- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Ayy minnoşa bak sen randevu günü vermiş annesine.. kaç hafta oluyor o gün kuzu
Şaka gibi geliyor 9 ay bekleyen ben değilmişim gibiAy cok az kaldi o günü sayma son 3 günben heyecanlandim burda
Sezaryen canım normal uygun görülmediDoğum randevusu değil mi ? Normal mi sezaryen mi olacak
O zaman 1 haftaya kalmaz düzene girer inşallah canımçok teşekkür ederim inşallah, ya her saat başı emzir dedi ama bebe başı ağzında emmiyor kerata, ben kaç defa sordum sağım yapalım mı hayır gerek yok dedi, ama çok az da olsa sıkınca geliyor birşeyler direk ağzına veriyorum
Aslında uyarmış zaten, pıhtı atması zaten ciddi bir risk. Hem yol çok uzun ben 2 saate bile dayanamıyorum artık, 10 saate nasıl dayanacaksınız? Doktor da kabul etmeyebilir demiş, hiç bilmediğiniz bir yerde rahat edememe ihtimaliniz var bence bunları konuşup eşinize hatırlatmalısınızHepinize katılıyorum. Valla şaştım kaldım. Doktoruma da kızgınım keşke çok riskli şöyle böyle deseydi. Tavsiye etmem siz bilirsiniz dedi sadece başından savar gibi
Sağlıkçı arkadaşlarım ve bilgisi olan arkadaşlarım uzun yolculuğun risklerini söyler misiniz. Bacakta pıhtı atması dedi doktor sadece bu ne demek anlamadık ki10 saat belki de daha uzun sürecek yolculuktan bahsediyorum, (sık molalar dolayısıyla). Risklerden vurayım belki o şekilde ikna olur.
Doktor aslında yeterince uyarmaya çalışmış. Tavsiye etmem demesi gitmeyin demekle aynı şey. Son ayına gelmiş hamileyi de hiç bir doktor almak istemez demiş. Yani gitmeyine gelen çok şeyi emirvaki olmayan ve aile ilişkinizi zedelemeyecek şekilde vurgulamış.Hepinize katılıyorum. Valla şaştım kaldım. Doktoruma da kızgınım keşke çok riskli şöyle böyle deseydi. Tavsiye etmem siz bilirsiniz dedi sadece başından savar gibi
Sağlıkçı arkadaşlarım ve bilgisi olan arkadaşlarım uzun yolculuğun risklerini söyler misiniz. Bacakta pıhtı atması dedi doktor sadece bu ne demek anlamadık ki10 saat belki de daha uzun sürecek yolculuktan bahsediyorum, (sık molalar dolayısıyla). Risklerden vurayım belki o şekilde ikna olur.
Aslında uyarmış zaten, pıhtı atması zaten ciddi bir risk. Hem yol çok uzun ben 2 saate bile dayanamıyorum artık, 10 saate nasıl dayanacaksınız? Doktor da kabul etmeyebilir demiş, hiç bilmediğiniz bir yerde rahat edememe ihtimaliniz var bence bunları konuşup eşinize hatırlatmalısınız
Doktor aslında yeterince uyarmaya çalışmış. Tavsiye etmem demesi gitmeyin demekle aynı şey. Son ayına gelmiş hamileyi de hiç bir doktor almak istemez demiş. Yani gitmeyine gelen çok şeyi emirvaki olmayan ve aile ilişkinizi zedelemeyecek şekilde vurgulamış.
Yolda sancın tutsa ne yapacaksınız? Eşinin planı var mı?NewMamaa nin dediği gibi eşinin seni ikna etmeye çalışması gerekiyor.
