2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ters düşünüyorsun canım aksine sezeryan bildiğin ameliyat. Orda steril ortam olmalı ve eşlerimiz bu konuda eğitim vs almadılar sonuçta. Herhangi başka bir ameliyata nasıl izleyici alınmıyorsq buna da alınmamalı. Orda bir komplikasyon vs olur Allah korusun. Bizim hastanede sizinki gibi. Sancı beklerken ve normal doğumda alıyorlar eşleri.. ama doktor isterse dışarı da atabilirmiş doğum durumuna göre. Eşleri normal doğuma onlar görsün diye değil anneye destek olsunlar diye alıyorlar. Yani korkar mı kötü şeyler görür mü o eşin problemi doktorlar anneyi düşünüyor :)

Benim eşim de inşallah şartlar uygun olursa girecek. Ve ben o an istersem.
Sonuçta bi.çıplaklık açıklık var insanlar var rahatsız olur muyum eşimin o an orda beni öyle görmesini bilmiyorum.. yani kendimi kötü hissedebilirim belki..
Baktım ortam rahatsız edici onun varlığı beni gerecek öyle bir ortam olursa çık diyeceğim.

Anladımm, haklısınız. Ama sezaryende de keşke bebiş çıktıktan sonra bi foto için falan alsalardı dedim Onun dışında normal doğum için sizinle aynı fikirdeyim, onun yanımda olması tam tersi beni etkilerse bende çıkmasını isterim. Şimdilik iyi yönde etkiler gibi düşünüyorum ama o an ne hissederiz Allah bilir

Hahahahha kahkaha attim evet süper olur dr dan da bi makas parasi istesin jzjsjxjdjxjx

Ben de öyle düşünüyorum. Zaten eşler baş tarafımızda olup kötü görüntüyü görmüyor aslında. Ama yinede baktım rahatsızlık hissettim çıkarsın dedim tamam dedi. Önemli olan bizim konforumuz o anda. Ben de beraber olalım işk doğduğunda o da görsün bu anı çok istiyorum. İnşallah da öyle olur ama yinede bilsin ye uyardım alınmasın veya kötü birşey oldu da çık dedim sanmasın diye şimdiden söyledim :) çünkü benim triplerim çoktur trip attım sanmasın ya da ne hata yaptım acaba diye kendine dert edinmesin

Biz anlaşma yaptık kuzu çatala oturdugumda yüzümden baska hiç bi yere bakmayacak orayi öyle görsün ıstemiyorm sonra adamın aklinda hep aynı görüntü kalır maazallah korkar kotu etkilenir söz verdi sadece yüzüme ben ona yelpaze de aldim o an beni yelliyecek

Evet ben de yelpazeyi koyayım çantaya kız iyi dedin. Ve anlaşmayı bende yapayım. Ben de istemiyorum görmesini. Zaten bakmaz diye umuyorum. Gece uyumadan anlaşmaya bağlayacam bu konuyu Tweetiy sen de yap kız anlaşma

Yapın söz alın benimki zaten görmek istemiyor orayi öyle bakmayacağina emin oldum muhtemelen bakmaz ama sizinkiler de görmek isteyeceklerini zannetmiyorum

eşim bebeğe bakıp bakıp ağlıyor ona bişey olursa naparım diye, birlikte yapacakları etkinlikleri düşünüyor şimdiden ki bana çok düşkündür yalnız kalmayı sever misafir sevmez ama evlat bambaşka, sizde de öyle olacaktır

Hahahahha kahkaha attim evet süper olur dr dan da bi makas parasi istesin jzjsjxjdjxjx
O güzel yüzünü güldürebildiysem ne mutlu bana hep gülelim inşallah

Ayy çok haklısınız bende konuşayım, aslında bahsettiğim kötü etkilenme sanırım orayı öyle görmesinden dolayı olursa korkusuydu. Bakmasın madem doğru söylüyorsunuz ama bende görmek istemiyorum bi örtü bişey olmuyor mudur acaba?

Biz 15er dk emziriyoruz iki memeden. sonra en az 20 cc şırınga ile mama veriyoruz 3 saatte bir. Serçe parmağımı emzirir gibi ağzına verip yandan da şırınga ile mamayı damla damla ağzına sıkıyorum. Cuk cuk içiyor. Sütüm az ve ucunu sadece silikon kalkan ile tutuyor. Biraz zorlanıyorum ama buna da şükür

Örtü oluyor kuzum bacaklarına koyuyorlar görmesi için ancak dr un durduğu yerde karşına geçmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…