Kimseden beklentiye giremeyecek kendi kendimize yeticezAy o kadar haklısınız ki “beklentisiz yaşamak huzur veriyor” çok katılıyorum. Ama işte bu mottoda kalmak da iyi bi psikoloji ister, size maşallahçünkü insan eşinden de ailesinden de beklentiye girmeyecekse kimden beklentiye girecek? Rabbim sevdikleriyle sınamasın kimseyi. Kalabalıkta yalnız hissetmek çok zor
Kesinlikle öyle. Benim kayınvalidem melek gibidir ama lohusayken 40gün bıktım görmekten. sanki her şeye karışıyor gibi geldi gözüme batıp durdu@Tweetiy
Lohusalik ve kaynana ikisi birlikte cekilmez, normalde iyi biri olabilir onemli olan lohusayken sen onu nasil goreceksin ahshahhah
Mavi canim, ne bileyim kimden duysam tup bebek sezaryenle dogar diyorlar, bende mecburiyet herhalde diye dusunmeye basladim. :)
Memeyi hiç almıyor göğüsümü sıkıyorum emmesine bile gerek olmuyor süt ağzına dökülüyor ama yinede almıyor , sütü yumuyor geri veriyor ama biberondan içiyor , gittim prematüre biberon aldım öbürü çok kötüOlur mu hiç öyle şey anneden başka ne iyi gelir ki.
Biberon verdikleri için meme reddi olacaktır. Parmakla beslemeyi deneyebilirsin belki kuzum
Canım 36 haftalık oldu , bu gün 36hafta 2 gün oldukibrisss canım kaç haftalık oldu bebek şimdi?
Tamam canım. Maşallah ya. İnşallah kızımda hemen çıkarCanım 36 haftalık oldu , bu gün 36hafta 2 gün oldu
Siringayla mi denesen kibriscim, benim minikte meme konusunda cok istekli degil, siringayla veriyorum. Meme yoruyor cocuklari, biberon kolaylarina geliyor.Memeyi hiç almıyor göğüsümü sıkıyorum emmesine bile gerek olmuyor süt ağzına dökülüyor ama yinede almıyor , sütü yumuyor geri veriyor ama biberondan içiyor , gittim prematüre biberon aldım öbürü çok kötü
Benim de bugün agrım oldu belimde agrı Çar hala nst girdim sancı çıktı . Sizde muhakkak nst çektirnTünaydın kızlarrbugün itibariyle doğum iznine ayrılmış bulunuyorum yalnız dün akşamdan beri bir sorun var, şiddetli bir bel ağrım var. Sağ kalçamdan vuruyor böyle evde yürürken topallıyorum resmen. Doğum ile bir ilgisi olabilir mi ne dersiniz?? Var mı bu sancıları yaşayan
Kaç gözüküyor ve düzenli miHanımlar ben de 35+3 oldum bugün hep sırt agrım var. Nst çektim sancı görünüyor.
Rabbim yardımcın olsun arkadaşım ben de gebeliğimin başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kolay değil bu süreçler. Hele bu sıcakta varis çorabı giymek zorunda olmak gerçekten çok yormuştur seni inşallah Rabbim mükafatını verir çektiğin bu zorlukların. Eşlerimize de bir parça anlayış lütfeder umarımBizimkide ayrı odada yatıyor sabaha kadar tablet TV sabah işe bile gidemez halde oluyor asla bir yardımı yok. Benim hatun 5 yaşında elimi tutar uyur hasta değilse deliksiz sabaha kadar o konuda rahatım. Ama kırgınım çok çünkü herşey çok zor çocuğu yürüyerek okula bırakmak gelip evle uğrasmak ben bu kadar uğraşırken evde sürekli hastalık hastası biri olunca enerjim çekiliyor. Kese oluşmadan önceden bu yana 6000 lik kan sulandırıcı iğne yapıyorum son 3 aydır pıhtı riskim var diye göbeğe kadar varis çorabı giyiyorum bu sıcaklarda tüm gün. Ona rağmen ben sızlanmayıp 37 ye kadar çalışmaya çabalar iken tam izne çıkacağım hafta ameliyat çıkarmaya çalışması falan sinir bozucu, ben bakmayacagım valla göndereceğim ailesi ilgilensin
Aynen hep bir yarış halindelerHepsi gıcık herhalde onlar lohusa bu aralar.. akşam yine uyuyamadım desem bende uyuyamıyom diye yakınıyor (ki ben her kalktığımda uyuyordu) sıcak diyorum qyy çok terledim sırtım belim ağrıyor ayy benim de çok ağrıyor diyor. Çıldıracambi sus ben söyleneyim sen benimle ilgilen
İlk gebeliğimde prenses gibi baktı bana hakkını yemeyim ama bu defa çok zorladı beni çok üzdü anlayamıyor içinde bulunduğum durumuEvcar senle satlarimiz ayniydi yanlis dusunmuyorsam 38+1desin su an?
