Canım bazı hastaneler puset olmadan bebeği salmıyormuş haberin olsun sizin hastanede de öyle bir şey filan varsa yani .. (bebek güvenliği için herhalde)Oto koltuğu Yenidoğanda kullanılmıyor diyorlar o yüzden Puset alayım dedim.
Teşekkür ederim kızlar araştıracağım bebek 36 haftalık oldu ben hala eksikleri bitiremedim analık zormuş yaa keşke baba olsaydımCanım bazı hastaneler puset olmadan bebeği salmıyormuş haberin olsun sizin hastanede de öyle bir şey filan varsa yani .. (bebek güvenliği için herhalde)
Allahım kolaylaştırsın canım benimÇok teşekkür ederim canımdün zombi gibiydim çok yoruldum, ama gece 1,5 - 2 saat kadar uyuyabildim. Baya iyi geldi o azcık uyku. Böyle böyle alışcaz anneliğe
Sıcaklarla bnmde başım dertte azcık serinleseydi iyiydiiiiGünaydın tatliş anneler bugün yine çok sıcak birgün olucak sanırım
Benimde derdim bu sıcaklar
Herkese sağlıklı mutlu bir haftasonu diliyorum
Hahahah bende hep öyle derim biliyor musunTeşekkür ederim kızlar araştıracağım bebek 36 haftalık oldu ben hala eksikleri bitiremedim analık zormuş yaa keşke baba olsaydım
Hayır hamilelikte parol ateş ve ağrı için rahatlıkla kullanılıyorGünaydın güzel insanlarDün gece bir migren tuttu aman Allahım mideme vurdu, gözlerime vurdu. Uyuyan olur diye gruba da yazamadım sarece parol içilir mi diye aratıp mecburen ilk defa parol içtim, o da sağ olsun iki saat sonra falan geçirdi herhalde sızmışım ağrıdan oturur vaziyette. Yattığım an daha çok artıyordu. Şimdi sorum şu; parolun bir zararı var mıdır
Yok canim gebelikte tek içilen agri kesici ben hamileliğim boyunca 4 defa icmisimdirGünaydın güzel insanlarDün gece bir migren tuttu aman Allahım mideme vurdu, gözlerime vurdu. Uyuyan olur diye gruba da yazamadım sarece parol içilir mi diye aratıp mecburen ilk defa parol içtim, o da sağ olsun iki saat sonra falan geçirdi herhalde sızmışım ağrıdan oturur vaziyette. Yattığım an daha çok artıyordu. Şimdi sorum şu; parolun bir zararı var mıdır
önceden dex ford en yüksek agri kesici olan ilaçsız hiç bir yere gidemeyen , parol içeceğime dua ederim daha iyi diyen benHamilelikten önce 2 apranaxla geçmeyen baş ağrım oluyordu. Hamilelikte de devam etti. Allahtan sıklığı azaldı. İlginçtir ki parol geçirdi. Allah dedim acıyor heralde. Toplamda bende 8-9 kere içmişimdir.
Tansiyon olcumu yaptiniz mi? Elde yuzde odem var mi? Eger tansiyonunuz yuksekse ve odem varsa dr a bir sorun derim. Parolun kendine hayri olmadigindan bir yan etkisi yok, gunde 4 taneye kadar icilebilir diyor dr lar. Gecmis olsun.Günaydın güzel insanlarDün gece bir migren tuttu aman Allahım mideme vurdu, gözlerime vurdu. Uyuyan olur diye gruba da yazamadım sarece parol içilir mi diye aratıp mecburen ilk defa parol içtim, o da sağ olsun iki saat sonra falan geçirdi herhalde sızmışım ağrıdan oturur vaziyette. Yattığım an daha çok artıyordu. Şimdi sorum şu; parolun bir zararı var mıdır
Hayır hamilelikte parol ateş ve ağrı için rahatlıkla kullanılıyor
Yok canim gebelikte tek içilen agri kesici ben hamileliğim boyunca 4 defa icmisimdir
Hamilelikten önce 2 apranaxla geçmeyen baş ağrım oluyordu. Hamilelikte de devam etti. Allahtan sıklığı azaldı. İlginçtir ki parol geçirdi. Allah dedim acıyor heralde. Toplamda bende 8-9 kere içmişimdir.
Tansiyon olcumu yaptiniz mi? Elde yuzde odem var mi? Eger tansiyonunuz yuksekse ve odem varsa dr a bir sorun derim. Parolun kendine hayri olmadigindan bir yan etkisi yok, gunde 4 taneye kadar icilebilir diyor dr lar. Gecmis olsun.
Hamilelikte rahatla içilen nadir ilaçlqrdan biri kuzum.. yastığını yüksek tut yatarken birdeGünaydın güzel insanlarDün gece bir migren tuttu aman Allahım mideme vurdu, gözlerime vurdu. Uyuyan olur diye gruba da yazamadım sarece parol içilir mi diye aratıp mecburen ilk defa parol içtim, o da sağ olsun iki saat sonra falan geçirdi herhalde sızmışım ağrıdan oturur vaziyette. Yattığım an daha çok artıyordu. Şimdi sorum şu; parolun bir zararı var mıdır
Çok teşekkür ediyorumHamilelikte rahatla içilen nadir ilaçlqrdan biri kuzum.. yastığını yüksek tut yatarken birde
Çanm doğum yaptın mı hiç sesin cikmioArkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim
Aminnn inşallahTamam canım. Maşallah ya. İnşallah kızımda hemen çıkar
Çok teşekkür ederim aminGözün aydın, allah ayırmasın bundan sonra sizi annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?