2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tavsiye ile geldim.. ben yatak odama ışık alacaktım gece bebeği görmek için size sormuştum. İnstada anne bebek doktoru ikeanın aşağıda linkini paylaştığım lambasından memnun kalmış. Bana da mantıklı geldi.. üstüne basınca açılıyor 15 dakka sonra kendi otomatik kapanıyormuş. Bebişlerin derin uykuya dalma süresi 15 dakkaymış o hesaplanıp yapmışlar. İstersen sen de üste basıp kapatabilirsin tabi.

Canım peki bebeğin karnı böyle inip kalkıyor muydu sürekli nefesi hızlı alıp verme yani. Peki yoğun bakımda emzirme olayı olmadı mı sadece biberon mu
Kuzu normal doğum muydu? Normal doğumda hep oluyor korkmayın diyorlar da
Sezaryen canım :/

Bu tasarımı hangi uygulama ile yaptınız

Amin buradaki arkadaşlıklar çok güzel sanırım aynı anda, aynı yolu geçmek birbirimizi çok iyi anlamamızı sağlıyor

Aslında göğüsümü sıkınca süt geliyor o yüzden şırınga takmadım , ama emmiyor yada biberon gibi emmeye çalışıyor ama ben her emzirmeden önce göğüsümü vermeye çalışıyorum inşallah alır

Canım güle güle kullan güzel bende Kıbrıs’ta arıyorum

Kızlar bugün sezeryan için gün belirlemeye gittik, doktor istersen normali bekle dedi. Geçen sefer kendisi sezeryan öneriyordu sorunlardan dolayı planlı olsun diye kafamı karıştırdı o kadar kendimi hazırlamıştım.

Haftaya çatı muayenesi yapalım dedi.
Yaptıran arkadaşlara soruyorum nasıl bir şey bu çatı????

Hiç girmesem muayeneye direk sezeryana gitsem acaba. Doğum yapan arkadaslar önerilerinizi bekliyorum.

Alttan muay ediyor doktor eliyle dar mı kemiklerin bebeğin kafası geçebilir mi dşye kısa bi.işlem

Reddetmek degil ama beceremiyor olabilir annesi. Sen icine negatif dusunceler sokmadan, strese girmeden sabirla memeni vermeye devam et.

Kizlar bu arada az once buyuk kizimi 39.1 atesle hastaneye yolladim. Dun gece bi anda yukselmeye basladi, 38lerin ustunu gormeyince kendimiz calpol&dolven ile idare ettik (bu arada bu iki ilaci evinize edinin bazi zamanlar bulunmuyor eczanelerde)

Yaklasik yarim saat oncesine dek nesesi yoktu, istahi da yoktu ama genel ruh hali iyiydi. Yarim saat önce bi anda puskurerek kustu ve atesi 39lara cikti.

Babasiyla gitti tek basina, ben gidemedim ilay'i birakamam diye, hastane ortamina da sokamazdik daha 6 gunluk masumu, simdi oyle kalakaldim, dua edin yavruma

Geçmiş olsun canım. Herhangi bir şeyi var mıydı? Grip belirtileri falan

Amin buradaki arkadaşlıklar çok güzel sanırım aynı anda, aynı yolu geçmek birbirimizi çok iyi anlamamızı sağlıyor

Gerçekten öyle, hem arkadaşlık hem yoldaşlık bizlerinki hatta bazen derttaşlık

Öncelikle miniğinizin ismi hayırlı olsun çok güzelmiş Büyük kızınıza da çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah sizin içinde zor olur birini bırakamayıp diğerinde aklınız kalır. Ama babasıyla birlikte inşallah sağ salim daha iyi hissederek gelecek annesi dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…