Senin ve bebeğin için hangi şekilde olması hayırlı ise öyle olsun kuzumBen zaten yola dayanacağımı düşünmüyorum evde de belim ağrıyor sürekli uzanıyorum ama pozisyon değiştirerek akşamı ediyorum. Bilmiyorum eşime çok basit geliyor, aslında çok anksiyeteli biridir ama ailesiyle bu sevinci yaşamak mı ağır basıyor anlamıyorum. Dediklerinizin hepsini söyleyeceğim, haklısınız kendisinin beni ikna etmesi gerekiyorama gelin görün ki bizde işler hep tam tersi. Kafasına bişey koydu mu tamam, şimdi de öyle olur diye korkuyorum.
Destekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım, dua edin de çok da gerilmeden halledeyim şu işiyoksa sen doğur diye isyan bayraklarını çekeceğim
Sütünün olmadığı sürede mama verdiler mi kuzumsordum hiçbir şey önermediler geleceğinden çok eminlerama dün damla bile yoktu bugün çok az da olsa geliyor
Güle güle kullan. Eminim çok yakışmıştırGittim saçımı kestim dayanamıyorum bu sıcaklara
Canım zaten damla damla gelecek başta onun midesi de çok minik zaten sık sık emzirdikçe hem süt artacak hem mide büyüyecekmişsordum hiçbir şey önermediler geleceğinden çok eminlerama dün damla bile yoktu bugün çok az da olsa geliyor
Teşekkür ederim canım benimGüle güle kullan. Eminim çok yakışmıştır
Bebeğin eşyaları evde düzeni evde. Senin onları toplayıp oraya götürmeb bile bir iş. Ya acil lazım bir şey olursa ? Herşeyi geç bizler doktor değil hasteneyi bile seçiyoruz nerde doğurmak istiyoruz diye. Bu doktor yoksa başka doktor olur ama aynı hastane bildiğin düzen olur. Neden riske atassınız ya her şeyi. Ailesi kaldırsın bir yerlerini gelsin sevince ortak olmak istiyorlarsa. Gitmiyorum de bitsin ne uğraşıyon..Ben zaten yola dayanacağımı düşünmüyorum evde de belim ağrıyor sürekli uzanıyorum ama pozisyon değiştirerek akşamı ediyorum. Bilmiyorum eşime çok basit geliyor, aslında çok anksiyeteli biridir ama ailesiyle bu sevinci yaşamak mı ağır basıyor anlamıyorum. Dediklerinizin hepsini söyleyeceğim, haklısınız kendisinin beni ikna etmesi gerekiyorama gelin görün ki bizde işler hep tam tersi. Kafasına bişey koydu mu tamam, şimdi de öyle olur diye korkuyorum.
Destekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım, dua edin de çok da gerilmeden halledeyim şu işiyoksa sen doğur diye isyan bayraklarını çekeceğim
Aynen canım çok şükür mama işe yaradı , valla daha iyi bakarım diyordum ama sanki daha iyi bakamicam ya göğüsümü almıyor demin süt verdim hızlı hızlı nefes almaya başladı ödüm koptuMama işe yaramış galiba. Çok hızlı almış kilo sanki. Şimdi sen evde onların baktığından çok çok daha iyi bakarsın
Çok teşekkür ederimAslında uyarmış zaten, pıhtı atması zaten ciddi bir risk. Hem yol çok uzun ben 2 saate bile dayanamıyorum artık, 10 saate nasıl dayanacaksınız? Doktor da kabul etmeyebilir demiş, hiç bilmediğiniz bir yerde rahat edememe ihtimaliniz var bence bunları konuşup eşinize hatırlatmalısınız
kibrisss çok sevindim dediğim gibi uzaktan ve gizli gizli takip ediyordum, dilerim diğer anneler de bir an önce sizin bu mutluluğunuzu tadar
Arkadaşlar artık vaktiniz olur mu ya da ilginizi çeker mi ya da sever misiniz bilmiyorum da, bu bebek geldikten sonra ikili ilişki ne yönde değişecek diye ben de bazen korkuyorum, o nedenle bir kitap aldım adı "artık üç kişiyiz" yazarı karı koca ve çift terapisti, çocukları da var. Kendi hikayeleri ile birlikte anlaşmazlıkları nasıl çözeriz, ne önerilebilir gibi soeulara örnek olaylarla yanıt arıyorlar. Eşimize ve kendimize yönelik testler, deneme yapabileceğimiz oyunlar ve diyaloglar var. Eğer ilgilenirse eşiniz ve siz en azından çıkabilecek sorunlar karşısında bir ön hazırlık olur diye düşünüyorum, tavsiye ederim.
