Öncesinde 4 düşüğüm var diye kullanıyorum.bebeğin kilosu iyi ama doktor korkuttu baya erken falan dediDinlenin güzelce içinizi ferah tutun. Bebişin kilosu nasıl
Aspirin neden kullanıyordunuz
Kuzum onun seni ikna etmesi lazım zaten, senin onu değil. Ay bu kocalarKesinlikle katılıyorum size. Ben zaten gitmek istemiyorum evimde düzenimi kurdum, annem olacak evde bi tek, rahat rahat hareket edeceğim. Gideceğim evde bi odada tıkılıp kalacağım bunun farkındayım. Ama eşimi ikna edemedim henüz, lütfen dua edin hakkımda hayırlısı hangisiyle o olsun.
Bu grupta çok daha küçük haftalarda olup sağlıkla kavuşan arkadaşlarımız oldu. Siz de vakti zamanında sağlıkla kavuşun inşallah. Dinlenin yormayın kendiniziÖncesinde 4 düşüğüm var diye kullanıyorum.bebeğin kilosu iyi ama doktor korkuttu baya erken falan dedi
Ben olsam bende öyle derdim de ateşe odun atmak istemedimSana güle güle canım istediğin yerde doğur ben burda doğurcam de
Aynen canım benimKuzum çok sevindim. Dünyalar senin olmuştur. Artık hasret giderme zamanı
Amin çok teşekkür ederim inşallahÇok şükür canım rabbim bir daha ayırmasın koyun koyuna mutlu günler sizin artık
Aynen canımYaa gerçekten mi çok çok sevindim kuzum günün en güzel haberiminnoşunu bol bol kokla şimdi annesi
Aynen canım çok şükürCanimmm cok sukurAllah bi daha ayırmasın sizi saglikla büyüt bebisini hasret sona erdi
Amin canım hepimizin bebeği inşallahÇokkk şükür çokk sevindimmm Rabbim ayırmasın bir daha sağlıkla büyüt yavrunu
Kaç kg da çıkardılar kuzum? Bir de emiyor mu bıdık?Aynen canımsağol
Biberon verdikleri için göğüsümü almıyorKaç kg da çıkardılar kuzum? Bir de emiyor mu bıdık?
Valla heyecandan hiç sormadım ama dün 2200düKaç kg da çıkardılar kuzum? Bir de emiyor mu bıdık?
Mama işe yaramış galiba. Çok hızlı almış kilo sanki. Şimdi sen evde onların baktığından çok çok daha iyi bakarsınValla heyecandan hiç sormadım ama dün 2200dü
Canıııııımmmm çok sevindimKızlar bebeğimi aldım şimdi darısı bütün bekleyen annelerimize inşallah bi an önce kavuşsunlar yavrularına
Doğum yapacak olan sensin senin isteğin önemli annesi çok istiyorsa gelsin. 10 saatlik yol çok yorar hem.. düzeninizi hiç bozmayın
Sana güle güle canım istediğin yerde doğur ben burda doğurcam de
Hepinize katılıyorum. Valla şaştım kaldım. Doktoruma da kızgınım keşke çok riskli şöyle böyle deseydi. Tavsiye etmem siz bilirsiniz dedi sadece başından savar gibiDoğum yapacak olan sensin eşinin ne dediğini dusunme sen ne istiyosun kuzum bu önemli sen gitmek istemiyorsan gitme yolda bi sıkıntı olsa o acıyı sıkıntıyı sen cekeceksin senin rahatlığın önemli ikna etmeye çalışma gitmek istemiyorum onlar gelsin de konuyu kapat bence seni son haftalarinda strese sokmak hiç iyi bisey degil
bebeği kucağına alınca hiç ağrın sızın kalmıyorAyyy bir bebek haberi dahaçok şükür sağlıkla doğmuş canım, gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Sen nasılsın çok ağrın sızın var mı?
çok teşekkür ederim inşallahOy yavrum benim gerçekten bazı şeyleri çok üstelememek lazım akışına bırakmak lazım bebeklerimiz nasıl gelecekse kabul etmeliyiz ama sen zaten sürecini biliyordun iyi ki doktorun alalım demiş sezaryen olmuşsun rabbim sana bağışlasın güzel yavrunu sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt inşallah ikinizde çok iyi olacaksınız Allahın izniyle
Sütün için doktor önerilerde bulundu mu takviye damlalar vs?
doğru haklısın ama ana yüreği işteEllerinden üşümez göğüs ve enseye bakın dediler birde. Ekstremiteler kan akımına en uzak dokta olduğu için hep soğuk olavak onları baz almayın dedi. Ben doktorun yalancısıyım ,:)
sordum hiçbir şey önermediler geleceğinden çok eminlerGeçmiş olsun ve gözünüz aydın. Sağlıkla büyütünBenim 2 ay kadar erken geldi bebeğim. Süt için bestlak damla hem etrafım çok önerdi hem hemşire önerdi. İlk 2 gün hiç süt yoktu, şimdi çok olmasa da günlük beslenmesinin yarısı kadar oluyor sütüm. Bi hemşireye sorun isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?