Ben 6 hurma yiyorum günde. Sabah 3 akşam 3Sağol canımm
Aaa bir İlay'ımız daha varmışşAhabsgsh gel bunu su an havlu tulumla uyuyan Ilay'a anlat teyzesi :) winter is coming malum.
Aaa bir İlay'ımız daha varmışşkızımın adaşıı
Ah maşallah çok sevindimmcok iyi geldi bize bu isim
Biz persembe gunu nufus memurunun onunde karar verdik ahhshshshsh :)Ah maşallah çok sevindimminşallah bizede iyi gelir bende 24. Haftada anca karar verebilmiştim
Canım peki bebeğin karnı böyle inip kalkıyor muydu sürekli nefesi hızlı alıp verme yani. Peki yoğun bakımda emzirme olayı olmadı mı sadece biberon muCanım bizim şöyle oldu, küvezde yaklaşık 3 gün falan takip edildi durumu, daha sonra sütü mideye direkt veriyorlar ya onu çıkardılar biberon ile vermeye başladılar, biberonu da alınca bizi hastanede servise çıkardılar orda gözlem altında tuttular bikaç gün de daha sonra taburcu olunuyor. Süreç bu şekilde işledi
Sezaryen canım :/Kuzu normal doğum muydu? Normal doğumda hep oluyor korkmayın diyorlar da
Bu tasarımı hangi uygulama ile yaptınız@bambamcat canım senin hediyelik ve kitap tasarımın bana ilham verdi
Aslında çikolata yaptırmak istiyordum kutulu seninlede konuşmuştuk. Ama baktım çok pahalılar. Bende internetten metal yuvarlak çikolata kutusu sipariş ettim. Sargılı madlen çikolata alacağım birde.
Veeee kendi tasarımımı gelecek olan kutuya ve çikolatalara etiket olarak yapıştıracağım. Kendi tasarımım olacağı için ekstra mutlu oldum, hemde fiyat olarak çok daha uyguna gelecek
Kızlar nasıl buldunuz tasarımımı, fikirlerinizi merak ediyorum
Amin buradaki arkadaşlıklar çok güzelÖncelikle sizin için çok geçmiş olsun inşallah daha da iyi olursunuzTebrik ederim, rabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Tebrik ederim, rabbim analı babalı sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallahBir daha hiç ayrılmayın da inşallah
Aslında göğüsümü sıkınca süt geliyor o yüzden şırınga takmadım , ama emmiyor yada biberon gibi emmeye çalışıyor ama ben her emzirmeden önce göğüsümü vermeye çalışıyorum inşallah alırHer adini gordugumde aha bu sefer dogurdu diyorum, bakiyorum, sanci yok. Allah sabir versin su sicaklarda bacim :)
Nisani gelip hemen dogurmayan biri cikti en sonunda :)
Ben dedim sizlere o kasik biberonlari bebeler sevmiyor diye (tabi agustos analarina da demis olabilirim)
Siringayla denedin mi canim?
Canım Allah analı babalı büyütsünAmin buradaki arkadaşlıklar çok güzelsanırım aynı anda, aynı yolu geçmek birbirimizi çok iyi anlamamızı sağlıyor
Canım güle güle kullan güzelTavsiye ile geldim.. ben yatak odama ışık alacaktım gece bebeği görmek için size sormuştum. İnstada anne bebek doktoru ikeanın aşağıda linkini paylaştığım lambasından memnun kalmış. Bana da mantıklı geldi.. üstüne basınca açılıyor 15 dakka sonra kendi otomatik kapanıyormuş. Bebişlerin derin uykuya dalma süresi 15 dakkaymış o hesaplanıp yapmışlar. İstersen sen de üste basıp kapatabilirsin tabi.
KORNSNÖ beyaz çocuk masa lambası - 00433720 | IKEA
KORNSNÖ beyaz çocuk masa lambası - 00433720 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Daha almadım internette pahalı trendyolda filan..ikea mağazasına yolumuz düşerse inş.Canım güle güle kullan güzelbende Kıbrıs’ta arıyorum
Alttan muay ediyor doktor eliyle dar mı kemiklerin bebeğin kafası geçebilir mi dşye kısa bi.işlemKızlar bugün sezeryan için gün belirlemeye gittik, doktor istersen normali bekle dedi. Geçen sefer kendisi sezeryan öneriyordu sorunlardan dolayı planlı olsun diyekafamı karıştırdı o kadar kendimi hazırlamıştım.
Haftaya çatı muayenesi yapalım dedi.
Yaptıran arkadaşlara soruyorum nasıl bir şey bu çatı????
Hiç girmesem muayeneye direk sezeryana gitsem acaba. Doğum yapan arkadaslar önerilerinizi bekliyorum.
www.canva.comBu tasarımı hangi uygulama ile yaptınız
Amin hepimizin çocuğunuCanım Allah analı babalı büyütsün
Aslında göğüsümü sıkınca süt geliyor o yüzden şırınga takmadım , ama emmiyor yada biberon gibi emmeye çalışıyor ama ben her emzirmeden önce göğüsümü vermeye çalışıyorum inşallah alır
Geçmiş olsun canım. Herhangi bir şeyi var mıydı? Grip belirtileri falanReddetmek degil ama beceremiyor olabilir annesi. Sen icine negatif dusunceler sokmadan, strese girmeden sabirla memeni vermeye devam et.
Kizlar bu arada az once buyuk kizimi 39.1 atesle hastaneye yolladim. Dun gece bi anda yukselmeye basladi, 38lerin ustunu gormeyince kendimiz calpol&dolven ile idare ettik (bu arada bu iki ilaci evinize edinin bazi zamanlar bulunmuyor eczanelerde)
Yaklasik yarim saat oncesine dek nesesi yoktu, istahi da yoktu ama genel ruh hali iyiydi. Yarim saat önce bi anda puskurerek kustu ve atesi 39lara cikti.
Babasiyla gitti tek basina, ben gidemedim ilay'i birakamam diye, hastane ortamina da sokamazdik daha 6 gunluk masumu, simdi oyle kalakaldim, dua edin yavruma
Amin buradaki arkadaşlıklar çok güzelsanırım aynı anda, aynı yolu geçmek birbirimizi çok iyi anlamamızı sağlıyor
Reddetmek degil ama beceremiyor olabilir annesi. Sen icine negatif dusunceler sokmadan, strese girmeden sabirla memeni vermeye devam et.
Kizlar bu arada az once buyuk kizimi 39.1 atesle hastaneye yolladim. Dun gece bi anda yukselmeye basladi, 38lerin ustunu gormeyince kendimiz calpol&dolven ile idare ettik (bu arada bu iki ilaci evinize edinin bazi zamanlar bulunmuyor eczanelerde)
Yaklasik yarim saat oncesine dek nesesi yoktu, istahi da yoktu ama genel ruh hali iyiydi. Yarim saat önce bi anda puskurerek kustu ve atesi 39lara cikti.
Babasiyla gitti tek basina, ben gidemedim ilay'i birakamam diye, hastane ortamina da sokamazdik daha 6 gunluk masumu, simdi oyle kalakaldim, dua edin yavruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?