- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
GünaydınGünaydın kızlarerkenden kalkmaya alıştım henüz bebiş yok ama gelicek inşallah oğluma süt sağdım, sanırım bu sagım olayı işe yarıyor sabah göğüslerim sertleşmişti resmen. Yarın görmeye gideceğim inşallah. Bu arada evde bir kızım var biliyorsunuz hastanede yattigim icin 9 gündür ayrıydık onu çok özlemişim. Şimdiden eve geldiğimizde bebekle ilgili çok fazla şeye müdahil olmak ve kendi yapmak istiyor. (4 yaş) umarım bu süreci sakin ve kızımı üzmeden geçirebilirim. Bu arada doktor bana parol, demir ilacı ve antibiyotik yazmış, birşey bana alerji yaptı ama ne, vücudumda kırmızı hafif kaşınan şeyler çıkmaya başladı böyle olan yoktur inşallah.
Birde sezeryan dikisiyle ilgili sorum olacak, pansuman ıslandı bende çıkardım açik duruyor yara ama baticon falan sürmedim.iyice kuruladım normal giyindim. Napim sizce
Amin kuzum çok teşekkür ediyorumGünaydın
İnşallah bir an önce iki evladınla yan yana olduğun günlere geçersin.
Küçük kızını herşeye dahil etmeye çalış annesi yapabileceklerini ve yapamayacaklarını ona anlatıp göstererek inşallah bu sürecinde kolay bir yol olur.
Dikişle ilgili arkadaşlar yanıtlasın bende bileyim yarın benimde nur topu gibi dikişlerim olacak.
Evet canımAmin kuzum çok teşekkür ediyorumöyle yapmaya çalışacağım inşallah yarın mi senin doğumun inşallah
Geçmiş olsun cnm Rabbim sağlıklı uzun ömürlerler versinYaptım canım dün akşam, bebek de iyi elhamdulillah ama ben komplikasyon yaşadım. Anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum, iyiyim artık elhamdulillah.
Doğumdan bir gün önceki ölçümde 3558 g ve 52 cm görünüyordu,
Bebeğim 3100 g ve 53 cm doğdu.
Herkese kolay doğumlar diliyorum
Geçmiş olsun cnm , analı babalı büyüsün bebişkon24’ünde planlı sezaryenle doğurdumSorduğun için mutlu oldum. 38+3’te 3100 gr, 50 cm doğduk. Başta solunum sıkıntısı oldu, yoğun bakımda takip ettiler. Sonra kavuştuk Allaha şükür. Yani o hissi de yaşadık, Allah bekleyen tüm aileleri yavrularına sağlıkla kavuştursun inşallah.
Oksijeni arada kesip deniyorlar durumuna bakıyorlar. 10 günümüz bi entübe bi burundan oksijen ile geçti. Yoruldukça tekrar entübe edildi. Bebeğiniz de çok yorulursa tekrar desteğe geçerler. Bu hafta içi oksijen fanusuna geçti. Ondan sonra bir gün kucağıma verdiler.Dün tamamen bitmişti oksijen desteği. Kucağıma yine vereceklerdi ama 2 gündür boğazım ağrıyorÖncelikle çok teşekkür ederim açıklama için.ve geçmiş olsun size deEvet o yorulmayı hissettim açıkçası ama neden bu yorulma varken oksijen kestiler onu anlamadım. Sizin bebeğiniz ne durumda şuan?
Günaydın. Gece uyanıp sağım yapmıyor musunuz? Bana 3 saatte bir sağ dedi hemşireler. Bebişim küvezde ama gece uyanmalara başladım bile benGünaydın kızlarerkenden kalkmaya alıştım henüz bebiş yok ama gelicek inşallah oğluma süt sağdım, sanırım bu sagım olayı işe yarıyor sabah göğüslerim sertleşmişti resmen. Yarın görmeye gideceğim inşallah. Bu arada evde bir kızım var biliyorsunuz hastanede yattigim icin 9 gündür ayrıydık onu çok özlemişim. Şimdiden eve geldiğimizde bebekle ilgili çok fazla şeye müdahil olmak ve kendi yapmak istiyor. (4 yaş) umarım bu süreci sakin ve kızımı üzmeden geçirebilirim. Bu arada doktor bana parol, demir ilacı ve antibiyotik yazmış, birşey bana alerji yaptı ama ne, vücudumda kırmızı hafif kaşınan şeyler çıkmaya başladı böyle olan yoktur inşallah.
