2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım Alara uyudu çok şükür ama sabah biraz sancısı vardı , ama ben uyumadım görmemişin bi oğlu olmuş diye bi ata sözü var ya o benim işte
Olsun kuzum bu günleri çok bekledin sen güzel güzel izleyip tadını çıkarmışsındır minik kızının bu arada sütünü sağıp kaşık biberonla vermeyi denedin mi kuzu? Biberonu unutsun diye diyorum?

Denedim boğazına kaçtı süt çünkü yutmuyor kaşık biberondan giden sütü, geri vermeye çalışıyor sütü hiç sevmedi kaşık biberonu

Kızlar bende kontrolden çıktım. 35+5im bugün. Kızçem 2800gram, boyuda 50cm ama boyu 2 hafta önden gidiyor nstdede herhangi bir sancı çıkmadı. Doktorum squatı önerdi çok faydasını görürsün dedi normal doğum için. Ayrıca yürüyüş merdiven çıkma ve pilatesle hareketlerde önerdi.

NewMamaa lidyadgn bekleyin beni squat girller, geliyorummm

Ooo biz iyice örgüt olduk ben diyim yaşasın squat Girls örgütü
var mi arttiran

Bu arada masallah kuzum uzun boylu olacak

Maşallah kuzuya selvi boylu olacak
Pozisyonu nasıldı peki dönmüş mü bebiş

Ooo biz iyice örgüt olduk ben diyim yaşasın squat Girls örgütü
var mi arttiran
Benim doktorum da önerdi ama bi hafta izinde olduğundan; doğurmamaya bak dedi. O yüzden bi hafta daha yatış sonra bende örgütünüze katılacağım inşallah

Oo süper hadi başla bakalım :) o değilde az önce yer sileyim dedim en zoru oymuş. Squat alt etmiş yanında lidyadgn

Oo süper hadi başla bakalım :) o değilde az önce yer sileyim dedim en zoru oymuş. Squat alt etmiş yanında lidyadgn
Yalan yok onu ben de yapamiyorum dizlerim acıyor ben de baktım benim bebenin yeni doğan cok az şey almisim millet alir diye kimse kıyafet almadı bende az alışveriş yaptım kizceme tayt aldim donsuz kalacakti cocugum

Eklentiler

• Screenshot_20230826_152726_Hepsiburada.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 53

Her adini gordugumde aha bu sefer dogurdu diyorum, bakiyorum, sanci yok. Allah sabir versin su sicaklarda bacim :)
Merhaba hayır bugün 40.haftadan gün aldık ama hala doğum gerçekleşmedi sancı bekliyoruz 1 cm açıklık var denildi 9 gün önce nişanım da geldi ama bekliyoruz teşekkür ederim merakınız için

Nisani gelip hemen dogurmayan biri cikti en sonunda :)
Denedim boğazına kaçtı süt çünkü yutmuyor kaşık biberondan giden sütü, geri vermeye çalışıyor sütü hiç sevmedi kaşık biberonu
Ben dedim sizlere o kasik biberonlari bebeler sevmiyor diye (tabi agustos analarina da demis olabilirim)

Siringayla denedin mi canim?

gece uyanıp uyanıp musluktan soğuk suyu açıp yüzümü saçımı vücudumu ıslatıp geri yatıyorum ancak öyle uyumak mümkün gündüzleri vantilatör önündeyim artık ben de hiç gelmicekmis hissi yaratıyor beklemeyi biraktim

Ben de oyleydim son 1 ay. Hele son gun, yalvariyordum bitsin su sicaklar diye...

Çanm doğum yaptın mı hiç sesin cikmio
Yaptım canım dün akşam, bebek de iyi elhamdulillah ama ben komplikasyon yaşadım. Anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum, iyiyim artık elhamdulillah.

Doğumdan bir gün önceki ölçümde 3558 g ve 52 cm görünüyordu,
Bebeğim 3100 g ve 53 cm doğdu.

Herkese kolay doğumlar diliyorum

Geçmiş olsun canım çok şükür kavuşmuşsunuz gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…