2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İşte detaylıda kız demişti aynı doktor, şimdi o da şaşırdı sonra kız kız diye yeniledi ama yine de bi şüphe oldu o kadar şişkin olmasına anlam veremedik
Bizim bebek doğduğunda genital kısmı çok şişmişti. Şimdi iniyor yavaş yavaş. O şişkinlik ultrasondan testis gibi yanıltmış olabilir mi acaba?

Annem alıştırma diyor eşim bırak rahat uyusun diyor yani resmen tartışıyorum ya ikisiylede
Canım içgüdülerine güven ve bence zaten hiç bir zaman bu kadar minik olmayacak, bir daha kucakta da durmayacak alışsa nolur alışmasa nolur öyle mutlu hissediyorsanız öyle yapın o da istiyorsa kucak kucağa durun anneler en iyisini bilir bence

Evet ben de yelpazeyi koyayım çantaya kız iyi dedin. Ve anlaşmayı bende yapayım. Ben de istemiyorum görmesini. Zaten bakmaz diye umuyorum. Gece uyumadan anlaşmaya bağlayacam bu konuyu @Tweetiy sen de yap kız anlaşma
Gorecek pozisyonda sadece doktor ve ebeler oluyor kizlar rahat olun

Sezaryen doğum yapan kızlar uyurken sırt üstü mü uyuyorsunuz? Ben yan yatıyorum umarım bi zararı yoktur

Bizim oraya bakacak halimiz olacağını sanmıyorum
Gorecek pozisyonda sadece doktor ve ebeler oluyor kizlar rahat olun

Ohh be kimse görmesin biz.yinede anlaşma yapalım da bakmasınlar

Gelde onu eşimle anneme anlat , hele eşim sütü bittiği an bırak yerine diyor bırakmadığım zaman ciddi anlamda tartışıyoruz ya , neyse bi süre sonra ben bebeğimle yalnız olduğum zaman artık doya doya sarılırım

Sezaryen doğum yapan kızlar uyurken sırt üstü mü uyuyorsunuz? Ben yan yatıyorum umarım bi zararı yoktur
Canım ben 7 gün ne sırf üstü yata bildim nede döne bildim , oturarak uyudum , sonra döndüm ama , bişey olmaz merak etme , ama yastık koy ayağının altına daha az ağrın olur , benim karnım ağrıyor yastık olmadığında

Doktorlar genelde bilimsel bir çalışma olmayan konularda tavsiyede bulunmuyorlar. Ben doktoruma nioli yağı kullandığımı söylediğimde herhangi bir yorum yapmadı. Yine farklı bi doktora multivitamin olarak dr.mfk ürünü kullandığımı söylediğimde hakkında araştırma olmadığı için sana kullan veya kullanma diyemem kendin bilirsin demişti. Enfeksiyon konusuna gelecek olursak da suyumun gelmesi dışında hiçbir sıkıntı olmadı kızımda da herhangi bir enfeksiyon durumu yaşanmadı çok şükür. Suyum geldikten 2 saat sonra kendi sancılarım başlamıştı 12 saat sonunda da normal doğumla kucağıma aldım çok şükür. Bu hamileliğimde yıkanabilir günlük ped kullandım devamlı. Çamaşır değiştirmekten daha pratik olduğu için enfeksiyonlara karşı daha etkili olduğunu düşünüyorum.

Yavaş yavaş gelmeye hazırlanıyor

Sabah çamaşır yıkayıp evden çıktım. Balkona astım. Bugünü annemde geçirdim. Kışlık dometesimi hazırladık. Neredeyse bütün gün ayakta kaldım ve yoruldum. Eve gelip ayaklarımı uzatıp yatacaktım. Çamaşırları topluyorduk eşimle. Bütün gün güneşte kalan çamaşırlar ıslak. Kafamı kaldırdım üst kat komşusu halısını yıkayıp balkona asmış. Şu an sinirden kudurmak üzereyim. Çamaşırları baştan yıkıyorum.
Küfür etsem terbiyesiz olan ben olacam. Kapılarına gitsem biliyorum kendimi tutamacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…