Bebişin kuvezden ciktimi nasil olduMaşallahbizde 20 günlük olduk ama daha 23 günümüz vardı 40 hafta olmaya
Canım ben ev sıcak ama uzun kol giydiriyorum , yani çok çabuk üşüyor elleri mor oluyor yada soğuk oluyor , o yüzden 20 günlük bebek kollu giydirme derimKizlar bisey sorucam aldigim yeni doğan tayt tarzi altlarin ustune böyle bisey giydirebilir miyim yani 20 günluk oldugunda hava hala sıcak olur evde kısa kollu giydirebilir miyim yoksa bebek yeni dogdugu için uzun kollu mu olmak zorunda acil yardım lutfen
Hmm o zaman uzun kollu alayim ben kuzum çok saol ben evde sicaktan pistikce bu çocuk nasi uzun kollu giyecek kafasına giriyorum acemilik tabiCanım ben ev sıcak ama uzun kol giydiriyorum , yani çok çabuk üşüyor elleri mor oluyor yada soğuk oluyor , o yüzden 20 günlük bebek kollu giydirme derim
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah dört gözle bekliyorum. Sen nasıslın bebişle koklaştınız mıCanım benim inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun ben oksijenli süreci bilmiyorum ama inşallah bebeğin erken taburcu olur çünkü kilo ve emmesi sorun olmicak , benim kilo ve emme problemim vardı
Nioli yağını ben de duymuştum da emin olamadım zararlı olur mu diye . Nerden temin edebilirim şuan emzirme döneminde sakıncası olur mu? Doğum yapalı çok olmadı yaMerhaba herkese. Ne kadar çok doğuran var maşallah tebrik ederim hayırlı olsunbebeği küvözde olanlar da en kısa zamanda sağlıcakla kavuşursunuz inşallah. Ben sıcaklardan hareket edememekten o kadar bunaldım ki bir an önce doğurmak istiyorum. Bebeciğim o kadar yukarıda ki nefes alamıyorum bütün mide problemlerini yaşıyorum. İlk hamileliğime göre bu epey zor geçiyor. Konusu geçeli baya oldu ama yazmak istedim yine de. Gebelikte yaşadığımız mantar idrar yolu enfeksiyonu gibi rahatsızlıklar amniyon kesesini inceltip suyumuzun erken gelmesine sebep oluyor. İlk hamileliğimde 8. Haftadan itibaren sürekli mantar ve idrar yolu enfeksiyonu yaşamıştım kullandığım ilaçların haddi hesabı yoktu. Doktorum enfeksiyondan ötürü suyumun erken gelebileceğini devamlı söylüyordu. 38+0da suyum gelmişti. Bu hamileliğimde o yüzden en baştan beri nioli yağı kullandım sadece bir kere mantar ve idrar yolu enfeksiyonu yaşadım. Enfeksiyon düşük olduğu için cranberry takviyesiyle atlattım. Nioli yağını mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim. Mantar olduğum dönemde bile sadece akıntı şikayetim oldu yanma acı vs hiç olmadı.
Canım bebeklerin kafası çok hızlı yatırıldığı pozisyona göre şekil alıyor. Şu an senin bebeğin tedavi gördüğü için sadece sırt üstü pozisyonda yatırabiliyorlar muhtemelen. Eve gelince sen döndüre döndüre yatırırsın toparlar inşallah. En ama en düzelmeyecek senaryoda ise kask öneriyorlar kask kullanımı ile düzeliyor.Bir de kızlar bugün bebeğimin kafası uzun geldi değişik geldi. Doktoruna sordum o düzeliyor bebeklerde zamanla dedi ama biraz kötü oldum
kesinlikle hiçbir şey işe yaramıyor hala kendilerini anne karnında sanıyor şapşikler, 1 2 haftaya düzelir inşallahBana hemsirelerin soyledikleri
Ayaginin altini tirnakla, kaşi, gidikla ve diz kapaklarina pat pat yap seklindeydi, Allah seni inandirsin hicbiri ise yaramıyor.
kibrisss en sevdigi seyleri dahi reddediyordu duzelecek yarina inaniyorum :)
Aslında yan yatırıyorlar her gittiğimde yan yatırılmış oluyor ama tabi benm görmediğim zamanlar nasıl bilmiyorum. Doğrusu hem yan hem sırt üstü yatırmak mıdırCanım bebeklerin kafası çok hızlı yatırıldığı pozisyona göre şekil alıyor. Şu an senin bebeğin tedavi gördüğü için sadece sırt üstü pozisyonda yatırabiliyorlar muhtemelen. Eve gelince sen döndüre döndüre yatırırsın toparlar inşallah. En ama en düzelmeyecek senaryoda ise kask öneriyorlar kask kullanımı ile düzeliyor.
