2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım bazı hastaneler puset olmadan bebeği salmıyormuş haberin olsun sizin hastanede de öyle bir şey filan varsa yani .. (bebek güvenliği için herhalde)
Teşekkür ederim kızlar araştıracağım bebek 36 haftalık oldu ben hala eksikleri bitiremedim analık zormuş yaa keşke baba olsaydım

Çok teşekkür ederim canım dün zombi gibiydim çok yoruldum, ama gece 1,5 - 2 saat kadar uyuyabildim. Baya iyi geldi o azcık uyku. Böyle böyle alışcaz anneliğe
Allahım kolaylaştırsın canım benim başlarda uykusuzluk çok oluyor, onlarda bizde alisiriz umarım bir düzene

Teşekkür ederim kızlar araştıracağım bebek 36 haftalık oldu ben hala eksikleri bitiremedim analık zormuş yaa keşke baba olsaydım
Hahahah bende hep öyle derim biliyor musun ilk kızımda hemşireyi çağırdım ne istiyorsun dedi şuan ben baba olmak istiyorum dedim bitmiyor kuzum ama tamamla baya ilerlemiş maşallah

Günaydın güzel insanlar Dün gece bir migren tuttu aman Allahım mideme vurdu, gözlerime vurdu. Uyuyan olur diye gruba da yazamadım sarece parol içilir mi diye aratıp mecburen ilk defa parol içtim, o da sağ olsun iki saat sonra falan geçirdi herhalde sızmışım ağrıdan oturur vaziyette. Yattığım an daha çok artıyordu. Şimdi sorum şu; parolun bir zararı var mıdır

Hayır hamilelikte parol ateş ve ağrı için rahatlıkla kullanılıyor

Yok canim gebelikte tek içilen agri kesici ben hamileliğim boyunca 4 defa icmisimdir

Hamilelikten önce 2 apranaxla geçmeyen baş ağrım oluyordu. Hamilelikte de devam etti. Allahtan sıklığı azaldı. İlginçtir ki parol geçirdi. Allah dedim acıyor heralde. Toplamda bende 8-9 kere içmişimdir.
önceden dex ford en yüksek agri kesici olan ilaçsız hiç bir yere gidemeyen , parol içeceğime dua ederim daha iyi diyen ben
Gercekten çok ilginç parol geçirdi hamileligimde ağrılarımi resmen vücut sırf bebek için geçiriyor bu bir mucize bence

Tansiyon olcumu yaptiniz mi? Elde yuzde odem var mi? Eger tansiyonunuz yuksekse ve odem varsa dr a bir sorun derim. Parolun kendine hayri olmadigindan bir yan etkisi yok, gunde 4 taneye kadar icilebilir diyor dr lar. Gecmis olsun.

Hayır hamilelikte parol ateş ve ağrı için rahatlıkla kullanılıyor
Yok canim gebelikte tek içilen agri kesici ben hamileliğim boyunca 4 defa icmisimdir
Hamilelikten önce 2 apranaxla geçmeyen baş ağrım oluyordu. Hamilelikte de devam etti. Allahtan sıklığı azaldı. İlginçtir ki parol geçirdi. Allah dedim acıyor heralde. Toplamda bende 8-9 kere içmişimdir.
Tansiyon olcumu yaptiniz mi? Elde yuzde odem var mi? Eger tansiyonunuz yuksekse ve odem varsa dr a bir sorun derim. Parolun kendine hayri olmadigindan bir yan etkisi yok, gunde 4 taneye kadar icilebilir diyor dr lar. Gecmis olsun.

Çok teşekkür ediyorum yanıtlarınız için. İçim rahatladı valla İnşallah bir daha hiç birimiz, ilaç içmeme zorunluluğu olan kimse bu duruma düşmesin.

Tansiyonumu ölçtüm normaldi, ellerimde ödem var aslında. Gece hatta sıcak bastı ateşimi bile ölçtüm hepsi normaldi. Ağrıdan öyle hissettim herhalde. Çok teşekkür ediyorum

Hamilelikte rahatla içilen nadir ilaçlqrdan biri kuzum.. yastığını yüksek tut yatarken birde

Hamilelikte rahatla içilen nadir ilaçlqrdan biri kuzum.. yastığını yüksek tut yatarken birde
Çok teşekkür ediyorum Evet onu da fark ettim tek yastığa başımı koyduğumda ağrım arttı resmen zonkladı, çift yastıkla uyuyakalmışım. Demek ki basınç artıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…