Teşekkür ederim. Böyle bir bilgiye ihtiyacım vardıKuzum ben henüz doğurmadım ama önüme çıkan bir yazıda gece 01 - 04 arasında mutlaka sağım yapın diyordu. Onu sana atmak için araştırdım şimdi ekliyorum link.
Relaktasyon Nedir, Relaktasyon Yöntemi Nasıl Uygulanır?
Relaktasyon, annenin bir süre durduktan sonra emzirmeyi yeniden başlatma sürecidir. Peki anneler relaktasyonu nasıl uygulayabilir, sizin için araştırdık.lansinoh.com.tr
Bir de power pomping diye bir şey okumuştum instagramda oda şöyleymiş. Herkes okusun diye atıyorum..
Güçlü pompalama” (power pomping) olarak bilinen bu işlem, her gün 20 dakika pompalama ve 10 dakika dinlenmeyi, ardından 10 dakika pompalama ve 10 dakika dinlenmeyi, ardından 10 dakika daha pompalamayı içerir. (3 kere sağıyorsun arka arkaya)
Canım kızın nasıl oldu daha iyimiYa bebek bu kadar kucuk olunca igne, serum vs vermiyorlar. Cok asiri bisey olmayinca tahlil dahi yapmıyorlar. Bi yandan acile götürmek de manasizlasiyor bu sebeple. Tesekkur ediyorum kibrisss'im :)
Canım benim inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun ben oksijenli süreci bilmiyorum ama inşallah bebeğin erken taburcu olur çünkü kilo ve emmesi sorun olmicak , benim kilo ve emme problemim vardıÖncelikle çok teşekkür ederim açıklama için.ve geçmiş olsun size deEvet o yorulmayı hissettim açıkçası ama neden bu yorulma varken oksijen kestiler onu anlamadım. Sizin bebeğiniz ne durumda şuan?
Gecmis olsun hastaneye gitsen de parol dan başka bisey yapacaklarını zannetmiyorum ilaç alamiyorsun cunkuGünaydın kızlar,
35+5 ve felaket bir grip ile merhabadün sabah boğaz ağrısı ile başladı, dün gece burun akıntısı da eklendi. Zaten halsizlik vardı şimdi iyice kolumu kaldıramıyorum Allahtan ateşim yok, bu havada nasıl grip oldum vallahi bilmiyorum
Ihlamur için internette hamilelere çok önerilmediğini gördüm ne yapacağım bilmiyorum, hastaneye gideyim mi sizce
Son haftalariniz ise bebekten dolayı olan sırt ağrısı girer cikar ara ara , eğer bel agriniz gecmiyorsa usutmus olabilirsinizKızlar 1 haftadır sırtım çok ağrıyor. Pencere açık uyuyorum üşüttüm mü acaba yoksa bebekten dolayı mı sırt ağrısı oluyor bilen var mı?
gunaydinnnnGünaydın kızlarhava biraz serindi akşam istanbul da ana yinede uykular yalan. Ve nedense halsiz uyandım. Bu son günlerin dertleri bitmiyormuş
Canım tünaydın , benim pansumanı ikinci gün hastanede çıkardılar , batikonla temizlediler , hergün iki defa batikonla temizle sonra kurumasını bekle dediler , dikkat et dikişlerine , inşallah oğlun hemen yanına gelirGünaydın kızlarerkenden kalkmaya alıştım henüz bebiş yok ama gelicek inşallah oğluma süt sağdım, sanırım bu sagım olayı işe yarıyor sabah göğüslerim sertleşmişti resmen. Yarın görmeye gideceğim inşallah. Bu arada evde bir kızım var biliyorsunuz hastanede yattigim icin 9 gündür ayrıydık onu çok özlemişim. Şimdiden eve geldiğimizde bebekle ilgili çok fazla şeye müdahil olmak ve kendi yapmak istiyor. (4 yaş) umarım bu süreci sakin ve kızımı üzmeden geçirebilirim. Bu arada doktor bana parol, demir ilacı ve antibiyotik yazmış, birşey bana alerji yaptı ama ne, vücudumda kırmızı hafif kaşınan şeyler çıkmaya başladı böyle olan yoktur inşallah.
Birde sezeryan dikisiyle ilgili sorum olacak, pansuman ıslandı bende çıkardım açik duruyor yara ama baticon falan sürmedim.iyice kuruladım normal giyindim. Napim sizce
Canım heralde bi süre komple uykular haramGünaydın kızlarhava biraz serindi akşam istanbul da ana yinede uykular yalan. Ve nedense halsiz uyandım. Bu son günlerin dertleri bitmiyormuş
Kendinede iyi bak hemen iyileş , inşallah hemen bebeğine kavuşursunOksijeni arada kesip deniyorlar durumuna bakıyorlar. 10 günümüz bi entübe bi burundan oksijen ile geçti. Yoruldukça tekrar entübe edildi. Bebeğiniz de çok yorulursa tekrar desteğe geçerler. Bu hafta içi oksijen fanusuna geçti. Ondan sonra bir gün kucağıma verdiler.Dün tamamen bitmişti oksijen desteği. Kucağıma yine vereceklerdi ama 2 gündür boğazım ağrıyorBekleyelim dedik bu hafta yine kucağıma alacağım sonra da emzirme deneyeceğiz.
