2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de öyle düşünüyorum bu kadar beklemisim kendi sancilarimi bekleyebilirim Bence dr da tamam der sanirim

Amin kuzum cumartesi olunca alamadım yarın baticon alim mutlaka kuzu, öp kızını bizden oh kokla

Bende de ayni durum var sag elim asiri derecede sisiyor 2-3 dk masaj yapip kendine getiriyorum.. sag sol yatma durumunu doktoruma sormustum, nasil rahatsan fark etmez demisti. Ama bu el sisligi cok enteresan bazen gun icinde de sisiyor.

Normal doğum yapan annelere sorum var. Ayağa kalkarken, otururken ve yürürken çok zorlanıyorum. Normal mi?

Normal.

Vucudun asiri spor yapma sonrasi cekilen agrilara benzer agri cekecek.

Sanki usutmussun gibi kirginlik, halsizlik de hissedebilirsin.

Vajinal yirtiklarin / epizyotemilerin varsa bunlar baski tarzi asagi cekiliyormus gibi agri yapacak.

Rahim toparlanmasi agrilarin olacak regl benzeri.

Eger yirtiklarin varsa sert zeminlere dik pozisyonda oturma, hafif yatar pozisyonlari tercih etmelisin.

Salon Kadini Kuzuna acil şifalar diliyorum bir anda başladığı gibi bir anda da bitsin inşallah ateşi

Tesekkur ederim Bambam, daha iyi gibi su an. Bebekler guclu oluyorlar biliyorsunuz :)
Canım kızın nasıl oldu daha iyimi

iyi gibi teyzesi, atesi var amaa cok yuksek degil, istahi da yerine gelince rahatlayacagiz, teşekkür ederiz :*
Kızlar 1 haftadır sırtım çok ağrıyor. Pencere açık uyuyorum üşüttüm mü acaba yoksa bebekten dolayı mı sırt ağrısı oluyor bilen var mı?

dogum belirtisi olarak sirt agrisi karindan sirta vuran, sutyen hizasinda son bulan sanki bi kutletsen gececekmis gibi bir agri.
gunaydinnnn ben yeni uyandım gece bıçak saplama acısı ile (açılma sancilari) ile uyudum umarım o kadar acidan sonra acilmistir biraz

acilma acisi regl agrisina da benzer bak, şeetme sen yine de :)

Ben dogururken millet palaspandiras tatilden dondu ahshhshshhs, biz bebe belik gittik doguma

Ya bende akşam yağmur yağdı balkonda oturduk serin serin sohbet muhabbet üç saat, kalktım yürüyemiyorum davul olmuş ayaklarım hala daha inmedi tam olarak annem diyor uzat uzat diye ama unutuyorum hep bende

Buarada anneler doğumdan önce yazmıştım emzirme minderi için gerek yok gibi almasam mı diye şükür almisim valla normal minderlerden kullandım ilk inat edip abartısız 5 tane minder vardi sağımda solumda altımda. Ama emzirme minderi tek başına süper oluyor. Almayanlara tavsiye. Bir de sut sagma makinesini manuel almistim ellerim yoruluyor. Yanımdakilerle sırayla sagiyoruz alabilirsiniz elektrikli olanını alın.

Evet epizyotemim var. Açıkcası daha önceki sezaryen sonrasına çok benzetiyorum durumumu
Teşekkür ederim

Ya bende hiç regl sancısı cekmiyorum 40 a dayandım tik yok arada yaşadığım bıçak saplanması tarzi bizimkiler herkes tatilleri bitirdi annem hala gezme peşinde ara sen biz 1 saate geliriz diyor ben de sinir oldum aramicam seni gelirse de misafir gibi sonradan gorursun dedim onu da ciddiye almadi ararsinnnn dedi kapadı teli ben şok

Son düzenleme:
O bıçak saplanır gibi ağrılar açılma ağrısı değilse ne bilen var mı bana da oluyor nadiren, google'a gebelik bıçak saplanması vs yazınca taaa 6. Haftaya götürüyor sonuçlar beni

O bıçak saplanır gibi ağrılar açılma ağrısı değilse ne bilen var mı bana da oluyor nadiren, google'a gebelik bıçak saplanması vs yazınca taaa 6. Haftaya götürüyor sonuçlar beni
Bana doktor ayağı ve poposuyla vuruyor demişti ondan da olabiliyormuş
Benim ilk sezeryande 3.gün duş alıp pansuman yapın dedi biz pansuman yapınca tekrar sarıp kapadık.ilk doktor kontrolüne kadar duş sonrası baticon sürüp sardık.Eşim öyle bir kapatmıştı ki doktor gülerek açmıştı
Ben de sizin gibi kararsızdım. 40+3 te suni sancı verelim beklemek riskli olur dedi doktor ertesi gün öğlene kadar da verildi bir işe yaramamıştı 40+4te aldılar.ama hep zorla aldırdım keşke bekleseydim pişmanlığı oldu.gerçi risk almak daha kötü annelik zor iş

Evet kötü bisey olursa sırf ben bekleyelim dedim diye oldu demek istemiyorum bakalim dr ne diyecek o ne derse onu yapacak gibiyim risk var derse hiç o riski almayabilirim acıysa acı çekerim yeter ki saglikla gelsin

Aynen benimde sağ elim şişiyor kapanmıyor,ama ayaklarımın acısının yanında iyi yani dayaniyorum ayaklarım neredeyse patlayacak gibi birde kıpkırmızı güneş yanığı gibi oldu

Evet epizyotemim var. Açıkcası daha önceki sezaryen sonrasına çok benzetiyorum durumumu
Teşekkür ederim

Estafurullah, Black'cim senin oncesi sezaryen oldugu icin ikisini de bizden iyi biliyosun :* cabucak iyileşirsin umarım.

Mide yanmasi gibi de geliyormus bazen, onu da bekleyebilirsin

O bicak saplanmasi agrisi ilk gebelikte son haftalara kadar olmadi bende. Ama bunda neredeyse en baştan beri vardi. Sonlara dogru iyice dozu kacti.

Bu arada acilma agrisini aynen soyle tarif edeyim, cati muayenesinde cektiginiz agri noktasi var ya, o noktada baslayan regl agrisi sirta ve karna vuruyor.
Biz eşimle youtube videosu cekicez kizlar doğum olduğu gün asansorden doğum anına kadar go pro da aldık bakalim nasi bise çıkacak

Beser plan yapar kader gulermis...

Bizim ilk bebisin videosu var, cikis ani ilk koklasmaya dek... ilk bebegi doguran doktor bunu da dogurtacakti biz plan bile yapmistik bu sefer daha pro takılalım diye... ama ne oldu?

Son 2 hafta kala doktorumuz gitti...

Yeni doktor da ben dogumhanemde baba sevmiyorum deyip esimi sepetledi, sancili halimle ama biz birlikte doguruyoruz diye mikirdansam da ise yaramadi. Bu yavrumun cikis videosu vs hicbir seyi yok, ebe ablasi 1 saat sonra doktor gidip de dogumhane de ben tek kalinca bize iyilik yapti da bikac foto cekebildi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…