Ters düşünüyorsun canım aksine sezeryan bildiğin ameliyat. Orda steril ortam olmalı ve eşlerimiz bu konuda eğitim vs almadılar sonuçta. Herhangi başka bir ameliyata nasıl izleyici alınmıyorsq buna da alınmamalı. Orda bir komplikasyon vs olur Allah korusun. Bizim hastanede sizinki gibi. Sancı beklerken ve normal doğumda alıyorlar eşleri.. ama doktor isterse dışarı da atabilirmiş doğum durumuna göre. Eşleri normal doğuma onlar görsün diye değil anneye destek olsunlar diye alıyorlar. Yani korkar mı kötü şeyler görür mü o eşin problemi doktorlar anneyi düşünüyor :)Doğum yapan tecrübeli güzel annişlere ve güzel aday annişlere sorum olacak; eşiniz doğumda yanınızda oldu mu/olacak mı?
Benim hastanede sezaryende almıyorlarmış ama normal doğumda alıyorlarmış. Kafam karıştı aslında tam tersi olması gerekmez miydi?sonuçta birinde ameliyat da olsa steril kıyafetlerle sessiz sessiz başımda beklemek var; diğerinde ben cebelleşirken o şekilde görmek hani biraz ürkütücü bunun yasak olması daha mantıklı gelmişti Eşime sorduğumda normal doğum da olursa girerim dedi, bende isterim yanımda destek olmasını. Acaba korkar mı onu kötü etkiler mi diye de düşünüyorum, sizler neler düşünüyorsunuz bu konuda
Ters düşünüyorsun canım aksine sezeryan bildiğin ameliyat. Orda steril ortam olmalı ve eşlerimiz bu konuda eğitim vs almadılar sonuçta. Herhangi başka bir ameliyata nasıl izleyici alınmıyorsq buna da alınmamalı. Orda bir komplikasyon vs olur Allah korusun. Bizim hastanede sizinki gibi. Sancı beklerken ve normal doğumda alıyorlar eşleri.. ama doktor isterse dışarı da atabilirmiş doğum durumuna göre. Eşleri normal doğuma onlar görsün diye değil anneye destek olsunlar diye alıyorlar. Yani korkar mı kötü şeyler görür mü o eşin problemi doktorlar anneyi düşünüyor :)
Benim eşim de inşallah şartlar uygun olursa girecek. Ve ben o an istersem.
Sonuçta bi.çıplaklık açıklık var insanlar var rahatsız olur muyum eşimin o an orda beni öyle görmesini bilmiyorum.. yani kendimi kötü hissedebilirim belki..
Baktım ortam rahatsız edici onun varlığı beni gerecek öyle bir ortam olursa çık diyeceğim.
Hahahahha kahkaha attimKatılıyorum valla, neler çektiğimi görsün kısmınave bebeği birlikte karşılamak çok duygusal ama şu kordonu babanın kesmesi hep bana komik gelmiştir, makas kesmiyor şakası falan yapsalar, ya da ne biliyim açılış gibi konuşma yapıyorlarmış vatana millete hayırlı olsun ben olsam yapardım ortamı yumuşatmak için
Ben de öyle düşünüyorum. Zaten eşler baş tarafımızda olup kötü görüntüyü görmüyor aslında. Ama yinede baktım rahatsızlık hissettim çıkarsın dedim tamam dedi. Önemli olan bizim konforumuz o anda. Ben de beraber olalım işk doğduğunda o da görsün bu anı çok istiyorum. İnşallah da öyle olur ama yinede bilsin ye uyardım alınmasın veya kötü birşey oldu da çık dedim sanmasın diye şimdiden söyledim :) çünkü benim triplerim çoktur trip attım sanmasınAnladımm, haklısınız. Ama sezaryende de keşke bebiş çıktıktan sonra bi foto için falan alsalardı dedimOnun dışında normal doğum için sizinle aynı fikirdeyim, onun yanımda olması tam tersi beni etkilerse bende çıkmasını isterim. Şimdilik iyi yönde etkiler gibi düşünüyorum ama o an ne hissederiz Allah bilir
Niye izin vermiyorlar anlamadımEvet canım ama annem ve eşim kucağıma almama izin vermiyorlar ki emziriyorum hemen yerine koy diye başımın etini yiyorlar valla oysa ne güzel göğüsümde uyuyor
Biz anlaşma yaptık kuzu çatala oturdugumda yüzümden baska hiç bi yere bakmayacakTers düşünüyorsun canım aksine sezeryan bildiğin ameliyat. Orda steril ortam olmalı ve eşlerimiz bu konuda eğitim vs almadılar sonuçta. Herhangi başka bir ameliyata nasıl izleyici alınmıyorsq buna da alınmamalı. Orda bir komplikasyon vs olur Allah korusun. Bizim hastanede sizinki gibi. Sancı beklerken ve normal doğumda alıyorlar eşleri.. ama doktor isterse dışarı da atabilirmiş doğum durumuna göre. Eşleri normal doğuma onlar görsün diye değil anneye destek olsunlar diye alıyorlar. Yani korkar mı kötü şeyler görür mü o eşin problemi doktorlar anneyi düşünüyor :)
Benim eşim de inşallah şartlar uygun olursa girecek. Ve ben o an istersem.
