2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kuzum onun seni ikna etmesi lazım zaten, senin onu değil. Ay bu kocalar

Öncesinde 4 düşüğüm var diye kullanıyorum.bebeğin kilosu iyi ama doktor korkuttu baya erken falan dedi
Bu grupta çok daha küçük haftalarda olup sağlıkla kavuşan arkadaşlarımız oldu. Siz de vakti zamanında sağlıkla kavuşun inşallah. Dinlenin yormayın kendinizi

Doğum yapacak olan sensin senin isteğin önemli annesi çok istiyorsa gelsin. 10 saatlik yol çok yorar hem.. düzeninizi hiç bozmayın
Sana güle güle canım istediğin yerde doğur ben burda doğurcam de
Hepinize katılıyorum. Valla şaştım kaldım. Doktoruma da kızgınım keşke çok riskli şöyle böyle deseydi. Tavsiye etmem siz bilirsiniz dedi sadece başından savar gibi
Sağlıkçı arkadaşlarım ve bilgisi olan arkadaşlarım uzun yolculuğun risklerini söyler misiniz. Bacakta pıhtı atması dedi doktor sadece bu ne demek anlamadık ki 10 saat belki de daha uzun sürecek yolculuktan bahsediyorum, (sık molalar dolayısıyla). Risklerden vurayım belki o şekilde ikna olur.

çok teşekkür ederim inşallah , ya her saat başı emzir dedi ama bebe başı ağzında emmiyor kerata, ben kaç defa sordum sağım yapalım mı hayır gerek yok dedi, ama çok az da olsa sıkınca geliyor birşeyler direk ağzına veriyorum

sordum hiçbir şey önermediler geleceğinden çok eminler ama dün damla bile yoktu bugün çok az da olsa geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…