Canim simdi iyisiniz değil miYaptım canım dün akşam, bebek de iyi elhamdulillah ama ben komplikasyon yaşadım. Anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum, iyiyim artık elhamdulillah.
Doğumdan bir gün önceki ölçümde 3558 g ve 52 cm görünüyordu,
Bebeğim 3100 g ve 53 cm doğdu.
Herkese kolay doğumlar diliyorum
24’ünde planlı sezaryenle doğurdumEsila88 Buralarda mısın merak ettim bende şimdi
Pazartesiye kadar aniden biriniz doğurmazsa ilk sırayı almışım hadi bakalım
Yaptım canım dün akşam, bebek de iyi elhamdulillah ama ben komplikasyon yaşadım. Anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum, iyiyim artık elhamdulillah.
Mesajları yeni yeni okuyorum. Demek sen de doğurdunçok sağol canım benim darısı en güzel hikayelerle sizlerin başına37+3 te 20.01 24.08.2023 te kavuştuk
Çok teşekkür ederim, hepimize inşallahAyy cok gecmis olsun Black, simdi iyiyseniz cok sevindimkomplikasyonlar, sikintilar, sorunlar yasanir, sizler iyiyseniz hicbir onemi yok
Allah anali babali buyutmek nasip etsin, baya boylu bir cocuk olacak herhalde masallah onaAllah minige saglikli, mutlu, huzurlu bir omur nasip etsin.
Esila88 sizi de tebrik ederim. Allah anali babali buyutmek nasip etsin, minige saglikli, mutlu, huzurlu bir omur dilerim
38+2 de geldi bu arada.Yaptım canım dün akşam, bebek de iyi elhamdulillah ama ben komplikasyon yaşadım. Anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum, iyiyim artık elhamdulillah.
Yaptım canım dün akşam, bebek de iyi elhamdulillah ama ben komplikasyon yaşadım. Anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum, iyiyim artık elhamdulillah.
Çok şükür rabbime iyisinizYaptım canım dün akşam, bebek de iyi elhamdulillah ama ben komplikasyon yaşadım. Anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum, iyiyim artık elhamdulillah.
Amin24’ünde planlı sezaryenle doğurdumSorduğun için mutlu oldum. 38+3’te 3100 gr, 50 cm doğduk. Başta solunum sıkıntısı oldu, yoğun bakımda takip ettiler. Sonra kavuştuk Allaha şükür. Yani o hissi de yaşadık, Allah bekleyen tüm aileleri yavrularına sağlıkla kavuştursun inşallah.
Bu tarz bilgiler çok önemli çok teşekkürler. Yaşadığımız yer fazlasıyla soğuk oluyor. Hemen alacağım.Kizlar onumuz kis, biz yaz anneleri olarak hazirliksiz yakalanmayalim dedim. Ilk kizimda cok memnun kaldigim ve her kisa giriste yeniden aldigim 2 urunun fotolarini atiyorum size.
Polar tulum, polar esofman alti
Polar tulum neredeyse her markada var kimisi patikli kimisi patiksiz kimisi eldivenli vs... bu eldivenli patiksiz model o yuzden ev kullanimi icin pratik. Yurumeye baslayanlar icin de ayakkabi giyilenilmesi acisindan pratik, ben yenidoganlarimiz icin eve uygun diye onerdim. (Bizim polar tulumlarimizin patikli olanlari lcw ve h&m'den, onlari oneremiyorum cunku henuz sezona dusmemisler)
Bu esofman altlari da dar paca, altina bir kulotlu corap giydir sokaga cikar kalinliginda seyler.
Amin hepimizeÇok şükür rabbime iyisiniz
Bebişini Allah analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu büyütmeyi nasip etsin
Amin
Çok şükür seninde miniğin iyi sevindim
Rabbim analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu büyütmeni nasip etsin
Bu tarz bilgiler çok önemli çok teşekkürler. Yaşadığımız yer fazlasıyla soğuk oluyor. Hemen alacağım.
Gözün aydın çnm ssvd ile mı alakalıYaptım canım dün akşam, bebek de iyi elhamdulillah ama ben komplikasyon yaşadım. Anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum, iyiyim artık elhamdulillah.
Gözünüz aydın canım. Şuan iyisiniz inş. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.Yaptım canım dün akşam, bebek de iyi elhamdulillah ama ben komplikasyon yaşadım. Anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum, iyiyim artık elhamdulillah.
Çok tebrikler canm gözünüz aydın. Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindik şuan iyi olmanıza24’ünde planlı sezaryenle doğurdumSorduğun için mutlu oldum. 38+3’te 3100 gr, 50 cm doğduk. Başta solunum sıkıntısı oldu, yoğun bakımda takip ettiler. Sonra kavuştuk Allaha şükür. Yani o hissi de yaşadık, Allah bekleyen tüm aileleri yavrularına sağlıkla kavuştursun inşallah.
Siz Tabloda yokmuşsunuz sanırım. Baktım ekleyeyim doğumu diye ama göremedim.38+2 de geldi bu arada.
Ayy bu sıcaklarda polar düşünmek beni yaktıKizlar onumuz kis, biz yaz anneleri olarak hazirliksiz yakalanmayalim dedim. Ilk kizimda cok memnun kaldigim ve her kisa giriste yeniden aldigim 2 urunun fotolarini atiyorum size.
Polar tulum, polar esofman alti
Polar tulum neredeyse her markada var kimisi patikli kimisi patiksiz kimisi eldivenli vs... bu eldivenli patiksiz model o yuzden ev kullanimi icin pratik. Yurumeye baslayanlar icin de ayakkabi giyilenilmesi acisindan pratik, ben yenidoganlarimiz icin eve uygun diye onerdim. (Bizim polar tulumlarimizin patikli olanlari lcw ve h&m'den, onlari oneremiyorum cunku henuz sezona dusmemisler)
Bu esofman altlari da dar paca, altina bir kulotlu corap giydir sokaga cikar kalinliginda seyler.
Ssvd yaptım ama onunla alakalı değildi canımGözün aydın çnm ssvd ile mı alakalı
Eve geldik biz dün akşam. Klimamız yok maalesef inanılmaz sıcak geldi. Emzirirken komple soyup sadece bezle ten tene oluyoruz. İkimizde terden mahvolduk vallahiBir de sıcaktan kilo kaybı da olurmuş.. ben bugün bavulu açınca tulumlardan çıkarayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?