2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok geçmiş olsun canım benim, aklının onda kalması normal tabi ama babası yanında merak etme annesi iyi olup gelecek inşallah dualarımız kızınla

Geçmiş olsun canım. Herhangi bir şeyi var mıydı? Grip belirtileri falan

Çok geçmiş olsun canım benim, aklının onda kalması normal tabi ama babası yanında merak etme annesi iyi olup gelecek inşallah dualarımız kızınla

Tesekkur ederim kizlar, eve geldiler. Calpol & dolven'e devam edin 3 gun sonra ates hala yuksekse gelin demisler.

Bebe ne ilac iciyor ne mama yiyor, geldiginden beri agliyor, cunku atesi yuksek. Bayılıyorum boyle hicbir sey yapmadıklarında ama ne yapacaklar ki yetiskin gibi serum mu takacaklar yani... sinirlerim cok bozuldu.

Geçmiş olsun canım kızınız kaç yaşında ilaç içmeyen çocuk çok zor bnmde kızım içmez asla yutmaz bişeylere katıp veriyorum oda iştahı olursa yoksa anca serumla ya da ateşi için paranox fitil kullandım ben hep parasetamol içerikli hayat kurtarıcı gerçekten

Tesekkur ederim 23 aylik kendisi, hic laftan anlamiyor ve inatlasiyor hastalaninca. O yuzden boyle uzuyor islerimiz, 1 gunde dinlenerek atlatacagi basit bi enfeksiyon, 39lara varan ates yapacak hale geliyor.

Oysa ki biz de doğursak bu sıcaklar geçecek gibi düşünüyoruz naptın ya daha da mı sıcak olacak diyorsun yanii
Benim klima açık ama klima kapalıyken bile hamşlelikteki gibi edin de burada anneme döne Patriy Andırın nasıl olmaz babam
Daha almadım internette pahalı trendyolda filan..ikea mağazasına yolumuz düşerse inş.
Bebiş doğmadan al canı. Hele ilk günler çok lazım olacak , ben koridorun ışığını açık bırakıyorum şuan mecburen

Aynen canım biberon gibi ememeyince ağzını çekip bağırmaya başlıyor ,zamanla belki olur , çok geçmiş olsun kuzum ya , ne oldu ki yazın günü , soğuk algınlığıdır endişelenme iğne yaparlar yada ateşine serum takarlar , inşallah hemencecik atlatır yavrum

Canım gözün aydın öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah bide bilmiyorum ne yaşadın ama çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebeğine

Maşallah canım

Çok geçmiş olsun parolan bi zararı yok içe bilirsin benim dr demişti

Yoğun bakım geçmişi olan annelere sorum: bebeğimden oksijen desteğini kesmişler bundan sonraki süreç nasıl işliyor?
Desteği kesip 1-2 gün denedikten sonra kucağına veriyorlar. Sonra emzirme yaptırıyorlar. Emme refleksi oluşup rahat nefes alıp verince de eve Ben yoğun bakım kapıda diğer anneler ile konuşuyorum onların dedikleri böyle
Bir de kızlar bugün bebeğimin kafası uzun geldi değişik geldi. Doktoruna sordum o düzeliyor bebeklerde zamanla dedi ama biraz kötü oldum
Aynısı benim oğlumda da var uzun değil de bi kısmında tümsek var şu an. Oksijene bağlıyken her pozisyonda yatıramıyoruz dedi hemşire şimdiden sonra düzeltiriz dedi. Yatırmalarına göre şekil alıyor muhtemelen.
Canım peki bebeğin karnı böyle inip kalkıyor muydu sürekli nefesi hızlı alıp verme yani. Peki yoğun bakımda emzirme olayı olmadı mı sadece biberon mu

Sezaryen canım :/
Hızlı nefes alıp verme gibi olması da yorulduğunu gösteriyormuş. Ben ordayken öyle inip kalkıyordu doktor geldi yine yorulmuşuz sabah iyiydin anne gelince böyle oluyorsun dedi. Belki de heyecan yapıyorlar bizi hissedince O inip kalkma ciğer toparladıkça bitecek, öyle zorlanmasına hiç kıyamıyorum bende

Öncelikle çok teşekkür ederim açıklama için.ve geçmiş olsun size de Evet o yorulmayı hissettim açıkçası ama neden bu yorulma varken oksijen kestiler onu anlamadım. Sizin bebeğiniz ne durumda şuan?

Ya bebek bu kadar kucuk olunca igne, serum vs vermiyorlar. Cok asiri bisey olmayinca tahlil dahi yapmıyorlar. Bi yandan acile götürmek de manasizlasiyor bu sebeple. Tesekkur ediyorum kibrisss'im :)

Günaydın kızlar erkenden kalkmaya alıştım henüz bebiş yok ama gelicek inşallah oğluma süt sağdım, sanırım bu sagım olayı işe yarıyor sabah göğüslerim sertleşmişti resmen. Yarın görmeye gideceğim inşallah. Bu arada evde bir kızım var biliyorsunuz hastanede yattigim icin 9 gündür ayrıydık onu çok özlemişim. Şimdiden eve geldiğimizde bebekle ilgili çok fazla şeye müdahil olmak ve kendi yapmak istiyor. (4 yaş) umarım bu süreci sakin ve kızımı üzmeden geçirebilirim. Bu arada doktor bana parol, demir ilacı ve antibiyotik yazmış, birşey bana alerji yaptı ama ne, vücudumda kırmızı hafif kaşınan şeyler çıkmaya başladı böyle olan yoktur inşallah.
Birde sezeryan dikisiyle ilgili sorum olacak, pansuman ıslandı bende çıkardım açik duruyor yara ama baticon falan sürmedim.iyice kuruladım normal giyindim. Napim sizce

Çatı muayenesi sadece elle yapılmıyor. Spekulum diye bir alet var onunlada bakıyorlar şayet bana öyle bakıldı.
Naçizane tavsiyem çatın iyi mi değil mi bilmelisin. Daha sonra aklında hiç bir soru işareti kalmayacak şekilde doğumunu planlamalısın.
Çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak toparlar yavrun. Gitmeyerek en doğrusunu yapmışsın minicik bebişin daha iki evladınıda Allah sana bağışlasın.
Benim eşimde nihayet dün geldi.(başka şehirde yaşıyoruz annemdeyim doğum için) Aksi gibi grip oldu serum alıp ilaç alsın diye gönderdim şimdi hastaneye ve yarın doğum var Allahım inşallah toparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…