- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Çok güzel olmuş canım bayıldımbambamcat canım senin hediyelik ve kitap tasarımın bana ilham verdi
Aslında çikolata yaptırmak istiyordum kutulu seninlede konuşmuştuk. Ama baktım çok pahalılar. Bende internetten metal yuvarlak çikolata kutusu sipariş ettim. Sargılı madlen çikolata alacağım birde.
Veeee kendi tasarımımı gelecek olan kutuya ve çikolatalara etiket olarak yapıştıracağım. Kendi tasarımım olacağı için ekstra mutlu oldum, hemde fiyat olarak çok daha uyguna gelecek
Kızlar nasıl buldunuz tasarımımı, fikirlerinizi merak ediyorum
Çokkk güzel olmuş canımbambamcat canım senin hediyelik ve kitap tasarımın bana ilham verdi
Aslında çikolata yaptırmak istiyordum kutulu seninlede konuşmuştuk. Ama baktım çok pahalılar. Bende internetten metal yuvarlak çikolata kutusu sipariş ettim. Sargılı madlen çikolata alacağım birde.
Veeee kendi tasarımımı gelecek olan kutuya ve çikolatalara etiket olarak yapıştıracağım. Kendi tasarımım olacağı için ekstra mutlu oldum, hemde fiyat olarak çok daha uyguna gelecek
bambamcat canım senin hediyelik ve kitap tasarımın bana ilham verdi
Tam olarak bu hormonları kullanarak ikna ettimHadi sana güveniyoruz hamile hormonlarını kullan ağla duygusala bağla vs vs
Bacakta pıhtı atması çok riskli birşey canım seni korkutmak istemem ama. Babamında 16 sene önce bacakta pıhtı attı pıhtı kalbe kadar ilerledi kalbi tıkayıp ölümüne sebep olacaktı ki, son anda şah damarından kalbine girip kalp damarına filtre taktılar. Bu kadar risk varken doktorunun esnek konuşması çok saçma. Eşinin düşüncesi daha saçma. Son haftalarında olan hamile insan 10 saatlik yola götürülmez. Allah korusun ters birşey olursa ne olacak. O yüzden sen ben 10 saatlik yol gitmek istemiyorum de. Benim babamın başına gelenleri söyle, bu şaka yada hafife alınacak bir durum değil maalesef. Eşinin ailesi çok istiyorsa, onlar gelsin sen kendinide bebeğinide riske atma lütfen
23 bişey değil 40 ve üzerini önemsiyorlar. Sizin 100 üstü bi tane çıkmış oda düzenli değil23 çıktı
Ya ben iki gündür hurma almayı unutuyorum hayır bide bebek tam pozisyona girmeden açılma olur veya suyum gelirse sıkıntı olur mu acaba çok merak ediyorumAyy tam beni tarif etmişsin canım aynı sancılar aynı şeyler çıktı doktorum sözleri aynıbekleyeceğiz ben hurmaya başladım. Squat yürüyüş ve top hareketleri de devam
Katılıyorum23 degil 100e yakin sanciniz ama duzenli degil
Benimde riskli gelmişti canım ikili testi geçirdik üçlü yaptırdık bir tek 161/1 geldi sonucumu riskli olarak geçiyorKızlar hiç ikili testi riskli gelen var mıydı aramızda
çok teşekkürler öneriler içinTebrik ediyorum diklocumuykusuz emzirme sabahindan gunaydin.
Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür geçirmesini dilerim
Yenidoganlarin elleri ve ayaklari asla isinmaz, hep buz gibidir. Eli ayagi soguk diye bebegi kat kat giydirme, gogsune ve sirtina elini sok sicaksa usumuyordur :)
Sutun gelmesi icin visne suyu ya da sut, tahin, bal karisimi kullanabilirsin.
