2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım ben ev sıcak ama uzun kol giydiriyorum , yani çok çabuk üşüyor elleri mor oluyor yada soğuk oluyor , o yüzden 20 günlük bebek kollu giydirme derim

Canım ben ev sıcak ama uzun kol giydiriyorum , yani çok çabuk üşüyor elleri mor oluyor yada soğuk oluyor , o yüzden 20 günlük bebek kollu giydirme derim
Hmm o zaman uzun kollu alayim ben kuzum çok saol ben evde sicaktan pistikce bu çocuk nasi uzun kollu giyecek kafasına giriyorum acemilik tabi

Canım benim inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun ben oksijenli süreci bilmiyorum ama inşallah bebeğin erken taburcu olur çünkü kilo ve emmesi sorun olmicak , benim kilo ve emme problemim vardı
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah dört gözle bekliyorum. Sen nasıslın bebişle koklaştınız mı
Nioli yağını ben de duymuştum da emin olamadım zararlı olur mu diye . Nerden temin edebilirim şuan emzirme döneminde sakıncası olur mu? Doğum yapalı çok olmadı ya

Bir de kızlar bugün bebeğimin kafası uzun geldi değişik geldi. Doktoruna sordum o düzeliyor bebeklerde zamanla dedi ama biraz kötü oldum
Canım bebeklerin kafası çok hızlı yatırıldığı pozisyona göre şekil alıyor. Şu an senin bebeğin tedavi gördüğü için sadece sırt üstü pozisyonda yatırabiliyorlar muhtemelen. Eve gelince sen döndüre döndüre yatırırsın toparlar inşallah. En ama en düzelmeyecek senaryoda ise kask öneriyorlar kask kullanımı ile düzeliyor.

kesinlikle hiçbir şey işe yaramıyor hala kendilerini anne karnında sanıyor şapşikler, 1 2 haftaya düzelir inşallah

Aslında yan yatırıyorlar her gittiğimde yan yatırılmış oluyor ama tabi benm görmediğim zamanlar nasıl bilmiyorum. Doğrusu hem yan hem sırt üstü yatırmak mıdır

Evet canım ama annem ve eşim kucağıma almama izin vermiyorlar ki emziriyorum hemen yerine koy diye başımın etini yiyorlar valla oysa ne güzel göğüsümde uyuyor

Bahsettiğiniz gibi benimde aynı şekilde neredeyse hamileliğimin başından beri mantar enfeksiyonuyla uğraşıyorum. Sürekli fitil ve içeriyi temizleyen losyonlar kullandım. Hatta son kontrolümde yine geçmediğini söyledim tekrar losyon verdi 3 gün kullan dedi içeriyi temizlememiz lazım doğum yaklaştı dedi. Ama sanmıyorum yani geçmeyecek. Nioli yağına gelince; onu bende internette görüp sormuştum, bana çok güzel etkili bi yöntem olduğunu ancak hamilelerde etkisinin iyi mi kötü mü olduğunu belirten yeterince veri olmadığından önermiyorum kullanma dedi. Hamile olmayan hastalarıma bizzat öneriyorum demişti. Acaba doktorunuza danışıp mı kullanmıştınız? Size faydalı olmuş ne güzel, inşallah tekrarlamaz. İlk doğumunuzda bebeği etkileyen bi durum oldu mu peki? Bana doktorum enfeksiyonun suya karışabileceğini doğduktan sonra nefes almakta güçlük çekebileceği gibi ihtimallerden bahsetti korkuyorum açıkçası. İnşallah böyle bi durum yaşamamışsınızdır

Okuduğum yenidoğan bakım kitabının söylediğine göre

Eklentiler

• 16931558976003525576972865947292.webp
    52 KB · Görüntüleme: 66
Doğum yapan tecrübeli güzel annişlere ve güzel aday annişlere sorum olacak; eşiniz doğumda yanınızda oldu mu/olacak mı?
Benim hastanede sezaryende almıyorlarmış ama normal doğumda alıyorlarmış. Kafam karıştı aslında tam tersi olması gerekmez miydi? sonuçta birinde ameliyat da olsa steril kıyafetlerle sessiz sessiz başımda beklemek var; diğerinde ben cebelleşirken o şekilde görmek hani biraz ürkütücü bunun yasak olması daha mantıklı gelmişti Eşime sorduğumda normal doğum da olursa girerim dedi, bende isterim yanımda destek olmasını. Acaba korkar mı onu kötü etkiler mi diye de düşünüyorum, sizler neler düşünüyorsunuz bu konuda

Benim hastane devlet olduğu için zaten izim vermezdi ama eşim izin verilse bile ben gelemem dedi

Valla hak veriyorum eşinize, bende olsam giremezdim herhalde ama eşimin yanımda girip destek olmasını da istiyorum
Benim eşim yanimda bulunacak kısmetse ilk düşündüğünde istemedi ama bebeğimizle ilk karsilasmamiz ve o an hiç bi zaman tekrar yaşanmayacak dedim ve benle birlikte doguma girmeye karar verdi hem destekçim olur yanımda varlığını hissetmek bile bana güç verir en azindan ne zorluklarla anne olduğumuzu görsün ki saygısı bi kat daha artsın hatta kordonu o kesecek

Hahahahah işini sağlam yapmış eşiniz

Katılıyorum valla, neler çektiğimi görsün kısmına ve bebeği birlikte karşılamak çok duygusal ama şu kordonu babanın kesmesi hep bana komik gelmiştir, makas kesmiyor şakası falan yapsalar, ya da ne biliyim açılış gibi konuşma yapıyorlarmış vatana millete hayırlı olsun ben olsam yapardım ortamı yumuşatmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…