Çok haklısınız, ailesi zaten aynı şeyleri söylüyorlar. Benimki biraz başına buyruk. Dediğiniz gibi yapıcam zaten en sonBebeğin eşyaları evde düzeni evde. Senin onları toplayıp oraya götürmeb bile bir iş. Ya acil lazım bir şey olursa ? Herşeyi geç bizler doktor değil hasteneyi bile seçiyoruz nerde doğurmak istiyoruz diye. Bu doktor yoksa başka doktor olur ama aynı hastane bildiğin düzen olur. Neden riske atassınız ya her şeyi. Ailesi kaldırsın bir yerlerini gelsin sevince ortak olmak istiyorlarsa. Gitmiyorum de bitsin ne uğraşıyon..
Olur mu hiç öyle şey anneden başka ne iyi gelir ki.Aynen canım çok şükür mama işe yaradı , valla daha iyi bakarım diyordum ama sanki daha iyi bakamicam ya göğüsümü almıyor demin süt verdim hızlı hızlı nefes almaya başladı ödüm koptu
Herkes doğruyu yazmış sana. İyi düşün kendin ve bebeğin için doğru kararı al canım.Kontrolden çıktım; doğum öncesi acil durumları anlattı hepsini sizler sayesinde bildiğimi fark ettim
Sorularımı sordumNewMamaa fitil attığım gün doğum olursa bebeğe zararı olur mu? Bunu da sordum hayır herhangi bi zararı olmaz dedi.
@kumarbaz4334 doğum şeklim için her şey normal görünüyor, normal olacak şekilde ilerliyoruz dedi. 3. Tüp bebek olmasını söylememe rağmen
Sadece şansıma doktorum 1 haftalık izne çıkacakmış. 4 eylülde geliyorum o zamana kadar dayan dedi.Ve kontrolümü de 13 Eylüle verdiler - tahmini doğum tarihim oluyor- yani biraz afalladım çok geç bi tarih.
Eşim de geçen haftadan beri illede memlekete gidelim orada doğum yap diyordu, şimdi çok daha ısrarcı. Doktorun bile yok kim bakacak diyor. Doktora da sordu 10 saatlik yolculuk çıksak falan, doktorum da önermiyorum işte bacaklar sürekli aşağıda pıhtı atması olabilir dedi. Ve son aylardaki gebeyi her doktor kabul etmeyebilir bende çok istemem dedi. Bende doktoruma katılıyorum. Ama eşimi ikna edemiyorum. Ailesinin yanında doğum yapmamı istiyor. Doktorum işte kesinlikle çok riskli tehlikeye atmayın vb böyle keskin konuşmadı, siz bilirsinize getirdi o da bundan güç alıyor.Napacağımı bilmiyorum şu an kafam o kadar karışık ki..
Ya anlamadım bu ısrar niye ki doğuracak sensin sen karar vermelisin resmen psikolojik baskı buHepinize katılıyorum. Valla şaştım kaldım. Doktoruma da kızgınım keşke çok riskli şöyle böyle deseydi. Tavsiye etmem siz bilirsiniz dedi sadece başından savar gibi
Bebeğin ne zaman geleceğini bilmiyoruz ki Allah korusun arabada suyun gelse doğum sancıların başlasa ne yapacaksınız. Eşine öyle durumda doğurtabilecek misin ki deHepinize katılıyorum. Valla şaştım kaldım. Doktoruma da kızgınım keşke çok riskli şöyle böyle deseydi. Tavsiye etmem siz bilirsiniz dedi sadece başından savar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?