- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Aaa süper aman aman yok dönmesin yukarlarda işi yok artık24. Haftadan beri başı aşağıdaydı zaten canımbundan sonrada dönmez inşallah
Oysa ki biz de doğursak bu sıcaklar geçecek gibi düşünüyoruzEve geldik biz dün akşam. Klimamız yok maalesef inanılmaz sıcak geldi. Emzirirken komple soyup sadece bezle ten tene oluyoruz. İkimizde terden mahvolduk vallahineyse bugün hava daha serin çok şükür.
Bu sıcaktan İçerde ne kadar tutsanız kardır kızlar
Ayy bu sıcaklarda polar düşünmek beni yaktı
Canım bizim şöyle oldu, küvezde yaklaşık 3 gün falan takip edildi durumu, daha sonra sütü mideye direkt veriyorlar ya onu çıkardılar biberon ile vermeye başladılar, biberonu da alınca bizi hastanede servise çıkardılar orda gözlem altında tuttular bikaç gün de daha sonra taburcu olunuyor. Süreç bu şekilde işlediYoğun bakım geçmişi olan annelere sorum: bebeğimden oksijen desteğini kesmişler bundan sonraki süreç nasıl işliyor?
Valla öyle kuzu da şuan düşünemiyom. Dün gittik qnnemle kısa kollu renkli body aldık biz yenidoğanaAhabsgsh gel bunu su an havlu tulumla uyuyan Ilay'a anlat teyzesi :) winter is coming malum.
Kuzu normal doğum muydu? Normal doğumda hep oluyor korkmayın diyorlar daBir de kızlar bugün bebeğimin kafası uzun geldi değişik geldi. Doktoruna sordum o düzeliyor bebeklerde zamanla dedi ama biraz kötü oldum
Dogum guzelligi gelmis olabilirKızlar yine saçma bir soru ile geldim. Ben bugün kızmızıyım.. yani eşim annem ikisi de öyle diyor. Yüzüm vücudum böyle sanki denize gidip yanmışım gibi.. tüm gün koltukta oturdum işte yapmadım
Hormonlardan oluyor canım bende de çarşambadan beri oluyordu bugün yok sanki denizde haşlanmışım gibi özellikle bağrımda ve yüzümde olmuştuKızlar yine saçma bir soru ile geldim. Ben bugün kızmızıyım.. yani eşim annem ikisi de öyle diyor. Yüzüm vücudum böyle sanki denize gidip yanmışım gibi.. tüm gün koltukta oturdum işte yapmadım
Pek güzel değil amaDogum guzelligi gelmis olabilir
Aynen benimde yüz ve bağrım en çok görünen de bacaklar filanda öyle. Hormonlar aylardır bizimle zaten şimdi nerden çıkmışHormonlardan oluyor canım bende de çarşambadan beri oluyordu bugün yok sanki denizde haşlanmışım gibi özellikle bağrımda ve yüzümde olmuştu
Doğum yaptın mı canım ya da amniyosentez benim zaten özel gereksinimli bir kızım var bundada risk çıktı ondan dolayı o yüzden merak ediyorumBenimde riskli gelmişti canım ikili testi geçirdik üçlü yaptırdık bir tek 161/1 geldi sonucumu riskli olarak geçiyor
Hurma ananasEveeet kızlar sporlar squatlar bir yana, beslenmede bu açılmayı kolaylaştıran bişiler var mı bildiğiniz
Sağol canımmHurma ananasbir de bazı çaylar varmış ama bizim hastanedeki doktor bitki çaylarını hiç bir hamilelik döneminde önermiyorum dediği için ben içmiyorum
Çok şükür çok teşekkür ederimÇok tebrikler canm gözünüz aydın. Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindik şuan iyi olmanıza
Yaptım canım dün akşam, bebek de iyi elhamdulillah ama ben komplikasyon yaşadım. Anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum, iyiyim artık elhamdulillah.
Doğumdan bir gün önceki ölçümde 3558 g ve 52 cm görünüyordu,
Bebeğim 3100 g ve 53 cm doğdu.
Herkese kolay doğumlar diliyorum
24’ünde planlı sezaryenle doğurdumSorduğun için mutlu oldum. 38+3’te 3100 gr, 50 cm doğduk. Başta solunum sıkıntısı oldu, yoğun bakımda takip ettiler. Sonra kavuştuk Allaha şükür. Yani o hissi de yaşadık, Allah bekleyen tüm aileleri yavrularına sağlıkla kavuştursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?