2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Arkadaşlar selam kontrol güncellemesi yapmaya geldim
Dün 37+2 idim. Bebişgom için doktorum 3450 51cm ölçtüm dedi. 80-90-100 civarı 3 tane sancım çıktı. Bebek ileri hafta gözüküyor. Sancılarım olmasına rağmen açılmam yok. Suyum gelmedi. Bide bebek kanala yakın ama uygun pozisyonda inmemiş. Bana hurma, pilates topu ile hareketler önerdi. Artık gelirse gelsin bekliyoruz dedi. Yürüyüş merdiven yasaktı hepsine tekrar başlayalım dedi. İşte böyle dostlar şimdi bütün tuşlara basacağım

Eklentiler

• 48e24708-99e4-4182-9451-fe4598f68703.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_7033.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 63
Kimseden beklentiye giremeyecek kendi kendimize yeticez böyle olmadıkça depresyondan çıkılmaz amin amin bence de rabbim kimseyi sınamasın sevdikleriyle çocuğum olunca yalnız hissetmeyi bıraktım rabbim in güzel hediyesi
Kesinlikle öyle. Benim kayınvalidem melek gibidir ama lohusayken 40gün bıktım görmekten. sanki her şeye karışıyor gibi geldi gözüme batıp durdu şimdi 2 çocukla zor olur diye mecburum kalır

Olur mu hiç öyle şey anneden başka ne iyi gelir ki.
Biberon verdikleri için meme reddi olacaktır. Parmakla beslemeyi deneyebilirsin belki kuzum
Memeyi hiç almıyor göğüsümü sıkıyorum emmesine bile gerek olmuyor süt ağzına dökülüyor ama yinede almıyor , sütü yumuyor geri veriyor ama biberondan içiyor , gittim prematüre biberon aldım öbürü çok kötü

Siringayla mi denesen kibriscim, benim minikte meme konusunda cok istekli degil, siringayla veriyorum. Meme yoruyor cocuklari, biberon kolaylarina geliyor.

Benim de bugün agrım oldu belimde agrı Çar hala nst girdim sancı çıktı . Sizde muhakkak nst çektirn

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım ben de gebeliğimin başından beri kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kolay değil bu süreçler. Hele bu sıcakta varis çorabı giymek zorunda olmak gerçekten çok yormuştur seni inşallah Rabbim mükafatını verir çektiğin bu zorlukların. Eşlerimize de bir parça anlayış lütfeder umarım

Aynen hep bir yarış halindeler neyse sinirimizi şimdiden çok bozmayalı lohusayken daha ne olaylar çıkacak çarşı karışacak

İlk gebeliğimde prenses gibi baktı bana hakkını yemeyim ama bu defa çok zorladı beni çok üzdü anlayamıyor içinde bulunduğum durumu

Hadi sana güveniyoruz hamile hormonlarını kullan ağla duygusala bağla vs vs

Ayy tam beni tarif etmişsin canım aynı sancılar aynı şeyler çıktı doktorum sözleri aynı bekleyeceğiz ben hurmaya başladım. Squat yürüyüş ve top hareketleri de devam

İlk gebeliğimde prenses gibi baktı bana hakkını yemeyim ama bu defa çok zorladı beni çok üzdü anlayamıyor içinde bulunduğum durumu

Benim bu gebeligim basindan sonuna stres topuydu. Ilk bebekte hersey sahaneydi, onda da dogumdan sonra sacmalamisti babamiz.

Bacakta pıhtı atması çok riskli birşey canım seni korkutmak istemem ama. Babamında 16 sene önce bacakta pıhtı attı pıhtı kalbe kadar ilerledi kalbi tıkayıp ölümüne sebep olacaktı ki, son anda şah damarından kalbine girip kalp damarına filtre taktılar. Bu kadar risk varken doktorunun esnek konuşması çok saçma. Eşinin düşüncesi daha saçma. Son haftalarında olan hamile insan 10 saatlik yola götürülmez. Allah korusun ters birşey olursa ne olacak. O yüzden sen ben 10 saatlik yol gitmek istemiyorum de. Benim babamın başına gelenleri söyle, bu şaka yada hafife alınacak bir durum değil maalesef. Eşinin ailesi çok istiyorsa, onlar gelsin sen kendinide bebeğinide riske atma lütfen

bambamcat canım senin hediyelik ve kitap tasarımın bana ilham verdi
Aslında çikolata yaptırmak istiyordum kutulu seninlede konuşmuştuk. Ama baktım çok pahalılar. Bende internetten metal yuvarlak çikolata kutusu sipariş ettim. Sargılı madlen çikolata alacağım birde.

Veeee kendi tasarımımı gelecek olan kutuya ve çikolatalara etiket olarak yapıştıracağım. Kendi tasarımım olacağı için ekstra mutlu oldum, hemde fiyat olarak çok daha uyguna gelecek

Kızlar nasıl buldunuz tasarımımı, fikirlerinizi merak ediyorum

Eklentiler

• IMG-20230825-WA0008.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…