Evet canım çok şükür cuma günü çıktı , iyi ama gaz sancısı çok oluyor siz nasıl oldunuzBebişin kuvezden ciktimi nasil oldu
Valla bilmiyorum evin ne kadar sıcak , ama zıbın mutlaka kolsuz olmalı ben iki tane kısa kol aldım çok pişmanımHmm o zaman uzun kollu alayim ben kuzum çok saol ben evde sicaktan pistikce bu çocuk nasi uzun kollu giyecek kafasına giriyorum acemilik tabi
Evet canım ama annem ve eşim kucağıma almama izin vermiyorlar ki emziriyorum hemen yerine koy diye başımın etini yiyorlar valla oysa ne güzel göğüsümde uyuyorÇok teşekkür ederim canım benim inşallah dört gözle bekliyorum. Sen nasıslın bebişle koklaştınız mı
Nioli yağını ben de duymuştum da emin olamadım zararlı olur mu diye . Nerden temin edebilirim şuan emzirme döneminde sakıncası olur mu? Doğum yapalı çok olmadı ya
Merhaba herkese. Ne kadar çok doğuran var maşallah tebrik ederim hayırlı olsunbebeği küvözde olanlar da en kısa zamanda sağlıcakla kavuşursunuz inşallah. Ben sıcaklardan hareket edememekten o kadar bunaldım ki bir an önce doğurmak istiyorum. Bebeciğim o kadar yukarıda ki nefes alamıyorum bütün mide problemlerini yaşıyorum. İlk hamileliğime göre bu epey zor geçiyor. Konusu geçeli baya oldu ama yazmak istedim yine de. Gebelikte yaşadığımız mantar idrar yolu enfeksiyonu gibi rahatsızlıklar amniyon kesesini inceltip suyumuzun erken gelmesine sebep oluyor. İlk hamileliğimde 8. Haftadan itibaren sürekli mantar ve idrar yolu enfeksiyonu yaşamıştım kullandığım ilaçların haddi hesabı yoktu. Doktorum enfeksiyondan ötürü suyumun erken gelebileceğini devamlı söylüyordu. 38+0da suyum gelmişti. Bu hamileliğimde o yüzden en baştan beri nioli yağı kullandım sadece bir kere mantar ve idrar yolu enfeksiyonu yaşadım. Enfeksiyon düşük olduğu için cranberry takviyesiyle atlattım. Nioli yağını mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim. Mantar olduğum dönemde bile sadece akıntı şikayetim oldu yanma acı vs hiç olmadı.
Okuduğum yenidoğan bakım kitabının söylediğine göreKizlar bisey sorucam aldigim yeni doğan tayt tarzi altlarin ustune böyle bisey giydirebilir miyim yani 20 günluk oldugunda hava hala sıcak olur evde kısa kollu giydirebilir miyim yoksa bebek yeni dogdugu için uzun kollu mu olmak zorunda acil yardım lutfen
Cok tesekkurler kuzum anladigim kadarıyla ilk ay ben ne giyiyorsam bir fazlasi bir aydan sonra giydirebilirim o zamanOkuduğum yenidoğan bakım kitabının söylediğine göre
Benim hastane devlet olduğu için zaten izim vermezdi ama eşim izin verilse bile ben gelemem dediDoğum yapan tecrübeli güzel annişlere ve güzel aday annişlere sorum olacak; eşiniz doğumda yanınızda oldu mu/olacak mı?
Benim hastanede sezaryende almıyorlarmış ama normal doğumda alıyorlarmış. Kafam karıştı aslında tam tersi olması gerekmez miydi?sonuçta birinde ameliyat da olsa steril kıyafetlerle sessiz sessiz başımda beklemek var; diğerinde ben cebelleşirken o şekilde görmek hani biraz ürkütücü bunun yasak olması daha mantıklı gelmişti Eşime sorduğumda normal doğum da olursa girerim dedi, bende isterim yanımda destek olmasını. Acaba korkar mı onu kötü etkiler mi diye de düşünüyorum, sizler neler düşünüyorsunuz bu konuda
Valla hak veriyorum eşinize, bende olsam giremezdim herhaldeBenim hastane devlet olduğu için zaten izim vermezdi ama eşim izin verilse bile ben gelemem dedi
Benim eşim yanimda bulunacak kısmetse ilk düşündüğünde istemedi ama bebeğimizle ilk karsilasmamiz ve o an hiç bi zaman tekrar yaşanmayacak dedim ve benle birlikte doguma girmeye karar verdi hem destekçim olur yanımda varlığını hissetmek bile bana güç verir en azindan ne zorluklarla anne olduğumuzu görsün ki saygısı bi kat daha artsınValla hak veriyorum eşinize, bende olsam giremezdim herhaldeama eşimin yanımda girip destek olmasını da istiyorum
Dikişleri kuruttum kuzu aynenAynen dikkat et dikişler duştan sonrada uzaktan fönle kurut öyle giyintamam
HahahahahBana doktor ayağı ve poposuyla vuruyor demişti ondan da olabiliyormuş
Benim ilk sezeryande 3.gün duş alıp pansuman yapın dedi biz pansuman yapınca tekrar sarıp kapadık.ilk doktor kontrolüne kadar duş sonrası baticon sürüp sardık.Eşim öyle bir kapatmıştı ki doktor gülerek açmıştı
Ben de sizin gibi kararsızdım. 40+3 te suni sancı verelim beklemek riskli olur dedi doktor ertesi gün öğlene kadar da verildi bir işe yaramamıştı 40+4te aldılar.ama hep zorla aldırdım keşke bekleseydim pişmanlığı oldu.gerçi risk almak daha kötü annelik zor iş
Katılıyorum valla, neler çektiğimi görsün kısmınaBenim eşim yanimda bulunacak kısmetse ilk düşündüğünde istemedi ama bebeğimizle ilk karsilasmamiz ve o an hiç bi zaman tekrar yaşanmayacak dedim ve benle birlikte doguma girmeye karar verdi hem destekçim olur yanımda varlığını hissetmek bile bana güç verir en azindan ne zorluklarla anne olduğumuzu görsün ki saygısı bi kat daha artsınhatta kordonu o kesecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?