Biz sorduk canim eş doguma ve sanci odasina girebilir dedi insallah planlarimiz carsiya uyar ne guzel bak ilk bebisin hatirasi olmusEstafurullah, Black'cim senin oncesi sezaryen oldugu icin ikisini de bizden iyi biliyosun :* cabucak iyileşirsin umarım.
Mide yanmasi gibi de geliyormus bazen, onu da bekleyebilirsin
O bicak saplanmasi agrisi ilk gebelikte son haftalara kadar olmadi bende. Ama bunda neredeyse en baştan beri vardi. Sonlara dogru iyice dozu kacti.
Bu arada acilma agrisini aynen soyle tarif edeyim, cati muayenesinde cektiginiz agri noktasi var ya, o noktada baslayan regl agrisi sirta ve karna vuruyor.
Beser plan yapar kader gulermis...
Bizim ilk bebisin videosu var, cikis ani ilk koklasmaya dek... ilk bebegi doguran doktor bunu da dogurtacakti biz plan bile yapmistik bu sefer daha pro takılalım diye... ama ne oldu?
Son 2 hafta kala doktorumuz gitti...
Yeni doktor da ben dogumhanemde baba sevmiyorum deyip esimi sepetledi, sancili halimle ama biz birlikte doguruyoruz diye mikirdansam da ise yaramadi. Bu yavrumun cikis videosu vs hicbir seyi yok, ebe ablasi 1 saat sonra doktor gidip de dogumhane de ben tek kalinca bize iyilik yapti da bikac foto cekebildi...
Biz sorduk canim eş doguma ve sanci odasina girebilir dedi insallah planlarimiz carsiya uyar ne guzel bak ilk bebisin hatirasi olmus
Benim annem normal doğum yaptı bana dedi sen 6 aylıktın ben oturamıyordum , bide benle beraber normal doğum yapan bi kız vardı o dedi yürüyemiyorum oturamıyorum heralde normaldir bi süre böyle olucakNormal doğum yapan annelere sorum var. Ayağa kalkarken, otururken ve yürürken çok zorlanıyorum. Normal mi?
Şuan aynıları bende yaşıyorumKızlar doğalı 7 gün olmuş bebişle bildiriyorum. Buralar yorgunluk uykusuzluk çaresizlik doluemme sorunları gaz sorunları uyandıramama memeyi tutturamama geceleri alarm kurup uyanma 3 saat emzirmeye uğraşma dolu allah yardımcınız olsun
Aynen dikkat et dikişler duştan sonrada uzaktan fönle kurut öyle giyinAmin kuzumcumartesi olunca alamadım yarın baticon alim mutlaka kuzu, öp kızını bizden oh kokla
Çok şükür iştah yerine gelene kadar ne canı istiyorsa onu ver yesin ki yavaş yavaş iştahı açılsın inşallahTesekkur ederim Bambam, daha iyi gibi su an. Bebekler guclu oluyorlar biliyorsunuz :)
iyi gibi teyzesi, atesi var amaa cok yuksek degil, istahi da yerine gelince rahatlayacagiz, teşekkür ederiz :*
dogum belirtisi olarak sirt agrisi karindan sirta vuran, sutyen hizasinda son bulan sanki bi kutletsen gececekmis gibi bir agri.
acilma acisi regl agrisina da benzer bak, şeetme sen yine de :)
Ben dogururken millet palaspandiras tatilden dondu ahshhshshhs, biz bebe belik gittik doguma
ya sorma ağlayasım geliyor o kadar üzülüyorum ki canını bile yakıyoruz uyanmıyor asla , alt açarken uyandırıyorum daha çok masaj yapıyorum sağa sola çeviyorum ıslak mendile reaksiyon gösteriyor mesela bi böyle uyanık kalıyor o zaman dayıyorum mamayıBizde su an 2 saatte 1 meme, gunde 4 kez mama seklindeyiz. Her memeden once bez değişimi oluyor haliyle sifir uyku ama gun icindeki 1 mama seansinda azicik fazla mama verip o ara 3 saat gibi uyku uyuyorum.
O 3 saatte uyuyorum zira minigim gece asla uyumuyor.
Bebegi uyandirmak icin ne tavsiye aldiysan paylas lutfen :) benimki de uyuyup uyanmiyor kimi zaman cok uzuluyorum.
Yaa ben de istiyorum evde ve yolda çekelim ama eşime teklif edemedim henüzBiz eşimle youtube videosu cekicez kizlar doğum olduğu günasansorden doğum anına kadar go pro da aldık bakalim nasi bise çıkacak
Ben sus pus şeylerini aldim kiz kardesime ve eşine soyledim onlar hazirlayacaklar ben eşimle dogumdayken sen de birini gorevlendir kuzu yakinlarindanYaa ben de istiyorum evde ve yolda çekelim ama eşime teklif edemedim henüzdoğum odası için şu süs filan deyinve bile ya ben çocuğumla mı uğraşayım süs mü düşüneyim diyo bana hastanede fotoğrafçı olacak inş yetişememe vs olmazsa ama ağrı filan gelirse sonrasında bir video olsa ii olur
ya sorma ağlayasım geliyor o kadar üzülüyorum ki canını bile yakıyoruz uyanmıyor asla , alt açarken uyandırıyorum daha çok masaj yapıyorum sağa sola çeviyorum ıslak mendile reaksiyon gösteriyor mesela bi böyle uyanık kalıyor o zaman dayıyorum mamayı
İnşallahAyy birşey kalmamış yasağlıkla gelsin minik hazır mısın
Annem var bir de yanımda zaten. Diğerleri şehir dışında ne zaman gelirlerse artık. Ama annem biliyor herşeyi. O da ben seni bırakıp oda mı süsleyecem diyor. Ben de dert etmeyin ben odaya çıkınca yaparsınız acelemiz yok dedim. Sanki hemen ziyaretçi mi gelcek. Hepsi yoluna girer ya doğuralım daBen sus pus şeylerini aldim kiz kardesime ve eşine soyledim onlar hazirlayacaklar ben eşimle dogumdayken sen de birini gorevlendir kuzu yakinlarindanadam haklı senle mi ilgilensin odayla mi
Aaa canım sende mi doğum yaptınya sorma ağlayasım geliyor o kadar üzülüyorum ki canını bile yakıyoruz uyanmıyor asla , alt açarken uyandırıyorum daha çok masaj yapıyorum sağa sola çeviyorum ıslak mendile reaksiyon gösteriyor mesela bi böyle uyanık kalıyor o zaman dayıyorum mamayı
MaşallahBiz 1 aylik olduksizden öndeyiz ahaha ama halbuki dogmasina daha 2 hafta var sizler nasil oldunuz iyimisiniz
Ben altını açıyorum bakıyorum uyanmadı sırtını masaj veriyorum, genelde altını açıp ayaklarını masaj verince yarımda olsa uyanıyorBana hemsirelerin soyledikleri
Ayaginin altini tirnakla, kaşi, gidikla ve diz kapaklarina pat pat yap seklindeydi, Allah seni inandirsin hicbiri ise yaramıyor.
kibrisss en sevdigi seyleri dahi reddediyordu duzelecek yarina inaniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?