2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Biz sorduk canim eş doguma ve sanci odasina girebilir dedi insallah planlarimiz carsiya uyar ne guzel bak ilk bebisin hatirasi olmus

Normal doğum yapan annelere sorum var. Ayağa kalkarken, otururken ve yürürken çok zorlanıyorum. Normal mi?
Benim annem normal doğum yaptı bana dedi sen 6 aylıktın ben oturamıyordum , bide benle beraber normal doğum yapan bi kız vardı o dedi yürüyemiyorum oturamıyorum heralde normaldir bi süre böyle olucak

Şuan aynıları bende yaşıyorum gaz sorunu memeye tutturamama uyandıramama ve…

Çok şükür iştah yerine gelene kadar ne canı istiyorsa onu ver yesin ki yavaş yavaş iştahı açılsın inşallah

ya sorma ağlayasım geliyor o kadar üzülüyorum ki canını bile yakıyoruz uyanmıyor asla , alt açarken uyandırıyorum daha çok masaj yapıyorum sağa sola çeviyorum ıslak mendile reaksiyon gösteriyor mesela bi böyle uyanık kalıyor o zaman dayıyorum mamayı

Biz eşimle youtube videosu cekicez kizlar doğum olduğu gün asansorden doğum anına kadar go pro da aldık bakalim nasi bise çıkacak
Yaa ben de istiyorum evde ve yolda çekelim ama eşime teklif edemedim henüz doğum odası için şu süs filan deyinve bile ya ben çocuğumla mı uğraşayım süs mü düşüneyim diyo bana hastanede fotoğrafçı olacak inş yetişememe vs olmazsa ama ağrı filan gelirse sonrasında bir video olsa ii olur

Ben sus pus şeylerini aldim kiz kardesime ve eşine soyledim onlar hazirlayacaklar ben eşimle dogumdayken sen de birini gorevlendir kuzu yakinlarindan adam haklı senle mi ilgilensin odayla mi

Merhaba herkese. Ne kadar çok doğuran var maşallah tebrik ederim hayırlı olsun bebeği küvözde olanlar da en kısa zamanda sağlıcakla kavuşursunuz inşallah. Ben sıcaklardan hareket edememekten o kadar bunaldım ki bir an önce doğurmak istiyorum. Bebeciğim o kadar yukarıda ki nefes alamıyorum bütün mide problemlerini yaşıyorum. İlk hamileliğime göre bu epey zor geçiyor. Konusu geçeli baya oldu ama yazmak istedim yine de. Gebelikte yaşadığımız mantar idrar yolu enfeksiyonu gibi rahatsızlıklar amniyon kesesini inceltip suyumuzun erken gelmesine sebep oluyor. İlk hamileliğimde 8. Haftadan itibaren sürekli mantar ve idrar yolu enfeksiyonu yaşamıştım kullandığım ilaçların haddi hesabı yoktu. Doktorum enfeksiyondan ötürü suyumun erken gelebileceğini devamlı söylüyordu. 38+0da suyum gelmişti. Bu hamileliğimde o yüzden en baştan beri nioli yağı kullandım sadece bir kere mantar ve idrar yolu enfeksiyonu yaşadım. Enfeksiyon düşük olduğu için cranberry takviyesiyle atlattım. Nioli yağını mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim. Mantar olduğum dönemde bile sadece akıntı şikayetim oldu yanma acı vs hiç olmadı.

Bana hemsirelerin soyledikleri

Ayaginin altini tirnakla, kaşi, gidikla ve diz kapaklarina pat pat yap seklindeydi, Allah seni inandirsin hicbiri ise yaramıyor.

kibrisss en sevdigi seyleri dahi reddediyordu duzelecek yarina inaniyorum :)

Ben sus pus şeylerini aldim kiz kardesime ve eşine soyledim onlar hazirlayacaklar ben eşimle dogumdayken sen de birini gorevlendir kuzu yakinlarindan adam haklı senle mi ilgilensin odayla mi
Annem var bir de yanımda zaten. Diğerleri şehir dışında ne zaman gelirlerse artık. Ama annem biliyor herşeyi. O da ben seni bırakıp oda mı süsleyecem diyor. Ben de dert etmeyin ben odaya çıkınca yaparsınız acelemiz yok dedim. Sanki hemen ziyaretçi mi gelcek. Hepsi yoluna girer ya doğuralım da

Aaa canım sende mi doğum yaptın ay maşallah size gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Kizlar bisey sorucam aldigim yeni doğan tayt tarzi altlarin ustune böyle bisey giydirebilir miyim yani 20 günluk oldugunda hava hala sıcak olur evde kısa kollu giydirebilir miyim yoksa bebek yeni dogdugu için uzun kollu mu olmak zorunda acil yardım lutfen

Eklentiler

• Screenshot_20230827_190031_Hepsiburada.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 66
Ben altını açıyorum bakıyorum uyanmadı sırtını masaj veriyorum, genelde altını açıp ayaklarını masaj verince yarımda olsa uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…