2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Teşekkür ederim. Böyle bir bilgiye ihtiyacım vardı

Öncelikle çok teşekkür ederim açıklama için.ve geçmiş olsun size de Evet o yorulmayı hissettim açıkçası ama neden bu yorulma varken oksijen kestiler onu anlamadım. Sizin bebeğiniz ne durumda şuan?
Canım benim inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun ben oksijenli süreci bilmiyorum ama inşallah bebeğin erken taburcu olur çünkü kilo ve emmesi sorun olmicak , benim kilo ve emme problemim vardı

Kızlar 1 haftadır sırtım çok ağrıyor. Pencere açık uyuyorum üşüttüm mü acaba yoksa bebekten dolayı mı sırt ağrısı oluyor bilen var mı?

Gecmis olsun hastaneye gitsen de parol dan başka bisey yapacaklarını zannetmiyorum ilaç alamiyorsun cunku

Günaydın kızlar hava biraz serindi akşam istanbul da ana yinede uykular yalan. Ve nedense halsiz uyandım. Bu son günlerin dertleri bitmiyormuş
gunaydinnnn ben yeni uyandım gece bıçak saplama acısı ile (açılma sancilari) ile uyudum umarım o kadar acidan sonra acilmistir biraz

Canım tünaydın , benim pansumanı ikinci gün hastanede çıkardılar , batikonla temizlediler , hergün iki defa batikonla temizle sonra kurumasını bekle dediler , dikkat et dikişlerine , inşallah oğlun hemen yanına gelir

Kendinede iyi bak hemen iyileş , inşallah hemen bebeğine kavuşursun

gunaydinnnn ben yeni uyandım gece bıçak saplama acısı ile (açılma sancilari) ile uyudum umarım o kadar acidan sonra acilmistir biraz
Sabah sana mesaj yazdım sonra dedim kıza baskı yapma kendin gıcık oluyorsun doğurdun mu sorularına lidyaya baskı yapma.. sildim göndermedim

yazdığım mesaj: sessizliğin hanımefendiliğinden mi? Yoksa gizlice doğuruyor musun

İçime doğmuş bak sancılar demek ki

Kuzumm çekinme yaz ama emin ol doğuruyor olsam size doguramadim dogurmadim diye darladim ya doguruyorum diye haberleyerek giderim hastaneye kesinlikle haberiniz olur turp gibiyim masallah herhangi dogurma belirtisi gostermiyorm annem de artık beni beklemeyi bıraktı memlekete düğüne gitti millet artık umudu kesti benden

Ahahah annende ümidi kesmiş. Hiç beklenmedik bir anda gelecekler. Bende sabah isyan ettim en güzeli sezeryan Doğum diye.. spor yapmaya çalışıyorum terledim iyice. Rahatça yatacağıma sabah akşam spor yapmaya çalışıyorum, yok ağrı var mı yok akıntı var mıntakip et dur. Sezeryan olsa gün belli olcak yata yata bekleyecem ne güzel diye isyan bayrağı çektim ama şuan simge dumanon 2 videosu var onları yapıyom

Bence böyle en guzeli cok suprizli ne zaman olacağı belli değil her an bekliyorsun yap kuzumm ben akşamları yapıyorum gündüz çok sıcak çünkü , dun öyle vajinama bıçak girip cikinca daha iyi açılsın diye yere comelmis şekilde oturdum nefes alıp verdim şimdi benim kafamda karışık eğer benim bebek çarşambayı beklerse dr suni verelim dediginde tamam mı diyeyim yoksa patron bebek o ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin 1 hafta daha beklerim mi diyeyim yoksa 41. Hafta da bebis kaka yapabilir risk olur ben suni sanci alayim doğsun mu demeliyim kafamda deli sorular

Herkese güzel bir gün diliyorum. Son zamanlarda uykusuzluk olur derlerdi bende de başladı yalnızca sol tarafa yatmakta çok zorlanıyorum, bebişin ayakları o tarafta vurup duruyor yeri daralıyor sanki. Bende sırt üstü ama sol tarafım yatağa değiyor sağ kısmımda yastıklar var yani bi şekilde sırt üstü gibi ama çap yatıyorum. Ya da sağ tarafıma dönüyorum. Sorum şu sağ tarafta rahat ediyorum fakat, sağ elim çok şişiyor geceyarısı uyanıp elimi kapatamıyorum mesela acıyor. Bu durumu yaşayan var mı acaba?

Bence bekleyebilirsin kuzu. Zaten 2 eylül senin normal vakit. 2si ctesi.. En azından 4üne kadar bekleyebilirsin diye düşünüyorum. Bu kadar beklemişken 3 5 gün daha ona şans verebilirsin.. 40ı geçmesinde doktor sakınca görmezse biraz daha sabredebilirsin bence.

Ayyy yeminle akşam yaşadım sabah 6 gibi wc kalkınca şok oldum. Parkmaklarım kapanmıyor.. sağ tarafa yatmıştım yan sol kolum sol elimi aşağı doğtu salmışım ondan oldu diye düşündüm. Parmaklar kapanmıyor. Bi korktum önce uyku semesi sonra düşündüm herhalde sarktı diye oldu tukardı kaldırdım vs.

Aynısını yaşıyorum bende, birkaç gündür oluyor sorucam unutuyorum aynı saatlerde kalkıyorum bende 4-6 alarm gibi uyanıyorum ve parmaklarım kapanmıyor çok acıyor falan. Acaba kan akışı yavaş olunca ödem mi topluyor, bilgim de yok aklıma sadece bu geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…