Birde sezeryan dikisiyle ilgili sorum olacak, pansuman ıslandı bende çıkardım açik duruyor yara ama baticon falan sürmedim.iyice kuruladım normal giyindim. Napim sizce
Kuzum ben henüz doğurmadım ama önüme çıkan bir yazıda gece 01 - 04 arasında mutlaka sağım yapın diyordu. Onu sana atmak için araştırdım şimdi ekliyorum link.Günaydın. Gece uyanıp sağım yapmıyor musunuz? Bana 3 saatte bir sağ dedi hemşireler. Bebişim küvezde ama gece uyanmalara başladım bile benSaat kurup kalkıyorum. Uyuyum diyorum ya sütüm azalırsa diye korkuyorum ☺ Sezeryan dikişleri için benin ertesi gün bantı açtılar. Hiçbişey sürmediler. Açık kalacak bi şeye gerek yok sadece kuru tut dediler o kadar.
Benim son 4 gün kaldı bakalım salı muayenem var kesinlik kazanıcak belki daha erken olur şaka maka gün geldi hala inanamıyorumGünaydın kızlarbakıyorum ki gün geçtikçe ani doğumlar azalmış kalan sağlarla finish çizgisine kadar gidicez sanırım benim doğuma da 1 hafta kaldı ama benimkinin gelmeye bir gram niyeti yok anca sabahları kalkıp beni yataktan kaldırıp kahvaltı yaptırana kadar tekme atsın obez beybim
Bende artık son günlerde zorlanır oldum gece lavaboya kalkınca mümkün değil bir daha dalamıyorum neyse az kaldı sağlıkla gelsinler minikler asıl iş o zaman başlıycak Rabbim yardımcımız olsunGünaydın kızlarhava biraz serindi akşam istanbul da ana yinede uykular yalan. Ve nedense halsiz uyandım. Bu son günlerin dertleri bitmiyormuş
Canım bebiş nasıl? Bence bu pansuman olayını bi doktoruna danış. Benim hala kapalı mesela su geçirmez bir bantla. Yarın çıkarır diye düşünüyorum ama senin daha yeni ya mikrop kapmasınGünaydın kızlarerkenden kalkmaya alıştım henüz bebiş yok ama gelicek inşallah oğluma süt sağdım, sanırım bu sagım olayı işe yarıyor sabah göğüslerim sertleşmişti resmen. Yarın görmeye gideceğim inşallah. Bu arada evde bir kızım var biliyorsunuz hastanede yattigim icin 9 gündür ayrıydık onu çok özlemişim. Şimdiden eve geldiğimizde bebekle ilgili çok fazla şeye müdahil olmak ve kendi yapmak istiyor. (4 yaş) umarım bu süreci sakin ve kızımı üzmeden geçirebilirim. Bu arada doktor bana parol, demir ilacı ve antibiyotik yazmış, birşey bana alerji yaptı ama ne, vücudumda kırmızı hafif kaşınan şeyler çıkmaya başladı böyle olan yoktur inşallah.
Benm 3 gündür oksijen desteğini kestiler ama bebeği hala vermediler bana. Size de çok geçmiş olsun bir an önce sağlıkla kucağınıza almayı diliyorum minnoşuOksijeni arada kesip deniyorlar durumuna bakıyorlar. 10 günümüz bi entübe bi burundan oksijen ile geçti. Yoruldukça tekrar entübe edildi. Bebeğiniz de çok yorulursa tekrar desteğe geçerler. Bu hafta içi oksijen fanusuna geçti. Ondan sonra bir gün kucağıma verdiler.Dün tamamen bitmişti oksijen desteği. Kucağıma yine vereceklerdi ama 2 gündür boğazım ağrıyorBekleyelim dedik bu hafta yine kucağıma alacağım sonra da emzirme deneyeceğiz.
