2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok güzel olmuş canım bayıldım

Çokkk güzel olmuş canım

Ben asiri begendim. Dogum gunu pastasi icin de güzel tema olur :)

Hadi sana güveniyoruz hamile hormonlarını kullan ağla duygusala bağla vs vs
Tam olarak bu hormonları kullanarak ikna ettim işte o da biraz alınganlık yaptı aileme neden gitmek istemiyorsun diye onu da açıkladım, ailesi çok iyi insanlar konunun ailesiyle alakası yok diye. Bi şekilde vazgeçmek zorunda kaldı şükür. 9 aydır hormonlarımı hiç kullanmadığım kadar kullanmışımdır, bi başlayınca duramıyosun da ay kimse kullanmak zorunda kalmasın lütfen Destekleriniz için de tekrar çok teşekkür ederim

Yaa öncelikle çok geçmiş olsun ve Allah razı olsun, yanıtınız çok işime yaradı. Hem sağlık açısından hem de hormonlarla biraz duygusal açıdan yaklaşınca kıyamadı vazgeçti. İşte dediğiniz gibi doktorum biraz rahat konuşunca ona güvendi açıkçası. Çok şükür bu konuyu kapattık. Çok sağ olun desteğiniz için.

Bayıldımm emeğinize sağlık, bu grupta aşırı yetenekli annişler var, iyi ki var

23 bişey değil 40 ve üzerini önemsiyorlar. Sizin 100 üstü bi tane çıkmış oda düzenli değil
Ayy tam beni tarif etmişsin canım aynı sancılar aynı şeyler çıktı doktorum sözleri aynı bekleyeceğiz ben hurmaya başladım. Squat yürüyüş ve top hareketleri de devam
Ya ben iki gündür hurma almayı unutuyorum hayır bide bebek tam pozisyona girmeden açılma olur veya suyum gelirse sıkıntı olur mu acaba çok merak ediyorum
23 degil 100e yakin sanciniz ama duzenli degil
Katılıyorum

çok teşekkürler öneriler için sadece eli değil ya vücudu da soğuk ve mesela ıslak mendile bile inanılmaz tepki gösteriyor kıyamam

emme refleksi şöyle ki zaten enjektör ile besliyorum mama alıyoruz, sütüm hala damla damla geliyor şeffaf kolostrum direk ağzına sokuyorum bugün daha iyi en azından mıç mıç emmeye başladı az da olsa memeyi, bir türlü uyandıramıyorduk ama arkadaşımım tavsiyesi ile onu da buldum ve ağlama krizlerine giriyor bu defa ( dün hiç ağlamadı diye annem krizlerdeydi )

veee yarım saatlik uykuyla herkese sevgiler, inanır mısınız yokluğunu bile çekmiyorum çok acayip bakalım ne zaman takatsiz kalacağım her saat başı emzirme+mama var bizde

Kızlar bu akşam öyle bir sarımsaklı yoğurtlu makarna yemişim ki gece sancı su gelirse diye korkuyorum düşünsenize nefes al ver hoh hohh off çok tehlikeli bida yemicem
ben dün çok sevdiğim sarımsaklı salatamı yedim nst çektirmeye gittim, tabi dişimi fırçaladım sakızımı da aldım umarım amelîyathanede spinalden sonra beni bayıltmalarının sebebi bu değildir

Ben anlamıyorum pek açıkçası doktorum ben nst şeyken ameliyata girdi sonrasında göremedim . Biraz korkuyorum şimdi doğsa sıkıntı olur mu sağlığı acısından.37 haftadan önce doğarsa prematüre.

Senin için sevindim ve içimiz rahatladı canım benim

Açılma olursa sıkıntı olmaz kuzu hareketlerle yola girsin diye uğraşacağız su gelirse de hastaneye gideceğiz takip edecekler o süreçte yola girebilir girmezse de sezeryana mecbur kalırız ona da yapçak birşey yok yeterki sağlıklı şekilde kucağımıza alalım

Muhteşemm olmuş kuzum. Bende kendi adıma mutlu oldum

Renklerin uyumuna özellikle ve tasarımının tamamına bayıldım çok şirin olmuş gerçekten emeğine sağlık

Bizde su an 2 saatte 1 meme, gunde 4 kez mama seklindeyiz. Her memeden once bez değişimi oluyor haliyle sifir uyku ama gun icindeki 1 mama seansinda azicik fazla mama verip o ara 3 saat gibi uyku uyuyorum.
O 3 saatte uyuyorum zira minigim gece asla uyumuyor.

Bebegi uyandirmak icin ne tavsiye aldiysan paylas lutfen :) benimki de uyuyup uyanmiyor kimi zaman cok uzuluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…