2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
O zaman 1 haftaya kalmaz düzene girer inşallah canım

Aslında uyarmış zaten, pıhtı atması zaten ciddi bir risk. Hem yol çok uzun ben 2 saate bile dayanamıyorum artık, 10 saate nasıl dayanacaksınız? Doktor da kabul etmeyebilir demiş, hiç bilmediğiniz bir yerde rahat edememe ihtimaliniz var bence bunları konuşup eşinize hatırlatmalısınız

kibrisss çok sevindim dediğim gibi uzaktan ve gizli gizli takip ediyordum, dilerim diğer anneler de bir an önce sizin bu mutluluğunuzu tadar

Arkadaşlar artık vaktiniz olur mu ya da ilginizi çeker mi ya da sever misiniz bilmiyorum da, bu bebek geldikten sonra ikili ilişki ne yönde değişecek diye ben de bazen korkuyorum, o nedenle bir kitap aldım adı "artık üç kişiyiz" yazarı karı koca ve çift terapisti, çocukları da var. Kendi hikayeleri ile birlikte anlaşmazlıkları nasıl çözeriz, ne önerilebilir gibi soeulara örnek olaylarla yanıt arıyorlar. Eşimize ve kendimize yönelik testler, deneme yapabileceğimiz oyunlar ve diyaloglar var. Eğer ilgilenirse eşiniz ve siz en azından çıkabilecek sorunlar karşısında bir ön hazırlık olur diye düşünüyorum, tavsiye ederim.

Doktor aslında yeterince uyarmaya çalışmış. Tavsiye etmem demesi gitmeyin demekle aynı şey. Son ayına gelmiş hamileyi de hiç bir doktor almak istemez demiş. Yani gitmeyine gelen çok şeyi emirvaki olmayan ve aile ilişkinizi zedelemeyecek şekilde vurgulamış.
Yolda sancın tutsa ne yapacaksınız? Eşinin planı var mı? NewMamaa nin dediği gibi eşinin seni ikna etmeye çalışması gerekiyor.

Ben zaten yola dayanacağımı düşünmüyorum evde de belim ağrıyor sürekli uzanıyorum ama pozisyon değiştirerek akşamı ediyorum. Bilmiyorum eşime çok basit geliyor, aslında çok anksiyeteli biridir ama ailesiyle bu sevinci yaşamak mı ağır basıyor anlamıyorum. Dediklerinizin hepsini söyleyeceğim, haklısınız kendisinin beni ikna etmesi gerekiyor ama gelin görün ki bizde işler hep tam tersi. Kafasına bişey koydu mu tamam, şimdi de öyle olur diye korkuyorum.
Destekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım, dua edin de çok da gerilmeden halledeyim şu işi yoksa sen doğur diye isyan bayraklarını çekeceğim

Senin ve bebeğin için hangi şekilde olması hayırlı ise öyle olsun kuzum

Bebeğin eşyaları evde düzeni evde. Senin onları toplayıp oraya götürmeb bile bir iş. Ya acil lazım bir şey olursa ? Herşeyi geç bizler doktor değil hasteneyi bile seçiyoruz nerde doğurmak istiyoruz diye. Bu doktor yoksa başka doktor olur ama aynı hastane bildiğin düzen olur. Neden riske atassınız ya her şeyi. Ailesi kaldırsın bir yerlerini gelsin sevince ortak olmak istiyorlarsa. Gitmiyorum de bitsin ne uğraşıyon..

Mama işe yaramış galiba. Çok hızlı almış kilo sanki. Şimdi sen evde onların baktığından çok çok daha iyi bakarsın
Aynen canım çok şükür mama işe yaradı , valla daha iyi bakarım diyordum ama sanki daha iyi bakamicam ya göğüsümü almıyor demin süt verdim hızlı hızlı nefes almaya başladı ödüm koptu

Çok teşekkür ederim

Çok haklısınız, ailesi zaten aynı şeyleri söylüyorlar. Benimki biraz başına buyruk. Dediğiniz gibi yapıcam zaten en son Amacım gerginlik çıkmadan ikna etmekti de, ısrarcı olursa zaten diyeceğim şey o olacak

Aynen canım çok şükür mama işe yaradı , valla daha iyi bakarım diyordum ama sanki daha iyi bakamicam ya göğüsümü almıyor demin süt verdim hızlı hızlı nefes almaya başladı ödüm koptu
Olur mu hiç öyle şey anneden başka ne iyi gelir ki.
Biberon verdikleri için meme reddi olacaktır. Parmakla beslemeyi deneyebilirsin belki kuzum

Herkes doğruyu yazmış sana. İyi düşün kendin ve bebeğin için doğru kararı al canım.
Orada hastane ve doktor şartları iyiyse, 10 saat yolu çekebileceksen, bebeğinin ve senin gerekli tüm eşyalarınız oraya gidebilecekse lakin cesaret et yoksa eşine güzelce izah edersin evimde olacağım dersin. Basit bir mevzu değil. Bambaşka bir yola giriyoruz eşlerimiz algılayamayabilir bizim yaşadıklarımızı.

Ya anlamadım bu ısrar niye ki doğuracak sensin sen karar vermelisin resmen psikolojik baskı bu

Bebeğin ne zaman geleceğini bilmiyoruz ki Allah korusun arabada suyun gelse doğum sancıların başlasa ne yapacaksınız. Eşine öyle durumda doğurtabilecek misin ki de
Pıhtı atması çok ciddi risk evde bile uzun süre aynı pozisyonda kalmamak uzun süre ayakta durmamak otururken ayakları hareket ettirmek lazım arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…