Sezeryan dikis yerini acik birakabilir, dus alabilirsin canim. Doktorun dikis izleri icin krem de önerebilir sana.Günaydın kızlarerkenden kalkmaya alıştım henüz bebiş yok ama gelicek inşallah oğluma süt sağdım, sanırım bu sagım olayı işe yarıyor sabah göğüslerim sertleşmişti resmen. Yarın görmeye gideceğim inşallah. Bu arada evde bir kızım var biliyorsunuz hastanede yattigim icin 9 gündür ayrıydık onu çok özlemişim. Şimdiden eve geldiğimizde bebekle ilgili çok fazla şeye müdahil olmak ve kendi yapmak istiyor. (4 yaş) umarım bu süreci sakin ve kızımı üzmeden geçirebilirim. Bu arada doktor bana parol, demir ilacı ve antibiyotik yazmış, birşey bana alerji yaptı ama ne, vücudumda kırmızı hafif kaşınan şeyler çıkmaya başladı böyle olan yoktur inşallah.
Günaydın kızlarerkenden kalkmaya alıştım henüz bebiş yok ama gelicek inşallah oğluma süt sağdım, sanırım bu sagım olayı işe yarıyor sabah göğüslerim sertleşmişti resmen. Yarın görmeye gideceğim inşallah. Bu arada evde bir kızım var biliyorsunuz hastanede yattigim icin 9 gündür ayrıydık onu çok özlemişim. Şimdiden eve geldiğimizde bebekle ilgili çok fazla şeye müdahil olmak ve kendi yapmak istiyor. (4 yaş) umarım bu süreci sakin ve kızımı üzmeden geçirebilirim. Bu arada doktor bana parol, demir ilacı ve antibiyotik yazmış, birşey bana alerji yaptı ama ne, vücudumda kırmızı hafif kaşınan şeyler çıkmaya başladı böyle olan yoktur inşallah.
Hahahahah sesli güldum buna kız bu nasıl birşey
Çatı muayenesi sadece elle yapılmıyor. Spekulum diye bir alet var onunlada bakıyorlar şayet bana öyle bakıldı.
Naçizane tavsiyem çatın iyi mi değil mi bilmelisin. Daha sonra aklında hiç bir soru işareti kalmayacak şekilde doğumunu planlamalısın.
Çok geçmiş olsun.İnşallah çabucak toparlar yavrun. Gitmeyerek en doğrusunu yapmışsın minicik bebişin daha iki evladınıda Allah sana bağışlasın.
Benim eşimde nihayet dün geldi.(başka şehirde yaşıyoruz annemdeyim doğum için) Aksi gibi grip oldu serum alıp ilaç alsın diye gönderdim şimdi hastaneye ve yarın doğum var Allahım inşallah toparlar.
Çok teşekkür ederim benimde öyle oluyor 3 buçuk gibi sağma saatim o zaman doğru yapıyormuşumKuzum ben henüz doğurmadım ama önüme çıkan bir yazıda gece 01 - 04 arasında mutlaka sağım yapın diyordu. Onu sana atmak için araştırdım şimdi ekliyorum link.
Relaktasyon Nedir, Relaktasyon Yöntemi Nasıl Uygulanır?
Relaktasyon, annenin bir süre durduktan sonra emzirmeyi yeniden başlatma sürecidir. Peki anneler relaktasyonu nasıl uygulayabilir, sizin için araştırdık.lansinoh.com.tr
Bir de power pomping diye bir şey okumuştum instagramda oda şöyleymiş. Herkes okusun diye atıyorum..
Güçlü pompalama” (power pomping) olarak bilinen bu işlem, her gün 20 dakika pompalama ve 10 dakika dinlenmeyi, ardından 10 dakika pompalama ve 10 dakika dinlenmeyi, ardından 10 dakika daha pompalamayı içerir. (3 kere sağıyorsun arka arkaya)
Yorulma var diye vermiyorlardır o geçsin alırsın muhtemelen. Teşekkür ederim. İnşallah en kısa hepimiz kavuşuruz yavrularımıza sağlıklaCanım bebiş nasıl? Bence bu pansuman olayını bi doktoruna danış. Benim hala kapalı mesela su geçirmez bir bantla. Yarın çıkarır diye düşünüyorum ama senin daha yeni ya mikrop kapmasın
Benm 3 gündür oksijen desteğini kestiler ama bebeği hala vermediler bana. Size de çok geçmiş olsun bir an önce sağlıkla kucağınıza almayı diliyorum minnoşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?