ben 37+3de dogurdum biliyosun birgun once sirtima sanci seklinde agrilar giriyordu, boyle tam sutyen hizasinda sonlanacak sekilde. Dogum belirtisi yasiyorsun bence.
hadi hayir olsun, dogum sezaryen mi olacak?
benim eşimle bu gebeligim inanilmaz problemli gecmisti. Dogumdan sonra biseyler rayina girdi, sizinki de idrak eder umarım da duzelirsiniz
Dogurdugum gun bile nst'de 30un ustunu gormedim ben pinky, o da duzensizdi...
Benim esiminde kronik rahatsizligi var, o sebeple uyku konusunda cok problem yasiyor, haliyle hic dinlenemiyor. Ilk bebek buyurken ortaya cikmisti rahatsizligi hatta bebek minicikken mecburen hastanede yatmisti, nazliydi haliyle. Bu sefer bebek gelmeden evvel cok sorun yasadik diye sanirim, bebek dogdugundan beri en azından buyugun yukunu baya sirtlanip babalik gorevini ustlendi. Bir de ananede kaliyoruz evleri serin diye, haliyle lohusaligim simdilik rahat geciyor. Dilerim sizin esinizde en azindan dogum olunca biseyleri idrak eder de duzelir.
Hadi sana güveniyoruz hamile hormonlarını kullan ağla duygusala bağla vs vsÇok haklısınız, ailesi zaten aynı şeyleri söylüyorlar. Benimki biraz başına buyruk. Dediğiniz gibi yapıcam zaten en sonAmacım gerginlik çıkmadan ikna etmekti de, ısrarcı olursa zaten diyeceğim şey o olacak
Ayy tam beni tarif etmişsin canım aynı sancılar aynı şeyler çıktı doktorum sözleri aynıArkadaşlar selam kontrol güncellemesi yapmaya geldim
Dün 37+2 idim. Bebişgom için doktorum 3450 51cm ölçtüm dedi. 80-90-100 civarı 3 tane sancım çıktı. Bebek ileri hafta gözüküyor. Sancılarım olmasına rağmen açılmam yok. Suyum gelmedi. Bide bebek kanala yakın ama uygun pozisyonda inmemiş. Bana hurma, pilates topu ile hareketler önerdi. Artık gelirse gelsin bekliyoruz dedi. Yürüyüş merdiven yasaktı hepsine tekrar başlayalım dedi. İşte böyle dostlar şimdi bütün tuşlara basacağım
İlk gebeliğimde prenses gibi baktı bana hakkını yemeyim ama bu defa çok zorladı beni çok üzdü anlayamıyor içinde bulunduğum durumu
23 degil 100e yakin sanciniz ama duzenli degil23 çıktı
Bacakta pıhtı atması çok riskli birşey canım seni korkutmak istemem ama. Babamında 16 sene önce bacakta pıhtı attı pıhtı kalbe kadar ilerledi kalbi tıkayıp ölümüne sebep olacaktı ki, son anda şah damarından kalbine girip kalp damarına filtre taktılar. Bu kadar risk varken doktorunun esnek konuşması çok saçma. Eşinin düşüncesi daha saçma. Son haftalarında olan hamile insan 10 saatlik yola götürülmez. Allah korusun ters birşey olursa ne olacak. O yüzden sen ben 10 saatlik yol gitmek istemiyorum de. Benim babamın başına gelenleri söyle, bu şaka yada hafife alınacak bir durum değil maalesef. Eşinin ailesi çok istiyorsa, onlar gelsin sen kendinide bebeğinide riske atma lütfenHepinize katılıyorum. Valla şaştım kaldım. Doktoruma da kızgınım keşke çok riskli şöyle böyle deseydi. Tavsiye etmem siz bilirsiniz dedi sadece başından savar gibi
Sağlıkçı arkadaşlarım ve bilgisi olan arkadaşlarım uzun yolculuğun risklerini söyler misiniz. Bacakta pıhtı atması dedi doktor sadece bu ne demek anlamadık ki10 saat belki de daha uzun sürecek yolculuktan bahsediyorum, (sık molalar dolayısıyla). Risklerden vurayım belki o şekilde ikna olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?