Sonuçta bi.çıplaklık açıklık var insanlar var rahatsız olur muyum eşimin o an orda beni öyle görmesini bilmiyorum.. yani kendimi kötü hissedebilirim belki..
Baktım ortam rahatsız edici onun varlığı beni gerecek öyle bir ortam olursa çık diyeceğim.
Evet ben de yelpazeyi koyayım çantaya kız iyi dedin. Ve anlaşmayı bende yapayım. Ben de istemiyorum görmesini. Zaten bakmaz diye umuyorum. Gece uyumadan anlaşmaya bağlayacam bu konuyuBiz anlaşma yaptık kuzu çatala oturdugumda yüzümden baska hiç bi yere bakmayacakorayi öyle görsün ıstemiyorm sonra adamın aklinda hep aynı görüntü kalır maazallah korkar kotu etkilenir söz verdi sadece yüzüme ben ona yelpaze de aldim o an beni yelliyecek
Yapın söz alın benimki zaten görmek istemiyor orayi öyleEvet ben de yelpazeyi koyayım çantaya kız iyi dedin. Ve anlaşmayı bende yapayım. Ben de istemiyorum görmesini. Zaten bakmaz diye umuyorum. Gece uyumadan anlaşmaya bağlayacam bu konuyuTweetiy sen de yap kız anlaşma
kesinlikle hiçbir şey işe yaramıyor hala kendilerini anne karnında sanıyor şapşikler, 1 2 haftaya düzelir inşallah
eşim bebeğe bakıp bakıp ağlıyor ona bişey olursa naparım diye, birlikte yapacakları etkinlikleri düşünüyor şimdiden ki bana çok düşkündür yalnız kalmayı sever misafir sevmez ama evlat bambaşka, sizde de öyle olacaktırBizim 8 yıl bitecek evlilikte eylülde eşimi de bu ara artık eskisi gibi olmayacak diye korku saldı bugün annemler geliyor, akşam diyor ki son akşam yemeğimiz baş başa falan, son dizimiz olur artık bu bilmem ne, bunalıma girdi adam, rahatlatmaya çalışıyorum, düzenimizi oturturuz falan diye ama bende de o korkular var içten içe çok alışmışız kafamıza göre yaşamaya bu kadar da beklememek lazımdı belki bebek için yaşayıp göreceğiz artık
benimkide kundak seviyor emzirirken bile kundaklıyorum yoksa eli kolu durmuyorBenimki kundaklaninca yandan yandan siritmaya basladi, rahatsiz olmayi seviyorlar sipalar.
canım gözün aydın çok çok çok mutlu oldum kavuşmanızaYakuzenim geldi bana tr den , onunla meşguldum , bu gün bebeğimi verdiler şimdi geldik hastaneden.
Gelmiyor ki nişan mişanMerhaba kızlar nişan geldikten kaç gün sonra doğum yaptınız
O güzel yüzünü güldürebildiysem ne mutlu banaHahahahha kahkaha attimevet süper olur dr dan da bi makas parasi istesin jzjsjxjdjxjx
Evet ben de yelpazeyi koyayım çantaya kız iyi dedin. Ve anlaşmayı bende yapayım. Ben de istemiyorum görmesini. Zaten bakmaz diye umuyorum. Gece uyumadan anlaşmaya bağlayacam bu konuyuTweetiy sen de yap kız anlaşma
Biz 15er dk emziriyoruz iki memeden. sonra en az 20 cc şırınga ile mama veriyoruz 3 saatte bir. Serçe parmağımı emzirir gibi ağzına verip yandan da şırınga ile mamayı damla damla ağzına sıkıyorum. Cuk cuk içiyor. Sütüm az ve ucunu sadece silikon kalkan ile tutuyor. Biraz zorlanıyorum ama buna da şükürMamayı nasıl veriyorsun. Şırıngayla mı?
Birde beslenme düzenini nasıl ayarladınız.
Meme emsin üstüne 30cc mama verin diyen doktorlar da varmış. Çocuk emdikten sonra zaten yoruluyor. Mamayı içmeye hali kalır mı merak ediyorum.
Örtü oluyor kuzum bacaklarına koyuyorlar görmesi için ancak dr un durduğu yerde karşına geçmesi lazımO güzel yüzünü güldürebildiysem ne mutlu banahep gülelim inşallah
Ayy çok haklısınız bende konuşayım, aslında bahsettiğim kötü etkilenme sanırım orayı öyle görmesinden dolayı olursa korkusuydu. Bakmasın madem doğru söylüyorsunuzama bende görmek istemiyorum bi örtü bişey olmuyor mudur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?