2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tup bebeği normal dogurtan doktorlarda varmis demek, helal olsun kendisine. Insallah hersey yolunda gider de normal dogurur kisa surede ayaga kalkarsin :)

Usutme hissi de dogum belirtisi olabilir kimi zaman dikkat edin :)
Bnmde tüp bebe her şey yolunda giderse normal istiyorum ben de kuzum. Doktor bebe karar verecek nasıl gelmek isterse diyor.
Şuan hiç hazır değilim biraz daha dursa iyi olur yine de takipte olayım ben

Bnmde tüp bebe her şey yolunda giderse normal istiyorum ben de kuzum. Doktor bebe karar verecek nasıl gelmek isterse diyor.
Şuan hiç hazır değilim biraz daha dursa iyi olur yine de takipte olayım ben
Tweetiy

Lohusalik ve kaynana ikisi birlikte cekilmez, normalde iyi biri olabilir onemli olan lohusayken sen onu nasil goreceksin ahshahhah

Mavi canim, ne bileyim kimden duysam tup bebek sezaryenle dogar diyorlar, bende mecburiyet herhalde diye dusunmeye basladim. :)

Kızlar 34+4 hamileyim,dün nst de bi tane kasılmam çıktı aspirini kesti.2 tane magnezyum verdi hiç kalkmadan yat dedi.korktum baya.olurmu bişey ya

Eklentiler

• A95564A5-5638-4265-BB34-E861C3E9A844.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 65
Ay o kadar haklısınız ki “beklentisiz yaşamak huzur veriyor” çok katılıyorum. Ama işte bu mottoda kalmak da iyi bi psikoloji ister, size maşallah çünkü insan eşinden de ailesinden de beklentiye girmeyecekse kimden beklentiye girecek? Rabbim sevdikleriyle sınamasın kimseyi. Kalabalıkta yalnız hissetmek çok zor

Genel algı o yönde kuzu

Tamam süper canım ayarladım şimdi. Bebeğin ve benim ilk kıyafet (sadece gecelik) anne bebek çantasına koydum. Islak mendil toka meryem ana otu havlu :) az ve öz oldu gerisinin önemi yok :)

Doğum yapacak olan sensin senin isteğin önemli annesi çok istiyorsa gelsin. 10 saatlik yol çok yorar hem.. düzeninizi hiç bozmayın

Sana güle güle canım istediğin yerde doğur ben burda doğurcam de

Doğum yapacak olan sensin eşinin ne dediğini dusunme sen ne istiyosun kuzum bu önemli sen gitmek istemiyorsan gitme yolda bi sıkıntı olsa o acıyı sıkıntıyı sen cekeceksin senin rahatlığın önemli ikna etmeye çalışma gitmek istemiyorum onlar gelsin de konuyu kapat bence seni son haftalarinda strese sokmak hiç iyi bisey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…