2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oysa ki biz de doğursak bu sıcaklar geçecek gibi düşünüyoruz naptın ya daha da mı sıcak olacak diyorsun yanii

Bir de kızlar bugün bebeğimin kafası uzun geldi değişik geldi. Doktoruna sordum o düzeliyor bebeklerde zamanla dedi ama biraz kötü oldum

Yoğun bakım geçmişi olan annelere sorum: bebeğimden oksijen desteğini kesmişler bundan sonraki süreç nasıl işliyor?
Canım bizim şöyle oldu, küvezde yaklaşık 3 gün falan takip edildi durumu, daha sonra sütü mideye direkt veriyorlar ya onu çıkardılar biberon ile vermeye başladılar, biberonu da alınca bizi hastanede servise çıkardılar orda gözlem altında tuttular bikaç gün de daha sonra taburcu olunuyor. Süreç bu şekilde işledi

Kızlar yine saçma bir soru ile geldim. Ben bugün kızmızıyım.. yani eşim annem ikisi de öyle diyor. Yüzüm vücudum böyle sanki denize gidip yanmışım gibi.. tüm gün koltukta oturdum işte yapmadım

Hormonlardan oluyor canım bende de çarşambadan beri oluyordu bugün yok sanki denizde haşlanmışım gibi özellikle bağrımda ve yüzümde olmuştu

Hormonlardan oluyor canım bende de çarşambadan beri oluyordu bugün yok sanki denizde haşlanmışım gibi özellikle bağrımda ve yüzümde olmuştu
Aynen benimde yüz ve bağrım en çok görünen de bacaklar filanda öyle. Hormonlar aylardır bizimle zaten şimdi nerden çıkmış

Benimde riskli gelmişti canım ikili testi geçirdik üçlü yaptırdık bir tek 161/1 geldi sonucumu riskli olarak geçiyor
Doğum yaptın mı canım ya da amniyosentez benim zaten özel gereksinimli bir kızım var bundada risk çıktı ondan dolayı o yüzden merak ediyorum

Öncelikle sizin için çok geçmiş olsun inşallah daha da iyi olursunuz Tebrik ederim, rabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Tebrik ederim, rabbim analı babalı sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah Bir daha hiç ayrılmayın da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…