2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın
İnşallah bir an önce iki evladınla yan yana olduğun günlere geçersin.
Küçük kızını herşeye dahil etmeye çalış annesi yapabileceklerini ve yapamayacaklarını ona anlatıp göstererek inşallah bu sürecinde kolay bir yol olur.
Dikişle ilgili arkadaşlar yanıtlasın bende bileyim yarın benimde nur topu gibi dikişlerim olacak.

Amin kuzum çok teşekkür ediyorum öyle yapmaya çalışacağım inşallah yarın mi senin doğumun inşallah

Geçmiş olsun cnm Rabbim sağlıklı uzun ömürlerler versin

Geçmiş olsun cnm , analı babalı büyüsün bebişkon

Öncelikle çok teşekkür ederim açıklama için.ve geçmiş olsun size de Evet o yorulmayı hissettim açıkçası ama neden bu yorulma varken oksijen kestiler onu anlamadım. Sizin bebeğiniz ne durumda şuan?
Oksijeni arada kesip deniyorlar durumuna bakıyorlar. 10 günümüz bi entübe bi burundan oksijen ile geçti. Yoruldukça tekrar entübe edildi. Bebeğiniz de çok yorulursa tekrar desteğe geçerler. Bu hafta içi oksijen fanusuna geçti. Ondan sonra bir gün kucağıma verdiler.Dün tamamen bitmişti oksijen desteği. Kucağıma yine vereceklerdi ama 2 gündür boğazım ağrıyor Bekleyelim dedik bu hafta yine kucağıma alacağım sonra da emzirme deneyeceğiz.

Günaydın. Gece uyanıp sağım yapmıyor musunuz? Bana 3 saatte bir sağ dedi hemşireler. Bebişim küvezde ama gece uyanmalara başladım bile ben Saat kurup kalkıyorum. Uyuyum diyorum ya sütüm azalırsa diye korkuyorum ☺ Sezeryan dikişleri için benin ertesi gün bantı açtılar. Hiçbişey sürmediler. Açık kalacak bi şeye gerek yok sadece kuru tut dediler o kadar.

Kuzum ben henüz doğurmadım ama önüme çıkan bir yazıda gece 01 - 04 arasında mutlaka sağım yapın diyordu. Onu sana atmak için araştırdım şimdi ekliyorum link.

Bir de power pomping diye bir şey okumuştum instagramda oda şöyleymiş. Herkes okusun diye atıyorum..

Güçlü pompalama” (power pomping) olarak bilinen bu işlem, her gün 20 dakika pompalama ve 10 dakika dinlenmeyi, ardından 10 dakika pompalama ve 10 dakika dinlenmeyi, ardından 10 dakika daha pompalamayı içerir. (3 kere sağıyorsun arka arkaya)

Benim son 4 gün kaldı bakalım salı muayenem var kesinlik kazanıcak belki daha erken olur şaka maka gün geldi hala inanamıyorum

Günaydın kızlar hava biraz serindi akşam istanbul da ana yinede uykular yalan. Ve nedense halsiz uyandım. Bu son günlerin dertleri bitmiyormuş
Bende artık son günlerde zorlanır oldum gece lavaboya kalkınca mümkün değil bir daha dalamıyorum neyse az kaldı sağlıkla gelsinler minikler asıl iş o zaman başlıycak Rabbim yardımcımız olsun

Canım bebiş nasıl? Bence bu pansuman olayını bi doktoruna danış. Benim hala kapalı mesela su geçirmez bir bantla. Yarın çıkarır diye düşünüyorum ama senin daha yeni ya mikrop kapmasın
Benm 3 gündür oksijen desteğini kestiler ama bebeği hala vermediler bana. Size de çok geçmiş olsun bir an önce sağlıkla kucağınıza almayı diliyorum minnoşu

Sezeryan dikis yerini acik birakabilir, dus alabilirsin canim. Doktorun dikis izleri icin krem de önerebilir sana.

Kardeşim de sezaryen olmuştu. 3. Gün duş alabilirsin demişti doktoru. Zaten ıslanınca çıkacak demişti diye hatırlıyorum.
Her doktorum yöntemi de kendine has oluyor. Her hasta da birbirinden farklı. Her ihtimale karşı doktoruna danışmanda fayda var. Enfeksiyon şı süreçte ciddi bir risk olur.

Hahahahah sesli güldum buna kız bu nasıl birşey

Ana babasinin kararsizliginin çilesini çeken evlat modeli o :)

Tesekkur ederim canim, daha iyi gibi sanki bi gozunu acarsa anlayacagim ne durumda oldugunu.

Esinle de kavusmussunuz, cok sevindim dogum oncesi aksilik yasamamissiniz. Hadi bi avazda kurtulursun insallah

Günaydın kızlar,
35+5 ve felaket bir grip ile merhaba dün sabah boğaz ağrısı ile başladı, dün gece burun akıntısı da eklendi. Zaten halsizlik vardı şimdi iyice kolumu kaldıramıyorum Allahtan ateşim yok, bu havada nasıl grip oldum vallahi bilmiyorum
Ihlamur için internette hamilelere çok önerilmediğini gördüm ne yapacağım bilmiyorum, hastaneye gideyim mi sizce

Çok teşekkür ederim benimde öyle oluyor 3 buçuk gibi sağma saatim o zaman doğru yapıyormuşum Saat kurup uyanmaya devam,☺

Yorulma var diye vermiyorlardır o geçsin alırsın muhtemelen. Teşekkür ederim. İnşallah en kısa hepimiz kavuşuruz yavrularımıza sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…