Canım benim teşekkür ederim
Canım Alara uyudu çok şükür ama sabah biraz sancısı vardı , ama ben uyumadım
Olsun kuzum bu günleri çok bekledin sen güzel güzel izleyip tadını çıkarmışsındır minik kızınınCanım Alara uyudu çok şükür ama sabah biraz sancısı vardı , ama ben uyumadımgörmemişin bi oğlu olmuş diye bi ata sözü var ya o benim işte
Denedim boğazına kaçtı süt çünkü yutmuyor kaşık biberondan giden sütü, geri vermeye çalışıyor sütü hiç sevmedi kaşık biberonuOlsun kuzum bu günleri çok bekledin sen güzel güzel izleyip tadını çıkarmışsındır minik kızınınbu arada sütünü sağıp kaşık biberonla vermeyi denedin mi kuzu? Biberonu unutsun diye diyorum?
Ahahhaahh hemşire şoktaHahahah bende hep öyle derim biliyor musunilk kızımda hemşireyi çağırdım ne istiyorsun dedi şuan ben baba olmak istiyorum dedim bitmiyor kuzum ama tamamla baya ilerlemiş maşallah
Ooo biz iyice örgüt olduk ben diyimKızlar bende kontrolden çıktım. 35+5im bugün. Kızçem 2800gram, boyuda 50cm ama boyu 2 hafta önden gidiyornstdede herhangi bir sancı çıkmadı. Doktorum squatı önerdi çok faydasını görürsün dedi normal doğum için. Ayrıca yürüyüş merdiven çıkma ve pilatesle hareketlerde önerdi.
NewMamaa lidyadgn bekleyin beni squat girller, geliyorummm
Bu arada masallah kuzum uzun boylu olacakKızlar bende kontrolden çıktım. 35+5im bugün. Kızçem 2800gram, boyuda 50cm ama boyu 2 hafta önden gidiyornstdede herhangi bir sancı çıkmadı. Doktorum squatı önerdi çok faydasını görürsün dedi normal doğum için. Ayrıca yürüyüş merdiven çıkma ve pilatesle hareketlerde önerdi.
Maşallah kuzuyaKızlar bende kontrolden çıktım. 35+5im bugün. Kızçem 2800gram, boyuda 50cm ama boyu 2 hafta önden gidiyornstdede herhangi bir sancı çıkmadı. Doktorum squatı önerdi çok faydasını görürsün dedi normal doğum için. Ayrıca yürüyüş merdiven çıkma ve pilatesle hareketlerde önerdi.
24. Haftadan beri başı aşağıdaydı zaten canımMaşallah kuzuyaselvi boylu olacak
Pozisyonu nasıldı peki dönmüş mü bebiş
Benim doktorum da önerdi ama bi hafta izinde olduğundan; doğurmamaya bak dedi. O yüzden bi hafta daha yatış sonra bende örgütünüze katılacağım inşallahOoo biz iyice örgüt olduk ben diyimyaşasın squat Girls örgütü
var mi arttiran
Oo süper hadi başla bakalım :) o değilde az önce yer sileyim dedim en zoru oymuş. Squat alt etmiş yanındaKızlar bende kontrolden çıktım. 35+5im bugün. Kızçem 2800gram, boyuda 50cm ama boyu 2 hafta önden gidiyornstdede herhangi bir sancı çıkmadı. Doktorum squatı önerdi çok faydasını görürsün dedi normal doğum için. Ayrıca yürüyüş merdiven çıkma ve pilatesle hareketlerde önerdi.
Yalan yok onu ben de yapamiyorum dizlerim acıyorOo süper hadi başla bakalım :) o değilde az önce yer sileyim dedim en zoru oymuş. Squat alt etmiş yanındalidyadgn
En geç Doğan bebek tabiki ki benimki olcak aksini dusunmeniz beni uzer00 00 itibariyle 39+0 olmuş bulunmaktayım ve turp gibiyim en ufak bir sancı yok
Azcik uyku bastırdı uyuyordumbir miskinlik var üstümde vücudum ilginç bi sekilde surekli uyumak istiyor hayır olsun
Merhaba hayır bugün 40.haftadan gün aldık ama hala doğum gerçekleşmedi sancı bekliyoruz 1 cm açıklık var denildi 9 gün önce nişanım da geldi ama bekliyoruz teşekkür ederim merakınız için
Ben dedim sizlere o kasik biberonlari bebeler sevmiyor diye (tabi agustos analarina da demis olabilirim)Denedim boğazına kaçtı süt çünkü yutmuyor kaşık biberondan giden sütü, geri vermeye çalışıyor sütü hiç sevmedi kaşık biberonu
Her adini gordugumde aha bu sefer dogurdu diyorum, bakiyorum, sanci yok. Allah sabir versin su sicaklarda bacim :)
Nisani gelip hemen dogurmayan biri cikti en sonunda :)
Ben dedim sizlere o kasik biberonlari bebeler sevmiyor diye (tabi agustos analarina da demis olabilirim)
Siringayla denedin mi canim?
Ben de oyleydim son 1 ay. Hele son gun, yalvariyordum bitsin su sicaklar diye...gece uyanıp uyanıp musluktan soğuk suyu açıp yüzümü saçımı vücudumu ıslatıp geri yatıyorum ancak öyle uyumak mümkün gündüzleri vantilatör önündeyim artık ben de hiç gelmicekmis hissi yaratıyor beklemeyi biraktim
Yaptım canım dün akşam, bebek de iyi elhamdulillah ama ben komplikasyon yaşadım. Anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum, iyiyim artık elhamdulillah.Çanm doğum yaptın mı hiç sesin cikmio
Geçmiş olsun canım çok şükür kavuşmuşsunuzYaptım canım dün akşam, bebek de iyi elhamdulillah ama ben komplikasyon yaşadım. Anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum, iyiyim artık elhamdulillah.
Doğumdan bir gün önceki ölçümde 3558 g ve 52 cm görünüyordu,
Bebeğim 3100 g ve 53 cm doğdu.
Herkese kolay doğumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?