Ayrica pompa ile sagim yaparak uyarabilir kanallarin dolmasini hizlandirabilirsin. Emme refleksi varsa bebek ememese de her seansta mutlaka memeni agzina ver :) ve asla stres yapma :)
Uykusuz 5.gunun safagindan gunaydinlar dilerim :)
ben dün çok sevdiğim sarımsaklı salatamı yedim nst çektirmeye gittim, tabi dişimi fırçaladım sakızımı da aldım umarım amelîyathanede spinalden sonra beni bayıltmalarının sebebi bu değildirKızlar bu akşam öyle bir sarımsaklı yoğurtlu makarna yemişim ki gece sancı su gelirse diye korkuyorumdüşünsenize nefes al ver hoh hohh off çok tehlikeli bida yemicem
Gözün aydın, allah ayırmasın bundan sonra sizi annesiKızlar bebeğimi aldım şimdi darısı bütün bekleyen annelerimize inşallah bi an önce kavuşsunlar yavrularına
Ben anlamıyorum pek açıkçası doktorum ben nst şeyken ameliyata girdi sonrasında göremedim . Biraz korkuyorum şimdi doğsa sıkıntı olur mu sağlığı acısından.37 haftadan önce doğarsa prematüre.23 bişey değil 40 ve üzerini önemsiyorlar. Sizin 100 üstü bi tane çıkmış oda düzenli değil
Ya ben iki gündür hurma almayı unutuyorum hayır bide bebek tam pozisyona girmeden açılma olur veya suyum gelirse sıkıntı olur mu acaba çok merak ediyorum
Katılıyorum
Senin için sevindim ve içimiz rahatladı canım benimTam olarak bu hormonları kullanarak ikna ettimişte o da biraz alınganlık yaptı aileme neden gitmek istemiyorsun diye onu da açıkladım, ailesi çok iyi insanlar konunun ailesiyle alakası yok diye. Bi şekilde vazgeçmek zorunda kaldı şükür. 9 aydır hormonlarımı hiç kullanmadığım kadar kullanmışımdır, bi başlayınca duramıyosun da ay kimse kullanmak zorunda kalmasın lütfen Destekleriniz için de tekrar çok teşekkür ederim
Yaa öncelikle çok geçmiş olsun ve Allah razı olsun, yanıtınız çok işime yaradı. Hem sağlık açısından hem de hormonlarla biraz duygusal açıdan yaklaşınca kıyamadı vazgeçti. İşte dediğiniz gibi doktorum biraz rahat konuşunca ona güvendi açıkçası. Çok şükür bu konuyu kapattık. Çok sağ olun desteğiniz için.
Bayıldımm emeğinize sağlık, bu grupta aşırı yetenekli annişler var, iyi ki var
Açılma olursa sıkıntı olmaz kuzu hareketlerle yola girsin diye uğraşacağız su gelirse de hastaneye gideceğiz takip edecekler o süreçte yola girebilir girmezse de sezeryana mecbur kalırız ona da yapçak birşey yok yeterki sağlıklı şekilde kucağımıza alalım23 bişey değil 40 ve üzerini önemsiyorlar. Sizin 100 üstü bi tane çıkmış oda düzenli değil
Ya ben iki gündür hurma almayı unutuyorum hayır bide bebek tam pozisyona girmeden açılma olur veya suyum gelirse sıkıntı olur mu acaba çok merak ediyorum
Katılıyorum
Kusura bakmayın anca yazıyorum. Biz kızımıza kavuştuk. Minnak bir şey, 2980 gr ve 48 cm doğdu prensesim. Her şey yolunda çok şükür
MaşallahKusura bakmayın anca yazıyorum. Biz kızımıza kavuştuk. Minnak bir şey, 2980 gr ve 48 cm doğdu prensesim. Her şey yolunda çok şükür
Kusura bakmayın anca yazıyorum. Biz kızımıza kavuştuk. Minnak bir şey, 2980 gr ve 48 cm doğdu prensesim. Her şey yolunda çok şükür
Renklerin uyumuna özellikle ve tasarımının tamamına bayıldım çok şirin olmuş gerçekten emeğine sağlıkbambamcat canım senin hediyelik ve kitap tasarımın bana ilham verdi
çok teşekkürler öneriler içinsadece eli değil ya vücudu da soğuk ve mesela ıslak mendile bile inanılmaz tepki gösteriyor kıyamam
emme refleksi şöyle ki zaten enjektör ile besliyorum mama alıyoruz, sütüm hala damla damla geliyor şeffaf kolostrum direk ağzına sokuyorumbugün daha iyi en azından mıç mıç emmeye başladı az da olsa memeyi, bir türlü uyandıramıyorduk ama arkadaşımım tavsiyesi ile onu da buldum ve ağlama krizlerine giriyor bu defa ( dün hiç ağlamadı diye annem krizlerdeydi )
veee yarım saatlik uykuyla herkese sevgiler, inanır mısınız yokluğunu bile çekmiyorum çok acayip bakalım ne zaman takatsiz kalacağımher saat başı emzirme+mama var bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?