Lohusalik ve kaynana ikisi birlikte cekilmez, normalde iyi biri olabilir onemli olan lohusayken sen onu nasil goreceksin ahshahhah
Mavi canim, ne bileyim kimden duysam tup bebek sezaryenle dogar diyorlar, bende mecburiyet herhalde diye dusunmeye basladim. :)
Dinlenin güzelce içinizi ferah tutun. Bebişin kilosu nasılKızlar 34+4 hamileyim,dün nst de bi tane kasılmam çıktı aspirini kesti.2 tane magnezyum verdi hiç kalkmadan yat dedi.korktum baya.olurmu bişey ya
Tamam süper canım ayarladım şimdi. Bebeğin ve benim ilk kıyafet (sadece gecelik) anne bebek çantasına koydum. Islak mendil toka meryem ana otu havlu :) az ve öz oldu gerisinin önemi yok :)Dogum sonrasi giyecegini de ayarla.
Cunku onlugu cikarirken hasta bakicilar gelip seni temizliyorlar dogum pis bisey malum, bir suru kan, ameliyat malzemesi vs temas ediyor vucuduna. Sungerlerle baticon'la vs temizleniyorsun once. Sonra duru suyla yıkıyorlar belden aşağısıni ama litrelerce sudan bahsetmiyoruz, dikis oldugu icin az ve oz su temasi var.
Ondan sonra depend'i giydiriyorlar (bazi hastaneler depend temin ediyor) sonra da kendi kiyafetini.
Bebek bu sirada yakinlarda bir odada azicik kurulanip giydiriliyor, sonrasinda ikiiniz birlikte asil odaniza goturuluyorsunuz.
Kontrolden çıktım; doğum öncesi acil durumları anlattı hepsini sizler sayesinde bildiğimi fark ettim
Sorularımı sordumNewMamaa fitil attığım gün doğum olursa bebeğe zararı olur mu? Bunu da sordum hayır herhangi bi zararı olmaz dedi.
Salon Kadini doğum şeklim için her şey normal görünüyor, normal olacak şekilde ilerliyoruz dedi. 3. Tüp bebek olmasını söylememe rağmen
Sadece şansıma doktorum 1 haftalık izne çıkacakmış. 4 eylülde geliyorum o zamana kadar dayan dedi.Ve kontrolümü de 13 Eylüle verdiler - tahmini doğum tarihim oluyor- yani biraz afalladım çok geç bi tarih.
Eşim de geçen haftadan beri illede memlekete gidelim orada doğum yap diyordu, şimdi çok daha ısrarcı. Doktorun bile yok kim bakacak diyor. Doktora da sordu 10 saatlik yolculuk çıksak falan, doktorum da önermiyorum işte bacaklar sürekli aşağıda pıhtı atması olabilir dedi. Ve son aylardaki gebeyi her doktor kabul etmeyebilir bende çok istemem dedi. Bende doktoruma katılıyorum. Ama eşimi ikna edemiyorum. Ailesinin yanında doğum yapmamı istiyor. Doktorum işte kesinlikle çok riskli tehlikeye atmayın vb böyle keskin konuşmadı, siz bilirsinize getirdi o da bundan güç alıyor.Napacağımı bilmiyorum şu an kafam o kadar karışık ki..
Sana güle güle canım istediğin yerde doğur ben burda doğurcam deKontrolden çıktım; doğum öncesi acil durumları anlattı hepsini sizler sayesinde bildiğimi fark ettim
Sorularımı sordumNewMamaa fitil attığım gün doğum olursa bebeğe zararı olur mu? Bunu da sordum hayır herhangi bi zararı olmaz dedi.
Salon Kadini doğum şeklim için her şey normal görünüyor, normal olacak şekilde ilerliyoruz dedi. 3. Tüp bebek olmasını söylememe rağmen
Sadece şansıma doktorum 1 haftalık izne çıkacakmış. 4 eylülde geliyorum o zamana kadar dayan dedi.Ve kontrolümü de 13 Eylüle verdiler - tahmini doğum tarihim oluyor- yani biraz afalladım çok geç bi tarih.
Eşim de geçen haftadan beri illede memlekete gidelim orada doğum yap diyordu, şimdi çok daha ısrarcı. Doktorun bile yok kim bakacak diyor. Doktora da sordu 10 saatlik yolculuk çıksak falan, doktorum da önermiyorum işte bacaklar sürekli aşağıda pıhtı atması olabilir dedi. Ve son aylardaki gebeyi her doktor kabul etmeyebilir bende çok istemem dedi. Bende doktoruma katılıyorum. Ama eşimi ikna edemiyorum. Ailesinin yanında doğum yapmamı istiyor. Doktorum işte kesinlikle çok riskli tehlikeye atmayın vb böyle keskin konuşmadı, siz bilirsinize getirdi o da bundan güç alıyor.Napacağımı bilmiyorum şu an kafam o kadar karışık ki..
Ayy minnoşa bak sen randevu günü vermiş annesine
Yaa gerçekten mi çok çok sevindim kuzum günün en güzel haberiKızlar bebeğimi aldım şimdi darısı bütün bekleyen annelerimize inşallah bi an önce kavuşsunlar yavrularına
Canimmm cok sukurKızlar bebeğimi aldım şimdi darısı bütün bekleyen annelerimize inşallah bi an önce kavuşsunlar yavrularına
Ay cok az kaldi o günü sayma son 3 gün
Doğum randevusu değil mi ? Normal mi sezaryen mi olacak
Doğum yapacak olan sensin eşinin ne dediğini dusunme sen ne istiyosun kuzum bu önemli sen gitmek istemiyorsan gitme yolda bi sıkıntı olsa o acıyı sıkıntıyı sen cekeceksin senin rahatlığın önemli ikna etmeye çalışma gitmek istemiyorum onlar gelsin de konuyu kapat bence seni son haftalarinda strese sokmak hiç iyi bisey degilKontrolden çıktım; doğum öncesi acil durumları anlattı hepsini sizler sayesinde bildiğimi fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?