Sabah sana mesaj yazdım sonra dedim kıza baskı yapma kendin gıcık oluyorsun doğurdun mu sorularına lidyaya baskı yapma.. sildim göndermedimgunaydinnnnben yeni uyandım gece bıçak saplama acısı ile (açılma sancilari) ile uyudum umarım o kadar acidan sonra acilmistir biraz
Kuzumm çekinme yaz ama emin ol doğuruyor olsam size doguramadim dogurmadim diye darladim ya doguruyorum diye haberleyerek giderim hastaneyeSabah sana mesaj yazdım sonra dedim kıza baskı yapma kendin gıcık oluyorsun doğurdun mu sorularına lidyaya baskı yapma.. sildim göndermedim
yazdığım mesaj: sessizliğin hanımefendiliğinden mi? Yoksa gizlice doğuruyor musun
İçime doğmuş bak sancılar demek ki
Ahahah annende ümidi kesmiş. Hiç beklenmedik bir anda gelecekler. Bende sabah isyan ettim en güzeli sezeryan Doğum diye.. spor yapmaya çalışıyorum terledim iyice. Rahatça yatacağıma sabah akşam spor yapmaya çalışıyorum, yok ağrı var mı yok akıntı var mıntakip et dur. Sezeryan olsa gün belli olcak yata yata bekleyecem ne güzel diye isyan bayrağı çektimKuzumm çekinme yaz ama emin ol doğuruyor olsam size doguramadim dogurmadim diye darladim ya doguruyorum diye haberleyerek giderim hastaneyekesinlikle haberiniz olur turp gibiyim masallah herhangi dogurma belirtisi gostermiyorm annem de artık beni beklemeyi bıraktı memlekete düğüne gitti millet artık umudu kesti benden
Bence böyle en guzeli cok suprizli ne zaman olacağı belli değilAhahah annende ümidi kesmiş. Hiç beklenmedik bir anda gelecekler. Bende sabah isyan ettim en güzeli sezeryan Doğum diye.. spor yapmaya çalışıyorum terledim iyice. Rahatça yatacağıma sabah akşam spor yapmaya çalışıyorum, yok ağrı var mı yok akıntı var mıntakip et dur. Sezeryan olsa gün belli olcak yata yata bekleyecem ne güzel diye isyan bayrağı çektimama şuan simge dumanon 2 videosu var onları yapıyom
Bence bekleyebilirsin kuzu. Zaten 2 eylül senin normal vakit. 2si ctesi.. En azından 4üne kadar bekleyebilirsin diye düşünüyorum. Bu kadar beklemişken 3 5 gün daha ona şans verebilirsin.. 40ı geçmesinde doktor sakınca görmezse biraz daha sabredebilirsin bence.Bence böyle en guzeli cok suprizli ne zaman olacağı belli değilher an bekliyorsun yap kuzumm ben akşamları yapıyorum gündüz çok sıcak çünkü , dun öyle vajinama bıçak girip cikinca daha iyi açılsın diye yere comelmis şekilde oturdum nefes alıp verdim şimdi benim kafamda karışık eğer benim bebek çarşambayı beklerse dr suni verelim dediginde tamam mı diyeyim yoksa patron bebek o ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin 1 hafta daha beklerim mi diyeyim yoksa 41. Hafta da bebis kaka yapabilir risk olur ben suni sanci alayim doğsun mu demeliyim kafamda deli sorular
Ayyy yeminle akşam yaşadım sabah 6 gibi wc kalkınca şok oldum. Parkmaklarım kapanmıyor.. sağ tarafa yatmıştım yan sol kolum sol elimi aşağı doğtu salmışım ondan oldu diye düşündüm. Parmaklar kapanmıyor. Bi korktum önce uyku semesi sonra düşündüm herhalde sarktı diye oldu tukardı kaldırdım vs.Herkese güzel bir gün diliyorum.Son zamanlarda uykusuzluk olur derlerdi bende de başladı yalnızca sol tarafa yatmakta çok zorlanıyorum, bebişin ayakları o tarafta vurup duruyor yeri daralıyor sanki. Bende sırt üstü ama sol tarafım yatağa değiyor sağ kısmımda yastıklar var yani bi şekilde sırt üstü gibi ama çap yatıyorum. Ya da sağ tarafıma dönüyorum. Sorum şu sağ tarafta rahat ediyorum fakat, sağ elim çok şişiyor geceyarısı uyanıp elimi kapatamıyorum mesela acıyor. Bu durumu yaşayan var mı acaba?
Aynısını yaşıyorum bende, birkaç gündür oluyor sorucam unutuyorumAyyy yeminle akşam yaşadım sabah 6 gibi wc kalkınca şok oldum. Parkmaklarım kapanmıyor.. sağ tarafa yatmıştım yan sol kolum sol elimi aşağı doğtu salmışım ondan oldu diye düşündüm. Parmaklar kapanmıyor. Bi korktum önce uyku semesi sonra düşündüm herhalde sarktı diye oldu tukardı kaldırdım vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?